29 Ιουλίου 2013

Οι νεοταξικοί εμπρησμοί μας έγιναν πια … συνήθεια!!!

Του Θύμιου Παπανικολάου 

Kαι φέτος η Ελλάδα καίγεται από τα εμπρηστικά φλογοβόλα της πλανητικής Βαρβαρότητας: Τις διεθνείς μαφίες του χρήματος (Νέα Τάξη) και τους μακάβριους μηχανισμούς της (διεθνείς μυστικές υπηρεσίες)… 

Δεν υπάρχει περιοχή της Ελλάδας που να μην έγινε και εφέτος στόχος των σχεδιασμένων εμπρησμών. 

Στο ίδιο έργο θεατές επί 39 χρόνια, περίπου, από τη μεταπολίτευση και μετά.

Η χώρα μας, κάθε καλοκαίρι, γίνεται στάχτη και αποκαΐδια ΚΑΙ τα πολιτικά κόμματα και αποκόμματα θορυβούν με τις ίδιες πάντα φαιδρές ανοησίες περί «καταπατητών», «ανικανότητας του κράτους» και άλλων παρόμοιων αστειοτήτων… 

Εφέτος τα κόμματα της ελληνικής αποικίας έχουν εντελώς υποβαθμίσει το όλο ζήτημα. Αντιμετωπίζουν τους εμπρησμούς σαν κάτι το φυσικό. Αυτό επιδιώκουν: Να μας συνηθίσουν στα φλογοβόλα των μαφιόζων του χρήματος, όπως μας συνηθίζει ο Χειμώνας στο κρύο…

Γι αυτό επί 39 χρόνια, κυβερνήσεις, κόμματα, αποκόμματα και ΜΜΕ κοροϊδεύουν και παραπλανούν τον ελληνικό λαό ασύστολα, αραδιάζοντας πλήθος φαιδρών ανοησιών με ένα και μοναδικό στόχο: Τη συγκάλυψη των εμπρηστών της Νέας Τάξης (πολυεθνικού κεφαλαίου), των χορηγών και σπονσόρων του πύρινου εφιάλτη, καθώς και των εκτελεστικών τους οργάνων (μυστικές υπηρεσίες)…

Γι αυτό, ενώ η Ελλάδα καίγεται επί 39 χρόνια, δεν έχει συλληφτεί ούτε ένας εμπρηστής, παρά μόνο κάποιες γιαγιούλες… 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, οι εμπρηστές έχουν πολιτική ταυτότητα και το πύρινο ολοκαύτωμα της Ελλάδας είναι σχεδιασμένο και έχει συγκεκριμένους στόχους:
Οικονομικούς, κοινωνικούς, πολιτικούς.

Οι εμπρηστές-εκτελεστές βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, υλοποιώντας τους στόχους των μεγάλων αφεντικών.

Επί 39 χρόνια μας καίνε ανενόχλητες οι μυστικές υπηρεσίες, και οι μηχανισμοί του καθεστώτος (κόμματα, ΜΜΕ και τα ποικίλα προπαγανδιστικά ιερατεία), αποκρύβουν ΕΠΙΜΕΛΩΣ την αλήθεια, την ταυτότητα των εμπρηστών, τα Μεγάλα Αφεντικά (τους σύγχρονους Νέρωνες) και τις επιδιώξεις τους. 

Μας αραδιάζουν ποικίλα παραμύθια και δεν ρωτάνε ούτε το απλό: ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ επί 39 χρόνια και ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ…

Και ΓΙΑΤΙ δεν έχει συλληφθεί κανείς…

Τα δωσίλογα κόμματα ΟΥΤΕ μια συζήτηση στη Βουλή δεν έχουν κάνει γι’ αυτή την οργανωμένη εμπρηστική φρίκη.

Και η «αριστερά», όπως σε κάθε σοβαρό ζήτημα, αναπαράγει τις αηδίες της καθεστωτικής ύπνωσης και παραπλάνησης και ούτε έθεσε ΠΟΤΕ το ζήτημα, ούτε σε κινηματική βάση (όνειρο θερινής νυκτός), αλλά ούτε καν ΑΠΑΙΤΗΣΕ ποτέ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ για το πύρινο έγκλημα που ζούμε κάθε καλοκαίρι, εδώ και 39 χρόνια… 

Φυσικά, αυτή η «αριστερά», σαν τον «αριστερό ψάλτη» της Νέας Τάξης, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ την αλήθεια του εμπρηστικού ολοκαυτώματος: Τους διεθνείς Νέρωνες των πολυεθνικών και τα εκτελεστικά τους όργανα…
Το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει αναλύσει αυτό το θέμα εξαντλητικά εδώ και πολλά χρόνια.

Πολλά κείμενά μας υπάρχουν εδώ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=13178#13178 Εδώ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1731 Και ΕΔΩ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3630

Εδώ απλώς θα επαναδιατυπώσουμε κάποια ζητήματα.

Οι εμπρησμοί είναι η πιο μακάβρια μορφή της κατευθυνόμενης νεοταξικής τρομοκρατίας.

Αυτά περί οικοπεδοφάγων και «δυσμενών καιρικών συνθηκών» ή «ανικανότητας του κράτους» είναι αστειότητες και λέγονται για την επικάλυψη της αλήθειας: Να μην αποκαλυφτούν δηλαδή οι σχεδιασμοί του πολυεθνικού κεφαλαίου, οι πραγματικοί λόγοι των εμπρησμών και οι μυστικές υπηρεσίες που υλοποιούν τα σχέδια της πλανητικής εξουσίας.

Η φύση και τα δάση έζησαν εκατομμύρια χρόνια χωρίς προστασία και δεν έπαθαν τίποτα.

Άρχισε να βιάζεται και να καίγεται η φύση από τότε που υπήρξαν οι «προστάτες». Ήταν οι «προστάτες» αυτοί καθώς και ο πολιτικός τους μηχανισμός (το κράτος αποτελεί την κεντρική πολιτική δομή των «προστατών») που «βίαζαν» τη Φύση (περιβάλλον και ανθρώπινη φύση) και έκαιγαν τα δάση για την προώθηση των ποικίλων και πολύμορφων συμφερόντων τους.

Σήμερα οι υπερεθνικοί «προστάτες» («νταβάδες») και τα τοπικά τους παραρτήματα είναι αυτοί που εξοντώνουν τη Φύση, καίνε τις κοινωνίες, τους λαούς και τη Γη τους. 
Χωρίς τη βαθιά γνώση αυτής της πραγματικότητας οι κοινωνίες, οι λαοί και η γη τους, δεν μπορούν να σωθούν.
Μόνο οι λαοί με τη γνώση και την αγωνιστική τους ΠΟΛΙΤΙΚΗ πράξη και οργάνωση μπορούν να σώσουν την ανθρωπότητα και τη Φύση.

Αν ανατρέξουμε στην ιστορία των τελευταίων 39 χρόνων (από τη μεταπολίτευση και μετά) θα διαπιστώσουμε το εξής τραγικό:

39 χρόνια τώρα ακούμε για τις φωτιές (ακριβέστερα για τους εμπρησμούς) τα ίδια λόγια από τους πολιτικούς και τα ίδια θρηνώδη αναθέματα απελπισίας. 

Ακατάπαυστα επί 39 χρόνια καιγόμαστε κάθε χρόνο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν το ήθελαν οι «νταβάδες»!!! 

Όπως:
α).Το 1997: καλοκαίρι των παγκόσμιων αγώνων στίβου στην Αθήνα, «πρόβα» για την ανάθεση των Ολυμπιακών (ελέω Αμερικάνων) στην Ελλάδα του Σημίτη!
β). Το 2002: όταν ξένοι πράκτορες, από κοινού με τους εγχώριους σκηνοθετούσαν την «εξάρθρωση» της «τρομοκρατίας»!
γ). Το 2004: καλοκαίρι της πλανητικής φιέστας των Ολυμπιακών Αγώνων!
Σημείωση: Σε αυτές τις τρεις χρονιές δεν υπήρχαν «καιρικές συνθήκες» ή «οικοπεδοφάγοι» και άλλα φαιδρά που ακούμε επί 38 χρόνια; 

Επί 39 χρόνια ακούμε από τους πολιτικούς τα ίδια, σαν καρμπόν, λόγια.

Κάθε κυβέρνηση μίλαγε για έντονες καιρικές συνθήκες, για αέρηδες, για κουκουνάρες που «πετούσαν», για το «συντονισμό» και «ηρωισμό» των κρατικών λειτουργών και τα παρόμοια. 

Και κάθε αντιπολίτευση επαναλάμβανε το ίδιο τραγούδι: Για τις ελλείψεις της δασικής «πρόληψης» και «προστασίας», τις παραλείψεις του κρατικού μηχανισμού, για το «ανίκανο κράτος», την «ανίκανη κυβέρνηση» και τα παρόμοια.

Οι εναλλαγές των κυβερνήσεων απλώς άλλαζαν τους ρόλους.
Τα λόγια τα ίδια, αλλά αντίστροφα.
Αρκετά πια με αυτή τη μακάβρια φαρσοκωμωδία…

ΠΗΓΗ
το είδαμε στο olympia.gr Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.