5 Ιουνίου 2009

Εχασε την μάχη ο αστυφύλακας που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από αλλοδαπούς εγκληματίες.

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί ο αστυνομικός της ομάδας «Δ» Σπύρος Θεοδώρου. Ο 30χρονος, νοσηλευόταν από τις 3 Απριλίου στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός μετά από σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι από άγνωστο δράστη στην Κυψέλη. Ήταν πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα όταν στη συμβολή των οδών Σκιάθου και Σκόκου δύο αστυνομικοί που εκτελούσαν περιπολίες με μοτοσικλέτες, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ύποπτα άτομα δέχτηκαν επίθεση από άγνωστο συνεργό τους ο οποίος ήταν κρυμμένος στις φυλλωσιές. Πριν την επίθεση και ενώ οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν τον έναν από τους δύο υπόπτους μια γυναίκα που προφανώς δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί, μπήκε στη μέση με αποτέλεσμα να βρει την ευκαιρία ο συνεργός, να πεταχτεί από τις φυλλωσιές και να πυροβολήσει τον άτυχο αστυνομικό στο κεφάλι. Η 50χρονη που είναι κάτοικος της περιοχής υποστήριξε πως ο ύποπτος ήταν γνωστός της αλλά τελικά έκανε λάθος ενώ οι δράστες αφού άρπαξαν τα όπλα και τα κινητά τηλέφωνα των αστυνομικών, χάθηκαν στο σκοτάδι με μηχανή μικρού κυβισμού, ανοικτού χρώματος και αριθμητικό μέρος του αριθμού κυκλοφορίας 421. Έκτοτε, παρά το γεγονός ότι η υπόθεση αξιολογήθηκε ως άμεσης προτεραιότητας, δεν έχουν συλληφθεί οι δράστες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, τόνισε «Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου και τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του αστυνομικού Σπύρου Θεοδώρου που έχασε τη μάχη για τη ζωή που έδινε γενναία επί δίμηνο, μετά από τα δολοφονικά πυρά που είχε δεχθεί από κακοποιό κατά την εκτέλεση του καθήκοντος».

από το Πρώτο Θέμα

ΣΧΟΛΙΟ

Οταν πυροβολήθηκε ένα 15χρονο παιδί απο κάποιον αφελή αστυνομικό που έκανε το λάθος και τράβηξε το όπλο εναντίον του (χωρίς να εξετάσουμε αν ο πυροβολισμός ήταν εσκεμμένη ενέργεια ή λάθος) χιλιάδες άτομα μεταξύ αυτών αλλοδαποί, μαθητές, φοιτητές κ.α. ξεχύθηκαν στους δρόμους και επί ένα 15θήμερο ρήμαζαν την Αθήνα και πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Οταν προ ημερών κάποιος αστυνομικός έσκισε, όπως ισχυρίζονται αλλοδαποί και κάποιοι άλλοι "γνωστοί", το κοράνιο ενός μουσουλμάνου έγινε χαλασμός !!! Βγήκαν στους δρόμους και κόντεψε να ξεσπάσει ιερός πόλεμος. Φυσικά μαζί με τους αλλοδαπούς εμφανίστηκαν και οι γνωστοί - άγνωστοι τύποι συγκεκριμένου κόμματος που παρότρειναν τους ισλαμιστές !!!!

Τώρα που πέθανε το παλικάρι ο 30χρονος αστυνομικός τι πρέπει να γίνει;

Να λουφάξουμε και να ακούμε τις μυξοκλάψες υπουργών και κυβερνητικών παραγόντων, και τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού που εκτελέστηκε εν ψυχρώ στην κυριολεξία από αλλοδαπούς μαφιόζους;

Ντροπή σας κ. Μαρκογιαννάκη. Τί να εκφράσετε τώρα; Τώρα είναι αργά.

Οταν στην Αμερική, την τόσο διεφθαρμένη, τολμήσουν να σκοτώσουν αστυνομικό, γίνεται το έλα να δείς. Ο τρόμος που καταλαμβάνει τους εγκληματίες είναι χωρίς προηγούμενο. Αθώοι ή ένοχοι όλοι οι ύποπτοι και οι σεσημασμένοι τις πόλης που έγινε το έγκλημα υποφέρουν με προσαγωγές, συλλήψεις και ανακρίσεις, μέχρι να βρεθεί ο ένοχος.

Εδώ δεν συμβαίνει τίποτα. Και να μου το θυμηθείτε, αν τους πιάσουν τελικά θα τους φυλάνε να μην πάθουν και τίποτα.

Κι άλλη σφαλιάρα κ. Πρωθυπουργέ. Αυτή την φορά έκρυβε και θάνατο.

Ούτε ο θάνατος όμως ενός νέου συμπατριώτη μας, δεν μπορεί να οδηγήσει σε παραίτηση τα ανδρείκελά σου. Ασε τους μαφιόζους λοιπόν και κυνήγα την γυναίκα και τις ανηλικες κόρες του Καράβελα......... που άφησες να φύγει......

Καλή επιτυχία στις εκλογές σου εύχομαι........
Και τα αποτελέσματα την Κυριακή το βράδυ, να πάς να τα παρακολουθήσεις μαζί με την οικογένεια του νεκρού αστυνομικού που έχασε την ζωή του κάνοντας το καθήκον του.



Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε ταγματασφαλητη; Προτινεις να αρχισουν οι προσαγωγες,οι συλληψεις και η τρομοκρατια! Αμα γουσταρεις τρομονομους να πας να μεινεις στη γαδα βαλε και δυο καμερες στο σπιτι σου να σαι οκ. γεμισαμε φασισταρια

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον γεμίσαμε νεόκοπους (και αγράμματους)"αγανακτισμένους ταγούς" της δημοκρατίας, που το μόνο που έχουν να προτείνουν είναι άρνηση, ισοπέδωση και εξυπνάδες.Εύκολους μάγκες που δεν ξέρουν πως βγαίνει το μεροκάματο και δεν έμαθαν από τους ταλαίπωρους γονείς τους να σέβονται και να μοχθούν.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Εγω θα έλεγα ότι γεμίσαμε ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ που γουστάρουν να σκοτώνονται αθώοι συμπολίτες μας που φορούν την στολή του αστυνομικού μονο και μόνο επειδή βρέθηκαν μπροστα σε κάποια αδιστακτα κτήνη.

Ξέρεις να διαβάζεις ή οχι.
Μάλλον δεν ασχολήθηκες καθόλου με την αναρτηση κι άρχισες τους εκτός θέματος, χαρακτηρισμούς.

Δηλαδή εσυ ξέρεις πως βγαίνει το μεροκάματο κι ο αστυφύλακας των 900 ΕΥΡΩ δεν ξερει που έχασε την ζωή του για να κυκλοφορείς εσύ ανετα στις καφετέριες και να πινεις το φραπεδάκι σου....

Εκτός κι αν εσυ δεν κινδυνεύεις όπως όλοι μας κι ανήκεις στον κόσμο αυτών που σκότωσαν τον αστυφύλακα οπότε ένα είναι σίγουρο ότι εσύ γνωρίζεις πως βγαίνει το μεροκάματο....

Τελοσπάντων.
Πρόσεξε εισαι στο όριο.
Καλο ειναι να διαβαζεις και να σεβεσαι τους όρους του καθε μπλογκ.
Ειδάλλως φτιαξε ένα δικό σου βγάλτο Vothros.blogspot.com και άρχισε να πλατσουρίζεις μέσα........

cummulus είπε...

@ 05 Ιούνιος, 2009 16:19
Που την είδες την τρομοκρατία και τους τρομονόμους στην ανάρτηση; Νομίζω ότι γίνεσαι άδικος. Ξαναρίξτην μιά ματιά πιό ψύχραιμα, και χωρίς αφοριστική διάθεση.

Ανώνυμος είπε...

Όποιον σέβεσαι οφείλει να σε σέβεται. Επειδή ο νεαρός (ο ανώνυμος) μόνο εγκυκλοπαιδικά γνωρίζει αυτά που γράφει θα ήθελα να του πω (επειδή έχω κάνει "μέσα" για τις ιδέες μου) πως ο πρώτος τρομονόμος είναι αυτός που δεν σέβεται ούτε τους νεκρούς...

Unknown είπε...

ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ;
ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ...
ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.
ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ;
MIΛANE KI OI MΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.