12 Οκτωβρίου 2012

Η βλάσφημη παράσταση Corpus Christi έγινε τελικά με την "ευγενική χορηγία" των ΜΑΤ...

Όπως όλα δείχνουν, δεν θα αργήσει η ημέρα όπου θα θεωρείται ως "ιδιώνυμο αδίκημα"* το να είσαι Ορθόδοξος χριστιανός.

Αυτά που έγιναν απόψε έξω απο το θέατρο που φιλοξενεί την βλάσφημη παράσταση Corpus Christi, είναι πανομοιότυπα με εκείνα που έχουμε  συνηθίσει να βλέπουμε σε κάθε ειρηνική διαδήλωση των Ελλήνων πολιτών, σε κάθε νόμιμη διαμαρτυρία τους και γενικά σε κάθε προσπάθεια του ελληνικού λαού να υπερασπισθεί αυτά που ορίζονται απο το Σύνταγμα, το εθιμικό μας δίκαιο, αλλά και απο τους Ιερούς κανόνες της Εκκλησίας μας που εκφράζουν  το σύνολο της Αγιοπατερικής και εν πολλοίς Ελληνικής παράδοσης.
 

Ο δωσιλογισμός και η προδοτική  συμπεριφορά των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, ο οποίος εκφράστηκε και εκφράζεται με την σταδιακή  παραχώρηση όχι μόνο της εθνικής μας κυριαρχίας αλλά και με την παράδοση όλων των Ελλήνων στα χέρια και στις ορέξεις κάθε ξένου ολιγάρχη - δανειστή,  δεν εκδηλώνεται μόνο με την ψήφιση μνημονίων, μεσοπροθέσμων, εφαρμοστικών νόμων, δανειακών συμβάσεων ή άλλων λαοκτόνων και εθνοκτόνων μέτρων. Εκδηλώνεται και με την ανοχή, την έμμεση ενθάρυνση  και κατά περιπτώσεις την συνέργεια σε κάθε μορφή προσβολής, καθύβρισης, και τέλος δίωξης της Ορθόδοξης πίστης στον Χριστό.  

Απο σήμερα, οι ομολογούντες δημόσια Χριστό εκτός απο αντικείμενα χλεύης των "φωταδιστών" του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και διωκόμενοι απο τους πραιτωριανούς της  εξουσίας.  

Η  ειρηνική  διαμαρτυρία  έξω απο το θέατρο το  οποίο φιλοξενεί την βλάσφημη και προσβλητική για το θρησκευτικό συναίσθημα εκατομμυρίων Ελλήνων Ορθοδόξων  θεατρική παράσταση  Corpus Christi, θεωρήθηκε  απο το υπουργείο "προστασίας" του πολίτη, ως "απειλή"  για την δημόσια τάξη και ποιός ξέρει ίσως και για τον πολιτισμό των  Νιμπελούγκεν επικυριάρχων μας.  

Οι εντολές προς τις παρευρισκόμενες αστυνομικές δυνάμεις καταστολής  ήταν  σαφείς, κτυπήστε, ψεκάστε, απωθείστε και βάλτε στην κλούβα όποιον  τολμήσει να επικαλεστεί τον Χριστό ή να υπερασπιστεί την πίστη του σε Εκείνον.  

Οι ομόδοξοι συμπατριώτες μας  που διάλεξαν ως επάγγελμα εκείνο του πραιτωριανού της εκάστοτε εξουσίας, έδειξαν για άλλη μια φορά ότι δεν τους ενδιαφέρει ούτε η  "πίστη του Χριστού η Αγία" ούτε ασφαλώς "της πατρίδος η ελευθερία" (οι φράσεις δανεισμένες απο τα λόγια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη ο οποίος εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους ξεσηκώθηκαν και αγωνίσθηκαν οι  άλλοτε "ραγιάδες" Ρωμηοί).  

Όπως  πάντα χωρίς κανέναν  λόγο  και καμία  αφορμή, χύμηξαν εναντίον των συγκεντρωμένων χριστιανών κτυπώντας και ψεκάζοντάς τους.

Άλλους εγκλωβισαν σε στενά , άλλους τους συνέλαβαν, ή όπως συνηθίζουν να λένε τους  "προσήγαγαν" στην κλούβα, και άλλους τους  "περιποιήθηκαν" με τον ...τρόπο που εκείνοι ξέρουν.


Ο  εκ των  διαχειριστών του φιλικού μας  Ορθοδόξου ιστολογίου "Αναβάσεις " και εν Χριστώ αδελφός μας Σπύρος ήταν παρών στα επεισόδια και γράφει για αυτά:
 

Ντροπή για την ελληνική αστυνομία, για τον πολιτικό κόσμο, αλλά και για την ιεραρχία της Εκκλησίας! 

Δεν περιμέναμε όσοι βρεθήκαμε στην ειρηνική διαμαρτυρία στο "χυτήριο" για την χυδαία θεατρική παράσταση Coprus Christi ότι θα έδιναν εντολή να "καθαρίσουν" την σφηκοφωλιά από την παρουσία του κόσμου, καθώς επίσης δεν περιμέναμε τους αστυνομικούς των ΜΑΤ να χτυπούσαν γυναίκες, γεροντάκια, παιδιά, ανάπηρους, τυφλούς, και να ρίξουν ακόμα και χημικά!!

Απρόσωπα, άβουλα αδίστακτα..  έπνιξαν τον κόσμο στα χημικά και τον πήγαν χτυπώντας τον 200 μέτρα μακρυά από από το χυδαίο θέατρο.

Με βαρδιά καρδιά θα το πω, δυστυχώς νίκησε η Ρεπούση, και έλαμψε δια της απουσίας της η Ιεραρχία.  Η Ελλάδα έχει ανάγκη νέους Καντιώτηδες, και αντί γι΄αυτό ...
Δεν χρειάζονται φωτογραφίες.
Ντροπή μόνο αυτό.

Σπύρος
Από την διαχείριση των Αναβάσεων

-----------

Ενημέρωση : Γράφει το mega : «Όταν επιχείρησαν να μπουν στο θέατρο, αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών,..»
Ψεύδονται ασύστολα , βρισκόμασταν 4 μέτρα απόσταση από την πόρτα. Κανείς δεν προσπάθησε να μπει πουθενά, απλά πήραν εντολές, που τις ακούγαμε, να μην αφήσουν κανένα, με κάθε κόστος, να τους πάνε όλους μέχρι της γραμμές στην Κωνσταντινουπόλεως,  και ... τις εκτέλεσαν!

* Ιδιώνυμο αδίκημα 
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια  
Το άρθρο αναφέρεται στον ειδικό νόμο του Ελευθερίου Βενιζέλου. Για τη γενικότερη έννοια του όρου στο Ποινικό Δίκαιο δείτε ιδιώνυμο έγκλημα. 

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο δημιουργός του Ιδιωνύμου. Ο όρος αναφέρεται στο «ιδιώνυμο» (ειδικό) αδίκημα όπως περιγράφεται σε νόμο που ψηφίστηκε το 1929 (N. 4229) μετά από πρόταση της κυβέρνησης Βενιζέλου. Επρόκειτο για νόμο "Περί μέτρων προστασίας του κοινωνικού καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών". Ο στόχος του ήταν η ποινικοποίηση των "ανατρεπτικών" ιδεών, ιδιαίτερα η δίωξη κομμουνιστών, αναρχικών και η καταστολή των συνδικαλιστικών κινητοποιήσεων.

πηγή Κλασσικοπερίπτωση



Share

13 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Ντροπή σας. Απλά, νροπή.
Ο Χριστός δίδαξε να δέρνουμε όποιον διαφωνεί μαζί μας; Να προπυλακίζουμε; Να φτύνουμε, να χειροδικούμε; Να βρίζουμε χυδαία όποιον έχει διαφορετική άποψη από μας;
Γιατί αυτά έκαναν οι συγκεντρωμένοι εναντίον των θεατών χθες βράδυ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Πιο βλάσφημοι είστε εσείς, που κάνετε όλα αυτά τα αίσχη στο όνομα Του, παρά οποιαδήποτε παράσταση.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε Γιωργο ελπίζω καταρχην οι χαρακτηρισμοι σου να βρίσκονται και σε αντιστοιχες αναρτησεις που εκθειαζουν την βλασφημη παρασταση κατα του ιεροτερου προσωπου της Χριστιανοσύνης και της Ανθρωποτητας... Του και δικου σου αγαπημενου, Κυριου μας.

Εκ δευτερου, νομιζω οτι αν εκανα καποια παρασταση για την μάνα του Αλβανου σκηνοθετη με το ιδιο περιεχομενο της δικης του παραστασης... Ισως να αντιδρουσε ακομα χειροτερα ...ο θιγομενος.
Ασε που θα με μαζευαν στο αυτοφωρο....

Η παρασταση παραβιάζει το Συνταγμα και η αστυνομια υπερασπίστηκε την παρανομια....

Εσυ τι νομιζεις οτι έπρεπε να γινει... να τους χαϊδέψουμε ολους;

Κι ο Κυριος εκνευρίστηκε οταν ειδε τους Ιουδαίους που ειχαν μετατρεψει τον Οίκο Του Θεού σε οικο εμπορίου....

Μιας κι εχεις ορεξη και για κηρυγμα...
Να σου πω οτι ο Κυριος παντα συγχωρούσε τους εχθρούς του αλλα όταν κι αυτοι έσπευδαν να ζητησουν συγχωρεση...
Δεν συγχωρησε ποτε κανεναν με το στανιο....

Την γενικη κι αδιακριτη συγχωρεση την έκανε μια και μονη φορά πανω στον Σταυρό στην ύστατη στιγμη του Μαρτυρίου Του οταν ειπε "Πατερα συγχωρεσέ τους γιατι δεν ξερουν τι κανουν"...

Κατα τα λοιπα παντα συγχωρουσε οσους του ζητουσαν ειλικρινα συγνωμη... κι οχι οποιον έβλεπε μπροστα του αδιακρίτως...

Ετσι λοιπον κι εμεις ειμαστε ετοιμοι να συγχωρεσουμε τον Αλβανο, τους θεατες και τους ηθοποιους και παραγωγους της παραστασης ΜΟΛΙΣ ζητησουν συγνωμη.....

Μεχρι τοτε να σε ενημερωσω οτι περασε ανεπιστρεπτι η αδιαφορία και η αναισθησια που μας δερνει και την οποια στηλιτευσε κι ο Γεροντας Παισιος (που ελπιζω να αποδεχεσαι τα λογια του) που ειπε οτι "το κακο θεριέυει στην κοινωνια οσο οι καλοι αδιαφορουν και κοιμουνται...."

Κι επειδη φιλε μου η κατασταση οδευει στα ακρα... κι επειδη οταν τα πραγματα αγριευουν τοτε καλουμαστε να επιλεξουμε το άσπρο ή το μαυρο... ηρθε η ωρα να επιλεξεις κι εσυ...

Την ωρα της κρισης και του αγωνα δεν υπαρχει περιθωριο για γκρι....

Αν αγαπουσαν το γκρι οι αγωνιστες του 1821 τωρα εσυ θα φοραγες τουρκικο φεσι....

Κι αν αγαπουσε το γκρι ο Κυριος μας δεν επροκειτο να ανεβει στον Σταυρο και να μαρτυρησει για να σωθουμε....

Οποτε αδερφε μου τις ντροπες και τα λοιπα να τα απευθυνεις σε αυτους που μας προσβαλαν....

Και μπορει αναμεσα μας να βρισκονται και μερικοι πιο θερμοκεφαλοι αλλα ποιος ειναι αυτος που θα επιβάλλει τον χαρακτηρα του καθενος μας...

Να εισαι σιγουρος οτι αντικειμενικος σκοπος ηταν να ματαιωθει η παρασταση ...
Γιατι αν ηταν άλλος ο αντικειμενικος σκοπος αυτο θα σημαινε οτι βρισκομαστε σε καποιο άλλο (ισλαμικο) κράτος και οι συντελεστες της παραστασης θα εψαχναν τα κεφαλια τους!!!!!

Ευτυχως ειμαστε στην Ορθοδοξη και δημοκρατικη Ελλαδα οπου οι πολιτες απλά διαμαρτυρονται για τα ιερα και τα οσια τους.... και μερικοι φτυνουν και βαρανε φαπες....

Να θυμασαι ομως οτι τα λογια ΠΑΝΤΑ πονανε περισσοτερο απο οποιαδηποτε φαπα.... ή ροχαλα.

Και η πλειοψηφια του κοσμου χθες ηθελε να διαδηλωσει ειρηνικα....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΕ ΤΙς ΕΠΙΚΡΙΣΕΙς Κ ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩς ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ. ΠΟΙΟς ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΕ; ΠΟΙΟς ΧΤΥΠΗΣΕ ; ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ Κ ΕΙΔΕς; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙς Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ Κ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ! ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟς ΜΑΣ;;ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΙΝΟΣ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ, ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Κ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΙΑ Κ ΤΑ ΙΕΡΑ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙς Κ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙς Μ@@@@ΙΕΣ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙς ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΕΜΙ

Unknown είπε...

"Κι ο Κύριος εκνευρίστηκε όταν είδε τους Εβραίους που είχαν μετατρέψει τον Οίκο Του Θεού, σε οίκο εμπορίου...."
...και όχι αυτό μόνο, αλλά πήρε το φραγγέλιο και τους σάπισε στο ξύλο, λέγοντας ότι μετέτρεψαν τον Οίκο προσευχής ,σε σπήλαιο ληστών...και τους πέταξε έξω από το Προαύλιο του Ναού.
Ηταν Ναζί ο Ιησούς?

Να πάμε λίγο πιο πίσω?

Ας πάμε, ας διαβάσουμε τι έγραψε ο Ισοκράτης.

«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία»

Ουέ και αλίμονό σας, τρισάθλιοι "δημοκράτες"!
Οχλος είστε, που άγεται και φέρεται από δημαγωγούς και σοφιστές πολιτικάντηδες της συμφοράς και της κακιάς ώρας.

Δεν θα γράψω άλλα εδώ, τα έχω γράψει κατά κόρον...


Γιώργος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JDzptwor6ps

Αυτό εδώ είναι χριστιανικό; Θα μιλάγατε έτσι μέσα σε εκκλησία;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητε Γιωργο νομιζω οτι αν και εμεις διαβαζουμε τα μηνυματα σου εσυ μαλλον αδιαφορεις.... για τα δικα μας.

Αν διαβαζες το μηνυμα μου θα εβλεπες οτι σου ειπα οτι καποιοι ειναι πιο θερμοκεφαλοι απο άλλους... Και δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση να ειναι ολοι ηρεμοι μπροστα στον χλευασμό στο προσωπο του Κυριου μας...

Αγαπητε Γιωργο ευτυχως ο χωρος εξω απο το Χυτηριο δεν ειναι Ιερός Ναός....
αλλα απλα δρομος....
Μεσα στο Χυτηριο ειναι ο βοθρος.....

Ανώνυμος είπε...

Εαν η μια και μοναδικη αληθεια της Ορθοδοξης πιστης κινδυνευει απο μια παρασταση μπουρδα (προσωπικα δεν μου αρεσει το λεγομενο μοντερνο θεατρο) που ειναι ζητημα να την εβλεπαν 200 ανθρωποι δειχνει πως κατι σαθρο υπαρχει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας, εν' προκειμενο της Ορθοδοξιας.
Ορθοδοξιας που φαινεται κι'απο αλλες περιπτωσεις δεν μπορει να διαχειριστει ζητηματα ελευθεριας της εκφρασης του ΣΗΜΕΡΑ οντας η ιδια δογματικη και ακαμπτη στις θεσεις της.
Κατα την αποψη μου το σφαλμα του Χριστεπωνυμου πληθους ειναι η με τσαμπουκα απαγορευση της εισοδου σ'οποιονδηποτε ηθελε να δει την παρασταση, κανε την διαμαρτυρια σου αλλα μην εμποδιζεις, και φυσικα αν δεν σου αρεσει μην πας να τη δεις κανενας δε σε υποχρεωνει. Τοσο απλο ειναι.
Παντως αυτη η υποθεση εδειξε για μενα ακομη μια φορα τον ρολο της Χρυσης Αυγης και του σηστηματικοτατου (και υπογειου) ρολου της στα πολιτικα δρωμενα της χωρας.
Ο Φυρερισκος της κακιας ωρας Μιχαλολιακος, (ξερετε ο Αδερφος του υπερασπιστη του Τσοχατζοπουλου Τακη Μιχαλολια) εκτελει διατεταγμενη υπηρεσια τωρα κανοντας καφριλες για την ανιδεη μαζα οπως εκανε παντα*.
Το ξερει πολυ καλα εξ'αρχης πως το "κομα"του θα βγει την καταληλη στιγμη εκτος νομου, ειναι θεμα χρονου.
Να μην γελιουνται οι Ελληναραδες λοιπον που τον ψηφισαν (για να μην απογοητευθουν τα λεω) πως ολο το σκηνικο με τη Χ.Α. ειναι μοδα και θα περασει.

*Διαβαστε το βιβλιο το Χ.Κουσουμβρη, "Γκρεμιζοντας το μυθο της χρυσης αυγης" του 2004 πρωην μελους της ΧΑ επι 12 χρονια, υπαρχει και σε μορφη pdf, on line στο διαδυκτιο.
ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
IGGY.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

IGGY δεν θα σχολιασω το μηνυμα σου γιατι οι αποψεις σου ειναι γνωστες....

Απλα για να παρατηρησουν και οι αναγνωστες μας το αισθημα δικαίου που σε διακατεχει.... θελω να πω το εξης:

Εγραψες στο σχολιο σου

2 γραμμες κατα της παραστασης
6 γραμμες κατα της Εκκλησιας και της Ορθοδοξίας
και
9 γραμμες κατα της ΧΑ....

Τι παριστανεις λοιπον τον ουδετερο στην εν λόγω διαμαχη;

Κριμα που δεν εχεις να πεις τιποτα για την ουσια της διαμαχης που ειναι οχι η ελευθερη εκφραση αλλα η βλασφημία κατα ιερού προσώπου εκατομμυριων Ελλήνων...

Θα περιμενε κανεις απο έναν ουδετερο ΜΗ Χριστινο με αισθημα δικαίου μαζι με τις καταδικες κατα της ακραίας συμπεριφοράς μελών της ΧΑ να υπαρχει και η καταδικη ενος βλασφημου ανοσιουργηματος που καλυπτεται πισω απο την ελευθερια της εκφρασης........

Φιλε νομιζεις οτι αν κανω ενα θεατρικο εργο με θεμα την μανα σου με τροπο υβριστικο την δειχνω λεσβια κι ανωμαλη τοτε θα αποτελει η ενεργεια μου έκφραση της ελευθεριας μου ή ασυδοσία...

Μπορεις να καταλαβεις την διαφορά μεταξυ ελευθεριας του λογου και προσβλητικης ασυδοσίας;

Τα ρεμαλια του ΣΥΡΙΖΑ που παραβρεθηκαν στην παρασταση και απαιτουσαν να μπουν οι θεατες ελευθερα στο θέατρο, ειναι τα ιδια ρεμαλια που οταν διαταχθουν να κανουν απεργια καποιοι εργατες σε ενα εργοστασιο περιμενουν απεξω να ξυλοφορτωσουν οσους θελουν να δουλεψουν και τους λενε απεργοσπαστες...

Υποκριτικά αντιχριστα φασιστικα κοπροσκυλα....

Unknown είπε...

Οι μοναδικοί και προαιώνιοι εχθροί μας ήταν, είναι και θα είναι οι αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτες.
Διότι υπόκεινται σε δύο βασικές και μη απρόβλεπτες κατηγορίες.

Α)Είναι απάτριδες και
Β)Είναι αντίχριστοι.

Οταν, κάποτε, δηλώσουν μεταμέλεια και παραδεχθούν τα αυτονόητα, ότι δηλαδή, υπάρχει Εθνος και φυλή και τιμή και Πίστη Αγία Του Χριστού, τότε και μόνο τότε, θα μιλήσουμε μαζί τους.

george είπε...

Αγγλικά είμαι σίγουρος ότι ξέρετε, οπότε πάρτε δύο τραγούδια γραμμένα από μέλος της Χρυσής Αυγής.

http://www.lyricstime.com/naer-mataron-extreme-unction-lyrics.html

http://www.lyricsondemand.com/n/naermataronlyrics/aholocaustinfrontofgodseyeslyrics.html

Είναι τραγούδια των NaerMataron, του συγκροτήματος του Καιάδα της Χρυσής Αυγής.

Δε νομίζω ότι είναι και τόσο "χριστιανικά" αυτά που γράφει ο Καιάδας, μάλλον χειρότερα μου φαίνονται από την παράσταση.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ρε george που σου αρεσουν και τα τραγουδακια να ρωτησω κατι;

Βλεπεις εσυ πουθενα στην αναρτηση ή στα σχολια μου οτιδηποτε που να αναφερεται στην Χρυση Αυγη..;

Μηπως εχεις διαβασει άλλη αναρτηση και σχολιαζεις σε λαθος θεμα;

Προσεχε σε παρακαλω....

Δεν ειμαι εδω για να απολογουμαι για το τι κανει ή δεν κανει η ΧΑ...

Επελεξαν να ειναι εξω απο το Χυτηριο με για τους με χαρα τους... ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος δεν μπορει να τους το απαγορευσει...

Αυτοι εχουν τους λογους τους κι ακολουθουν την πολιτικη τους, κι εμεις οι Ελληνες Ορθοδοξοι Χριστιανοι θα κανουμε αυτο που μας οριζει η συνειδηση μας....

george είπε...

Φυσικά και δε θα απολογηθείς για ότι κάνει η ΧΑ ή οποιοσδήποτε άλλος.
Αφού όμως είσαι τόσο ευαίσθητος στα θέματα βλασφημίας, δεν οργανώνεις μια συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΧΑ, απαιτώντας να παραιτηθεί ο Καιάδας; Δεν προωθείς τις απαίσιες βλασφημίες του στους διαμαρτυρόμενους του Χυτηρίου, ώστε να ξέρουν ποιοι βρίζουν τον Χριστό και την Ορθοδοξία;
Η ορθόδοξη συνείδησή σου αντέχει να υπάρχουν τραγούδια που αναφέρονται σε "μπάσταρδο Χριστό" και "υπάνθρωπο πάνω στο Σταυρό";

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητε George ξέρεις εσυ τι ενεργειες κανουμε και τι συμβαινει σε ότι εχει σχεση με τις παλιοτερες βλασφημες αναφορες μελων της ΧΑ;

Ξερεις εσυ τι ενημερωση γινεται μεταξυ των Ορθοδοξων πατριωτων για το θεμα της ΧΑ;

Ξερεις αν εχει τεθει θεμα παραιτησης του Καιαδα...

Λοιπον αφου δεν ξερεις τιποτα απο όλα αυτα... οι υποδείξεις σου ειναι πυροτεχνηματα....

Εσυ οσα ξερεις να τα προωθεις εκει που θελεις... κι ασε μας εμας να κανουμε τις δικες μας ενεργειες...

Και ενω το θεμα μας ειναι με το τι συμβαινει με την βλασφημη παρασταση εσυ ανοiγεις θεματα άλλα...

Ο διαλογος εδω αφορά συγκεκριμενο θεμα κι αυτο δεν ειναι οι παλιοτερες βλασφημες αναφορες τραγουδιων του Καιαδα...

Τις παρατηρησεις σου για τα συγκεκριμενα να τις γραψεις στο Youtube...

Αν επιθυμει κανενας φιλος της ΧΑ απο αυτους που εχουμε μπολικους στο ιστολογιο να σου απαντησει θα σου απαντησει....

Εγω οτι ειχα να πω σου τα ειπα....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.