6 Απριλίου 2014

Σαουδική Αραβία: Ο Μεσαίωνας ζωντανός στα σχολικά βιβλία…

Βιβλία παραγωγής μίσους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα σχολικά εγχειρίδια, μέσω των οποίων διδάσκονται οι μικροί μαθητές στην Σαουδική Αραβία, όπως αποκαλύπτει έρευνα του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Θρησκευτικός φανατισμός, αντισημιτισμός, στην πλέον ακραία του μορφή, ομοφοβία, απύθμενος σκοταδισμός, βρίσκουν την πλήρη έκφρασή τους στα σαουδαραβικά σχολικά βιβλία, τα οποία προφανώς είναι έτσι γραμμένα ώστε να προάγουν μόνο την αμάθεια, τη βία και το μίσος.

Έτσι οι μικροί Σαουδάραβες μαθητές του δημοτικού διδάσκονται τα διαβόητα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», το γνωστό λιβελογράφημα της τσαρικής προπαγάνδας του 19ου αιώνα, ως αληθινά, ιστορικά κείμενα. Μαθαίνουν επίσης ότι οι «Εβραίοι είναι ικανοί μόνο για προδοσία και καταπάτηση συμφωνιών».

Παράλληλα, τα παιδιά διδάσκονται ότι τα δυτικά πανεπιστήμια στις ισλαμικές χώρες, αποτελούν μια νέα μορφή των Σταυροφοριών. Για την ομοφυλοφιλία το μόνο που μαθαίνουν είναι ότι τιμωρείται με θάνατο, ενώ υπάρχει και άσκηση στο βιβλίο με τα παιδιά να πρέπει να προτείνουν τους καλύτερους τρόπους εκτέλεσης των ομοφυλοφίλων! 

Φυσικά, στα βιβλία αυτά, υπάρχει μόνο μια θρησκεία, το Ισλάμ. «Όποιος αλλαξοπιστήσει τιμωρείται με θάνατο», γράφει το βιβλίο «θρησκευτικών» του δημοτικού, ενώ «μοιχεία διαπράττει όποιος έχει χειραψία με ξένη γυναίκα». Μοιχαλίδα θεωρείται και μια παντρεμένη γυναίκα που ταξιδεύει χωρίς τον σύζυγό της… 

Είναι φανερό ότι ο μεσαίωνας δεν εγκατέλειψε ποτέ την Αραβική χερσόνησο, εξυπηρετώντας βέβαια τα συμφέροντα των διεφθαρμένων Σαούντ… μέχρι να στερέψει το πετρέλαιο, καθώς μετά θα σταματήσει η ιδιότυπη «δωροδοκία» του πληθυσμού με χρήμα και όλα θα τελειώσουν πολύ σύντομα… Στο μεταξύ, φοβούμενοι το Ιράν έχουν εμβαθύνει τις σχέσεις τους σε απίστευτο βαθμό με αυτούς που βρίζουν, τους Ισραηλινούς. 

Αυτοί οι σαρικοφορεμένοι πρίγκιπες και σεΐχηδες, έχουν το θράσος να ζητούν τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, να ζητούν δηλαδή αυτό που αρνούνται στους άλλους. Για να μην πούμε ότι κανέναν τους δεν εκτέλεσαν στη Δύση… επειδή αλλαξοπίστησε και από χριστιανός ασπάστηκε το Ισλάμ. Ούτε να τους φτύσεις… 

πηγή 
 
ΣΧΟΛΙΟ 

Εν πολλοίς συμφωνώ με το άρθρο του defence point με μερικές μόνο ενστάσεις...

Τα βιβλία της Σαουδικής Αραβίας έχουν αυτό το περιεχόμενο γιατί είναι ισλαμικά... και το ισλάμ είναι μια θρησκεία μίσους και θανάτου...
Απλά αν τα μαθητικά βιβλία των υπολοίπων μουσουλμανικών χωρών δεν είναι του ίδιου φανατικού περιεχομένου αυτό οφείλεται στο ότι εκεί είναι κακοί μουσουλμάνοι και δεν ακολουθούν πιστά το Κοράνιο.... κι έχουν δεχθεί κοσμικές και δυτικές επιδράσεις.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι Αραβες και γενικά οι Μουσουλμανικοί λαοί είναι διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας από τους δυτικούς...
Γι αυτούς η δημοκρατία δεν σημαίνει απολύτως τίποτα...
Η προσπάθεια ειδικά των ΗΠΑ να επιβάλλουν σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο της δυτική αντίληψη περί δημοκρατίας τοποθετώντας αμερικανοτραφή ανδρείκελα στην εξουσία έχει σαν αποτέλεσμα όλο αυτό τον αναβρασμό και την τρομοκρατία...

Μπορεί το παραπάνω άρθρο να έχει δίκαιο στα κύρια ζητήματα αλλά παραμένει στο πνεύμα της παγκοσμιοποιημένης νεοταξίτικης ψευτοπροοδετικότητας....

Το πνεύμα αυτό υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στα ελληνικά μαθητικά βιβλία για αυτό βλέπουμε μέσα κάθε λογής νεοταξίτικη προπαγάνδα υπέρ αντιρατσιστικών και φιλο-ομοφυλόφιλων θεωριών αλλά και παντελή κατάργηση κάθε εθνικού και Ορθόδοξου Χριστιανικού περιεχομένου...

Μπορεί λοιπόν να αναφερόμαστε και σωστά, στην μεσαιωνική κατάσταση της παιδείας στην Σαουδική Αραβία αλλά είναι εξίσου ενοχλητικό και θλιβερό να ανεχόμαστε την νεοταξίτικη σιωνιστική προπαγάνδα στα δικά μας μαθητικά βιβλία...

Ο αρθρογράφος πολύ σωστά αναρωτιέται πως είναι δυνατόν οι σεϊχηδες να πιέζουν την πατρίδα μας για να χτίσει ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα, την στιγμή που στην χώρα τους αν κάνεις απλά τον σταυρό σου μπορεί να βρεθείς στα μπουντρούμια, όμως δεν αναφέρει ότι την πίεση αυτή των ισλαμιστών τείνει να αποδεχθεί το προδοτικό νεοταξίτικο κατεστημένο που έχει φέρει κι εγκλωβίσει εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας και που έχει αλλοιώσει την εκπαίδευση των ελλήνων μαθητών σε τέτοιο βαθμό, που τα αυριανά παιδιά μας (αν δεν συμβεί μια μεγάλη ανατροπή) θα είναι παγκοσμιοποιημενα πρόβατα χωρίς εθνικά ιδανικά και Ορθόδοξα πιστεύω...



Share

2 σχόλια:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Γιατί έχω την αίσθηση ότι αυτός που έγραψε το κείμενο αυτό δεν είναι απλά αντιΙσλαμιστής αλλά Σιωνιστής;

"τα διαβόητα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», το γνωστό λιβελογράφημα της τσαρικής προπαγάνδας του 19ου αιώνα, ως αληθινά, ιστορικά κείμενα."
Πάντως τα ελάχιστα βιβλία Μασόνων που αποχώρησαν και τόλμησαν να καταγγείλουν τι συμβαίνει στις Στοές, ταυτίζονται με το "λιβελογράφημα".

Το τι είναι το Ισλάμ το ξέρουμε, το είδαμε και στην Αίγυπτο και στη Συρία και στη Βοσνία. Αλλά επίσης πολύ καλά ξέρουμε και ποιος κυβερνάει ολόκληρη την Αμερική και το διεθνές χρηματοοικονομικό σύστημα.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Σωστη αισθηση εχεις φιλε μου...
Γι αυτο κι εγω στο σχολιο μου το λεω σχεδον στα ισια... αναφεροντας:

"Μπορεί το παραπάνω άρθρο να έχει δίκαιο στα κύρια ζητήματα αλλά παραμένει στο πνεύμα της παγκοσμιοποιημένης νεοταξίτικης ψευτοπροοδετικότητας...."

Βρισκομαστε στο ιδιο μηκος κυματος....

Απλα το εβαλα επειδη παρειχε καποιες επιπλεον λεπτομερειες που ισως αγνοούσαμε...
Ομως δεν μπορουσα να το αφησω κι ασχολιαστο...

Ευχαριστω για το σχολιο σου.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.