9 Φεβρουαρίου 2022

«Δούρειος Ίππος η γκαιμπελική προβολή των τουρκοσήριαλ στην Ελλάδα, αλλά και *Ελληνική Κύπρο».

Διεθνής τύπος.
«Δούρειος Ίππος η γκαιμπελική προβολή των τουρκοσήριαλ στην Ελλάδα, αλλά και *Ελληνική Κύπρο».
*Στη Κύπρο προβάλλονται μόνο από ένα συγκεκριμένο κανάλι. 
 
Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά  
 
Σχετικά με δημοσίευμα: ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΟΚ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ. Νέο σήριαλ με ήρωα Τούρκο, που σκοτώνει Έλληνες στη Ελληνική Μικρά Ασία.  
 
 
Απόσπασμα.
 
«Οι σαπουνόπερες όμως γίνονται και προπαγανδιστικό όπλο καθώς τώρα από το Σουλεϊμάν περνάμε στον Κεμάλ. Όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Χειλαδάκης την προσεχή Πέμπτη 27/10 ξεκινάει στην Τουρκία ένα άκρως ανθελληνικό σίριαλ με τον τίτλο «Εσύ είσαι η πατρίδα μου». 
 
Το σήριαλ αναφέρεται στην περίοδο του μικρασιατικού πολέμου όπου οι… «κακοί» και «αιμοβόροι» Έλληνες, κατέστρεφαν, έκαιγαν και έσφαζαν εν ψυχρώ τους… δυστυχισμένους Τούρκους, που υπέφεραν όλα αυτά τα μαύρα χρόνια από την ελληνική κατοχή, ενώ αναδεικνύει τον μεγάλο ηρώα τον Τούρκων, (ο Σουλεϊμάν), που καταδιώκει και εξοντώνει τους διεφθαρμένους και αδίστακτους εγκληματίες Έλληνες του κατοχικού στρατού. Μάλιστα!» 
 
Και προσθέτω….. 
 
Κινούμενη στα «κόκκινα ποτάμια» του επεκτατισμού που χάραξαν με το σπαθί τους Σελτζούκοι και Οθωμανοί, η τουρκική κινηματογραφική βιομηχανία συνεχίζει να βομβαρδίζει την υφήλιο με ισχυρές δόσεις νέο-οθωμανικής προπαγάνδας. Ο στόχος της, πολλαπλός: να εξωραΐσει το οθωμανικό παρελθόν υπό την αχλή μιας ιστορικής (αν)αξιοπιστίας, να προωθήσει τις τουρκικές θέσεις στη διεθνή σκηνή, να τονώσει το τουρκικό εθνικό φρόνημα και, μέσα σε όλα αυτά, να δημιουργήσει κι έναν δικό της δραματοποιημένα εξιδανικευμένο «μύθο» τουρκικής υπεροχής. Η σειρά-ντοκιμαντέρ «Οθωμανική Αυτοκρατορία» έκανε προ ημερών το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα του Netflix και άλλοι πολλοί, εκεί πάντα όπου η τουρκική κινηματογραφία έχει άλλωστε «παραδοσιακά» την τιμητική της. Απόσπασμα. 
 
Ολίγα ενδεικτικά…. 
 
Αίγυπτος: Σταματήστε να βλέπετε τουρκικές τηλεοπτικές σειρές! 
 
«Επιδίωξη του τούρκου προέδρου είναι να εδραιώσει την ηγεμονία του στη Μ. Ανατολή και τον δικτατορικό τρόπο διακυβέρνησής του, συνεργαζόμενος με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα», αναφέρει η αιγυπτιακή φάτουα
 
Το ΒΗΜΑ Team 
13.02.2020, 08:45 
 
Είναι ντροπή! Οι τουρκικές πλασματικές ψευδεπίγραφης εικονικής πραγματικότητας, ψευδοταινίες είναι η πέμπτη φάλαγγα των βαρβάρων, για να ξεχασθούν τα διεθνή εγκλήματα τους ανά τους αιώνες. Οι περισσότεροι Τούρκοι παραγωγοί είναι στενοί συνεργάτες του Ερντογάν και αφειδώς τους επιδοτεί. Προτείνατε επικά ελληνικά ντοκυμαντέρ η ταινίες. Μην υποτιμάτε την Ελληνική έβδομη τέχνη. Ακόμη και εν μέσω πανδημίας οι Τούρκοι επιδιώκουν άλωση του Ελληνισμού. Βοηθήστε τους……και διαβάστε και τις αιματόβρεκτες εντολές του Μωάμεθ και του κορανίου και κοινοποιήστε τες. Υπάρχουν αρκετά ντοκυμαντέρ και ταινίες, περί κορανίου. Ιδε περί κορανίου και Μωάμεθ…. 
 
Η τέχνη δεν έχει σύνορα, ο Πολιτισμός δεν έχει σύνορα…. Σύμφωνοι …., αλλά η γκαιμπελική τουρκική τέχνη (;), είναι ο Δούρειος ίππος του Ερντογάν για πλύση εγκεφάλου και των ξένων λαών, αλλά και των Τούρκων υπηκόων του….., για να ξεχασθούν τα απεχθή εγκλήματα, που διέπραξε και διαπράττει η εγκληματική *Τουρκία…… Και για τον Ερντογάν, η Ελλάδα και η Κύπρος, δεν έχουν σύνορα, ούτε στον αέρα, ούτε στη θάλασσα, ούτε στη ξηρά…. εμπάτε Τούρκοι ΑΛΩΣΤΕ….
 
Και σημειώστε ότι πραγματικά είναι αποδεκτό, πως υπήρξαν και υπάρχουν δημοκρατικοί άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης στη Τουρκία…. Όμως οι μεν αρεστοί, στα εκάστοτε καθεστώτα απολάμβαναν τα προνόμια ελεύθεροι, οι δε μη αρεστοί φυλακίζονται και διώκονται ανέκαθεν…. Σήμερα σύμφωνα με το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου (ΙΡΙ) εκατοντάδες δημοσιογράφοι – συγγραφείς είναι φυλακισμένοι. Θλιβερή πρωτιά για την Τουρκία λέει η Επιτροπή για την προστασία των δημοσιογράφων. Π.χ. Ενδεικτικά φυλακίσθηκαν οι διαπρεπείς *δημοσιογράφοι CAN DUNDLAR, ERDEN GUL , AHMET ALTAN, NAZLI ILITSAK, AHMET SIK, ASLI ERDOGAN (Συνωνυμία), KADRI GURSEL και άλλοι πολλοί. 
 
*Η Τουρκία κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λίγο μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016. Έκτοτε, 150.000 δικαστές, ακαδημαϊκοί, στρατιωτικοί, κρατικοί λειτουργοί, και άλλοι απολύθηκαν ή τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για φερόμενους δεσμούς τους με το δίκτυο FETO του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ως ενορχηστρωτή της απόπειρας πραξικοπήματος. Τουλάχιστον 77.000 άνθρωποι βρίσκονται στην φυλακή, αναμένοντας να δικαστούν. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι και αντιφρονούντες βρίσκονται αντιμέτωποι με διώξεις μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος, με κατηγορίες που κυρίως σχετίζονται με «τρομοκρατία», τόνισε το ΙΡΙ σε μια νέα έκθεσή του. (Την ίδια τύχη μάλλον θα είχαν και όποιοι αποτολμούσαν να προβάλουν ελληνικά σήριαλ στη Τουρκία). 
 
Πρόσφατα, ένα τουρκικό δικαστήριο διέταξε την επαναφυλάκιση του διακεκριμένου δημοσιογράφου και συγγραφέα Αχμέτ Αλτάν, μία εβδομάδα αφότου είχε αφεθεί ελεύθερος, έπειτα από την έφεση, που άσκησε ο γενικός εισαγγελέας εναντίον της απόφασης αποφυλάκισης του δημοσιογράφου. Η υπόθεση Αλτάν, αλλά και άλλων αντιφρονούντων έχει προκαλέσει παγκόσμιες επικρίσεις από οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και από το IPI, αλλά καμμιά κύρωση όσον αφορά παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν επεβλήθη στη Τουρκία. Και αυτή συνεχίζει την προπαγάνδα της απτόητη δείχνοντας … το καλό πρόσωπο της μέσω των τουρκικών σήριαλ …. 
 
Δεν είδαμε κάποιους Έλληνες δημοσιογράφους να στηρίζουν και να προβάλλουν έργα και συγγράμματα, που παρουσιάζουν το πραγματικό πρόσωπο της βάρβαρης Τουρκίας, αυτών των φυλακισθέντων συναδέλφων τους διανοουμένων Τούρκων, από Ερντογάν, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τις διώξεις…..Αντίθετα βλέπουμε σήμερα να προβάλλονται μόνο προπαγανδιστικά έργα τουρκικά, εγκεκριμένα και χρηματοδοτούμενα από μια φασιστική κυβέρνηση, για αλλότριους σκοπούς και ίδιον όφελος……. 
 
ΙΔΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ….. 
 
«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν». 
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876 
 
«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή». 
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος) 
 
«Όταν οι Οθωμανοί από την στέπα βρέθηκαν μέσα σε ανθρώπινες κοινωνίες, από κυνηγοί και βοσκοί ζώων, μεταβλήθηκαν σε κυνηγούς και βοσκούς ανθρώπων. Καθιέρωσαν τον Γενιτσαρισμό και επιδόθηκαν στο συστηματικό εξισλαμισμό των υπόδουλων πληθυσμών».
Άρνολντ Τόϋνμπι, σημαντικός ιστορικός 
 
«Στα ανθρώπινα, παρατηρούνται κύκλοι ακμής και παρακμής. Και είναι φανερό ότι διερχόμαστε κύκλο πλήρους παρακμής, αλλιώς δεν θα υπήρχε τρόπος οι ηγέτες της Τουρκίας, της χώρας που κατ΄ εξοχή παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών της, να διακηρύσσουν ότι ο 21ος αιώνας θα είναι αιώνας της Τουρκίας και να μην προκαλείται καμιά αντίδραση από πουθενά». 
Ο. Σπενγκλερ, μεγάλος φιλόσοφος της Ιστορίας 
 
«Ολοι οι λαοί έχουν ιστορία και οι Τούρκοι ποινικό μητρώο (Ν. Σαρρή). Στη φράση αυτή, που κυκλοφορεί ευρέως, θέλοντας να καταδείξει πόσο απέχει το τουρκικό κράτος από τον σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο, συμπυκνώνεται η διαχρονική πορεία και συμπεριφορά της Τουρκίας έναντι άλλων λαών και κρατών. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμα και σήμερα, δεν υπάρχουν σημεία και ενδείξεις ότι οι νεοσουλτάνοι της Άγκυρας έχουν πρόθεση να συγχρονιστούν, να συμβαδίσουν και να συμπορευτούν με τα υπόλοιπα κράτη της υφηλίου. Επιμένουν να συντηρούν ένα καθεστώς που θεμελιώθηκε στους διωγμούς και στο αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων, διάφορων φυλών και εθνών, που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο διάβα των Τούρκων. Οι δε σύμμαχοί τους τούς χειροκροτούν και τους επευφημούν.» 
 
Έχω μια καλή φίλη, που παρ΄όλον ότι πολλοί στενοί της συγγενείς σφαγιάστηκαν το 74, από τους βαρβάρους εισβολείς και όλα τα περιουσιακά της στοιχεία είναι κατεχόμενα στην Κερύνεια, αλλά παρασυρόμενη, παρακολουθεί ανελλιπώς τουρκικές ταινίες…Με ρώτησε λοιπόν…. Μα γιατί εμείς οι Έλληνες «μισούμε» τους Τούρκους γείτονες….; Εγώ παρακολουθώντας τουρκικά σήριαλ…, εξάγω το συμπέρασμα…., ότι οι Τούρκοι είναι ένας καλός λαός…, που αγαπά τους Έλληνες……. Αυτή είναι η γκαιμπελική προπαγάνδα των Τούρκων «κύριοι» και με την συνδρομή «μας» έχουν πετύχει τον στόχο τους…. Αρχίσαμε να ξεχνούμε….. και λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι αναγκασμένος να υποστεί και πάλι εθνικές καταστροφές….. 
 
Αυτή η χώρα πέρασε από τη βαρβαρότητα στην παρακμή, χωρίς να γνωρίσει τον πολιτισμό. 
Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953 
 
Έλληνες όντες βαρβάροις δουλεύσομεν;
– Είμαστε Έλληνες και θα γίνουμε δούλοι των βαρβάρων; 
Ευριπίδης, 480-406 π.Χ., Αρχαίος τραγικός (Τήλεφος) 
 
Για τους Ρωμιούς της Πόλης οι Τούρκοι ήτανε ένα πράγμα ακαθόριστο… ένα πράγμα σα να λέμε… χολέρα, πλημμύρα, σεισμός… ένα τέτοιο πράγμα, οι Τούρκοι γενικά.
Μαρία Ιορδανίδου, 1897-1989, Η συγγραφέας της "Λωξάντρα"
 
Υπό την τυραννίαν του Οθωμανικού δεσποτισμού… κανένας, οποιασδήποτε τάξεως και θρησκείας, δεν είναι σίγουρος μήτε δια την ζωήν του, μήτε δια την τιμήν του, μήτε δια τα υποστατικά του. 
Ρήγας Φεραίος, 1757-1798, Εθνομάρτυς 
«Επαναστατική Προκήρυξις» 
 
Αποτολμήστε λοιπόν, αντικειμενικά, όλοι ΕΣΕΙΣ που υμνείτε την σημερινή τουρκική τέχνη και πολιτισμό…να προβάλετε και ταινίες της αντίπερα όχθης και της ωμής πραγματικότητας και όχι της εικονικής… διότι η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από ολόκληρο ψέμα. Υπάρχουν εκατοντάδες…. 
 
Π.χ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ….. 
 
Σε σκηνοθεσία Bryan Daly, Gregory M. Davis . Με τους Abdullah Al-Araby, Walid Shoebat, Robert Spencer, Serge Trifkovic. Μια εξέταση του Ισλάμ…. 
Περίληψη αποσπασματων από το Κοράνι του WMD : Τι πρέπει να γνωρίζει η Δύση από τον Gregory M. Davis 
 
Ταινίες και ντοκυμαντέρ γυρίστηκαν επίσης και για τα πιο κάτω…. απεχθή εγκλήματα των απολίτιστων βαρβάρων… 
 
ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ…… ΚΥΠΡΟΣ ….ΣΜΥΡΝΗ 
 
Όποτε μαθαίνουμε για μια σφαγή Αρμενίων (Ελλήνων, Εβραίων, Κούρδων, Ασσυρίων κ.ά.π.) στη Μικρά Ασία, όλοι υποθέτουν ότι έγινε μετά από διαταγές του ενός ή του άλλου. Κανένας δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι απλά μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που κάπου-κάπου τους αρέσει να σκοτώνουν τους γείτονές τους. 
Hector Hugh Munro (Saki), 1870-1916, Βρετανός διηγηματογράφος 
 
ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ-ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ #boycottturkeynow 
 
KANENA ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ…. ΗΔΗ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ….. ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ….;;;;;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ…ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ….. ΕΛΛΗΝΕΣ,,,ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ …ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ….. 
 
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 50 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ. 
 
ΟΣΟΙ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΥΨΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΚΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΦΑΞΤΕ ΜΑΣ ΑΓΑΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ... ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ…. 
 
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ …ΑΛΩΣΗ ΠΟΛΗΣ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΠΟΝΤΟΣ, ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ Η ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…. 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΠΑΝΤΟΥ….. ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ. ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ …  
 
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΙΓΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …. ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ ….ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ…. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΠΟΥ …; ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΙΕΡΑ ΕΔΑΦΗ…ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ …ΨΩΝΙΣΕΤΕ…..ΑΙΔΩΣ….. 
 
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΙ ΠΟΔΚΙΑΝΤΡΑΠΟΣ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΤΖΙΑΙ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΑ….ΣΙΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΤΖΙΑΙΡΙ, ΚΑΛΟ ΤΖΙΑΡΟ, ΚΑΚΟ ΤΖΙΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ…. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ….. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ …..ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ … ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ….. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ  
 
ΠΡΙΜΟΔΟTΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΜΑΣΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΠΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ…. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ …. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ… ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΠΥΡΩΜΑ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ …. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ… ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ, ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΥΡΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΕΡΙ…. ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…ΑΔΕΛΦΙΑ…. ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ….ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. 
 
Μέσα από την ιστορία ενός πετυχημένου Αρμένιου επιχειρηματία που γυρίζει στην πατρίδα του, παρακολουθούμε όλο το εφιαλτικό χρονικό της σφαγής 1.600.000 Αρμενίων, το 1914, από τους Τούρκους. 
 
 
 
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΑΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΙΓΟΥΝ; 
 
 
 
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ. 
 
ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ (PROMOTION) ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΔΕΟΝΤΩΣ…. 
 
ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ MEA CULPA ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΣΩΖΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ. 
 
Ας βάλει ο καθένας το δικό του λιθαράκι σε μια προσπάθεια αποστολής του δικού μας μηνύματος για τα όσα πράττει η Τουρκία. 
Και μην ξεχνάμε τις βόλτες στην Τουρκία, αλλά και τα τουρκικά σήριαλ. 
Αγοράζοντας τούρκικα προϊόντα, ενισχύεις τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 
 
Όσα χρήματα εισπράττει η Τουρκία είτε από δικαιώματα από τις τουρκικές ταινίες, είτε από τα τουρκικά προϊόντα, από τους Έλληνες τα μετατρέπει σε όπλα εναντίον της Πατρίδος μας.  
 
ΙΔΕΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ GOOGLE. 
 
ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.  
 
Τέλος ας κάνω και μια έμμεση «διαφήμιση» των προπαγανδιστικών τουρκοσήριαλ, που στόχο έχουν, με την υπογραφή του νεοσουλτάνου Ερντογάν και των ομοίων του, να μας αλώσουν ψυχή τε και σώματι ….. 
 
Και σύντομα αδελφοί Έλληνες στις οθόνες σας, η προπαγανδιστική υπερπαραγωγή της Τουρκίας και του φασιστικού παράνομου Τ/Κ καθεστώτος. Ένα σήριαλ όπου παρουσιάζουν τους θύτες, θύματα και τα θύματα, θύτες. Κύπρος 1963-64-67-74 που οι Τούρκοι βάρβαροι κατέσφαξαν 6000 χιλιάδες αμάχους (1619 αγνοούμενοι), σύλησαν άνω των 600 εκκλησιών , 850 ομήρους γυναίκες τις κακοποίησαν βάναυσα, κατέλαβαν με την ισχύ των όπλων το 37% των πατρίων εδαφών. Δεν άφησαν τίποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ και Χριστιανικό όρθιο στην κατεχόμενη Ελληνική Β. Κύπρο. ΤΙΠΟΤΑ και μιλούν και πράττουν μέχρι σήμερα με την ανοχή των δόλιων συμμάχων μας, οι επίδοξοι ολετήρες ότι ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ….Αντί να τρίζει το αμάξι, τρίζει ο αμαξηλάτης ….. 
 
Προπαγανδιστική τουρκική σειρά «Κάποτε στην Κύπρο»: Μεταγλωττίστηκε στα ρωσικά – Θέλει ταινία και για τα Κόκκινα ο Τατάρ … 
 
Και ακούστε το άκρο άωτο της υποκρισίας και της ψευτιάς… 
 
Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Güneş γράφει ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ υποστήριξε ότι κάποιες «αχρείαστες και προσβλητικές αντιδράσεις» προκάλεσε η σειρά της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης (TRT) «Κάποτε στην Κύπρο» και επεσήμανε όμως ότι δεν πρέπει να ξεχνιέται ότι πρόκειται για τηλεοπτική σειρά και όχι για ντοκιμαντέρ. Αχ .. Τούρκοι μεγάλοι δάσκαλοι της μπαμπεσιάς …  
 
Γκαίμπελ: «Στα χίλια ψέματα που θα πείς, αν γίνει πιστευτό έστω και ένα … είναι κέρδος …. Και η προπαγάνδα είναι όπως την τέχνη. Δεν χρειάζεται να σέβεσαι την αλήθεια.»
Δηλαδή επειδή δεν είναι ντοκυμαντέρ (Αληθινά γεγονότα με βάση ντοκουμέντα) επιτρέπεται, η όποια διαστρέβλωση και παραποίηση των γεγονότων.  
 
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έκανε πρεμιέρα η προπαγανδιστική σειρά με τίτλο «Κάποτε στην Κύπρο», η οποία έχει ως θέμα τον «αγώνα των Τουρκοκυπρίων» και πραγματεύεται μονόπλευρα τα γεγονότα της περιόδου 1963 – 1974 στην Κύπρο και ετοιμάζονται να την προωθήσουν και στα συνεργαζόμενα τους Ελληνικά ΜΜΕ.  
 
Και αναμείνατε … 
 
Συνεχίζει την προπαγάνδα μέσω της τηλεόρασης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αφού ετοιμάζει ταινία για τη ζωή του εθνικιστή πολιτικού ηγέτη των τουρκόφωνων της Θράκης, Αχμέτ Σαδίκ 
Μάλιστα την είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter o «εκλεκτός» του Ερντογάν για την κρατική τηλεόραση και γενικός διευθυντής του TRT, Ιμπραήμ Ερέν. 
 
Ο Ερέν οποίος έχει καταγωγή από την Θράκη, ανήρτησε το τρέιλερ και γνωστοποίησε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα και χαρακτηρίζει τον Σαδίκ Αχμέτ «ηγέτη του αγώνα για τα δικαιώματα και την ελευθερία των Τούρκων της Δυτικής Θράκης» και πως εναντιώθηκε στην «καταπιεστική πολιτική» της Ελλάδας. 
 
«Αρχίσαμε εργασίες για την ταινία που περιγράφει την ζωή του αείμνηστου Σαδίκ Αχμέτ, ηγέτη του αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης για δικαιώματα και ελευθερίες. Ο αγώνας του δρ. Σαδικ Αχμέτ ενάντια στην καταπιεστική πολιτική της Ελλάδας δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ας αναπαύεται η ψυχή του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ερέν. 
 
Όπως φαίνεται από το τρέιλερ η ταινία παρουσιάζει τον Σαδίκ Αχμέτ σαν Τούρκο «μεγαλομάρτυρα» που δεινοπάθησε από ένα σκληρό απάνθρωπο και ανελεύθερο ελληνικό κράτος. 
 
Και εμείς …. Ο σιωπών δοκεί συναινείν, από δικής μας πλευράς, αφού εμείς είμαστε τα καλά παιδιά, ποιούμε την νίσσα, και δεν τολμούμε μέχρι σήμερα με σοβαρά ντοκουμέντα, που σαν ο διάολος το λιβάνι αποφεύγουμε να τα προβάλουμε σε Ελληνικά Ρ/Τ μέσα, αλλά και ΜΜΕ, για να τους διαψεύσουμε, όταν όλη η υφήλιος γνωρίζει και δημοσιοποιεί διεθνώς τα ανείπωτα εγκλήματα , ανά τους αιώνες των βαρβάρων…. ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ. ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!  
 
Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά – Συγγραφέα.



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα ελάχιστο δείγμα γραφής και αναίσχυντης προπαγάνδας των βαρβάρων εγκληματιών, το οποίο αναφέρουν σαν πρώτο θεμα στο νέο τουρκοσήριαλ τους, είναι η δολοφονία ολόκληρης τουρκικής οικογένειας, της μητέρας και των τριών παιδιών το 63 και που την αποδίδουν στους Ελληνοκυπρίους, ενώ διεπράχθη από τον πατέρα και σύζυγο Τούρκο ταγματάρχη της ΤΟΥΡΔΥΚ.... με βάση αδιάψευστες μαρτυρίες και ντοκουμέντα ... ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ... ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΩΝ ... ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ... ΕΜΕΙΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ .. ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ....ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ...

Αναφέρεται ψευδώς από τους Τούρκους ότι τα «Ματωμένα Χριστούγεννα» το 1963 και όταν οι πάνοπλοι ΤΚ εξτρεμιστές της τρομοκρατικής ΤΜΤ, επιτέθηκαν πρώτοι κατά αμάχων ειδικά στα άοπλα Β. προάστια, Ομορφίτα, Β. Πόλο, Καϊμακλί, της Λευκωσίας, οι Ελληνοκύπριοι εθελοντές ηρωϊκοί υπερασπιστές «διέπραξαν» ένα από τα στυγερότερα εγκλήματα σφάζοντας δήθεν, μια ΤΚ μητέρα και τα τρία ανήλικα της παιδιά στο … κέντρο της ΤΚ Λευκωσίας στις 24 Δεκεμβρίου 1963, όταν οι Τούρκοι ήδη έκαναν επιθέσεις κατέσφαζαν αμάχους και οι *άοπλοι Ελληνοκύπριοι ακόμη δεν είχαν ετοιμασθεί καν για την άμυνα τους και δεν είχαν προχωρήσει με τις ηρωικές νικηφόρες αντεπιθέσεις τους, που έσωσαν εκατοντάδες ΕΚ γυναικόπαιδα από σφαγές… και κατατρόπωσαν τους πάνοπλους Τούρκους εξτρεμιστές!!!!!

*Το έγκλημα είχε διαπράξει ο Τούρκος ταγματάρχης Νιχάτ Ιλχάν, που υπηρετούσε στην ΤΟΥΡ.ΔΥ.Κ. (Τουρκική Δύναμη Κύπρου), με θύματα την σύζυγο του και τα παιδιά του, λόγω εξωσυζυγικών του σχέσεων. Το σπίτι του (όπου έγινε το έγκλημα) βρισκόταν στο κέντρο της τουρκικής συνοικίας, όπου ποτέ δεν έφτασε οποιοδήποτε τμήμα των ελληνοκυπριακών δυνάμεων».

Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά.
– "Όποιος ξεχνά σκόπιμα τα δικά του σφάλματα και εγκλήματα, αποθρασύνεται."
Δημόκριτος.

Αλλά και εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ...

Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
Γιώργος Σεφέρης.

ΔΙΟΤΙ.

Αιδώς γαρ εν κακοίσιν ουδέν ωφελεί. Η γαρ σιωπή τω λαλούντι σύμμαχος.
– Με τους κακούς η συστολή δεν ωφελεί σε τίποτα. Επειδή η σιωπή είναι σύμμαχος αυτού που μιλάει.
Όμηρος

ΚΑΙ ...

Qui tacet consentit.
– Ο σιωπών συναινεί.

ΑΑ

Υ.Γ. ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ 63-64-67-74, ΑΠΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΠΑΣΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΡΗΝΗΣΕ 5 ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΣΤΕΝΩΤΑΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΚΑΙ 11 ΦΙΛΟΥΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΑΧΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΑΥΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΒΈΠΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΚΟΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ;;; Λίγη περισυλλογή και διαλογισμός δεν θα βλάψει .... .Όποιος ξεχνά την ιστορία του είναι υποχρεωμένος, να υποστεί και πάλι ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ...

Τύμμα τύμματι τίσαι.
– Την πληγή με πληγή την πληρώνεις.
Αισχύλος

Ο δίκαιος θέλει ευφρανθεί
όταν ιδεί την εκδίκηση,
και τους πόδας αυτού θέλει νίψει
εν τω αίματι του ασεβούς.
Παλαιά Διαθήκη (Ψαλμοί 58:10)

Αν κάποιος απλώσει το χέρι του πάνω σου, βεβαιώσου ότι δεν θα απλώσει το χέρι του σε κανέναν άλλον ξανά.
Malcolm X,

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ, ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΥΣΤΟΛΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΑΠΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ .... ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΣΑΣ ΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΥΤΕΣ ....

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ [ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ] ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΟΥ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΑΘΗ.
ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κ ΑΙΣΧΟΣ!
ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΑΔΟΥΡΑ ;;; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε Δαναέ, σοφά και συμβολικά τα λόγια σου.
Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν διαβάζω τα επιλεγμένα άρθρα στο KOUKFAMILY, που αυξάνονται καθημερινά και προσπαθούν να αφυπνίσουν αυτό τον καλό αδελφό Ελληνικό λαό.
Έγραψε βέβαια ο Νίκος Καζαντζάκης
“Νιώθω , σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή θα σπάσουν και τα σίδερα..” και θα αφυπνισθεί η Ελληνική κοινωνία.
Φίλε υπάρχουν εκατοντάδες ντοκυμαντέρ διεθνών διαπρεπών φιλελλήνων παραγωγών, που τιμούν και υμνούν την Ελλάδα μας. Είδες ποτέ να προβάλλεται, έστω και ένα από Ελληνικά κανάλια; ΠΟΤΕ.

Και όσον αφορά εισαγόμενα τουρκικά προϊόντα ... τα οποία έχουν κατακλύσει την Ελλάδα...
Τι εισάγουμε από Τουρκία
Τα σημαντικότερα προϊόντα που εισάγουμε από την Τουρκία, είναι: οχήματα, πετρελαιοειδή, προϊόντα σιδήρου/χάλυβα, ιχθυηρά, υφάσματα/ενδύματα, ηλεκτρικές συσκευές, θερμαντήρες, ψυγεία, τηλεοράσεις, πλαστικά, μπουκάλια και πώματα, χαρτόνια, αλκοόλες, ηλεκτρική ενέργεια, αγροτικά προϊόντα, καπνικά είδη, αλιευτικά και άλλα μύρια ... που ενδεχομένως να υπάρχουν σε παραγωγική επάρκεια στην Ελλάδα, όπως π.χ. γεωργικά και αλιευτικά .. τα οποία οι Τούρκοι αλιεύουν εντός Ελληνικής ΑΟΖ ....

Αξιοσημείωτη ήταν το 2020 η αύξηση των εισαγωγών υφασμάτων (420%, 11 εκατ. ευρώ) και ενδυμάτων (1.057%, 16,4 εκατ. ευρώ), όπου περιλαμβάνονται, ιατρικά είδη, στρατιωτικό εξοπλισμό, χειρουργικές μάσκες και ρόμπες. Επίσης, σημαντική ήταν η αύξηση άκυκλων υδρογονανθράκων (79%) και φορτηγών οχημάτων (31%) και άλλα πολλά .. με ραγδαία ανοδική τάση
και ...Οι ελληνικές εξαγωγές τροφίμων κ.ά. προϊόντων συνεχίζουν με πτωτική τάση σε όλα τα προϊόντα με κυριότερες αυτές των δημητριακών (κυρίως ρύζι), οι οποίες αν και μειωμένες το 2020 (-29,8%), αποτελούσαν το 71% των ελληνικών εξαγωγών τροφίμων στην Τουρκία και το 3,20% των συνολικών εξαγωγών μη πετρελαιοειδών. Σημειώνεται ότι πρόσφατα για να περιορισθούν οιι εισαγωγές Ελληνικών προϊόντων υπήρξε νέο Τουρκικό Νομοθετικό πλαίσιο υψηλότεροι δασμοί και έλεγχοι και το πλέον ύποπτο ειδικά για τα έσοδα από εισαγωγές από Ελλάδα .. Αυτά θα πηγαίνουν στο ταμείο ... Λαϊκής Κατοικίας, το οποίο διαχειρίζεται το Ερντογανικό καθεστώς...και ο νοών νοέιτω τι μπορεί να είναι αυτό το ύποπτο ταμείο...ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ!!!!!!!!!
Χαιρετώ
ΑΑ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.