Τελευταίες αναρτήσεις

23 Δεκεμβρίου 2013

Πώς η "διαφορετικότητα" καταστρέφει το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι στα χρόνια της Νέας Τάξης....

Πώς να καταστρέψεις ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρτι - Κάπου στις ΗΠΑ της «διαφορετικότητας» και σύντομα στην χώρα μας… 

Εστάλησαν τα παρακάτω emails..... 

ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

ΠΡΟΣ: Όλους του εργαζόμενους

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 1 Δεκεμβρίου 2013

ΘΕΜΑΔεξίωση Χριστουγεννιάτικου Πάρτι 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου, αρχίζοντας από το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Grill House.

Θα υπάρξει μπαρ και άφθονο ποτό! Θα έχουμε μια μικρή μπάντα να παίζει παραδοσιακά κάλαντα ... νιώστε άνετα να τραγουδήστε κι εσείς! Και μην εκπλαγείτε αν ο διευθυντής μας εμφανιστεί ντυμένος ως Άγιος Βασίλης!

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ανάψει στις 13:00. Οι ανταλλαγές δώρων μεταξύ των εργαζομένων μπορούν να γίνουν εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, κανένα δώρο δεν θα πρέπει να είναι άνω των 10 δολαρίων για να γίνει η αγορά ενός δώρου εύκολη για τις τσέπες όλων μας.

Αυτή θα είναι συνάντηση μόνο για τους εργαζόμενους!
Ο Διευθύνων Σύμβουλός μας θα κάνει μια ειδική ανακοίνωση εκείνη τη στιγμή!

Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και την οικογένειά σας, 

Patty
--------------------------

Υπόμνημα της εταιρείας


ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

ΠΡΟΣ: Όλους τους εργαζόμενους

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 2 Δεκεμβρίου 2013

ΘΕΜΑ: Δεξίωση Γιορτινού Πάρτι 

Σε καμία περίπτωση το χθεσινό σημείωμα δεν θέλησε να αποκλείσει τους Εβραίους υπαλλήλους μας. Αναγνωρίζουμε ότι η Χανουκά είναι μια σημαντική εορτή, η οποία συχνά συμπίπτει με τα Χριστούγεννα, αν και δυστυχώς όχι φέτος.

Έτσι, από τώρα και στο εξής, θα το λέμε «Γιορτινό Πάρτι». Η ίδια τακτική ισχύει και για τυχόν άλλους υπαλλήλους που δεν είναι χριστιανοί ή είναι άθεοι.
Δεν θα υπάρξει χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν θα ακουστούν κάλαντα.

Θα έχουμε άλλα είδη μουσικής για την απόλαυσή σας.
Χαρήκατε τώρα;

Καλές γιορτές σε εσάς και την οικογένειά σας, 

Patty
------------------------

Υπόμνημα της εταιρείας

ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

ΠΡΟΣ: Όλους τους εργαζόμενους

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 3 Δεκεμβρίου 2013

ΘΕΜΑ: Γιορτινό Πάρτι 

Όσον αφορά το σημείωμα που έλαβα από ένα μέλος των Ανώνυμων Αλκοολικών (ΑΑ) που ζητάει έναν τραπέζι χωρίς ποτά, δεν έχετε υπογράψει το όνομά σας..

Είμαι στην ευχάριστη θέση να δεχτώ αυτό το αίτημα, αλλά αν βάλω ένα σημάδι σε ένα τραπέζι που θα λέει "AA Only", δεν θα είστε ανώνυμος πια. Πώς υποτίθεται ότι πρέπει να το χειριστώ;
Κάποιος να βοηθήσει;

Και συγγνώμη, αλλά ξεχάστε την ανταλλαγή δώρων, τα δώρα δεν επιτρέπονται καθώς τα μέλη της ένωσης των υπαλλήλων αισθάνονται ότι 10 δολάρια είναι πάρα πολλά χρήματα και τα στελέχη πιστεύουν ότι 10 δολάρια είναι λίγο φτηνιάρικα.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. 

Patty
-----------------------------

Υπόμνημα της εταιρείας

ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Προς: Όλους τους εργαζομένους

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4 Δεκεμβρίου 2013

ΘΕΜΑ: Γενικό Γιορτινό Πάρτι 

Τι διαφορετική ομάδα που είμαστε! Δεν είχα ιδέα ότι στις 20 του Δεκέμβρη ξεκινά ο μουσουλμανικός ιερός μήνας του Ραμαζανιού, που απαγορεύει το φαγητό και το ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πάει το πάρτι! Σοβαρά τώρα, μπορούμε να κατανοήσουμε ότι ένα γεύμα σε αυτή την εποχή του έτους δεν μπορεί να είναι σύμφωνο με τις πεποιθήσεις των μουσουλμάνων εργαζομένων μας. Ίσως το Grill House μπορεί να σας φυλάξει ένα γεύμα μέχρι το τέλος του πάρτι ή αλλιώς να σας το πακετάρει για να το πάρετε στο σπίτι. Κάνει αυτό;

Εν τω μεταξύ, έχω κανονίσει για τα μέλη που κάνουν δίαιτα να καθίσουν μακριά από τον μπουφέ με το επιδόρπιο, καθώς και έγκυες γυναίκες να κάτσουν σε τραπέζι που βρίσκεται πλησιέστερα προς τις τουαλέτες.

Οι ομοφυλόφιλοι επιτρέπεται να καθίσουν με τον σύντροφό τους. Οι λεσβίες δεν πρέπει να καθίσουν με τους gay, η κάθε ομάδα θα έχει το δικό της τραπέζι. 

Ναι, θα κανονίσουμε να υπάρχουν λουλούδια στο τραπέζι των ομοφυλόφιλων. 

Για τον υπάλληλο που ζητεί άδεια να φορέσει ρούχα γυναικεία, το Grill House ζητά να μην επιτραπεί το ‘cross – dressing’, προφανώς λόγω των ανησυχιών για σύγχυση στις τουαλέτες. Λυπάμαι.

Θα έχουμε καθίσματα για τους κοντούς.

Λυπάμαι να αναφέρω ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ποσότητα του αλατιού που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων. Το Grill House προτείνει τα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση να δοκιμάσουν μια μπουκιά πρώτα.

Θα υπάρχουν φρούτα ​«χαμηλά σε σάκχαρα» σαν επιδόρπιο για τους διαβητικούς , αλλά το εστιατόριο δεν μπορεί να παρέχει "no sugar"επιδόρπια. Συγγνώμη! 

Μήπως παρέλειψα τίποτα!;;

Patty 
------------------------- 

Υπόμνημα της εταιρείας

ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

ΠΡΟΣ: Όλους τους γ…..ους εργαζόμενους

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 5 Δεκεμβρίου 2013

ΘΕΜΑ: Το ******  Γιορτινό Πάρτι 

Τα "έχω πάρει" με τους χορτοφάγους! Εμείς θα κάνουμε αυτό το πάρτι στο Grill House είτε σας αρέσει είτε όχι, έτσι να πάτε να καθίσετε ήσυχα στο τραπέζι που είναι περισσότερο μακριά από το «ψητοπωλείο του θανάτου», όπως το χαρακτηρίσατε και να πάτε να φάτε στο ****** salad bar σας, τις οργανικές σας τομάτες.

Αλλά να ξέρετε, ότι και οι ντομάτες έχουν συναισθήματα. Θα ουρλιάζουν όταν τις κόβετε σε φέτες. Τι έχω ακούσει να ουρλιάζουν. Τις ακούω να ουρλιάζουν αυτή τη στιγμή!

Οι υπόλοιπες ***** ψωνάρες  μπορείτε να μου φιλήσετε τον **** Ελπίζω όλοι να έχετε τις πιο χάλια γιορτές!
Οδηγήστε μεθυσμένοι και άντε σκοτωθείτε,

Η ***** του *****! 
------------------------

Υπόμνημα της εταιρείας

ΑΠΟ: Joan Bishop, Αναπληρώτρια Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 6 Δεκεμβρίου 2013

ΘΕΜΑ: Η Patty Lewis και το γιορτινό της πάρτι 

Είμαι σίγουρη ότι μιλώ εκ μέρους όλων μας στο να ευχηθούμε στην Patty Lewis ταχεία ανάρρωση από τον πρόσφατο νευρικό κλονισμό της και θα συνεχίσω να διαβιβάζω τις κάρτες σας στην ψυχιατρική κλινική.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση αποφάσισε να ακυρώσει το Γιορτινό μας Πάρτι και να δώσουμε σε όλους το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου άδεια με πλήρεις αποδοχές.

Χαρούμενο το ό, τι να’ ναι! 

Joan

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / (Μετ. από τα αγγλικά που το είδα εδώ)
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.