3 Φεβρουαρίου 2010

Δηλαδή αποφασίστηκε, θα πληρώσουμε εμείς την οικονομική κρίση που δημιούργησαν αυτοί.......

"Ηρθε η ώρα να σώσουμε όλοι μαζί την χώρα από την χρεωκοπία" λέει ο πρωθυπουργός.
Για ποια χρεωκοπία όμως μιλάτε κ. Παπανδρέου; Την χρεωκοπία στην οποία μας οδήγησαν οι τραπεζίτες, οι πλούσιοι και οι πολιτικές επιλογές σας; Και όταν λέω πολιτικές επιλογές εννοώ οι πράξεις όλων των προηγουμένων κυβερνήσεων και των 2 μεγάλων κομμάτων.

Πάγωμα μισθών, αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, αύξηση φόρων στα καύσιμα.
Βλέπετε εσείς φίλοι μου κανένα από τα παραπάνω μέτρα να πλήττει τα μεγάλα εισοδήματα ή τους πλούσιους;

Το πάγωμα μισθών σίγουρα δεν απασχολεί π.χ. τον κ. Βαρδινογιάννη ο οποίος αν το εφαρμόσει στις επιχειρήσεις του (αν επικαλεστεί τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού) μάλλον θα βγεί και κερδισμένος από πάνω........ Πλήττει λοιπόν εμένα και την οικογένεια μου που δεν έχουμε καμία ευθύνη για την οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα και την επικείμενη χρεωκοπία. Γιατί;

Η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης μήπως είναι ένα μέτρο που πλήττει τους πλούσιους; Οχι γιατί δεν ενδιαφέρονται για το πότε και αν θα πάρουν σύνταξη. Τα λεφτά που έχουν στην Ελβετία τους φτάνουν για να ζήσουν χωρίς να δουλεύουν μέχρι και τα τρισσέγγονά τους......... Εμένα όμως θα με οδηγήσουν να δουλεύω μέχρι να ...πεθάνω. Για να γλυτώσουν και την σύνταξη τελείως......

Ο φόρος στα καύσιμα νομίζετε ότι αυτό τουλάχιστον είναι ένα μέτρο που πλήττει τους πλούσιους; Σας πληροφορώ φίλοι μου ότι ποσώς τους ενδιαφέρει όλους αυτούς πόσα θα πληρώνουν για την βενζίνη. Τι να τους κάνει αυτούς η αύξηση της τιμής των καυσίμων; Τι θα πάθουν οι βουλευτές που τους πληρώνει τα πάντα (και την βενζίνη) το κράτος; Τι θα πάθει ο πλούσιος που τα παιδιά του πάνε σε ιδιωτικό σχολέιο με σχολικό πούλμαν; Θα ανέβουν τα διδακτρα; Ε και, χε........κε. Λεφτά υπάρχουν.....

Το μέτρο πλήττει εμένα και την οικογένειά μου που έχουμε αυτοκίνητο 20 ετών (και πληρώσαμε και τέλη υπεραυξημένα) και το χρησιμοποιούμε για να πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο, να μπούμε μέσα να πάμε μια μικρή βολτίτσα να ξεσκάσουμε..... Το αυτοκίνητο στην φτωχή ελληνική οικογένεια έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια είδος πρώτης ανάγκης και το μονάδικό μέσο ψυχαγωγίας! Οταν υπάρχει πίεση, βάζεις την βενζινούλα σου και πέρνεις την οικογένειά σου και την πάς μια βόλτα για αποσυμπίεση. Εμένα λοιπόν πλήττει το μέτρο.....

Φαίνεται ότι είχε δίκιο ο Καραμανλής (όσα λάθη κι αν έκανε κι αυτός) όταν ρώταγε τον Παπανδρεου στο ντιμπέϊτ "Που θα βρείτε τα λεφτά;" Κι ο Παπανδρέου απαντούσε..."Λεφτά υπάρχουν..."!!!! Που κύριε Παπανδρέου; Αυτό εννούσατε με το "λεφτά υπάρχουν"; Οτι θα τα πάρετε από όλους εμάς;....

Οτι τα παιδιά μας και τα αδέρφια μας θα μείνουν άνεργοι εννοούσατε;

Μήπως πρέπει να γίνουμε όλοι κουκουλοφόροι και να τα κάνουμε όλα λύμπα; Τι θέλετε επιτέλους;
Μπας και το κάνετε επίτηδες για να ασχολούμαστε με αυτά και να σας αφήσουμε στην ησυχία σας να περάσετε άλλα ανθελληνικά νομοσχέδια όπως της ιθαγένειας ή κανένα ξεπούλημα με τους Τούρκους;

Δεν μασάμε.......
Αντίδραση σε όλα.......



Share

2 σχόλια:

xristakis41 είπε...

Δηλώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα ο κ Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός λέει τι ακριβώς δεν μπορεί να κάνει
Ας αναλύσουμε τη δήλωση

Απόφαση ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας,
Με τι ρε Γιώργη, με φόρους και με μειώσεις μισθών του Έλληνα πολίτη;
Αντί να φροντίσει να λειτουργήσουν ξανά τα εργοστάσια που έκλεισαν.

ανασυγκρότησης των θεσμών.
Ποιους θεσμούς ρε Γιώργη που τους έχεις καταργήσει όλους, από υπουργεία παρελάσεις, σύμβολα και δεν ξέρω κι` εγώ τι, καλά για την παιδεία δεν μιλάμε την έχεις ξεφτιλίσει.

και βεβαίως ανασυγκρότησης και ανάκτησης της αξιοπιστίας της χώρας μας διεθνώς, και πολιτικά, και βεβαίως και οικονομικά.
Ποια ανάκτησης της αξιοπιστίας, κύριε Παπανδρέου που εκτός το διεθνές ρεζιλίκι μέχρι και η Π.Γ.Δ.Μπασταρδοχώρας ( αα να μια πρόταση για όνομα ) έβγαλε γλώσσα.

Κύριε Παπανδρέου για μένα είστε αναξιόπιστος

Κριτων είπε...

Συγγνωμη Πρεπει να ζητησουμε απο τις Κυβερνησεις του Πασοκ και της νδ γιατι ειμαστε φτωχις δεν γλειψαμε κωλους και κατουρημενες ποδιες να γινουμε καποιοι απο τους παρα πολλους δημοσιους τεμπεληδες (υπαρχουν και πολλοι που πραγματικα αξιζει η θεση τους στο δημοσιο)
Γιατι δεν κλεψαμε το κρατος για να τα'κονομησουμο
Γιατι πληρωνωυμε τους φορους μας
Γιατι σας ψηφιζουμε και μας τσαλακωνετε τα ονειρα
Γιατι σας πιστευουμε και το μονο που κανετε ειναι να μας προδιδετε
Και τελος αντι να μας λυσετε το προβλημα το οικονομικο , μας δημιουργειτε ενα ακομη ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΟΒΟ με το νεο νομοσχεδιο με τους αλλοδαπους

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.