12 Απριλίου 2010

Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Ενα νέο ανθελληνικό άρθρο του κ. Σεραφείμ Φυντανίδη.

Πάλι τα ίδια ο κ. Φυντανίδης. Μετά τα 2 προηγούμενα παραπλανητικά και ανθελληνικά άρθρα του για τους λαθρομετανάστες που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ, επανέρχεται με νέο άρθρο στο οποίο συγκρίνει τους αδερφούς μας Ελληνες Μικρασιάτες, οι οποίοι ήρθαν στην πατρίδα μας το 1922 νοικοκύρηδες και οικογενειάρχες, παρόλη την καταστροφή που έπαθαν από τον Κεμάλ, με τους αλλοδαπούς κακοποιούς, μαχαιροβγάλτες, απαγωγείς, δολοφόνους παπούδων και γιαγιάδων ισλαμιστές και Αλβανούς!!!!
Ας το διαβάσουμε και θα το σχολιάσουμε.......
(τα κομμάτια που θα σχολιάσω τα έχω κόκκινα για δευκόλυνσή σας)

Του Σεραφείμ Φυντανίδη

Είμαστε λοιπόν ρατσιστές; Αυτό το ερώτημα σέρνεται τα τελευταία χρόνια στις συζητήσεις και στα άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Το ίδιο ερώτημα πριν από 20 χρόνια ήταν άγνωστο. Ώσπου, γύρω στο 1990, άρχισαν να καταφθάνουν στη χώρα μας κατά κύματα πρώτα οι Αλβανοί και μετά Αφρικανοί, Ασιάτες και Ανατολικοευρωπαίοι.

Από χώρα εξαγωγής μεταναστών γίναμε χώρα εισαγωγής. Στην αρχή τους καλοείδαμε. Είχαμε διαθέσιμη άφθονη και φθηνή, ανασφάλιστη εργασία. Όμως, σιγά-σιγά, αρχίσαμε να τους αποστρεφόμαστε – κυρίως όσους έχουν μαύρο χρώμα και άλλη θρησκεία.

Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα έχουν αρχίσει να αγριεύουν. Έχουμε βόμβες και επιθέσεις σε καταυλισμούς μεταναστών (π.χ. νέα παιδιά έκαψαν σπίτια τους στη Σπάρτη) σε αυτοσχέδιους λατρευτικούς χώρους και συγκρούσεις με μετανάστες και ρατσιστές στον Άγιο Παντελεήμονα της Αθήνας, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Ακόμα και η βόμβα στα Πατήσια, Αφγανό σκότωσε, ενώ η δεκάχρονη αδελφούλα του μάλλον θα μείνει τυφλή.

Θα έλεγε κανείς ότι όλα αυτά είναι περιστασιακά, ότι οφείλονται στην οικονομική κρίση κτλ. Γιατί εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές. Όμως, αν πάμε 80 χρόνια πίσω, θα δούμε ότι τέτοια και χειρότερα συνέβησαν σε βάρος, όχι ξένων, αλλά Ελλήνων. Μιλάμε για τους πρόσφυγες και τους ανταλλάξιμους που ήρθαν ανέστιοι και πένητες στην Ελλάδα λίγο πριν και μετά τη Μικρασιατική καταστροφή. Μερικά παραδείγματα:

• Το Εργατικό Κέντρο Αθηνών ζήτησε τότε να απαγορευτεί η πρόσληψη προσφύγων εργατών, ενώ οι ομάδες «επιστράτων» του Δ. Γούναρη και του Ι. Μεταξά, οργάνωναν πογκρόμ κατά των προσφύγων ως βενιζελικών ήδη από το 1916 (βλ. «Η Ελλάς του 1910 – 1920» του Γ. Βεντήρη).
• Μετά την κατάρρευση του μετώπου, τον Αύγουστο του '22, η φιλοβασιλική κυβέρνηση ζητά από τον αρμοστή της Σμύρνης, Αριστείδη Στεργιάδη, να μην επιτρέψει στους Έλληνες της Ιωνίας να φύγουν για την Ελλάδα. Ο Στεργιάδης απαντά: «Καλύτερα να μείνουν εδώ για να τους σφάξει ο Κεμάλ, γιατί, αν πάνε στην Αθήνα, θα ανατρέψουν τα πάντα» (βλ. «Η Ελλάς μεταξύ δύο πολέμων» του Γρ. Δαφνή).
• Ο εκδότης της «Καθημερινής», Γ. Βλάχος, γράφει πύρινα άρθρα το 1928 κατά της «προσφυγικής αγέλης», ενώ ο φιλομοναρχικός εκδότης του «Πρωινού Τύπου», Ν. Κρανιωτάκης, απαίτησε το 1933 να επιβληθεί στους πρόσφυγες να φορούν κίτρινα περιβραχιόνια για να τους αποφεύγουν οι Έλληνες! Έχει γράψει και άρθρα με τίτλο «Κάψτε τους συνοικισμούς των τουρκόσπορων».
• Πάλι ο Γ.Βλάχος σε άρθρο του στις 30/7/1928, ζητά από το Λαϊκό Κόμμα να αρνηθεί τις προσφυγικές ψήφους: «Όταν αποκτήσουν συνείδησιν πολιτών ελευθέρων – πράγμα το οποίον δε θα συμβεί ποτέ – τότε θα δικαιούνται να είναι εκλογείς και εκλέξιμοι».
• Αν ανατρέξει κανείς στις εφημερίδες του μεσοπολέμου, θα διαβάσει για πυρπολήσεις προσφυγικών πληθυσμών και για μάχες με ανθρώπινα θύματα, καθώς οι «ντόπιοι» δεν ήθελαν να πάρουν οι πρόσφυγες χωράφια που εγκατέλειψαν οι Τούρκοι μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών και τη Συνθήκη της Λοζάνης.
• Να θυμίσουμε ότι ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί πρόσφατα και κατά των Ελλήνων που ήρθαν από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Πολλοί από αυτούς ζουν σε συνοικίες - γκέτο.

Είμαστε λοιπόν ρατσιστές ή απλώς δε μας βολεύει να κάνουμε την παραμικρή χάρη ακόμα και σε αδελφούς Έλληνες, που, αν μη τι άλλο, μετά το '22 τσιμέντωσαν πληθυσμιακά τη βόρεια Ελλάδα, έφεραν πολιτισμό, τόνωσαν την οικονομία με φτηνή εργατική δύναμη και ίδρυσαν τις πρώτες σοβαρές βιομηχανίες; Για μετανάστες αλλοδαπούς θα μιλάμε τώρα; Αυτοί είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού...

The Insider

ΣΧΟΛΙΟ

Ας δούμε αναλυτικά τι λέει ο κ. Φυντανίδης και τι αντίλογο θα παραθέσουμε για να αποδειχθεί για μια ακόμα φορά ότι τα παίρνει από κάπου για να τα λέει όλα αυτά καθώς θεωρείται κορυφαίος δημοσιογράφος στην χώρα μας......

Το ίδιο ερώτημα πριν από 20 χρόνια ήταν άγνωστο. Ώσπου, γύρω στο 1990, άρχισαν να καταφθάνουν στη χώρα μας κατά κύματα πρώτα οι Αλβανοί και μετά Αφρικανοί, Ασιάτες και Ανατολικοευρωπαίοι.

Φυσικά και ήταν άγνωστο το ερώτημα γιατί οι Ελληνες ήταν πάντα πολύ φιλόξενος λαός και από τους πρώτους στην Ευρώπη που στο πρώτο Συνταγμά τους μετά από την κήρυξη της Επανάστασης δήλωναν με περηφάνεια και ανθρωπισμό (και μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς) ότι όποιος άνθρωπος πατούσε από τώρα και στο εξής στο ιερό χώμα της Ελλάδας έπαυε αυτομάτως να είναι δούλος αν βρισκόταν σε αυτήν την κατάσταση!! Και μιλάμε για μια εποχή που στην Ευρώπη και στην Αμερική άνθιζε το ανθρώπινο δουλεμπόριο......Ετσι και οι Ελληνες ήταν φιλόξενοι και η χώρα μας σχεδόν ένας ασφαλής παράδεισος τόσο που μέχρι και λαϊκά τραγούδια γίνονταν οταν συνέβαινε κανέας φόνος και τα γνωστά κλεφτρόνια "έστριβαν" μόλις ο νοικοκύρης τα έπαιρνε χαμπάρι. Αυτά όλα φυσικά μέχρι το 1990 που άρχισαν να φτάνουν κατά κύματα, όπως λέει κι ο Φυντανίδης, οι ξένοι λαθρομετανάστες (χωρίς πρόσκληση από τον ελληνικό λαό αλλά από τους φίλους του τους προδότες πολιτικούς που έκαναν το χατήρι των πλούσιων ανθελλήνων φίλων τους για φτηνό εργατικό δυναμικό). Αυτά φυσικά δεν τα λέει ο Φυντανίδης........

Από χώρα εξαγωγής μεταναστών γίναμε χώρα εισαγωγής.

Λάθος κ. Φυντανίδη. Από χώρα εξαγωγής νομίμων οικονομικών μεταναστών προς χώρες που τους κάλεσαν επισήμως, γίναμε χώρα εισαγωγής λαθρομεταναστών που μπήκαν (και μπαίνουν) χωρίς χαρτιά παρανόμως. Παλι παραπληροφόρηση.......

Είχαμε διαθέσιμη άφθονη και φθηνή, ανασφάλιστη εργασία.

Δεν είχαμε. Είχαν θα λες κ. Φυντανίδη. Είχαν οι πλούσιοι και οι φίλοι τους οι προδότες πολιτικοί. Δεν νομίζω κ. Φυντανίδη οι άνεργοι, οι φτωχοί αλλά ακόμα και οι μικρομεσαίοι Ελληνες που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία (άνω του 90 %) του Ελληνικού λαού να ενδιαφέρονταν να φέρουν εδώ φτηνά εργατικά χέρια!!! Και να χάσουν στο τέλος και την δουλειά τους.... Βλέπετε φίλοι μου; Ο κ. Φυντανίδης αυτοπροσδιορίζεται προοδευτικός και δημοκρατικός με φιλοαριστερές απόψεις δημοσιογράφος (γι αυτο άλλωστε είναι στην "προοδευτική" ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ) κι όμως τον βλέπετε πόσο περίτεχνα κρύβει τα ανθελληνικά και φιλοκαπιταλιστικά αισθήματά του; Γιατί νομίζετε ότι διαλύθηκε η αριστερά στην πατρίδα μας;

Όμως, σιγά-σιγά, αρχίσαμε να τους αποστρεφόμαστε – κυρίως όσους έχουν μαύρο χρώμα και άλλη θρησκεία.

Ψέμα. Ολοι μας γνωρίζουμε ότι ειδικά τους μαύρους οι Ελληνες τους συμπαθούν πολύ περισσότερο από πολλές άλλες φυλές. Οσο για το θρήσκευμα. Ψέμα κι αυτό. Μέχρι και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία (την οποία κατηγορούν οι φίλοι του κ. Φυντανίδη για ρατσισμό) παραχώρησε τεράστια έκταση για νεκροταφείο μουσουλμάνων στο Σχιστό κι έχει συμφωνήσει για Τζαμί!!!

Έχουμε βόμβες και επιθέσεις σε καταυλισμούς μεταναστών (π.χ. νέα παιδιά έκαψαν σπίτια τους στη Σπάρτη) σε αυτοσχέδιους λατρευτικούς χώρους και συγκρούσεις με μετανάστες και ρατσιστές στον Άγιο Παντελεήμονα της Αθήνας, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Ακόμα και η βόμβα στα Πατήσια, Αφγανό σκότωσε, ενώ η δεκάχρονη αδελφούλα του μάλλον θα μείνει τυφλή.

Πάλι το ίδιο κόλπο. Αναφέρονται το πραγματικά μεμονωμένο περιστατικό της Σπάρτης και απόκρύπτονται οι χιλιάδες βιαιοπραγίες κατά Ελλήνων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτό είναι αντικειμενική δημοσιογραφία; Μου αρέσει που μετά αναφέρεται στον Αγιο Παντελεήμωνα όπου έλαβαν λέει μέρος σε συγκρούσεις μετανάστες και ρατσιστές!!!! Μα κ. Φυντανίδη μας έχετε για βλάκες; Εκει όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι συγκρούονται οι Ελληνες κάτοικοι με τους ΛΑΘΡΟμετανάστες (το τονίζω μια ακόμη φορά γιατι σας "διέφυγε" πάλι) τους οποίους υποστηρίζουν τα "προοδευτικά παιδιά" των Εξαρχείων που καίνε ελληνικές σημαίες όταν δεν έχουν τι άλλο να κάνουν.........

Καλά μετά το ξεφτίλισες πάλι. Για να μας κάνεις να κλάψουμε μας λες για το Αφγανάκι. Καλά ήθελα να ήξερα δεν ντρέπεσαι καθόλου; Χρησιμοποιείς τον θάνατο και την οικογενειακή τραγωδία των ανθρώπων αυτών για να περάσεις τα μοχθηρά σου ανθελληνικά μηνύματα; Εντάξει τότε να σου πω εγώ κι όλοι εμείς οι Ελληνες πως αντιληφθήκαμε το (τυχαίο κατά τα άλλα) γεγονός. Το Αφγανάκι και η οικογένειά του που εσύ και οι φίλοι σου οι πλούσιοι και οι εντολοδόχοι τους φέρατε στην πατρίδα μας, μην μπορώντας να βρούν δουλειά για τα προς το ζείν, επέλεξαν να ψάχνουν τα σκουπίδια για κάτι χρήσιμο, μιας και το απάνθρωπο και σιχαμερό ανθελληνικό κράτος των φίλων σου των πολιτικών, τους έφερε εδώ όχι για να δουλέψουν αλλά για να δημιουργήσουν κοινωνικό πρόβλημα στην Ελλάδα και στους Ελληνες. Οι αθώοι αυτοί άνθρωποι έπεσαν πάνω στο βαλιτσάκι με την βόμβα που οι άλλοι σου φίλοι, αυτοί που (όπως προείπαμε) καίνε ελληνικές σημαίες και "σπάνε" τα κεφάλια των Ελλήνων "ρατσιστών" κατοίκων του Αγίου Παντελεήμωνα, άφησαν στον κάδο........

Μιλάμε για τους πρόσφυγες και τους ανταλλάξιμους που ήρθαν ανέστιοι και πένητες στην Ελλάδα λίγο πριν και μετά τη Μικρασιατική καταστροφή.

Μα τότε δεν είχαμε να κάνουμε με ρατσισμό. Μα κι αυτό σου διέφυγε; Τότε το πρόβλημα ήταν οικονομικό. Οι πρόσφυγες δεν ήταν εγκληματίες. Δεν γέμιζαν τις φυλακές. Δεν βίαζαν γριούλες. Δεν σκότωναν για 10 ΕΥΡΩ. Δεν απήγαγάν κοπέλλες για να τις βιάζουν στα διαμερίσματα. Δεν έγιναν προαγωγοί να εκδίδουν και μάλιστα κοπέλλες ομοεθνείς τους στην Ομόνοια και στα γύρω στενά. Οι πρόσφυγες ήταν αδέρφια μας. Ελληνες. Κουβάλησαν εδώ την αρχοντιά τους, τον πολιτισμό τους, τα ελληνικά τους ήθη και έθιμα, τα τραγούδια τους και την μουσική τους. Δεν αυτομαστιγώνονταν ανήμερα το Χριστούγεννα, μπροστά σε μικρά παιδιά στο κέντρο του Πειραιά!!! Δεν κουβ'αλησαν γιαταγάνια, τσεκούρια και μαχαίρια για να αλληλοσφάζονται ή να σφάζουν τους άλλους στο κέντρο της Αθήνας!!!! Ομως όταν εγκαταστάθηκαν εδώ στην πατρίδα μας ήταν αναπόφευκτο οι ντόπιοι Ελληνες να τους δούν σαν οικονομικούς ανταγωνιστές. Γι αυτό και η σύγκρουση πολύ γρήγορα σταμάτησε, όταν όλοι μαζί συνειδητοποίησαν ότι μόνο αγκαλιασμένοι μπορούσαν να συνυπάρξουν στην Ελλάδα.

Μου αρέσουν και τα παραδείγματα που φέρνεις.....

Το πρώτο μιλάει για το πογκρόμ κατά των ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ προσφύγων....ακριβώς άρα ήταν πολιτικά τα κίνητρα όπως συμβαίνει πάντα μεταξύ Ελλήνων....

Το δεύτερο είναι κι αυτό πολιτικό αφού η φιλοβασιλική κυβέρνηση σε μια προδοτική κίνηση προσπαθούσε να αποφύγει την αθρόα είσοδο Βενιζελικών Ελλήνων που θα την ανέτρεπαν (όπως κι έγινε) και θα ζητούσαν να στηθούν δικαστήρια και στρατοδικεία για την οδυνηρή ήττα (όπως κι αυτό έγινε). Και μάλιστα σε ποιόν το ζητούσε, στον Στεργιάδη. Τον αρχιπροδότη που όταν οι Τούρκοι σκότωναν τον Εθνομάρτυρα Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομο, το κάθαρμα ο Στεργιάδης το είχε ήδη σκάσει (με ξένο -γαλλικό αν θυμαμαι καλά- πολεμικό πλοίο) για την Ευρώπη από όπου ποτέ δεν γύρισε. Που να τολμήσει.......Απορώ πως ξέφυγαν όλα αυτά......

Δεν θέλω να αναφερθώ και στα υπόλοιπα παραδείγματα γιατί έχουμε ήδη πει αρκετά κι όλες αυτές οι περιπτώσεις είναι εκτός θέματος και δεν εχουν καμιά σχέση με την λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα και την κοινωνική αναταραχή που φέρνει στην πατρίδα μας.

Είμαστε λοιπόν ρατσιστές ή απλώς δε μας βολεύει να κάνουμε την παραμικρή χάρη ακόμα και σε αδελφούς Έλληνες, που, αν μη τι άλλο, μετά το '22 τσιμέντωσαν πληθυσμιακά τη βόρεια Ελλάδα, έφεραν πολιτισμό, τόνωσαν την οικονομία με φτηνή εργατική δύναμη και ίδρυσαν τις πρώτες σοβαρές βιομηχανίες; Για μετανάστες αλλοδαπούς θα μιλάμε τώρα; Αυτοί είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού...

Το κείμενο τελειώνει με το αποκορύφωμα του ψεύδους και της παραπληροφόρησης. Αυτές είναι τώρα συγκρίσεις; Δηλαδή κ. Φυντανίδη τι μας λέτε ότι οι λαθρομετανάστες θα τσιμεντώσουν πληθυσμιακά την Ελλάδα; Εφεραν πολιτισμό; Τόνωσαν την οικονομία (εννοεί τους πλούσιους κεφαλαιοκράτες) με φτηνή εργατική δύναμη (ρωτήστε τους ανέργους αδερφούς μας); Ιδρυσαν σοβαρές βιομηχανίες;!!!!! Καλά αυτό το τελευταίο είναι να ξεραίνεσαι στα γέλια....

Τέλος κ. Φυντανίδη βλέπω σας "διέφυγε" και μια άλλη σύγκριση αλλά κι αυτή φαίνεται δεν εξυπηρετούσε τους σκοπούς του άρθρου σας. Το 1922 έφθασαν στην Ελλάδα 1,5 εκατομμύριο Ελληνες πρόσφυγες, φτωχοί και ρακένδυτοι. Δηλαδή ένας τεράστιος πληθυσμός ανθρώπων σε μια χώρα 6 εκατομμυρίων ψυχών, φτωχή και κατα 95% αγροτική.Ομως επειδή ακριβώς τους αισθάνθηκαν πραγματικά αδέρφια τους, οι περισσότεροι Ελληνες ντόπιοι, οι άνθρωποι αυτοί στέριωσαν και προόδευσαν μέσα σε ελάχιστα χρόνια. Τα τελευταία 20 χρόνια ήρθαν στην χώρα μας 2 εκατομμύρια αλλοδαποί Λαθρομετανάστες οι οποίοι (αν και στις χώρες τους ζούσαν ρακένδυτοι και φτωχοί) έσκασαν χιλιάδες Ευρώ ή δολλάρια στους λαθρέμπορους για να τους φέρουν (άραγε ποιός τους τα έδωσε;)!!!!! Και η ανεπτυγμένη Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με αγροτική οικονομία κάτω του 10% δεν μπορεί να τους δεχθεί.......γιατί άραγε; Μήπως γιατί η ελληνική κοινωνία έχει αντιληφθεί το ύπουλο σχέδιο κοινωνικής αναταραχής που μας επιφυλάσσουν παγκοσμιοποιημένοι φίλοι σας; Αλλά αφήστε το αυτό, δεν συμφέρει να ασχοληθείτε, έτσι;

Λυπάμαι για λογαριασμό σας κ. Φυντανίδη, για τόσο έμπειρος δημοσιογράφος πολλά σας διέφυγαν ή αποκρύψατε..........



Share

11 σχόλια:

Κωνσταντίνος Α. είπε...

Συμφωνώ σε όλα.Ο Φυντανίδης έχει επηρεαστεί από την ευαισθησία και τον ανθρωπισμό του,συνάμα έχει χάσει και την επαφή του με την πραγματική κοινωνία (κέντρο) και μαθαίνει τα γεγονότα από αυτά που του λένε οι άλλοι.Συνήθως ακροαριστεροί.Δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα πιά.Την έχει χάσει και λόγω ηλικίας,αλλά και λόγω απόστασης (βόρεια προάστεια).Τώρα κάθεται μόνος του,σκέφτεται διάφορα και αυτοσχεδιάζει.όλοι οι υπερήλικες το παθαίνουν αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος!!!Ντρέπομαι για την σύγκριση που κάνει ο κ.Φυντανίδης.Άκαιρη και άκυρη!Ξεχνάει οτι πρώτα απ'όλα το 22 ήρθαν άνθρωποι ομόθρησκοι άνθρωποιΙΔΙΟΙ με εμάς κι έτσι ήταν εύκολο να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία .Και πιό σωστά άνθρωποι που κουβαλούσαν κουλτούρα πολυτισμό !!!Δεν είναι άξιος ο κ.Φυντανίδης να μιλήσει για τους Μικρασιάτες.Αλλά γι΄ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί έχουν λογο και μιλανε κάτι Φυντανίδηδες......κ.Θάνο ευχαριστώ για την ανάρτηση του άρθρου και κυρίως για την αποστομοτική σας ανάλυση των σημείων!!!Ο θεός να σας δίνει κουράγιο να μιλάτε και δεν θα περάσει.Έχουν αυτοί τα σχέδια τους αλλά έχει και ο Κύριος τα δικά του.καλημέρα σας.Σ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε όλα.Ο κ. Φυντανίδης έχει χάσει την επαφή του με την πραγματική κοινωνία και μαθαίνει τα γεγονότα από τρίτους.Δεν έχει καμία επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα πολλά χρόνια τώρα.Την έχει χάσει και λόγω ηλικίας,αλλά και λόγω βολέματος.Τώρα μας πουλά ευαισθησίες.Ευχαριστούμε Εύη για την κριτική.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τον κράζετε παιδιά τον Φυντανίδη αλλά δεν έχει καμία σχεση με την Αριστερά!!!! Ένα πιόνι της διαπλοκής είναι και φάνηκε όταν πήρε εκπομπή επί ΝΔ στην ΕΡΤ και πήγε στην Καθημερινή!!!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Με την ευκαιρία,σας πληροφορώ ότι προχθές στη πόλη μας,ανεκυρήχθει σε πανηγυρική τελετή( εν χορδές και οργάνοις) επίτιμον μέλος των ROTARY Καβάλας!Τα τυχόν συμπεράσματα-σχόλια ,δικά Σας......
Πηγή:Τοπικά Μ.Μ.Ε.

cummulus είπε...

Μπράβο αδελφέ μου Θάνο, μπράβο΄. Φτάνει πιά η μεταναστολαγνεία, έλεος πιά!

Geopolitics & Daily News είπε...

Είχε χαθεί τελευταία. Είπα και εγώ. Που είναι ο Φυντανίδης να διαβάσω κανένα άρθρο του και να με πιάσει θλίψη.

Φτάσαμε να εξισώνουμε τη Μικρασιατική καταστροφή με τους λαθρομετανάστες.

4Π-1Γ είπε...

Μην απορείτε και προβληματίζεστε με τον κ.Φυντανίδη.
Επί σειρά ετών ήταν δ/ντής της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, η οποία είναι η προσφιλής παραλήπτης μηνυμάτων των τρομοκρατών και μόνιμη υπερασπίστρια κάθε είδους αναρχικού κ.λπ.
Ο κ.Φυντανίδης δεν έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και δεν είναι αφελής.
Ανήκει στη χορεία(ή εσμό) των εθνομηδενιστών, των υμνητών κάθε ξένου προϊόντος και εκτελεί φιλότιμα το καθήκον του(όπως το εννοεί αυτός και οι εργοδότες του, ΝΕΤ κ.λπ.)

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το "κύριος" Φ.

Ανώνυμος είπε...

O ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

cummulus είπε...

Φυντανίδης=Λαθροφυντανίδης. Ταιριάζει πιό ωραία.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.