Τελευταίες αναρτήσεις

21 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ.

Γράφει ο Δικέφαλος

ΡΩΣΙΑ:
1. 18 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,  ΔΥΝΑΜΕΩΣ 7000 ΑΝΔΡΩΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΟΛΟ 126.000.

2. 6 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ (ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ) 4000 ΑΝΔΡΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 25.000

3. 6 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ 4000 ΑΝΔΡΩΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΟΛΟ 24000.

4. 1 ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΚΙΝΗΣΗ) ΔΥΝΑΜΕΩΣ 50.000 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 220.000 ΑΝΔΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010. ΤΟ 2008 Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΙΣ 50.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 220.000 ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ 100% ΣΥΝΘΕΣΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΣΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΟΤΙΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ;


ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Ενσωματωμένη εικόνα 1

 Ενσωματωμένη εικόνα 2
ΤΟΥΡΚΙΑ 


1. 13 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΣ 4000 ΑΝΔΡΩΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΟΛΟ 52000.

2. 2 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟ 1000 ΑΝΔΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 53.000

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ:

§  1η μηχανοκίνητη ταξιαρχία πεζικού (Dogubeyazit)
§  12ο Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού (Άγκρι)
§  Μηχανοκίνητα 10ης ταξιαρχία πεζικού ( Tatvan )
§  34η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού (Patnos)
§  49ο Μηχανοκίνητα ταξιαρχία πεζικού (Bingöl)
§  51η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού (Hozat)
§  4ο Ταξιαρχία Καταδρομών (Tunceli)
§  108οι σύνταγμα πυροβολικού (Erciş)
§  17η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού (Kigi)
§  4ο ΤΘΤ (Palandöken)
§  14η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού (Καρς)
§  25η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού (Ardahan)
§  9η Μηχανοκίνητα ταξιαρχία πεζικού (Sarıkamış)
§  48η Μηχανοκίνητα ταξιαρχία πεζικού (Τραπεζούντα)
§  109ο Σύνταγμα Πυροβολικού (Ερζερούμ)

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ
1. ΠΕΖΙΚΟ  1 ΠΡΟΣ 4 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ
2. ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ 1 ΠΡΟΣ 4 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ
3. ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ 1 ΠΡΟΣ 8 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:

1.ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; 

2.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ Η ΡΩΣΙΑ. ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ.

ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΥΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

ΔικέφαλοςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.