19 Νοεμβρίου 2022

ΚΟΒΙΤΙΔΑ ΦΟΒΙΤΙΔΑ ΜΠΟΛΙΤΙΔΑ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΙΤΙΔΑ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΑΜΝΗΣΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Γράφει ο Δαναός
 
Σε αυτά τα συναπτά δύο χρονάκια τα τρία σημαντικά για αυτούς ΤΑ ΈΤΡΕΞΑΝ και πέρασαν όλες τις εξετάσεις με βαθμό άριστα.
Και φόβισαν και μπόλιασαν με κάθε αισχρό και φασιστικό τρόπο, όσους δεν το ήθελαν και φυσικά βγάλανε και την ουρίτσα τους για παν ενδεχόμενο έξω από τις ευθύνες, όλοι στα ''ψηλά'' και όλο το υπόλοιπο σινάφι σύσσωμο.
Οι εφευρέτες αυτοί βραβεύτηκαν για την σωτηρία του κόσμου και με μάτια γεμάτα δάκρυα από συγκίνηση κατά λάθος τα σκούπισαν αντί με χαρτομάντηλα, με χαρτιά μετοχών και σνακ δολαρίων. 
 
Τώρα πού ξεθύμανε λίγο ο λαός από την δρομολογημένη παύση, έχουν αρχίσει σαν βεγγαλικά και βγαίνουν ειδήσεις περίεργες και καθόλου δικαιολογημένες, για μακρινά ταξίδια χωρίς επιστροφή μικρών παιδιών, νέων ανθρώπων και πολλών αθλητών. 
 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟ 3-1-2021 ΜΕΧΡΙ 30-4-2022 ΜΕ 187 ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.
https://expose-news.com/2022/07/30/athlete-deaths-up-since-covid-vaccine-rollout/
ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ.
ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ...ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ.
''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ '' ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ.
https://expose-news.com/2022/07/03/13-reasons-why-baby-not-have-covid-vaccine/ 
 
ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ 'Η ΕΓΚΥΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΗΛΊΘΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ.
Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.  
 
Έτσι στις ειδήσεις των παραειδήσεων τα βεγγαλικά αυτά της ενημέρωσης απαγορεύτηκαν όπως το Πάσχα, διότι δημιουργούν πρόβλημα, γιατί αρχίζει και δουλεύει η σκέψη και το μυαλό μαρμελάδα που τους είναι μια χαρά να μείνει έτσι.
 
Μη γνωρίζοντας γιατί δεν πρέπει να γνωρίζουμε όλο αυτό βαπτίστηκε "ξαφνικίτιδα". 
Σαν να πέφτουν καλοκαιριάτικα με τον ήλιο να ζεματάει κεραυνοί και κάποιοι να βάζουν φίλτρα σε βρόντο και αστραπές. 
 
ΡΕ ΤΙ ΛΕΩ;; ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΏΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΆΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΓΩΣΟΥΝ !!!
ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΣΜΟ. 
 
Και αφού το λύσαμε το πρόβλημα, θα το καθιερώσουμε σαν την λύση σε ότι από εδώ και πέρα φεύγει ξαφνικά χωρίς να κουνάει ούτε μαντήλι.
Έτσι θα συνεχιστεί το τροπάριο τους γιατί βολεύει. 
Αν, Αν, Αν όμως αρχίσει και γίνεται πιο συχνό, πιο χειρότερο και δεν προλαβαίνουν να το κρύψουν ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΜΝΗΣΙΤΙΔΑ ... 
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. 
ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕ (αφού όλοι ήμασταν στην ίδια πλευρά) 
 
Και τώρα ερχόμαστε στο... και βλέπουμε.
Πόσοι και ποιοί θα δούν;;
Και αν δούν το φώς το αληθινό τι θα κάνουν;;
Τρεις λύσεις.
Ανάβεις κεράκι να την γλυτώσεις εσύ.
Ανάβεις κεράκια σε όσους δεν θα μπορούν πλέον.
ΑΝΑΒΕΙΣ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΙΟΥΓΚΙ.
Για πληροφορίες ρωτήστε τους Σουλιώτες. 
 
Λοιπόν όλα καλά γιατί θα έχουμε νέα καλούδια να σαπίζουν το μυαλό μας.
Διότι βρισκόμαστε στα πρώτα κεφάλαια της πανούργας ηλιθιότητας τους.
Και όλα αυτά τα αποβράσματα γεννάνε τα ίδια βοθρολύματα. 
 
Κρατηθείτε μακριά από τις μακροεντολές τους.
Συνεχίστε όσο μπορείτε την ζωή σας.
Λάθος υπακοή σημαίνει την δυστυχία σας.
Εγώ απλά κολυμπώντας βρίσκω και ψαρεύω αλήθειες και ψέματα χωρίς να ξέρω να τα αξιολογώ.
Εσείς όμως ίσως μπορείτε.
Καλή συνέχεια και ευχαριστώ για την κουβεντούλα.
 
Υ.Γ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 21-11-22
https://rumble.com/v1tov28--21-2022.html



Share

5 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!
ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ Κ ΦΙΛΙΕΣ ΕΤΩΝ.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟ TO FDA K ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ''ΣΚΕΠΗ'' .
ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΟΒΙΤΑΚΙΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑΚΙΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου Γιώργη σημειώνω.
Το απόσπασμα αυτό το βρήκα στο αρχείο μου σε παλαιότερο άρθρο μου. Δεν θυμάμαι ο γέροντας ποιανού είναι, ίσως και δικό μου, αλλά παρ΄ όλα αυτά είναι τυχαία σχετικό με το εξαιρετικό σου άρθρο.
"Με τον πολιτικό λόγο ο πομπός επιθυμεί να πείσει το δέκτη να πάρει κάποιες αποφάσεις ή να προβεί σε κάποια ενέργεια. Ο δέκτης λοιπόν πρέπει να πεισθεί ότι η απόφασή του είναι σύμφωνη με τα δικά του προσωπικά συμφέροντα και με τα συμφέροντα του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου στο οποίο ανήκει. Έτσι, ο πολιτικός λόγος χαρακτηρίζεται βέβαια από λογική επιχειρηματολογία, αλλά συχνά χαρακτηρίζεται και από έντονη συναισθηματική φόρτιση και από ρητορεία. Επειδή ο πολιτικός λόγος συνδέεται με την εξουσία, ορισμένες φορές στοχεύει στην παραπλάνηση ή στον εκφοβισμό του ακροατηρίου, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η άκριτη αποδοχή από το δέκτη (ακροατήριο) των σκοπών και των αποφάσεων του πομπού. Στις περιπτώσεις αυτές η αποδεικτική ισχύς των επιχειρημάτων αντικαθίσταται από αυταπόδεικτες έννοιες ή από λέξεις με τέτοια ηθική διάσταση, που εμποδίζουν το λογικό έλεγχο και παγιδεύουν το δέκτη. Όταν ο πολιτικός λόγος παίρνει αυτή τη μορφή, με την παραποίηση των εννοιών και τη στρέβλωση των αξιών, γίνεται παραπλανητική προπαγάνδα."
Και τα συνηθισμένα ερανισμένα γνωμικά με τα οποία γηράσκω αει διδασκόμενος.

Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου.
Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο.

Αλλά και εμείς μην πιστεύουμε φαύλη γυναικί, μέλι γαρ αποστάζει από χειλέων γυναικός πόρνης, ή προς καιρόν λιπαίνει σον φάρυγγα, ύστερον μέντοι πικρότερον χολής ευρήσεις και ηκονημένον μάλλον μαχαίρας διστόμου.
Μην πιστεύεις ανήθικη γυναίκα, γιατί από τα δόλια χείλη της πόρνης γυναικός στάζει μέλι, το οποίο για λίγο μόνον γλυκαίνει τον φάρυγγά σου και ύστερα θα διαπιστώσεις ότι είναι πικρότερο από χολή και πιο ακονισμένο από δίστομο μαχαίρι.
Παλαιά Διαθήκη (Παροιμοίαι Ε’ 3)
Αντώνης


ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 19 Νοεμβρίου, 2022 19:32

ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΜΙΑ ΑΝΗΘΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ !
ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ Κ ΗΘΙΚΟΣ Κ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ .
ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ.
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Κ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ...

CyanUranus είπε...

Πολύ σωστές οι διαπιστώσεις του φίλου αρθρογράφου αλλά όπως επισημαίνει ο ίδιος σε πόσους να τα πει; Θλιβερή μειοψηφία είμαστε όσοι τα δεχόμαστε ζώντες. Οι λοιποί θα τα δεχθούν τεθνεώτες αλλά εκεί δεν θα υπάρχει ψήφος αφού θα έχει προηγηθεί ο ψόφος. Γιώργαρε συνέχισε την αρθρογραφία, τουλάχιστον να είναι καταγεγραμμένες οι απόψεις σου γιατί υπάρχει ο κίνδυνος κάποιοι μελλοντικοί ανανίπτοντες να σου πουν "δεν μας τά είπες ΕΓΚΑΙΡΑ". Το ότι έχουν ώτα μη ακούοντα το αγνοούν. Για τους λοιπούς δαιμονικά επιμένοντες να ευχηθούμε Καλή Ξαφνικοχρονιά.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ CyanUranus
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙΡΟΊΚΟ ΚΥΜΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΟΥ ΕΝΕΔΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ''ΑΓΟΡΑ'' ΠΟΥ ΕΙΠΕ Κ Ο ΚΟΥΛΗΣ .
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΣ ΕΧΟΥΝ Κ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ [ ΤΥΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ] ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΤΡΙΑ ΑΛΗΤΩΝ.
ΕΤΣΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Κ ΝΑ ΠΙΝΑΜΕ ΤΟ ΑΓΝΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ....Για τους λοιπούς δαιμονικά επιμένοντες να ευχηθούμε Καλή Ξαφνικοχρονιά........ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ''ΞΥΛΟ'' !!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !!! Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.