Τελευταίες αναρτήσεις

12 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Όχι σε δημοψήφισμα για τα αυτονόητα…

Αποτέλεσμα εικόνας για Όχι σε δημοψήφισμα για το όνομα των σκοπίων
Είχα γράψει και κατά το παρελθόν, ότι δεν επιτρέπεται – τουλάχιστον – από θεσμικούς παράγοντες του Τόπου μας να αξιώνεται η διενέργεια δημοψηφίσματος προκειμένου να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για το αυτονόητο! Πως δηλαδή, το όνομα της Μακεδονίας μας δεν παραχωρείται έναντι οποιουδήποτε τιμήματος ή οποιασδήποτε απειλής στο γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων!

Και είναι αδιανόητο, αυτή την επικίνδυνη θέση να την εκφράζει και ο αρχηγός της “Χρυσής Αυγής” κ. Νίκος Μιχαλολιάκος!

Γιατί, ένα δημοψήφισμα για ένα τεράστιο εθνικό ζήτημα, ζωής και θανάτου για το Έθνος εγκυμονεί απρόβλεπτους κινδύνους! Γιατί, το όποιο μικρό αρνητικό ποσοστό από το δημοψήφισμα, θα δώσει το δικαίωμα στην Σκοπιανή προπαγάνδα και στους εδώ “καλοθελητές” τους, να μιλήσουν για “Μακεδονική μειονότητα”! Ξέχωρα που το ποσοστό του λαού, που δεν θα προσέλθει να ψηφίσει για τον όποιο λόγο, θα προσμετρηθεί στη φαρέτρα της Σκοπιανής προπαγάνδας! 

Όχι λοιπόν σε δημοψήφισμα, από τη στιγμή που ισχύει και η απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992!

Όχι, από τη στιγμή που σε δυο λαοσυνάξεις αμέτρητου αριθμού συμμετοχής πολιτών, δόθηκε το ηχηρό μήνυμα σε όλους: Ο ελληνικός λαός αποφάσισε: Δεν χαρίζουμε την Μακεδονία σε κανέναν! Τελεία και παύλα!

Ωστόσο, τη θέση αυτή διατύπωσα και το 2011, στις 5 Δεκεμβρίου 2011 με επιστολή στον Πρόεδρο του κόμματος ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, που έλεγε τα εξής:

«Με αφορμή τη δημοσίευση της αποφάσεως του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, ως προς την προσφυγή της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδος επί του μείζονος θέματος της ονομασίας της γείτονας χώρας, δηλώσατε ότι απαιτείται να αποφανθεί ο ελληνικός λαός μέσω δημοψηφίσματος. Επ’ αυτού, σας είχα, επανειλημμένως, ενημερώσει, τονίσει και συμβουλεύσει ότι τυχόν δημοψήφισμα, θα είχε σοβαρότατες και δυσμενείς πολιτικές και εθνικές συνέπειες για την χώρα μας.

Ωστόσο, διαπιστώνω, μετά λύπης μου, είτε ότι τις έχετε ξεχάσει, είτε δεν τις έχετε λάβει υπ’ όψιν σας. Πιο αναλυτικά, όλοι γνωρίζουμε ότι το δημοψήφισμα αυτό θα έδινε ποσοστό άνω του 95% στην μη αποδοχή της σύνθετης ονομασίας, η οποία θα περιείχε τον όρο “Μακεδονία”. Όμως, θα υπήρχε ένα μικρό ποσοστό (το μειονοτικό στοιχείο στην Δ. Θράκη, μέρος των οικολόγων πράσινων, οι του “ουράνιου τόξου” κ.α.), οι οποίοι θα εψήφιζαν προφανώς υπέρ της σύνθετης ονομασίας.

Ως αποτέλεσμα αυτού θα ήταν, να παραδώσουμε :στο πιάτο”, στον κ. Γκρουέφσκυ, την ανύπαρκτη στην πραγματικότητα “Μακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα.

Έτσι, θα μπορούσε αργότερα αυτός, εκμεταλλευόμενος τη δική μας επιπολαιότητα και προχειρότητα, να ισχυρίζεται, ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει την ύπαρξη μιας τέτοιας μειονότητας, την οποία “καταπιέζει” καθώς και τα “ανθρώπινα δικαιώματα”, της οποίας αρνείται να αποδεχθεί και να σεβαστεί.

Εν ολίγοις, θα δημιουργούσαμε μόνοι μας και δεύτερη “μειονότητα” στην πατρίδα μας, λες και δεν μας φθάνει αυτή που ήδη έχουμε στη Θράκη!

Έχω λοιπόν την ελπίδα ότι, δεν θα αναφερθείτε ξανά στη διενέργεια δημοψηφίσματος από τον Ελληνικό λαό για το όνομα των Σκοπίων»!!

cid:image002.jpg@01D38ADC.55496D30
Όχι στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας…

Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση αποδέχονται τον όρο Μακεδονία στην απόδοση του οριστικού ονόματος για τη χώρα των Σκοπίων!

Ωστόσο, σφυρίζουν αδιάφορα οι Τσίπρας, Καμμένος, Κοτζιάς και Μητσοτάκης στα παρακάτω:

Α) Στη δεκαετία του ΄90 προτάθηκε από την Ελλάδα, προκειμένου να λυθεί το ζήτημα της οριστικής ονομασίας των Σκοπίων, η σύνθετος ονομασία έναντι πάντων και για όλες τις χρήσεις (erga omnes)! Όμως ευτυχώς για εμάς, οι Σκοπιανοί δεν αποδέχτηκαν αυτή την πρότασή μας (σ.σ. όπως και τώρα), αφού εάν την είχαν αποδεχτεί, τότε, θα είχαν ήδη ενταχτεί στο ΝΑΤΟ και ασφαλώς το όποιο πρόθεμα του ονόματός τους “Βόρεια”, “Νέα”, “Άνω” ή “Nova”, θα είχε απαλειφτεί και θα είχε μείνει μόνο το “Μακεδονία”! Έτσι, το σημερινό πολιτικό μας Σύστημα θα έπρεπε να έχει αντιληφτεί πως, από τη στιγμή που η ελληνική πρόταση δεν είχε γίνει αποδεκτή από τους βόρειους γείτονές μας, έπαψε και να ισχύει! Γιατί, δεν είναι δυνατόν μετά από 20 τουλάχιστον χρόνια, να επικαλούνται τα σημερινά πολιτικά κοινοβουλευτικά κόμματα αυτή την ατυχή ελληνική πρόταση!

Σήμερα μετά και τη νέα άρνηση, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ξεκινήσει διαπραγμάτευση από μηδενική βάση και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων να τεθούν νέες προτάσεις μας, που δεν θα περιέχουν τον όρο “Μακεδονία”!

Β) Με την οριστική επίλυση του ονόματος, οι Σκοπιανοί έχουν να ωφεληθούν την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ και την ένταξή τους στην ΕΕ!

Εμείς, σε τι θα ωφεληθούμε από την επίλυση της διένεξής μας με τους Σκοπιανούς; Σε μια διαπραγμάτευση δεν πρέπει να ωφελούνται όλοι οι διαπραγματευόμενοι;

Δεν τα γνωρίζει αυτά η ελληνική κυβέρνηση;
Δεν τα γνωρίζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση; 

Ή πρέπει τελικά να πιστέψουμε ότι, η Χώρα Ελλάς, πού γέννησε την σύγχρονη ευρωπαϊκή Σκέψη, αδυνατεί πλέον, να παράξει Σκέψη;

Δηλαδή, έχει παρακμάσει η Σκέψη στην Μνημονιακή Ελλάδα;

Γ) Η όποια αλλαγή γίνεται σε αεροδρόμια ή εθνικές οδούς από μέρους των Σκοπιανών, ακόμη και στο Σύνταγμά τους, δεν θα απαγορεύσει σε μια μελλοντική κυβέρνησή τους, να τα επαναφέρει εκ νέου στη σημερινή κατάσταση!

Άρα, δεν μας εξασφαλίζει σε τίποτε αυτή η διαπραγματευτική πολιτική της κυβέρνησης! Το μόνο που μας εξασφαλίζει, είναι μόνο το Όνομα, το οποίο θα επικυρωθεί από Κράτη και Διεθνείς Οργανισμούς!

Δ) Κόπτονται, η Γερμανία και οι ΗΠΑ να τελειώνουν με το όνομα, γιατί προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους θέλουν να εντάξουν τα Σκόπια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ! 

Το ερώτημα είναι, γιατί ενδιαφέρονται και χολοσκάν προκειμένου στο οριστικό όνομα να εμπεριέχεται ο όρος Μακεδονία; 

Εάν δεν υπάρχει η λέξη Μακεδονία δεν είναι δυνατή η ένταξη των Σκοπίων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ;

Μόνο και μόνο από αυτήν την σκέψη αποδεικνύεται το βαθύτερο και αιμοβόρο σχέδιο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ για τον διαμελισμό της Ελλάδος, στα πρότυπα της διάλυσης της πάλαι ποτέ κραταιής Γιουγκοσλαβίας!!

Αποτέλεσμα εικόνας για νέμεσις και βουτσης
Έρχεται η θεία δίκη και θα είναι πολύ αυστηρή...

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων) ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, υπέγραψε σχετική απόφαση, μέσω της οποίας ενισχύεται ο προϋπολογισμός του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, με ποσό πέντε (5) εκατομμυρίων ευρώ για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών!

Τα χρήματα αυτά είχαν δεσμευθεί από τη Βουλή στο τέλος του 2016 και μετά την έγκριση του απολογισμού επιβεβαιώθηκε ότι το ποσό παραμένει διαθέσιμο!

Και το ερώτημα που τίθεται ευλόγως, είναι:
Κύριε Πρόεδρε της Βουλής, για τους Έλληνες δυστυχούντες τι ακριβώς κάνετε;

Περικόπτεται περαιτέρω μισθούς και συντάξεις; Καταργείτε, όποιο ακόμη εργασιακό δικαίωμα έχει απομείνει σε αυτήν την τάχατες δημοκρατική χώρα; 

Κάνετε κάτι για τους Έλληνες άστεγους και αναξιοπαθούντες, που είναι δημιούργημα και της δικής σας κυβερνήσεως; 

Παρά ταύτα θα πρέπει να γνωρίζετε πως σύντομα θα έλθει η Νέμεσις και θα είναι πολύ αυστηρή μαζί σας, αλλά και με την κυβέρνηση που εκπροσωπείτε!!

Αποτέλεσμα εικόνας για κουιζ
Πέφτει πακτωλός χρημάτων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους και σε εκδοτικά συγκροτήματα, αλλά και σε πανεπιστημιακούς, ώστε να προπαγανδίζουν υπέρ της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων πού θα εμπεριέχει τον όρο “Μακεδονία”

Αποδεχόμενοι, και γλώσσα και εθνικότητα και μεταγενέστερη αναθεώρηση του Συντάγματος των Σκοπίων;
Αύριο περισσότερα!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.