24 Ιουνίου 2009

Οριστικοποιείται το Βόρεια Μακεδονία; Μπακογιάννη, ποτέ δεν θα το δεχτούμε οι Ελληνες. Να τα φωνάζεις έτσι μόνη σου. Εσύ και οι γύρω σου.....

Πληθαίνουν οι αναφορές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων, ότι η ονομασία που συζητείται όλο και περισσότερο, είναι «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδόνιας».
Χαρακτηριστικός είναι ο σημερινός πρωτοσέλιδος τίτλος της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της χώρας, «Dnevnik»: «Το Βόρεια τσιμεντοποιήθηκε».


Μέχρι τώρα προσπαθούσα να αποκαλώ την Μπακογιάννη κυρία.....
Από σήμερα, όσο κι αν αυτό είναι αγενές, θα την αποκαλώ σκέτα Μπακογιάννη.......

Ξέφυγες λοιπόν Μπακογιάννη. Ετοιμάζεσαι πλεόν για το οριστικό ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Τι Βόρεια και αηδίες......
Σε ποιούς τα πουλάς αυτά; Βάλτο καλά στο μυαλό σου. Ποτέ οι Ελληνες στην καρδιά και στο μυαλό, δεν προκειται να κάνουν βήμα πίσω για το ελληνικό όνομα της Μακεδονίας.
Μπακογιάννη η Μακεδονία δεν είναι για διαπραγμάτευση. Το καταλαβαίνεις; Ξέρουμε ότι εσύ κι ο Καραμανλής ο οποίος ίσως έχει ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, δεν προκειται να μας πείσετε να αποκαλέσουμε τα Σκόπια, Μακεδονία. Δεν γίνεται. Δεν σκοτώθηκαν οι παπούδες μας στα βουνά της Μακεδονίας για να παραδώσεις εσύ το όνομα και οτιδήποτε άλλο, στους απογόνους των Βουλγαροκομμιτατζήδων. Γιατί για να δεχθούν οι Σκοπιανοί το Βόρεια, είμαι σίγουρος ότι τους εγγυήθηκες για την γλώσσα και για το έθνος. Δηλαδή Μακεδονική γλώσσα και Μακεδονικό εθνος..........

Είναι περιτό πλέον να σου πω να αυτοσυγκρατηθείς, αφού από ότι φαίνεται τις αποφάσεις σου τις πήρες. Φυσικά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εμάς δεν προκειται ποτέ να μας ρωτήσεις με δημοψήφισμα, άρα το μόνο που μας μένει είναι η καθημερινή επίθεση που θα δέχεσαι από όλους τους Ελληνες blogger και όλο των Ελληνικό λαό.
Τα περί πολιτικής, πλεόν, καριέρας ξέχασέ τα. Τελείωσες.

Οτι πρόδωσες, πρόδωσες........φτάνει μέχρι εδώ.

Πρωθυπουργέ Καραμανλή τελευταία προειδοποίηση. Διώξτην πριν είναι αργά και για σένα.

Κλείσε τα σύνορα με τα Σκόπια και σταμάτα κάθε διαπραγμάτευση. Οποια χώρα θέλει να τους αποκαλεί Μακεδονία ας το κάνει. Διαλάλησε παντού ότι εμείς ποτέ δεν θα τους πούμε Μακεδονία, στον αιώνα τον άπαντα. Ούτε Βόρεια, ούτε Νέα, ούτε τίποτα. Βαρντάσκα τους αρέσει; Αν όχι καλή τύχη. Δεν προκειται ποτέ να υπογράψουμε ένταξη σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. Αρκετά. Ολοι είμαστε υπέρ ειρηνικών και διπλωματικών λύσεων αλλά μέχρι εδώ. Οι διπλωμάτες της Μπακογιάννη απέτυχαν οικτρά.

Τώρα έχεις τον λόγο εσύ. Κάνε το χρέος σου. Στείλε μια τελευταία επιστολή σε Γκρουέφσκι και Μιλοσόσκι και δήλωσέ τους την μόνη Ελληνική θέση. Μέτα από αυτό οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ μας θα διακοπούν επ' αόριστο, μέχρι να βάλουν μυαλό.
Τα έχουμε χιλιοπεί. Ολόκληρος ο κόσμος να τους αναγνωρίσει αν δεν τους αναγνωρίσουμε εμείς θα είναι τελειωμένοι........

Είμαστε ισχυρότεροι και έχουμε το δίκιο με το μέρος μας τί άλλο θέλουμε επιτέλους;
Κατάλαβέ το. Μην μετατρέπεις την Ελληνική δίκαιη νίκη σε οικτρή άδικη ήττα.

Αν δε ενεργήσεις για το καλό της Ελλάδος, τα συλλαλητήρια του 1992-1993 θα φαντάζουν πικ-νικ μπροστά σε αυτά που έρχονται......

Πως στα κομμάτια δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αν πάρεις επιτέλους την δίκαιη Ελληνική θέση θα έχεις όλο τον Ελληνικό λαό με το μέρος σου.

Σιγά μην πήρες το μήνυμα των εκλογών....................

ΘΑΝΟΣ



Share

10 σχόλια:

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Πολύ σωστά, φίλε Θάνο, αφαιρείς το "κυρία".
Μάλλον θα έπρεπε να την λέμε πλέον με το πατρικό της "Μητσοτάκη" που είναι και συνώνυμο της προδοσίας (βλ.Ένωση Κέντρου 1965 και άλλα πολλά).
Ως προς δε τον Καραμανλή, που ήμουν και ένθερμος υποστηρικτής του, η καταγωγή του από το Κιούπ-κιοϊ και μόνο φτάνει. Όλοι στο χωριό μιλούν Βουλγάρικα και ίσως είναι και Βουλγαρόφρονες.
Είχα έναν υπάλληλο από εκεί και μιλούσε φαρσί με τους οδηγούς των Γαλλικών πρεσβειών, όταν μας φέρνανε τα Renault τους για σέρβις.
Έχω πολλά ακόμη, αλλά κινδυνεύει να γίνει ιδιαίτερο ποστ.
Καλό βράδυ για τώρα
Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε ανεύθυνε Μακεδονομάχε.
Από πότε οι επιθυμίες μας μπορούν να γίνουν εξωτερική πολιτική;
Ποιός σου είπε ότι μπορεί η Ελλάδα να αντέξει τέτοιες τζάμπα μαγκιές;
Κι εσυ κι ο ΑνθιμοΨωμιαδης καλά τα λέτε στα λόγια.
Αλλα είστε ίδιοι με τους εθνικιστές των Σκοπίων.
Οι ανθρωποι γεννηθηκαν και μεγαλωσαν ως Μακεδονες. Ζουν σε μια περιοχη που γεωγραφικα λεγεται Μακεδονια. Αμβιβάλλεις;
Από που ως που είμαστε οι αποκλειστικοι κληρονομοι ενος γεωγραφικου χωρου;
Απο που ως που μια κατοικοι της επαρχιας μιας Αφρικανικης χωρας είναι περισσότερο ή μόνο αυτοί Αφρικανοί;
Σοβαρευτείτε.
Αυτες οι ακρότητες μας έφαγαν. Χασαμε πολυτιμα χρονια και σημερα ολοι τους αποκαλουν σκετα Μακεδονια κι εσεις μεινατε με την εθνικη περηφανια στο χερι.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

23:44 Ο.... Γκρούεφσκυ είσαι; Μήπως ο Βοσκόπουλος, ο Στωίδης, ο Τρεμόπουλος; Ο Βαλλιανάτος; Το Ουράνιο Τόξο, μήπως σκοπιανοπρακτορίσκος; Για ΕΛΛΗΝΑΣ πάντως δεν μου κάνεις! ΟΥΤΕ απάντηση δικαιούσε. ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ!!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ωραια επιχειρήματα ο ανώνυμος.

"Οι ανθρωποι γεννηθηκαν και μεγαλωσαν ως Μακεδονες. Ζουν σε μια περιοχη που γεωγραφικα λεγεται Μακεδονια. Αμβιβάλλεις;"

Αρα αν πάμε και καταλάβουμε μια περιοχή της Κίνας, σε 50 χρόνια τα παιδιά μας θα μπορουν να ανακηρύξουν σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η χώρα τους (δηλαδη το κομμάτι που καταλάβαμε) λέγεται Κινα!!! Αυτοί είναι Κινεζοι και ειναι και απόγονοι των αρχαίων Κινεζων!!!!!
Και μετα ξύπνησες......

Εμεις μια χαρα σοβαροί είμαστε φίλε μου.

Εγω δεν βλέπω καμια ακρότητα.
Ο ενδοτισμός αυτός μας έφαγε και τα πολυτιμα χρόνια που χάσαμε, τα χάσαμε γιατι οι κυβερνώντες όλα αυτά τα χρόνια είχαν τέτοιες απόψεις σαν τις δικές σου.

Ας τους λένε όλοι Μακεδονία μαζί με εσένα. Μηπως με τις δημοκρατικές ευαισθησίες σου θέλεις να μας το επιβάλλεις κι εμας;

Χαιρομαι για τον όρο που χρησιμοποίησες "τζαμπα μαγκιές". Αρα εσυ που είσαι αληθινός μάγκας να τους λές Μακεδονες ωστε να ξεχειλίζει η μαγκια από τα πατζάκια......

Κωνσταντίνος Α. είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΟΛΟΙ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Ή ΕΛΛΗΝΕΣ..
ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΠΕΡΑΣΕΙ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ 10 ΜΕΤΩΠΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ..
Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΛΑΙ ΜΑΣ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.....

cummulus είπε...

@ 23:44
Εγραψες:
"Από που ως που είμαστε οι αποκλειστικοι κληρονομοι ενος γεωγραφικου χωρου;"
Δεν είναι αυτό το ζήτημα. Η δεν το καταλαβαίνεις ή είσαι προβοκάτορας, ή εισαι σκοπιανή παραφυάδα.
Η ΅ιδιοκτήσία¨ του ονόματος απ΄αυτούς. σημαίνει αυτόματα, για σήμερα, την ¨ιδιοκτησία¨της ιστορίας που είναι συνυφασμένη με το όνομα αυτό, και για αύριο, την απαίτηση κατοχής(από αυτούς)του χώρου που είναι πλεόν συνυφασμένος με τ΄ονομα και την ιστορία, τόσο του ονόματος όσο και τού χώρου.
Εάν ακόμη δεν μπορείς να καταλάβεις, ισχύουν οι χαρακτηρισμοί που σε απέδωσα. Τέλος!

Geopolitics & Daily News είπε...

Γεια σε όλους.

Ανώνυμε, σε έδαφος της Μακεδονίας ζούσανε και ζούνε και είναι Σλάβοι.

Το ίδιο συμβαίνει και στο κομμάτι που ανήκει στη Βουλγαρία. Ζούνε Βούλγαροι και Σλάβοι.
Για αυτό η Βουλγαρία δεν διαμαρτυρήθηκε, γιατί είναι Σλάβοι (όχι Μακεδόνες) και το καμαρώνουν.

Οι εδώ Μακεδόνες όπως και όλοι οι Έλληνες - γιατί και οι Μακεδόνες Έλληνες είναι, την ίδια γλώσσα μιλούσαν και όχι μόνο - διαμαρτύρονται όχι γιατί τους θεωρείς ΑΚΡΑΙΟΥΣ αλλά γιατί πονάνε.

Και ξέρεις φίλε Ανώνυμε γιατί πονάνε?
Γιατί όταν υπάρχει ένα μικρό κομμάτι στα Σκόπια που λέγεται Μακεδονία, ΑΥΤΟΜΑΤΑ, όλη η δική μας Μακεδονία υποβαθμίζεται λόγω που είναι ΕΠΑΡΧΙΑ και με λίγα λόγια ΔΕΙΧΝΕΙ ότι ιστορικά τους ανήκει.

Οπότε φίλε Ανώνυμε, αντί να βρίζεις και να φωνάζεις, απλά ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,άντε νά κουρέυεσαι,γιά νά μή γράψω τίποτα βαρύτερο,καί νά γνωρίζης ότι κάτι τέτοιους σάν καί σένα θά τούς βρούμε τήν κατάλληλη στιγμή ή οποία πλησιάζει μέ ταχύ βήμα,σέ περίπτωσι πού δέν τό έχεις καταλάβει.Καραγκιόζη!Τήν κατάρα τής πατρίδας νάχης!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ είπε...

Φίλε Ανώνυμε, ισχυρίζεσαι ότι "Οι ανθρωποι γεννηθηκαν και μεγαλωσαν ως Μακεδονες." Θα έπρεπε όμως να γνωρίζεις ότι οι Σκοπιανοί είναι ΣΛΑΒΟΙ στην καταγωγή και έφτασαν εδώ μόλις τον...6ο μΧ αιώνα!!! Η άποψή σου αυτή φανερώνει είτε άγνοια ιστορική είτε μονοσήμαντη θεώρηση της ιστορικής γνώσης.
Σε κάθε περίπτωση στη θέση σου θα ανέτρεχα σε οποιοδήποτε βιβλίο Ιστορίας για ενημέρωση.

Και κάτι ακόμη: αυτό σου το γράφω επώνυμα, άρα και υπεύθυνα. Εσύ καλύπτεις τις ανθελληνικές σου θέσεις πίσω από την ανωνυμία σου. Δικαίωμά σου. Είναι όμως αυτό θεμιτό, άρα και υπεύθυνο;

Ανώνυμος είπε...

AN MEXRI TO 2010 SYNEXIZOUN NA THELOYN NA ONOMAZONTE MACEDUAN TOTE !!! CASUS BELLI .PREPI NA ENOTHOYNE ME TIN MHTERA PATRIDA.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.