28 Ιουνίου 2021

Εσείς, αναίσχυντοι τελάληδες της νεοταξικής ατζέντας που “λαλείτε” το μαύρο για άσπρο, δεν ακούσατε τίποτα για την ADE; (εξαιρετικό)

Η Γερμανο-Ευρώπη όμως την γνωρίζει και “συμβουλεύει” ΡΗΤΡΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ! Ούτε αυτήν την ακούσατε και εκστομίζετε κούφιες απειλές προς ανεμβολίαστους; 
 
Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου
 
Εισαγωγή
 
“Καλοφροντισμένοι” από τη Νέα Τάξη τελάληδες, ως άλλοι Χατζηαβάτες στην υπηρεσία του “Μεγάλου Βεζίρη”, διαλαλούν το νέο αφήγημα που το έχει απόλυτη ανάγκη η νεοταξική ηγεσία για να προχωρήσει η ατζέντα της και να μη βαλτώσει στα μουχλιασμένα νερά της δυσώδους πραγματικότητας της. Το να προχωρήσει η ατζέντα της σημαίνει να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, με κάθε “θυσία”, με κάθε κόστος σε ανθρώπινες ζωές. Εξ άλλου αυτός είναι ο στόχος της , οι “θυσίες”/αποδημίες ανθρώπων… και ο πλήρης έλεγχος όσων απομείνουν. Το έχει ανοιχτά δηλώσει!  
 
Και εβόησεν ο εν Ελλάδι αρχιτελάλης: “ Όσοι εμβολιαστείτε θα ζήσετε – Όσοι αρνηθείτε μπορεί να πεθάνετε από την ινδική μετάλλαξη”! Δεν μπορεί κάποιος από το περιβάλλον αυτού του απόλυτου δουλικού της Νέας Τάξης, να τον συμβουλεύσει να μην “το παίζει Θεός”; Δεν τον παίρνει πια. Ύστερα από τη δημοσιότητα των e-mails του “Dr/α” Fauci, ύστερα από το κατηγορητήριο εναντίον του ΠΟΥ (αυτό για αρχή) από τον κορυφαίο δικηγόρο R. Fuellmich για “καταξέσκιση” του κώδικα της Νυρεμβέργης, επί τη βάσει ενός ανακριβούς τεστ (PCR), ύστερα από την ανάκτηση πολλών σβησμένων αρχείων του ιολογικού ινστιτούτου της Wuhan από τον αμερικανό ιολόγο Dr. Jesse Bloom (1), ύστερα από τις ξεκάθαρες δηλώσεις των κορυφαίων ιατρών L. Montagnier, S.Bhakdi, Sh. Tenpenny, Car. Mandej, M. Yeadon, Dol. Cahill, S. Montanari  
 
Malone και τόσων άλλων, ε… δεν τον παίρνει πια να το παίζει Θεός!  
 
Κι αν ως τώρα το κατάφερε, είναι γιατί του το επέτρεψε η εξ ίσου δουλική στη Νέα Τάξη εκκλησιαστική ηγεσία της Ελλάδος που ξεχνά εντελώς ότι “τα οψώνια της αμαρτίας (αποστασίας από την ορθοτόμηση του θείου λόγου), θάνατος”. Αγκαλιά θα συντριβούν μαζί με τη Νέα Τάξη που, αντί του Χριστού, εγκολπώθηκαν. Κακώς φέρουν εγκόλπιο με την εικόνα της βρεφοκρατούσας Παναγίας ή του Χριστού. Η εικόνα του Μπιλ Γκέιτς θα εξέφραζε περισσότερο την πνευματική τους κατάσταση.  
 
Όλοι αυτοί αντί να δουν τον κ/ό ως μια θεόσταλτη ευκαιρία για να αυξήσουν την Πίστη, τη μετάνοια και την προσφυγή των ανθρώπων στον Τριαδικό Θεό, τον είδαν σαν την τέλεια ευκαιρία να διαλύσουν εντελώς τη λίγη πίστη που είχε απομείνει στους περισσότερους Έλληνες. Άξιος ο “ μισθός” που θα λάβουν από τον ερχόμενο Παράκλητο.  
 
Ο αρχιτελάλης, όπως πάντα, διαλάλησε το μαύρο για άσπρο, άριστος χρήστης της πιο δυνατής χειραγωγικής προπαγάνδας της Νέας Τάξης: της εμφάνισης της αλήθειας ως ψεύδους και του ψεύδους ως αλήθειας. Και ποια είναι η αλήθεια πίσω από το ψεύδος της εκφοβιστικής αυτής “ύβρεως” προς την Αλήθεια; Είναι το ακριβώς αντίστροφο της εν λόγω δήλωσης!  
 
Με άλλα λόγια, η αλήθεια είναι ότι οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από τους ανεμβολίαστους να πεθάνουν, αν προσβληθούν από τη μετάλλαξη Δέλτα του κ/ού, όπως και από κάθε προηγούμενη ή επόμενη. Βέβαια το “εμβόλιο”, στην πραγματικότητα γενετικός μεταλλάκτης και εργαλείο ελέγχου μας, δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη τις μεταλλάξεις, προηγούμενες και επόμενες, για να σκοτώσει ανθρώπους. Μπορεί να τους σκοτώσει και χωρίς αυτές και με πολλούς τρόπους.  
 
Και τούτο επειδή το πιο επιθετικό μέρος του κ/ού, η πρωτεΐνη ακίδας spike, μπορεί να προσβάλει κάθε όργανο του ανθρωπίνου σώματος αρχίζοντας από τους επιθηλιακούς ιστούς ή ακόμα πιο άμεσα από τη δημιουργία θρόμβων στη ροή του αίματος και φλεγμονές του μυοκαρδίου (μυοκαρδίτιδες) στους πιο νέους ανθρώπους.  
 
Έχει ως και τη δυνατότητα η πρωτεΐνη αυτή να διαπεράσει ακόμη και τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και να προσβάλει τον εγκέφαλο, δημιουργώντας νευροεκφυλιστικές ασθένειες: πάρκινσον, αλτσχάιμερ, πρίον κ.α. Ο κορυφαίος ιολόγος και νομπελίστας Dr. Luc Montagnier, αλλά και πάμπολλοι άλλοι παγκόσμια κορυφαίοι γιατροί, που αρκετούς προανέφερα, δηλώνουν κατηγορηματικά ότι όλοι όσοι εμβολιαστούν διατρέχουν τεράστιο κίνδυνο να αποβιώσουν εντός τριετίας, ακόμα και αν δεν προσβληθούν από τις μεταλλάξεις του κ/ού.
 
Παρά τις δυσοίωνες προοπτικές…  
 
Ωστόσο, δε θέλω να πιστέψω ότι τόσοι συνάνθρωποι μας που εμβολιάστηκαν ή θα εμβολιαστούν θα φύγουν με τόσο άδικο και επώδυνο τρόπο. Θέλω να πιστεύω ότι θα κατανοήσουν την έμμεση ταύτιση τους (για πολλούς και άμεση) με τη Νέα Τάξη και την ατζέντα της.^ ότι θα κατανοήσουν πως χωρίς κρίση, χωρίς Πίστη, χωρίς μελέτη της αλήθειας γύρω από αυτό το θέμα, παραδόθηκαν αυτόβουλα σε θάνατο και σε πλήρη νοητικό και σωματικό έλεγχο, αν επιζήσουν. Γι‘ αυτό το τελευταίο αποφάνθηκε (μετά λόγου γνώσεως!) ο παγκόσμια κορυφαίος Ιταλός νανοπαθολόγος Dr. Stefano Montanari.  
 
Θέλω να πιστεύω ότι η Αλήθεια για την ασθένεια Covid-19, που αχνοφέγγει ήδη στον ορίζοντα της ανθρωπότητας, θα τους οδηγήσει σε αλλαγή νου, στάσης ζωής και αξιών. Από ενεργούμενα, δηλαδή άβουλα “μολυβένια στρατιωτάκια” της ΝΤ, σε αυτόβουλα όντα που με Πίστη και θερμή προσευχή θα μπουν υπό την προστασία του Τριαδικού Θεού και θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στην υπηρεσία της δικής Του “ατζέντας”, του δικού Του σχεδίου. Αυτήν την αλλαγή νου και τρόπου ζωής και μετάβασης από τις υλικές στις πνευματικές αξίες στην Ορθοδοξία τη λέμε με μία λέξη: μετάνοια!  
 
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι μόνον μία ολοκληρωτική αλλαγή στάσης και αξιών ζωής, δηλαδή μια ολοκληρωτική μετάνοια, που μπορεί να τους θέσει υπό την προστασία του Τριαδικού Θεού. Και να τους σώσει από την τρομερή τοξικότητα της πρωτεΐνης σπάικ και από βέβαιο θάνατο είτε με φυσικούς τρόπους, που Εκείνος θα βοηθήσει να ευρεθούν στην πορεία των αναζητήσεων προς τούτο, είτε με “υπερφυσικούς”, δηλαδή θαυματουργικούς, τρόπους.  
 
Ήρθε η ώρα της επιλογής: Πίστη και πορεία προς Χριστόν, όπως τη χάραξε ο Ίδιος (και όχι οι νεοταξικοί “Δεσποτάδες”), ή απώλεια ψυχής τε και σώματος. Και δεν είναι εκφοβιστικός ο λόγος αυτός, αλλά λόγος αγάπης που δείχνει τη μόνη οδό σωτηρίας, εδώ που έχουμε φτάσει ως ανθρωπότητα. Είμαστε στο παρά πέντε να γίνουμε δούλοι Δαιμόνων αντί ελεύθερα και δημιουργικά όντα, τέκνα του Πανάγαθου και Παντοδύναμου Θεού!  
 
Ωστόσο ο Σεπτέμβρης ’21 είναι πολύ κοντά χρονικά και δεν είμαι σίγουρη πόσοι, από αυτούς που εμπιστεύτηκαν στους Δαίμονες της Νέας Τάξης την υγεία και τη ζωή τους και όχι στον Θεό των πατέρων τους, θα προλάβουν να συνειδητοποιήσουν το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η Νέα Τάξη στη ράχη τους. Ώστε έγκαιρα να εναποθέσουν τη σωτηρία της ψυχής και του σώματος τους στον Τριαδικό Θεό.  
 
Ήταν πολύ μεγάλη η προπαγάνδα, τα ψέματα, οι εκβιασμοί, οι ψευδείς στατιστικές και η συνεχής μονομέρεια ιατρικών απόψεων από αυτούς που ήδη πλέον έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, μαζί και ο κορυφαίος της ομάδας, εμφανίζοντας μελέτη “αποδεικνύουσα” ότι ο κ/ός προήλθε από τη Φύση! Ποιον ιό μελέτησαν, άραγε, οι παραπάνω; Αυτόν που το πλήρες γονιδίωμα του δεν το έχει ανακαλύψει κανένας γιατρός ακόμη;  
 
Μικρή παρένθεση. Ο Dr. Luc Montagnier ερεύνησε, στην αρχή της εμφάνισης του, τμήμα του γονιδιώματος του κ/ού και ανακοίνωσε παγκόσμια το αποτέλεσμα: ο φερόμενος ως κ/ός περιέχει τμήμα γονιδιώματος του ιού τού Aids! (Υπ’ όψη ότι ο Μοντανιέ είναι αυτός που ανακάλυψε το γονιδίωμα του ιού του Aids και πήρε Νόμπελ για την ανακάλυψη αυτή). Άρα ο κ/ός είναι ένας χιμαιρικός (=διπλός) ιός που δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αφ’ εαυτού του στη Φύση! Κατασκευάστηκε οπωσδήποτε σε εργαστήριο. Σήμερα έχει αποκαλυφθεί ότι περιέχει και τμήμα του γονιδιώματος του ιού της ελονοσίας (τριπλός ιός!). Ίσως γι αυτό τον καταπολεμά πολύ δραστικά η υδροξυχλωροκίνη, που χρησιμοποιείται και κατά της ελονοσίας.  
 
Καθώς η πίστη στο Θεό των Πατέρων μας έχει γίνει πολύ χαλαρή σήμερα για να μην πω ότι έχει εκμηδενιστεί, ήταν σχεδόν αναπόφευκτο πολλοί άνθρωποι να πιστέψουν το τερατώδες αφήγημα κυβέρνησης, επιτροπής νεοταξιτών “λοιμωξιολόγων” και μμπ (μέσων μαζικής προπαγάνδας) σε πλήρη συντονισμό. Τονισμένο βέβαια και από τα ανάλογα “πρωτόκολλα θανάτου” και τις “αστροστολές θανάτου” αυτών που συνόδευαν στην επώδυνη έξοδο του έναν ατυχή άνθρωπο χωρίς κανένα αγαπημένο πρόσωπο δίπλα του για ένα λουλούδι, για έναν τελευταίο χαιρετισμό/ασπασμό. Η δόλια απανθρωπιά σε όλο το μεγαλείο της!
 
Όταν έλθει το φθινόπωρο και ο ήλιος της Αλήθειας ανατείλει…  
 
Σαν όμως έλθει ο Σεπτέμβρης και το φθινόπωρο, έχω μεγάλη πίστη ότι το φως της Αλήθειας, που τώρα αχνοφέγγει στον ορίζοντα, θα αρχίσει να ξεπροβάλει πάνω από αυτόν. Και όταν ο ήλιος της Αλήθειας ανατείλει, τότε τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το φως Της να διαχυθεί παντού. Γιατί η Αλήθεια για κάθε θέμα είναι η ίδια η Ενέργεια του Θεού, είναι το ίδιο το Άγιο Πνεύμα το φωτίζον κάθε άνθρωπο που Το αγαπά, Το σέβεται και Το επικαλείται να τον φωτίσει προς την Αλήθεια όλων των πραγμάτων.  
 
Όταν αρχίσει να σηκώνεται στον ορίζοντα της ανθρωπότητας ο ήλιος της Αλήθειας, η πρώτη ακτίνα που θα στείλει θα είναι ότι οι εμβολιασμένοι όχι μόνον θα προσβάλλονται και θα μεταδίδουν τον ιό, αλλά η θνησιμότητα τους θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν των ανεμβολίαστων. Ήδη ανέτειλε στην Αγγλία η ακτίνα αυτή. Και δεν μπορεί να κρυφτεί από κανένα ψέμα και από κανένα σκοτάδι.  
 
Το σκεπτικό μου της ερμηνείας αυτού του επερχόμενου γεγονότος είναι πολύ απλό: τι θα μπορέσει να πρωτο-αντιμετωπίσει ο οργανισμός τους; Να αμυνθεί στα δισεκατομμύρια της σπάικ που έχουν παράγει τα ίδια τα κύτταρα του λόγω του “εμβολίου” -και που όπως είπαμε βάλλουν εναντίον των οργάνων τους, έστω και αν κάτι παθολογικό δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα; Ή να αμυνθεί στα νέα δισεκατομμύρια της σπάικ που θα εισάγει ο ίδιος ο ιός στον οργανισμό τους;  
 
Στην περίπτωση που έχουν αναπτυχθεί και είναι ακόμα ενεργά αντισώματα από το “εμβόλιο”, εφόσον μας λένε ότι τα αντισώματα διαρκούν από 3 μήνες(!) (Φαρσαλινός) έως 6 μήνες (οι υπόλοιποι), η μια οδός θανάτου του εμβολιασμένου , αν προσβληθεί από κ/ό, θα είναι η υπεραντίδραση του ανοσοποιητικού. Με άλλα λόγια πιθανότατα θα κατακλυστεί το σώμα του από κυτοκίνες ή κυτταροκίνες – ας ψάξετε τι είναι αυτές γιατί θα μακρηγορήσω πολύ, αν τα εξηγώ όλα.  
 
Παραθέτω τμήμα άρθρου από εδώ (2): Να σημειωθεί πως όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά υπερβολικά, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα ενός φαινομένου που ονομάζεται “καταρράκτης κυτοκινών”. Αυτή είναι η περίπτωση όπου το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά παράγοντας πάρα πολλές κυτοκίνες για την καταπολέμηση μιας λοίμωξης. Έτσι, έχετε μια σοβαρή φλεγμονώδη αντίδραση που μπορεί να προκαλέσει σημαντική βλάβη στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της ανεπάρκειας οργάνων. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν υπάρχει μόλυνση από ορισμένους μικροοργανισμούς και έχει παρατηρηθεί στην περίπτωση του κορωνοϊού SARS-COV-2 ο οποίος προκαλεί τη νόσο Covid-19.  
 
Η άλλη οδός θανάτου είναι το φαινόμενο ADE, όταν πολλά από τα αναπτυχθέντα αντισώματα δεν ενεργούν σωστά. Έψαξα λιγάκι να βρω τον ορισμό της ADE και ο καλύτερος που βρήκα ήταν σε άρθρο του Children’ s Hospital of Philadelphia (3) και είναι ο εξής:  
 
What is ADE? (Antibody-dependent Enhancement)  
 
ADE occurs when the antibodies generated during an immune response recognize and bind to a pathogen, but they are unable to prevent infection. Instead, these antibodies act as a “Trojan horse,” allowing the pathogen to get into cells and exacerbate the immune response. 
 
Σε ελεύθερη μετάφραση:  
 
Τι είναι η ADE; (Ενδυνάμωση [νόσησης] Εξαρτώμενη (προκαλούμενη) από τα Αντισώματα)  
Η ADE εμφανίζεται όταν τα αντισώματα που ενεργοποιούνται κατά την ανοσοαπόκριση [σε παθογόνο εισβολέα] αναγνωρίζουν και επιτίθενται στον παθογόνο εισβολέα, αλλά είναι ανίκανα να εμποδίσουν τη μόλυνση. Αντίθετα, αυτά τα αντισώματα ενεργούν ως “Δούρειος ίππος” επιτρέποντας στους παθογόνους [μκροοργανισμούς] να εισχωρήσουν στα κύτταρα και να παροξύνουν την ανοσοαπόκριση.  
 
Και συνεχίζει το άρθρο λίγο πιο κάτω με το εξής ερώτημα:  
 
Is ADE caused by vaccines?  
On a few occasions ADE has resulted from vaccination:  
Respiratory syncytial virus (RSV) — RSV is a virus that commonly causes pneumonia in children. A vaccine was made by growing RSV, purifying it, and inactivating it with the chemical formaldehyde. In clinical trials, children who were given the vaccine were more likely to develop or die from pneumonia after infection with RSV. As a result of this finding, the vaccine trials stopped, and the vaccine was never submitted for approval or released to the public.  
 
Μεταφράζω:  
 
Προκαλείται η ADE από εμβόλια;  
Σε λίγες περιπτώσεις η ADE ήταν αποτέλεσμα εμβολιασμού:  
O αναπνευστικός συγκυτιακός ιός (RSV) –O RSV είναι ένας ιός που συνήθως προκαλεί πνευμονία στα παιδιά. Κατασκευάστηκε εμβόλιο, με καλλιέργεια του RSV, απομονώνοντας τον ώστε να είναι καθαρός και καθιστώντας τον ανενεργό [λιγότερο ενεργό] με χημική φορμαλδεΰδη. Στις κλινικές δοκιμές τα παιδιά τα οποία είχαν εμβολιαστεί ήσαν πιο επιρρεπή να αναπτύξουν ή να πεθάνουν από πνευμονία μετά από μόλυνση από τον RSV. Σαν αποτέλεσμα αυτού του ευρήματος, οι δοκιμές του εμβολίου σταμάτησαν και ποτέ δεν υπεβλήθη αίτημα για έγκριση του, ούτε ποτέ κυκλοφόρησε στο κοινό. [!!!!]  
 
Διακηρύσσουν οι νεοταξίτες ότι το εμβόλιο δημιουργεί αντισώματα, αλλά ποιου είδους; Μήπως αναπτύσσονται και αντισώματα/“δούρειοι ίπποι”, κατά τον παραπάνω ορισμό της ADE;   
 
Στο θέμα αυτό, μια πρώτη αχτίδα Αλήθειας μας έρχεται από τη χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου, την Ιαπωνία. Εκεί, ομάδα κορυφαίων γιατρών έκανε συστηματικές έρευνες και ανακάλυψε ότι στα φυσικά αντισώματα, που αναπτύσσονται στο σώμα όταν προσβληθεί από τον κ/ό, συμβαίνει το φαινόμενο ADE! Δηλαδή αναπτύσσονται και αντισώματα που ενισχύουν τη μόλυνση!  
 
Πλέον τίθεται το τεράστιο ερώτημα που κανείς δεν το έχει θέσει μέχρι σήμερα. Αν στο σώμα κατά την καταπολέμηση του κ/ού αναπτύσσονται αντισώματα “Δούρειοι ίπποι” που διευκολύνουν τον ιό να εισχωρήσει στα κύτταρα, τότε τι ακριβώς συμβαίνει με τα αντισώματα που δημιουργεί το “εμβόλιο”; Εμφανίζουν και αυτά το φαινόμενο ADE; Ενισχύουν κάποια τη μόλυνση αντί να την καταπολεμούν;  
 
Φυσικά δεν είναι γνωστή η απάντηση, γιατί το θέμα “υποτίθεται” δεν έχει ερευνηθεί από τους κατασκευαστές των εμβολίων. Και μάλλον δεν υπάρχει σχετική μελέτη από έγκυρη και έντιμη ερευνητική ομάδα. Όμως πιθανότατα η απάντηση είναι καταφατική: πολλά αντισώματα από τα εμβόλια ενισχύουν τη μόλυνση από τον κ/ό. Μόνον έτσι εξηγείται γιατί στην Αγγλία οι θάνατοι των εμβολιασμένων, όταν προσβληθούν από την ινδική μετάλλαξη Δέλτα, είναι 6,67 φορές περισσότεροι από των ανεμβολίαστων!(4) Αυτή τη διαφορά δεν οφείλεται στη μετάλλαξη Δέλτα, αλλά στην ADE.  
 
Στο δε Ισραήλ, από τις πιο εμβολιασμένες χώρες του κόσμου, σύμφωνα με τα εκεί επίσημα στατιστικά στοιχεία, το 50% των νέων κρουσμάτων παραλλαγής Δέλτα είναι εμβολιασμένοι. (5) Πλήρης δηλαδή ισότητα κινδύνου προσβολής από τον ιό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων!  
 
Τι κάνει επιτέλους αυτό “το εμβόλιο”; Μια τρύπα στο νερό από κάθε άποψη. Μια τρύπα όμως που είναι ρουφήχτρα προς τον Άδη!  
 
Και στο μεν ιό RSV τα εμβόλια πετάχτηκαν στον σκουπιδοτενεκέ της Ιατρικής επιστήμης. Με τον Sars- Cov-2 τι πρέπει να συμβεί για να πεταχτούν στον ίδιο κάδο ; Να πεθάνουν όλοι οι εμβολιασμένοι; Ή μήπως να υπάρξουν καταδίκες εις θάνατον κατά τη νέα δίκη της Νυρεμβέργης; Τότε όμως, δυστυχώς, θα είναι αργά για πάρα πολλούς ανθρώπους, που δεν υπήρχε κανένας λόγος να πεθάνουν.  
 
5. Η φρικώδης οδηγία της ΕΕ περί ΡΗΤΡΑΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ! (6):  
 
Το θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι η ιθύνοντες της ΕΕ γνωρίζουν τον παραπάνω μέγιστο κίνδυνο της ADE για τους εμβολιασμένους. Eίτε από μυστικές μελέτες είτε επειδή, πολύ απλά, κατανοούν ότι αυτό που συμβαίνει στην Αγγλία δεν μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά παρά με το φαινόμενο ADE. Ότι δηλαδή αντισώματα που αναπτύσσονται από το “εμβόλιο” αντί να καταπολεμούν την μόλυνση από τον κ/ό την ενισχύουν. Και οι εμβολιασμένοι, προφανώς οι ευπαθείς τους ομάδες, απεβίωσαν ως τώρα κατά 6,67 φορές περισσότερο από τις ευπαθείς ομάδες των ανεμβολίαστων.  
 
Οπότε, επικαιροποιημένη οδηγία του Συμβουλίου της ΕE εκδόθηκε στις 14.6.2021, επονομαζόμενη ΡΗΤΡΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ και προβλέπει τα εξής:  
 
“Όταν η επιδημιολογική κατάσταση σε Περιφέρεια Κράτους μέλους ή στο ίδιο το κράτος μέλος επιδεινώνεται ταχέως ιδίως λόγω του υψηλού επιπολασμού ανησυχητικών παραλλαγών ή ειδικού ενδιαφέροντος του ιού SARS-CoV-2, τα κράτη μέλη θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το Φρένο Εκτακτης Ανάγκης.  
 
Στη βάση αυτή, τα κράτη μέλη θα πρέπει, κατ’ εξαίρεση και προσωρινά, να απαιτούν από τους κατόχους πιστοποιητικών εμβολιασμού ή ανάρρωσης, να υποβάλλονται σε διαγνωστική εξέταση για λοίμωξη από SARS-CoV-2 ή / και σε καραντίνα – απομόνωση”[!!]  
 
Αυτό κι αν είναι η απόλυτη ανατροπή! Εκεί που περίμεναν οι εμβολιασμένοι να είναι ασφαλείς και “ελεύθεροι” καθ’ όλα με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ανά χείρας, τώρα αποδεικνύεται ότι με ακριβώς αυτό το πιστοποιητικό εντοπίζονται και με την πρώτη υποψία -και με ανακριβή PCR!- θα μπαίνουν σε καραντίνα. Κι έχεις μετά τον αρχιτελάλη να το παίζει θεός (μάλλον θεός του τρόμου!) και να αποφαίνεται ότι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα πεθάνουν! Το μαύρο άσπρο, επί γενεές γενεών!  
 
Και ξέρετε γιατί εξεδόθη αυτή η “ρήτρα συγκράτησης”; Ξέρετε ποια είναι η παμπόνηρη σκέψη πίσω από αυτήν την απόφαση της ΕΕ; Είναι η προσπάθεια να αποκρυβεί το γεγονός ότι οι εμβολιασμένοι εμφανίζουν μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας από τους μη εμβολιασμένους ή, έστω, να περιοριστεί σε μικρές διαφορές.  
 
Συνεπώς πρέπει να προφυλάξουν τους εμβολιασμένους από το να προσβληθούν από τον ιό, πάση θυσία. Διαφορετικά, τα εμβόλια, που όλα είναι το ίδιο επικίνδυνα γι’ αυτό τα προσδιορίζω με ενικό αριθμό ως “το εμβόλιο”, θα πρέπει άμεσα, όχι απλώς άμεσα, αλλά ακαριαία και με παγκόσμιο πάταγο , να πεταχτούν στα σκουπίδια. Και η ανθρωπότητα να σωθεί από τον “προμελετημένο” της θάνατο!
 
Επίλογος  
 
Η κυβέρνηση ή δεν έλαβε ακόμα γνώση της ΡΗΤΡΑΣ αυτής ή έχει σχέδιο μέχρι το φθινόπωρο να την αποκρύψει από το λαό, ώστε ως τότε να εκφοβίζει όσους περισσότερους μπορεί να εμβολιαστούν. Και τον Οκτώβρη να την εμφανίσει! Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Α.Σκέρτσος είπε (7): «Κανονική ζωή θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι – Οι ανεμβολίαστοι δεν θα ζουν κανονικά»! Άλλος ένας υποψήφιος για τη θέση του θεού μας προέκυψε! Αλλά ένας κάποιος που προηγείται, παρανοϊκά λαλίστατος, έχει πιάσει στασίδι από χρόνια και δεν τον φτάνει κανείς!  
 
Κατόπιν όλων αυτών είναι αδήρητη ανάγκη, μέχρι τον Σεπτέμβριο ’21, να βρούμε τρόπο να μην αποκρυβούν στην Ελλάδα οι θάνατοι των εμβολιασμένων κατά του Sars-Cov-2, από τον Sars-Cov-2 ! Έχετε κάποια αμφιβολία ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να “θάψει” τα αληθή στατιστικά στοιχεία με κάθε δόλο, κάθε χρηματισμό, κάθε απειλή;  
 
Αλλά στο θέμα αυτό θα επανέλθω σε κάποιο επόμενο άρθρο.  
 
Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, 26 και 27 Ιουνίου 2021.  
 
Υ.Γ.-1 Σχετικά άρθρα:  
 
 
Υ.Γ.-2 Επικρατεί μια κάποια σύγχυση σχετικά με τη μελέτη των Ιαπώνων.  
Μερικά άτομα που ασχολούνται σε βάθος με το θέμα κ/ού και εμβολίων, δημιουργούν την εντύπωση ότι οι Ιάπωνες επιστήμονες ανακάλυψαν φαινόμενο ADE στα αντισώματα που δημιουργούνται από τα “εμβόλια”. Όπως ανέφερα και στο άρθρο, αυτό είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβαίνει και σοβαρή ένδειξη είναι η υπεροχή θανάτων των εμβολιασμένων στην Αγγλία. Όμως, δεν έχει ακόμα αποδειχθεί, ούτε από τους Ιάπωνες. Έχω όλο το γραπτό κείμενο με τα συμπεράσματα της έρευνας τους. Επειδή είναι εξαιρετικά μεγάλο και αφορά κυρίως ερευνητές ιατρούς θα αντιγράψω μόνον την περίληψη των συμπερασμάτων, όπως ακριβώς δίνεται εκεί. Και θα μεταφράσω δύο επίμαχα (υπογραμμισμένα με έντονα στοιχεία) σημεία.  
 
SUMMARY= ΠΕΡΙΛΗΨΙΣ  
 
Antibodies against the receptor-binding domain (RBD) of the SARS-CoV-2 spike protein prevent SARS-CoV-2 infection. However, the effects of antibodies against other spike protein domains are largely unknown. Here, we screened a series of anti-spike monoclonal antibodies from coronavirus disease 2019 (COVID-19) patients and found that some of antibodies against the N-terminal domain (NTD) induced the open conforma-tion of RBD and thus enhanced the binding capacity of the spike protein to ACE2 and infectivity of SARS-CoV-2. Mutational analysis revealed that all of the infectivity-enhancing antibodies recognized a specific site on the NTD. Structural analysis demonstrated that all infectivity-enhancing antibodies bound to NTD in a similar manner. (2)The antibodies against this infectivity-enhancing site were detected at high levels in severe patients. Moreover, we identified antibodies against the infectivity-enhancing site in uninfected donors, albeit at a lower frequency. (1)These findings demonstrate that not only neutralizing antibodies but also enhancing antibodies are produced during SARS-CoV-2 infection.  
 
Μετάφραση των προτάσεων με έντονα στοιχεία:  
 
(1) Αυτά τα ευρήματα [των Ιαπώνων ερευνητών] καταδεικνύουν ότι όχι μόνον αντισώματα εξουδετερωτικά του ιού, αλλά επίσης και αντισώματα ενισχυτικά του ιού παράγονται [στο ανθρώπινο σώμα] κατά τη διάρκεια της μόλυνσης από τον Sars- Cov-2.  
 
(2) Τα αντισώματα [που δρούσαν] ενάντια στην κατάσταση ενδυνάμωσης της μόλυνσης [δηλ.της ADE] ανιχνεύτηκαν σε υψηλά επίπεδα σε σοβαρές περιπτώσεις της ασθένειας. Συμπέρασμα δικής μου κρίσεως, ελπίζω όχι λανθασμένης: αν αναπτυχθούν και “επιθετικά=ADE” αντισώματα, η κατάσταση του ασθενούς γίνεται πολύ σοβαρή. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι ανιχνεύονται στο σώμα του πάρα πολλά εξουδετερωτικά αντισώματα ώστε, πλην του ιού, να καταπολεμηθεί και η ADE κατάσταση!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.