12 Μαρτίου 2022

ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ'' ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΑΝ!

Γράφει ο Δαναός
 
 
ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ....
Έτσι είναι δυστυχώς, όλα τα άλλα είναι για να μπλοκάρουν την κοινή γνώμη, που στην ουσία την γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.
'Ομως για το θέατρο και για το πιπίλισμα από τα ξεπουλημένα σε αυτούς ΜΜΕ, είναι βάλσαμο για το αλτσχάιμερ που θέλουν να επιβάλλουν στους λαούς.
ΝΟΜΟΣ ΕΙΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΤΥΠΙΚΑ 'Η ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑ ΜΟΥΓΚΑ.
 
Δεν σταμάτησαν ποτέ ούτε θα σταματήσουν να σώζουν ''τους μούφα καλούς από τους μούφα κακούς'' είτε για θρησκείες που δεν γουστάρουν [καλή ώρα με την χριστιανοσύνη της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!] είτε για συμφέροντα πολυποίκιλα και ένα σωρό άλλες δικαιολογίες για να μπουκώνουν και να βουλώνουν στόματα σκοτώνοντας σώματα. 
 
Έχουν εθισμό στην αρπαχτή στην σάπια δόξα στην μεγαλομανία τον υπέρ-εγωισμό τους και την αιωνιότητα της δικής τους ζωής!!! 
Αν δε βαρεθούν ή δεν υπάρχει άλλη αιτία να τσακώνονται στην γη ...τότε υπάρχει και το σύμπαν! 
Τώρα αν έχει δώσει Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ λογική καταστροφική δεν το πιστεύω. 
Όλα αυτά τα βοθρολύματα είναι βραχυκυκλώματα της φύσης. 
 
Λες και ο πόνος και ο θάνατος αθώων είναι η τροφή τους, πρέπει να ανάβουν τα φυτίλια μετά κάθε άρρωστη σκέψη και να σκορπίζουν όλεθρο. 
 
Από τα μικράτα μου τα χρόνια πόσες πληγές μου θυμίζουν, ότι έχουν δημιουργήσει αμέτρητες σηπτικές πληγές που μολύνουν όλο τον πλανήτη.  
Πόσες αθώες τελικά ψυχές ανέβηκαν μονόδρομο χωρίς επιστροφή! 
Κάθε χρώματος δόγματος και πολιτισμού. 
 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ''ΝΟΜΙΜΗ'' ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΥΤΩΝ. 
Για να έχουν έτσι όσα έχει ένα μύριο ανθρώπων, ΈΝΑΣ από δαύτους. 
ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ !!! 
 
Η πλειονότητα των απλών ανθρώπων δεν μπορεί να κατανοήσει την τόση μεγάλη κακία, την αστείρευτη μεγαλομανία, τον καταρράκτη των ψεμάτων για να λυγίσουν τις σκέψεις την κρίση και την λογική κριτική. 
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ. 
 
Βλέπετε ακολουθούνται από στρατούς εξειδικευμένων κολαούζων γλυφτών προδοτών και ένα σωρό κακό συναπάντημα, που για λίγα ψίχουλα και υποσχετικές που τους δίνουν, στηρίζουν με τα σάλια τους, τα πατήματα των αφεντικών τους. 
 
Και πολύ κρίμα γιατί όλοι αυτοί μπορεί να είναι και μορφωμένοι επιστήμονες και κοινωνικά φτασμένοι.  
Κάθε δεκαετία στο περίπου, κάποιοι λαοί αλληλοσκοτώνονται, κάποιοι πλουτίζουν και αυτό είναι νόμος και πάλι δυστυχώς. 
 
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι ετοιμάζουν στο μέλλον, πιο σκοτεινό από αυτά που είδη γνωρίζουμε. 
Εύχομαι και ελπίζω η ζωή να σταματήσει τον καλπασμό για την καταστροφή της ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.  
 
Ίσως ΕΠΕΜΒΕΙ και θα είναι ένα θεϊκό μπιγκ μπαν για τον σωσμό μας.
Πολύ λίγα πολύ απλά, αλλά από καρδιάς αγωνίες. 
Καλά να είστε όλοι σας παντοτινά.  
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας όσο ήταν ένα ...ελληνικό καφεδάκι! 
 
Ελπίζω να σας κράτησα παρέα. 

ΥΓ. Πολύ λίγα πολύ απλά αλλά από καρδιάς αγωνίες, διότι στα τόσα χρόνια σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης, τα ίδια συμβαίνουν με διαφορετικούς πρωταγωνιστές, αναλόγως με τα συμφέροντά τους, και ποτέ δεν μαθαίνουμε τις αλήθειες, γιατί πραγματικά συμβαίνουν, παρά μόνο ότι θέλουν να μάθουμε.
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.



Share

11 σχόλια:

Σταυρος Παγιδας είπε...

Πολύ σωστός,φίλε Γιώργο

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΔΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΒΟΡΡΑ Κ ΝΟΤΟΥ .
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ''ΑΓΩΝΙΑ''ΚΥΚΛΙΚΗ Κ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΟΠΩΣ Η ΓΗ ΜΑΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΥΑΛΑ ΣΑΠΙΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ Κ ΠΑΛΑΒΑ.
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ.

Giannis Katseas είπε...

Πολυ σωστος για ακομα μια φορα φιλε και αδερφε Γιωρικα, μια μονο φραση θα πω που κλεινει μεσα της ολο αυτο το νοημα που περιγραφεις...."η ιστορια γραφεται απο τους νικητες".

Ανώνυμος είπε...

NAI ΦΙΛΕ ΔΑΝΑΕ ... Η "ΑΓΩΝΙΑ" ή ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΕΝΑΗ .... ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΜΑΣ... ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΑΝ ... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ .. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΦΟΥ ΣΕ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΑΝ ... ΕΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΦΙΛΕ ... ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΜΕ .... ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΗ ΥΠΝΟΒΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΑ ΜΜΕ....ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΙΩΝ. ΝΑΙ.
ΑΣ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΟΕΡΑ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΟΛΑΜΠΡΟ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ...ΥΠΟΜΟΝΗ, ΘΑΡΡΟΣ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .....
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ... ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΛΙΤΑ, ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ .... ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΜΝΕΙΤΕ ...

ΚΑΙ ΝΑΙ ...
Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς
ΑΛΛΑ,
Εάν μη έλπηται ανέλπιστον, ουκ εξευρήσει.

Η διαρκής αισιοδοξία πολλαπλασιάζει τη δύναμη.
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΑΑ

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Σταυρος Παγιδας
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑΥΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ Κ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ .

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Giannis Katseas
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Κ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΘΕΑΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος ΑΑ

12 Μαρτίου, 2022 19:55

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΑΝΑΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

TheEllinas1 είπε...

Αδερφέ μου Γιώργη σωστά τα έχεις επισημάνει, σε όλες μας δυσκολίες όλοι οι άνθρωποι ασχέτως φύλου , χρώματος και προσδιορισμού επικαλουμαστε το έλεος του δημιουργού και καλά είναι έτσι διότι είναι το μόνο ακουμπη που μας έχει μείνει, αλλά ποιον να πρώτοκοιτάξει και αυτός?? Τους νηστικούς τους άρρωστους, η όλη αυτήν την δυστυχία που προκαλούμε μόνοι μας πολέμους εκμετάλλευση κ.τ.λ εγώ προσωπικά πιστεύω ότι μας βαρέθηκε και αυτός με την κατάντια που μας δέρνει και θα λέει τέτοιοι που είναι τους αξίζουν και χειρότερα , αλλά παρόλα αυτά ας είναι ελεήμων και ας βάλει το χέρι του να μας προστατεύει όλους!!

periklis είπε...

Σωστός όπως πάντα Γιώργη,
δυστυχώς όμως, πολλοί λίγοι απέμειναν πλέον αυτοί οι οποίοι μπορούν να σκεφθούν και να κρίνουν ... το μυαλό των περισσοτέρων έγινε ζελέ από την 24άωρη προπαγάνδα στα ΜΜΕ. Τώρα που άρχισε να καταρρέει το αφήγημα με τον "ιό", τα πλήθη πρέπει να ασχοληθούν με το πως θα καταφέρουν να επιβιώσουν από την τεχνητή άνοδο των τιμών και τον φόβο πυρηνικού πολέμου.
Όσο για αυτό που είπε ο Γιάννης, πάλι έχουμε την πρωτιά παγκοσμίως, το Ελλαδιστάν είναι η μοναδική χώρα όπου την ιστορία την γράφουν οι ηττημένοι και όχι οι νικητές.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ TheEllinas1
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ...ΜΠΑΣ Κ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ Κ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ.
.........ας είναι ελεήμων και ας βάλει το χέρι του να μας προστατεύει όλους!!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ periklis
ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ Κ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ [[ ΓΝΗΣΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ Κ ΝΙΚΕΣ Ή ΗΤΤΕΣ ]] ΤΩΡΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ Κ ΜΕ ΟΠΛΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΜΜΕ.
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΘΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Κ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.