9 Φεβρουαρίου 2015

Οι προγραμματικές δηλώσεις Του Τσίπρα επιγραμματικά.

Κρατήστε τες για να θυμόμαστε τι είπε και να δούμε πόσα από αυτά θα κάνει....

Είναι όλα ενεργά λινκ από το ιστολόγιο olympia.gr 

Αλέξης στην πρώτη δηλωση: Θα συγκρουστούμε με την διαπλοκή. 
Αλέξης: Η Ελλάδα πρωταγωνιστής. Όχι κομπάρσος. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Συμπαιγνία Σαμαρά – δανειστών για τον εκβιασμό της Ελλάδας!! 
Αλέξης: Δεν διαπραγματευόμαστε την Εθνική κυριαρχία. 
Αλέξης: Ο λαός μας έδωσε εντολή για μάχη! 
Αλέξης: 40% μείωση του αριθμού αστυνομικών στο Μαξίμου. Ο αστυνομικός πρέπει να ειναι στην γειτονιά! 
Αλέξης: «Βάζουμε τον πήχη ψηλά αλλά… 
ΠΟΛΕΜΟΣ με τους διεφθαρμένους! Κόλαφος ο Αλέξης φωτογράφισε γερμανούς και νταβατζηδες ως πρωτο στόχο! 
ΤΩΡΑ: Άρση ασυλίας για τον Στουρνάρα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός!!! 
Αλεξής : ¨Επανίδρυση της EΡΤ και αδειοδότηση καναλιών¨ 
Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 
Αλέξης Τσίπρας: «Η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων θα γίνει όμως με κίνητρα προς τους εργοδότες, όπως έχει ανακοινωθεί» 
Το δημόσιο θα ασκήσει τα δικαιώματα του πάνω στις συστημικές τράπεζες! 
ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ! Απαγορεύεται καθε μεταβίβαση δανείου σε ξένα funds!! 
Αλέξης Τσίπρας: «απαγορευση κάθε πλειστηριασμού πρωτης κατοικίας καθώς η μεταβίβαση δανείων σε κερδοσκόπους» 
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ PSI ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ! 
ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΦΙΑ 
Αποποινικοποίηση των οφειλών προς το δημόσιο, για οφειλέτες που δεν ευθύνονται για την αδυναμία αποπληρωμής. 
Το κλείσιμο του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Φυσικά το olympia.gr δεν ανέφερε και τα αρνητικά των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού....

Θα αναφέρω όσα έπεσαν στην αντίληψή μου...

1. Η κωλοτούμπα με τον κατώτατο μισθό των 751 ευρώ....
Ο Τσίπρας είχε πει ότι θα τον επαναφέρει άμεσα... τώρα είπε ότι θα τον επαναφέρει σταδιακά μέχρι το 2016...
2. Στο Κυπριακό ανέφερε ότι θέλει διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία με μια ιθαγένεια...
Πράγμα το οποίο είναι ανθελληνικό (διότι δημιουργεί υποτυπώδη νόμιμη κρατική τουρκοκυπριακή οντότητα στο βόρειο κατεχόμενο τμήμα και στην πρώτη αναποδιά που δεν είναι και δύσκολο να συμβεί, θα έχουμε δύο κράτη) Δεν το θέλουν ούτε οι Κύπριοι καθώς οι τουρκοκυπριακή μειονότητα εξισώνεται με την πλειοψηφία των Ελλήνων της Κύπρου....
3. Στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων είπε ότι επιδιώκει λύση με γεωγραφικό προσδιορισμό.... κοινώς αποδέχεται λύση π.χ. Βόρεια Μακεδονία, Ανω Μακεδονία κλπ....
Ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας την ίδια στιγμή που λέει ότι θα υπερασπιστεί την ιστορία του λαού μας.... Τους ρώτησε τους Μακεδόνες;
4. Στο θέμα της ιθαγένειας είπε ότι θα αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όσα παιδιά μεταναστών γεννήθηκαν στην Ελλάδα.... Και φυσικά θεωρώ ότι πρέπει να έχουν πολιτικά δικαιώματα όλα αυτά τα παιδιά.... αλλά όχι ιθαγένεια. Να τους δοθεί η Ελληνική υπηκοότητα.... με πλήρη πολιτογράφηση...
Τις διαφορές ιθαγένειας και υπηκοότητας τις έχουμε πει πολλές φορές. (ΕΔΩ)

Γενικά θεωρώ ότι όλα όσα είπε σε θέματα οικονομικά, εργασιακά και κοινωνικά βρίσκονται στον σωστό δρόμο και αν τα κάνει θα εξασφαλίσει σίγουρα μεγάλη και πολύχρονη λαϊκή υποστήριξη....

Αυτό που σίγουρα με συντάραξε ήταν ότι κατήγγειλε τον Σαμαρά ότι όχι μόνο επιχείρησε να σπείρει τον πανικό και τον τρόμο στον ελληνικό λαό, αλλά όταν διαπίστωσε ότι οδεύει πλέον σε εκλογική πανωλεθρία, αν και οι εταίροι μας του έδιναν 6μηνη παράταση του προγράμματος εκείνος επέλεξε σε συνεργασία με την Μέρκελ την δίμηνη ώστε να πιεστεί οι νέα κυβέρνηση που θα έβγαινε, στις διαπραγματεύεσεις και να αποτύχει.... με ολέθρια αποτελέσματα για την πατρίδα μας!!!!
Δηλαδή κοινώς φέρθηκε σαν ένας σιχαμερός προδότης...
Και πραγματικά έτσι είναι....

Τι τραγικό κατάντημα....

Και κάτι τελευταίο είπε ότι θα κάνει εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το πως φθάσαμε στην μνημονιακή προδοσία....

Για να δούμε.....

Θάνος



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.