10 Αυγούστου 2015

Ακέφαλη Ελλάς (4ο μέρος)

συνέχεια από το 3ο μέρος 

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ


Η "βεντάλια" των σταλινικών. 

Ο τρόπος με τον οποίο οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τους σταλινικούς είναι πάντα ο ίδιος. Με αυτούς πιάνουν όλες τις δυνατές επιλογές τού λαού, για να μην μπορεί κανένας να "παρακάμψει" τα "τζάκια". Η μοιρασιά είναι πάντα απλή ...Δίνουν τα σωστά πράγματα στους λάθους ανθρώπους και τα "καίνε" ...Δίνουν τη σωστή επιχειρηματολογία στα λάθος "στόματα" και κανένας δεν "ακούει" ...Δίνουν δηλαδή στις "λάθος" επιλογές για τους λαούς τη νομιμότητα των "τζακιών" και τις "σωστές" επιλογές τις μετατρέπουν σε "λάθος", εφόσον τις δίνουν σε επαγγελματίες φασίστες ...Σε φασίστες, οι οποίοι βολεύονται από την εξουσία ...Σε φασίστες, οι οποίοι μπορούν και να "υπογράψουν" - όπως το ΚΚΕ - ότι μπορούν να συμμετέχουν στην εξουσία και να μην την διεκδικούν. 

Όταν αυτοί οι ειδικά εκπαιδευμένοι χαφιέδες "διασκορπίζονται" στον χώρο, τον διατηρούν πάντα όπως τους έχει παραδοθεί. Δεν φαίνεται παράξενο που εδώ και εβδομήντα χρόνια κυριαρχούν στο πολιτικό τοπίο τρεις - τέσσερις οικογένειες; Πώς το καταφέρνουν αυτό; Δικό τους επίτευγμα είναι αυτό; ...Υπόκοσμος κανονικός είναι όλοι τους ...Πολύ κάτω τού μέσου επιπέδου, για να αποδοθεί η επιτυχία τους στις προσωπικές τους ικανότητες. Οι περισσότεροι απ' αυτούς είναι κοντά στο όριο του κρετινισμού, εξαιτίας γονιδιακού εκφυλισμού ...Κρετίνοι πραγματικοί, όπως ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης, ο Αντωνάκης, η Ντορούλα ή ο Κούλης. 

Όλοι αυτοί μας "δουλεύουν" επειδή είναι ικανοί; ...Όχι βέβαια ...Μας δουλεύουν τα αμερικανικά αφεντικά τους, επειδή έχουν σταλινικά "μαντρόσκυλα" ικανά. Αυτούς όλους τους έχουν από έναν "φάκελο" στην πρεσβεία, για να τους εκβιάζουν και εκείνοι, οι οποίοι κάνουν το "παιχνίδι", είναι οι σταλινικοί συνεργάτες τους ...Τα "σκυλιά" με το pedigree του ΚΚΕ. Αυτοί παίζουν play station και οι σταλινικοί "κυβερνούν" στη θέση τους ..."Χαλαρά" ...Γιατί να ανησυχεί ο Καραμανλής για την πολιτική; ...Αρκεί που ανησυχούσε ο Ρουσόπουλος. Ο Ρουσόπουλος δεν θα τον ανατρέψει ποτέ, γιατί χωρίς αυτόν δεν είναι τίποτε ...Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο. 

Αυτό, δηλαδή, που βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα ...Μονά ζυγά δικά τους ...Και πάλι όλες οι επιλογές τού λαού στα χέρια των δικών τους ανθρώπων. Σε μια εποχή που η Ελλάδα - λόγω Μνημονίου - έχει φτάσει στο απόλυτο αδιέξοδο μπροστά σε ένα απόλυτο δίλημμα, που αφορά το εθνικό μας νόμισμα, οι σταλινικοί είναι οι εκφραστές καί των δύο επιλογών. Ο σταλινικός Τσίπρας - αφού "πολέμησε" πολύ τους φανατικούς τού ευρώ Θεοδωράκηδες, οι οποίοι ήθελαν ευρώ με κάθε κόστος - έφερε το ευρώ με όλο του το κόστος. Κατά "σύμπτωση" οι "αντίπαλοί" του και κύριοι πρεσβευτές τής επιλογής τής δραχμής είναι οι επίσης σταλινικοί Λαφαζάνης και Λεουτσάκος. Βασικοί εκφραστές τής δραχμής στην κοινωνία όλοι οι ανένταχτοι σταλινικοί ...Αλαβάνος, Καζάκης κλπ. 

Όπου και να πας, πάνω τους θα πέσεις. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν μαθηματικά, να συμβεί αυτό σε μια χώρα και μια κοινωνία φανατικά ελληνική και άρα εκ πεποιθήσεως αντικομμουνιστική; Σε μια χώρα που ο σταλινισμός μετά βίας πιάνει τα όρια της εισόδου στη Βουλή; Ολόκληρες πόλεις και χωριά περιδιαβαίνεις στην ελληνική επικράτεια και σταλινικό μπορεί να μην βρεις ούτε για δείγμα. Εκεί ακόμα ισχύει η συμβουλή που έδωσε στον Μάνο Χατζηδάκη ο πατέρας του. Όμως, στη "γειτονιά" τής πολιτικής, των ΜΜΕ ή του συνδικαλισμού - και γενικά όπου έχει ανάγκες η εξουσία - οι σταλινικοί είναι "βουβές" κι ανεξήγητες πλειοψηφίες. 

Ποια είναι η λογική εξήγηση γι' αυτήν την "επιτυχία" πέρα από τη "βοήθεια" των μυστικών "ιδρυμάτων"; Μόνον η κατ' εξαίρεση προώθησή τους μπορεί να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς όλα αυτά τα χρόνια ...Ό,τι επιλογή και να έχει μπροστά του ο λαός να ακολουθήσει, πάντα θα βρει έτοιμο έναν σταλινικό να τον "καπελώσει". Οποιοσδήποτε απλός πολίτης και δημοκράτης επιχειρηματολογήσει υπέρ είτε της μιας άποψης είτε της άλλης, θα πρέπει να "υποταχθεί" στον σταλινικό "υπεργολάβο" αυτής της "τάσης". Θα πρέπει αναγκαστικά να "στοιχηθεί" πίσω από αυτόν, τον οποίο έχουν επιλέξει οι Αμερικανοί και ο οποίος είναι πάντα σταλινικός ...Πίσω απ' αυτούς αναγκαστικά και αυτοί οικειοθελώς πίσω από τα "τζάκια". 

Έτσι έχει "χτιστεί" η αναξιοκρατία στη χώρα. Η αυλή των σταλινικών πάντα θα προστατεύει τους "γαλαζοαίματους" κρετίνους και αυτοί πάντα θα υποτάσσουν την πατρίδα στους Αμερικανούς. Πάντα ο Κωστάκης θα έχει "κύκλους" που θα εκφράζουν τον "Βούδα" και θα επιδέχονται ερμηνείες. Πάντα ο Αντωνάκης θα έχει τον σταλινικό "θεωρητικό" του για να κάνει τις πολιτικές του "κινήσεις". Οι άνθρωποι ήταν πάντα τέλεια εκπαιδευμένοι. Αναλάμβαναν να εκφράσουν τους επί Σοβιετικής Ένωσης ηγέτες της και ποτέ δεν ήξερες αν αυτοί ζουν ή αν έχουν πεθάνει. Μια χαρά εύκολη δουλειά είναι γι' αυτούς να εκφράσουν τους δικούς μας, εφόσον μπορούν κι αναπνέουν ...Εύκολη δουλειά έχει ο Ρουσόπουλος ή ο Λαζαρίδης κλπ.. 

Αυτοί οι σταλινικοί είναι τα "υποστηρίγματα" του προδοτικού δικομματισμού. Κανονικοί "ευνούχοι". Αυτό, δηλαδή, το οποίο είπαμε παραπάνω ...Κανένα "αφεντικό" δεν νιώθει απειλή απ' αυτούς. Γνωρίζοντας όλοι αυτοί οι δούλοι ότι - λόγω καταγωγής και προέλευσης - ποτέ δεν θα αφεθούν οι ίδιοι να διεκδικήσουν την "κορυφή", επιλέγουν τα αφεντικά τους με τον γνώμονα αυτόν. Όποιο από τα "αφεντικά" έχει - λόγω καταγωγής και ΗΠΑ - τις δυνατότητες να πιάσει "κορυφή", πάντα θα βρει σταλινικούς "ευνούχους" να τον υπηρετήσουν ...Με τους προδοτικούς γόνους τού προδότη Ζαχαριάδη συντηρούνται στην κοινωνική πυραμίδα οι γόνοι των δωσίλογων. 

Πρόβλημα γι' αυτούς δεν υπάρχει ούτε ηθικό ούτε ιδεολογικό ...Φασίστες από επιλογή είναι. Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η αξιοκρατία ούτε η Δημοκρατία Τη Δημοκρατία τη μισούν και η αξιοκρατία τούς απειλεί. Αυτούς τους ενδιαφέρει η εξουσία και η νομή της ...Τους ενδιαφέρει να επιβιώνουν τα αφεντικά, τα οποία μοιράζουν την εξουσία αυτήν ...Τους ενδιαφέρει να πιάνουν τα πόστα οι "σύντροφοι", ώστε να μπορούν ως συμμορία να μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους χωρίς απειλές από τρίτους ...Οι σταλινικοί φασίστες είναι το αίτιο όλης της αναξιοκρατίας, που χαρακτηρίζει τη Μεταπολίτευση. Από τους φασίστες που φώναζαν "...Εδώ Πολυτεχνείο" - και τους έβαλαν εκεί μέσα οι Αμερικανοί - έχει "χτιστεί" ένα κύκλωμα πρακτικά ανίκητο ...Ένα κύκλωμα που παράγει "Τσίπρες", έτοιμους να διαδεχθούν τους προηγούμενους. 

Όπως και να τους εξετάσεις, το ίδιο συμπέρασμα θα βγάλεις. Ο Λαζαρίδης δηλαδή τού Σαμαρά δεν είναι εξαίρεση, αλλά ο κανόνας ...Είχε προηγηθεί ο Ρουσόπουλος του Καραμανλή, ο Λοβέρδος τού Παπανδρέου και βέβαια ο Βούλτεψης του Μητσοτάκη. Αυτοί οι "ανάπηροι" άνθρωποι είναι που σε συνθήκες παρασκηνίου και υπό την επίβλεψη Ασφαλειών και Πρεσβειών κάνουν όλο το υπόγειο "παιχνίδι". Τα χαϊβάνια τού νεποτισμού εξασφαλίζουν τη σίγουρη επιτυχία χάρη στην καλή εκπαίδευση των δούλων. Ο Καραμανλής πήγαινε στο γραφείο του στις δέκα για να φάει τυρόπιτα, την ώρα που ο Ρουσόπουλος "κυβερνούσε" τη χώρα από το χάραμα. Ο Παπανδρέου πρόδιδε και ο Λοβέρδος απειλούσε με "μακελειά" όποιον τολμούσε να τον κατηγορήσει. Τον εκφοβισμό τού εμφυλίου κανένας δεν ξέρει να τον χειρίζεται καλύτερα από τη συμμορία που τον προκάλεσε και μπορεί να το επαναλάβει αν το απαιτήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών της. 

Αυτοί οι σταλινικοί συνωμότες - ως ξεχωριστό ανθρώπινο "είδος" - έπρεπε να μεριμνήσουν και για την "αναπαραγωγή" τους. Στα συμφέροντα των ιδίων και των αφεντικών που τους έχουν ανάγκη αναζητούμε το αίτιο της επιβίωσης του ίδιου του ΚΚΕ. Καραμανλής, Μητσοτάκης, Παπανδρέου γνώριζαν ότι το ΚΚΕ πάντα θα ήταν το σίγουρο "δεκανίκι" τους σε οποιαδήποτε επιλογή τους και βέβαια η εγγύηση ότι δεν θα κινδυνεύσουν όταν θα προδώσουν. Τα ίδια ακριβώς συμφέροντα έχουν και οι σταλινικοί, οι οποίοι μονοπωλούν τα πάντα, εξαιτίας αυτών των "δεινοσαύρων". Γνωρίζουν όλοι αυτοί οι "ευνούχοι" ότι η επιτυχία τους είναι συλλογική υπόθεση και αυτήν την επιτυχία προσπαθούν να τη διατηρήσουν με όλα τα μέσα. Γνωρίζουν ότι η "μακροβιότητα" εξαρτάται από τη "διασπορά" των ομοίων τους και άρα προσπαθούν να εξασφαλίσουν τέτοιους. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν όλοι λόγο να διατηρήσουν παραγωγικό το "εκκολαπτήριο" της προδοσίας και της συνωμοσίας ...Να διατηρήσουν ενεργό τον μηχανισμό τού Εβραίου Μπεναρόγια, που, όπως συνέβη σε όλα τα κράτη, δημιουργήθηκε, για να τα "αλώσει" από μέσα. 

Το "απολαύσαμε" το ΚΚΕ στον γνωστό του προβοκατόρικο ρόλο ακόμα και σήμερα στην εποχή των Μνημονίων ...Τώρα, που το έχουν ανάγκη τα αφεντικά. Στο πρώτο Μνημόνιο το ΚΚΕ είχε αναλάβει ρόλο περιφρούρησης της Βουλής, που ψήφιζε το Μνημόνιο. Το ίδιο ΚΚΕ επανέλαβε τον προβοκατόρικο εαυτό του με απόλυτη "επιτυχία" και στο πρόσφατο Δημοψήφισμα ..."Συμμετείχε" σε ΟΛΑ, χωρίς να συμμετέχει σε ΤΙΠΟΤΕ ..."Συμμετείχε" στο δημοψήφισμα, αλλά με "άκυρο" ..."Συμμετείχε" δηλαδή στον βαθμό που εξυπηρετούσε τους Αμερικανούς - οι οποίοι το εμπνεύστηκαν—, αλλά δεν βοηθούσε με το "ΟΧΙ", που τους ενοχλούσε. Αυτόν τον ρόλο έπαιζε πάντα το ΚΚΕ ...Ένα μόνιμα ερεθισμένο "απόστημα", το οποίο παράγει συνεχώς "πύον", που δηλητηριάζει τον ελληνικό πολιτικό "κορμό". 

Θέμα απλής αριθμητικής είναι να το καταλάβει κάποιος αυτό. Το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα, το οποίο παράγει σταλινικά στελέχη περισσότερα απ' ό,τι απαιτούν οι κομματικές του λειτουργίες και τα οποία στελέχη στη συνέχεια τα διοχετεύει σε όλες τις "παρατάξεις" ...Ένα πραγματικό "σούπερ μάρκετ" στελεχών, όπου όλοι "ψωνίζουν" απ' αυτό ...Έμπειροι σταλινικοί συνωμότες και μυστικοσύμβουλοι ...Ειδικοί στο "τίποτε" και γνώστες των "πάντων". Αυτοί και οι όμοιοί τους ελέγχουν πίσω από τις "σκιές" τα πάντα στην Ελλάδα. Χρηματοδοτείται το ΚΚΕ γι' αυτήν την "παραγωγή". Ιδρύθηκε από τοκογλύφους, για να παράγει τους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι από την ιδεολογία τους δήθεν είναι "διεθνιστές", κατ' επάγγελμα οπορτουνιστές και συστηματικά ανθέλληνες.

Για του λόγου το αληθές προκαλούμε τον οποιονδήποτε να μας πει ποια είναι η επίσημη "θέση" τού ΚΚΕ για το νόμισμα. Γι' αυτό δεν έγινε το περίφημο Δημοψήφισμα; Σε μια εποχή λοιπόν που η Ελλάδα πληρώνει τα Μνημόνια των προδοτών και των σταλινικών χαφιέδων τους, μπορεί κάποιος να μας πει ποια είναι η θέση του ΚΚΕ για το νόμισμα; Εφόσον όλη η κουβέντα γίνεται για το ευρώ - και το ΚΚΕ είναι όλη μέρα στα κανάλια - δεν πρέπει να γνωρίζουμε όλοι τη θέση του; Ποιος γνωρίζει τη θέση του ΚΚΕ για το νόμισμα; Οριστική ρήξη θέλει με την Ευρωζώνη και άρα απορρίπτει το ευρώ. Έτσι δεν είναι; Την ίδια ώρα είναι αυτό που καταγγέλλει τη "συμμορία" τής δραχμής. 

Δεν θέλει δηλαδή ούτε το ευρώ ούτε τη δραχμή ...Παγκόσμιο ρεκόρ. Παίζει "σκάκι" στην πολιτική σκακιέρα και δεν είναι ούτε στα μαύρα ούτε στα άσπρα. Πληρώνεται όμως σαν "παίκτης". Δεν θέλει έλεγχο σαν μεγάλος "παίκτης", αλλά θέλει όλα τα κέρδη τους. Από πού τόσο θράσος οι ανεπάγγελτοι, άεργοι και παρασιτικοί βρωμοπόδαροι του Περισσού; Από πού τόσο θράσος ο χλεμπονιάρης Γαρδούμπας; ...Από την αμερικανική πρεσβεία φυσικά. 

Αυτό είναι όλο το μυστικό και γι' αυτό τους έχουν προστατευμένους. Τα χαϊβάνια του δεξιού φασισμού είναι αήττητα, γιατί έχουν τους καλύτερους αριστερούς "σκύλους". Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι περισσότεροι από τους μισούς ΚΝΙΤΕΣ τής Μεταπολίτευσης ήταν παιδιά φτωχών χουντικών ...Οι φτηνές "εκδόσεις" τής "πολυτελούς "έκδοσης" του κνιτοχουντικού Τσίπρα ...Τα χαϊβάνια της Δεξιάς, που φωνάζουν "...ανήκομεν εις την Δύση" έχουν για "καθοδηγητές" τους αυτούς, οι οποίοι φώναζαν ότι με τα όπλα πρέπει να μπούμε στο ανατολικό "μπλοκ". 

...Τραγικό. Ποτέ δεν ξέρεις αν το ΚΚΕ, έξω από την αμερικανική πρεσβεία ή τη Βουλή, διαδηλώνει ή απλά έχει "βάρδια", έχοντας αναλάβει καθήκοντα φύλαξης ...Απλά πράγματα. Σε όλες τις αντιαμερικανικές διαδηλώσεις το ΚΚΕ μπαίνει επί κεφαλής τής πορείας προς την Πρεσβεία, ώστε, αν τα πράγματα εξελιχθούν άσχημα, να αλλάξει ρόλο και να εκτελέσει χρέη περιφρούρησης των αφεντικών του. Ο αντιαμερικανισμός του ΚΚΕ και των σταλινικών είναι "παροχή" τής πρεσβείας για "ξεκάρφωμα" ...Για να "καπελώνεται" ο λαός κάθε φορά που αντιδρά στις ανθελληνικές μεθοδεύσεις των Αμερικανών. Οι Αμερικανοί μόνοι τους αποφασίζουν ακόμα και για την ταυτότητα των "εχθρών" τους ...Μόνοι τους αποφασίζουν ποιοι - ελέω πρεσβείας - φανατικοί "αντιαμερικανοί" θα διακριθούν και θα ανταμειφθούν και ποιοι θα τιμωρηθούν. "Ήρωες" κατά του αμερικανικού ιμπεριαλισμού είναι μόνον αυτοί, οι οποίοι θα επιλεγούν από την πρεσβεία μέσω των γνωστών κυκλωμάτων ...Κατά "σύμπτωση" όλοι σταλινικοί ...και πλούσιοι μυστικοσύμβουλοι.

συνεχίζεται 

πηγή



Share

2 σχόλια:

kimon είπε...

γνωστές και μη εξαιρετές ασυναρτησίες του τραιανού.....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.