4 Μαΐου 2021

Διαγραφή της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» (Great Reset): Ο αγώνας που όλοι έχουμε μπροστά μας

29 Απριλίου 2021 Δείτε το άρθρο του Kevin Smith στο OffGuardian εδώ:  
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Πριν από λίγο καιρό έγραψα ένα άρθρο στο οποίο εξηγούσα το ταξίδι της μάθησής μου προς την ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Σε εκείνο το άρθρο έλεγα ότι πίστευα ότι αυτό το σόου τρόμου θα συνεχιζόταν για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά τελικά θα αποτύγχανε, αλλά με μεγάλο κόστος για την κοινωνία μας και για όλους μας.

Πιο πρόσφατα ερεύνησα πληροφορίες σχετικά με τα νέα "εμβόλια" και, όπως και άλλοι, αναρωτιέμαι πλέον σοβαρά αν αυτό αποτελεί μέρος κάτι σκοτεινού και ίσως ακόμη περισσότερο απειλεί την ίδια την ύπαρξή μας.

Για να ανακουφιστώ από την τρέλλα και τη βαριά ανάγνωση των επιστημονικών μελετών, παρακολουθώ πολλές από τις διαδικτυακές παρουσιάσεις του Ivor Cummins, του Dr Mike Yeadon και του Dr Sucharit Bhakdi, οι οποίες είναι επαγγελματικές, σαφείς και ισχυρές. Η πρόσφατη συνέντευξη του Dr Bhakdi εδώ είναι λαμπρή, αλλά και η πιο τρομακτική που έχω παρακολουθήσει σχετικά με τα εμβόλια.

Υπάρχουν κάποιοι ειδικοί εκεί έξω με πραγματικό πάθος, ευφυΐα και μια εκπληκτική ικανότητα να διαπερνούν τις πολυπλοκότητες. Θα πρέπει όλοι να είμαστε ευγνώμονες που έχουμε τέτοιους γενναίους ανθρώπους που εκθέτουν τα γεγονότα.

Φυσικά, πολλοί από αυτούς τους εμπειρογνώμονες και σχολιαστές έχουν περιορισμένη πρόσβαση στη λεγόμενη «επικρατούσα τάση» (mainstream). Έχουν λογοκριθεί ανελέητα. Είναι εύκολο να απογοητευτεί κανείς που τα πλέον προφανή γεγονότα σχετικά με την Covid-19, τα λουκέτα και τα εμβόλια εξακολουθούν να μην βρίσκουν απήχηση.

Για μένα, είναι η απογοήτευση που το κοινό εξακολουθεί να αγνοεί σε μεγάλο βαθμό τον επικείμενο εφιάλτη που πρόκειται να πέσει πάνω του και στις οικογένειές του. Και η αδυναμία να τον σταματήσουν, σαν ένα τροχαίο ατύχημα σε αργή κίνηση.

Dr. REINER FUELLMICH

Πρόσφατα, με τράβηξαν κάποιες παρουσιάσεις και συνεντεύξεις που αφορούσαν έναν διακεκριμένο Γερμανό δικηγόρο, τον Reiner Fuellmich. Αρκετοί αναγνώστες εδώ μπορεί να έχουν παρακολουθήσει το ίδιο υλικό.

Είναι γνωστός για τις προηγούμενες επιτυχείς νομικές αγωγές του εναντίον τεράστιων εταιρειών, της Volkswagen, για τα πλαστά δεδομένα εκπομπών ρύπων και της Deutsche Bank για ένα οικονομικό σκάνδαλο.

Πέρυσι η προσοχή του στράφηκε προς την αντιμετώπιση της λεγόμενης κρίσης του κορονοϊού και μαζί με αρκετούς άλλους, δημιούργησε τη Γερμανική Ερευνητική Επιτροπή Corona για να την εξετάσει. Τώρα, η επιτροπή αυτή έχει διεξάγει μεγάλο μέρος των ερευνών της και προχωρά σε νομικές ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Νομίζω ότι αξίζει να συνοψίσουμε μερικά από αυτά εδώ.

Επίσης, αν και πολλοί από εμάς γνωρίζουμε πολλούς από τους λόγους, τα κίνητρα, το χρονοδιάγραμμα για τη λεγόμενη «Μεγάλη Επανεκκίνηση», νομίζω ότι οι ιδέες και οι σκέψεις του Reiner είναι ενδιαφέρουσες και συλλογικά παρέχουν μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση του τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Και ίσως υπάρχει κάποιο φως στην άκρη του τούνελ.

Παρακάτω περιλαμβάνεται η κριτική μου και κάποιες σκέψεις μου σχετικά με τα παραπάνω αποσπάσματα, την προσέγγιση, τις παρατηρήσεις και τα ευρήματα του Reiner, με κάποιες από τις δικές μου σκέψεις.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο Reiner συνέστησε την επιτροπή έρευνας τον Ιούλιο του 2020. Αυτή είναι μια καλή περίληψη του χρονοδιαγράμματος, των ανησυχιών και των ερωτημάτων που τέθηκαν και των συμπερασμάτων που ακολούθησαν.

Αποφάσισαν ότι τα τρία βασικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν στο πλαίσιο μιας δικαστικής προσέγγισης των θεμάτων του κορονοϊού είναι τα εξής

Υπάρχει πανδημία κορονοϊού ή υπάρχει μόνο πανδημία με το τεστ PCR..;;; Συγκεκριμένα, ένα θετικό αποτέλεσμα του τεστ PCR σημαίνει ότι το εξεταζόμενο άτομο έχει μολυνθεί από την Covid-19 ή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα σε σχέση με τη μόλυνση από την Covid-19;

Τα λεγόμενα μέτρα κατά του κορονοϊού, όπως το κλείδωμα, οι υποχρεωτικές μάσκες προσώπου, η κοινωνική αποστασιοποίηση και οι κανονισμοί καραντίνας, χρησιμεύουν για την προστασία του παγκόσμιου πληθυσμού από το κορονοϊό, ή τα μέτρα αυτά χρησιμεύουν μόνο για να πανικοβάλουν τους ανθρώπους, ώστε να πιστέψουν - χωρίς να κάνουν ερωτήσεις - ότι η ζωή τους κινδυνεύει, ώστε στο τέλος οι φαρμακευτικές και τεχνολογικές βιομηχανίες να μπορούν να αποκομίσουν τεράστια κέρδη από την πώληση τεστ PCR, τεστ αντιγόνων και αντισωμάτων και εμβολίων, καθώς και από τη συλλογή των γενετικών μας αποτυπωμάτων…;;;

Αληθεύει ότι η γερμανική κυβέρνηση δέχθηκε μαζικές πιέσεις, περισσότερο από κάθε άλλη χώρα, από τους κύριους πρωταγωνιστές αυτής της λεγόμενης πανδημίας της κορόνας, τον κ. Drosten, ιολόγο στο φιλανθρωπικό νοσοκομείο του Βερολίνου, τον κ. Wieler, κτηνίατρο και επικεφαλής του γερμανικού ισοδύναμου του CDC, του RKI, και τον κ. Tedros, επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ή ΠΟΥ- επειδή η Γερμανία είναι γνωστή ως μια ιδιαίτερα πειθαρχημένη χώρα και ως εκ τούτου επρόκειτο να αποτελέσει πρότυπο για τον υπόλοιπο κόσμο για την αυστηρή και, φυσικά, επιτυχή τήρηση των μέτρων κατά της κορώνας…;;;

Εξετάζοντας αυτά τα σημεία και για να κατανοήσει καλύτερα τη συνολική εικόνα, ο Reiner λέει ότι μίλησε με πάνω από εκατό εμπειρογνώμονες και πήρε καταθέσεις. από επιστήμονες, γιατρούς, ψυχολόγους και πολλούς άλλους ειδικούς στους τομείς τους, συμπεριλαμβανομένων και πληροφοριοδοτών με γνώση της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Ο Reiner δηλώνει με αυτοπεποίθηση στη συνέντευξη ότι έχει μια καλή υπόθεση για να δείξει ότι η συνδυασμένη λήψη αποφάσεων και τα μέτρα εγκλεισμού ως απάντηση στη Covid-19 και τα τεστ PCR και άλλα στοιχεία, είναι ένα σκάνδαλο τεράστιας κλίμακας και το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ποτέ.

Χωρίς να επαναλάβουμε όλα τα γεγονότα των τελευταίων 14 μηνών (τα οποία καλύπτονται σε μεγάλο βαθμό στους παραπάνω συνδέσμους), είναι πλέον προφανές ότι σχεδόν κάθε επίσημη δυτική κυβερνητική, επιστημονική αφήγηση και μέτρο ήταν το εντελώς αντίθετο από το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί μια πραγματική κρίση δημόσιας υγείας. Είναι σαφές ότι η Covid-19 χρησιμοποιείται για να εισαγάγει ένα καθεστώς πλήρους ελέγχου πάνω μας.

ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Ο Reiner εξηγεί στη συνέντευξη ότι οι νομικές ενέργειες σχεδιάζονται και θα είναι πολυεπίπεδες και θα διεξάγονται σε όλες τις δικαιοδοσίες διεθνώς. Πιστεύει ότι υπό το πρίσμα των ευνοϊκών αποφάσεων στην Πορτογαλία και την Αυστρία σχετικά με την αναποτελεσματικότητα του τεστ PCR, πρόκειται για μια καλή προσέγγιση.

Εξηγεί επίσης ότι επειδή η ατζέντα επανεκκίνησης δεν περιορίζεται επίσης σε μία δικαιοδοσία, έχει νόημα από αυτή την άποψη.

Μου φαίνεται ότι, με βάση τα γεγονότα και μόνο, θα είχε μια ισχυρή υπόθεση σε οποιοδήποτε δίκαιο δικαστήριο. Αλλά νομίζω ότι όλοι έχουμε δει παραδείγματα ευρωπαϊκών δικαστηρίων να εκδίδουν ανεξήγητες αποφάσεις ή να αποφεύγουν να αποφανθούν για εξαιρετικά σημαντικά ζητήματα σχετικά με το δίκαιο ή τη δικαιοδοσία.

Ο Reiner λέει ότι ίσως οι καλύτερες πιθανότητες νομικής επιτυχίας είναι στα νομικά συστήματα των ΗΠΑ και του Καναδά με τα οποία είναι εξοικειωμένος, τα οποία επιτρέπουν ομαδικές αγωγές. Στις ομαδικές αγωγές μπορούν να συμμετάσχουν άτομα που πιστεύουν ότι έχουν υποστεί μειονεκτική μεταχείριση από αποφάσεις του κράτους ή μεγάλης εταιρείας, για παράδειγμα, από απάτη, αμέλεια ή διακρίσεις.

Ο Reiner δηλώνει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι τα εθνικά κρατικά συστήματα ενδέχεται να μην είναι κατάλληλα για αυτού του είδους την υπόθεση λόγω της τεράστιας κλίμακας της απάτης Covid-19 και τελικά προβλέπει ένα σενάριο "Νυρεμβέργη 2".

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ότι η νομική διαδικασία, ακόμη και αν δεν έχει εξαγοραστεί και πληρωθεί από τους παγκοσμιοποιητές που είναι υπεύθυνοι για αυτά τα εγκλήματα, θα πάρει πολύ χρόνο για να σταματήσει αυτό που συμβαίνει. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας κίνδυνος, αλλά πολλή δουλειά έχει ήδη γίνει από τη γερμανική Ερευνητική Επιτροπή Corona και πολλά στοιχεία είναι ήδη στη δημοσιότητα και σύντομα θα υπάρξουν και δικαστικές ακροάσεις υποθέσεων.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε αυτά τα γεγονότα, ίσως στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης φρίκης της συνεχιζόμενης υγειονομικής, κοινωνικής και οικονομικής καταστροφής και της ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Μια τέτοια αυξανόμενη ευαισθητοποίηση του κοινού θα μπορούσε να καθορίσει το αποτέλεσμα, το πώς αυτές οι υποθέσεις θα προχωρήσουν ή θα κριθούν, ή ακόμη και αν προχωρήσουν καθόλου.

ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ: Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΌΣ ΔΙΚΗΓΌΡΟΥ

Αυτό που ήταν το πιο ενδιαφέρον από τη συνέντευξη είναι αυτό που είπε ο Reiner σχετικά με τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτή την ατζέντα και τα πιθανά κίνητρα που κρύβονται πίσω από αυτήν. Ενώ εγώ και πολλοί από εμάς έχουμε μια καλή ιδέα για το ποιοι είναι αυτοί, και φαίνεται να είναι πολλοί, νομίζω ότι δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε τη δομή πίσω από όλα αυτά, πώς λειτουργούν μαζί και πώς να αποδώσουμε την ευθύνη σε κάθε κινούμενο μέρος (χρηματοπιστωτικό και τραπεζικό σύστημα, μεγάλη φαρμακευτική βιομηχανία, παγκόσμιοι οργανισμοί, ατζέντα για την κλιματική αλλαγή, ιατρικό επάγγελμα, δικαστικό σώμα κ.λπ.)

Οι παρατηρήσεις του Reiner σχετικά με αυτό το θέμα είναι ενδιαφέρουσες και νομίζω ότι παρέχουν κάποιες βάσεις για αισιοδοξία.

Λέει ότι από αυτά που έχει μάθει πιστεύει ότι υπάρχουν περίπου 3.000 άνθρωποι στον κόσμο που είναι οι πιο άμεσα συνυπεύθυνοι και δρουν ενάντια σε έναν πληθυσμό περίπου 8 δισεκατομμυρίων. Τους αποκαλεί "κλίκα του Νταβός" (Davos Clique). Λέει, ωστόσο, ότι εκτιμά ότι μεταξύ 10 και 20% των ανθρώπων στον κόσμο έχουν αφυπνιστεί για αυτή την ατζέντα και πιθανώς πολλοί περισσότεροι βρίσκονται στο δρόμο της ανακάλυψης.

Έτσι, αυτό σημαίνει 3.000 σκληροπυρηνικοί εγκληματίες έναντι ίσως 1,5 δισεκατομμυρίου, μέχρι στιγμής.

Ο Reiner λέει επίσης ότι αυτοί οι εγκληματίες αποτελούνται από ανθρώπους με ανταγωνιστικά συμφέροντα και όπου λαμβάνουν χώρα εσωτερικές διαμάχες. Αυτό, πιστεύει, μπορεί να είναι μια ευκαιρία για να αντεπιτεθούμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που μας έχουν διχάσει. Φαίνεται ότι οι πληροφοριοδότες έχουν παράσχει πληροφορίες και καθώς αυτή η τρομακτική ατζέντα ξεδιπλώνεται, αυτό θα πρέπει να επιταχυνθεί.

Ομοίως, όταν ρωτήθηκε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και ποια είναι τα συνδυασμένα κίνητρα που εμπλέκονται, εξηγεί ότι αποτελούνται από τους "συνήθεις υπόπτους" των παγκόσμιων οργανισμών, όπως ο ΠΟΥ, το WEF, το ΔΝΤ, τους δισεκατομμυριούχους τεχνοκράτες, τους φαρμακευτικούς κολοσσούς, τις μεγάλες πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης, τις τράπεζες και τα επενδυτικά κεφάλαια.

Λέει ότι το κίνητρο δεν είναι πρωτίστως οικονομικό, επειδή αυτοί οι άνθρωποι είναι ήδη εξωφρενικά πλούσιοι. Το περιγράφει ως περισσότερο για τον έλεγχο της ανθρωπότητας. Αυτό λειτουργεί με το πρόσχημα διαφόρων κινήτρων και ατζέντας, αυτοσυντήρηση και εξυγίανση, Covid και εμβόλια, ιδεολογία της κλιματικής αλλαγής, αλλά ουσιαστικά πρόκειται για την εξουσία. Αλλά τα χρήματά τους είναι αυτά που βάζουν λάδι στα μηχανήματα που βρίσκονται από κάτω τους.

Νομίζω ότι ίσως η δομή που περιέγραψαν ο Reiner και άλλοι είναι σαν μια πυραμίδα. Λέει ότι αυτές οι ελιτίστικες λατρείες έχουν φιλτράρει τα χρήματα προς τα κάτω για να λιπαίνουν τις διάφορες αλυσίδες διοίκησης κάτω από αυτές, όπως οι κυβερνήσεις, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα μέσα ενημέρωσης, οι επιστήμονες, τα πανεπιστήμια, τα νοσοκομειακά ιδρύματα και ούτω καθεξής.

Ο Reiner λέει ότι πιστεύει επίσης ότι ορισμένα άτομα στην κυβέρνηση θα μπορούσαν να έχουν δωροδοκηθεί, εξαναγκαστεί ή απειληθεί για να συνεργαστούν. Έχουμε δει πιθανά σημάδια αυτού αλλού, όπως στη Λευκορωσία, την Τανζανία και το Μπουρούντι.

Υποθέτω ότι όσο πιο χαμηλά κατεβαίνεις στην πυραμίδα έχεις τα "μεσαία στελέχη" και τους "πεζούς στρατιώτες". Κάποιοι από αυτούς δωροδοκούνται με επιχορηγήσεις. Κάποιοι που υποψιάζονται κάτι αλλά φοβούνται να μιλήσουν. Κάποιοι που αγνοούν τι συμβαίνει.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι με όλες τις παραπάνω δυνάμεις να συσπειρώνονται, ηθελημένα ή όχι μπορεί να ξεκινήσει ένα τόσο τεράστιο εγχείρημα ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος. Η αναλογία μου είναι παρόμοια με τη ναζιστική Γερμανία και η δομή διοίκησης μοιάζει πολύ.

Ο Reiner ανέφερε επίσης δύο ενδιαφέροντα σενάρια τα οποία δεν είχα εξετάσει τόσο πολύ. Λέει ότι του είπε ένας πληροφοριοδότης ότι το αρχικό σχέδιο ήταν να εισαχθεί η επαναφορά το 2050. Αυτό επισπεύσθηκε για το 2030 και στη συνέχεια για τώρα, καθώς ορισμένα στοιχεία μέσα σε αυτή την ομάδα έγιναν ανυπόμονα. Λέει ότι πιστεύει ότι η βιαστική εφαρμογή του τώρα είναι ο λόγος για τον οποίο κάνουν τόσα πολλά προφανή λάθη που μπορούν να αξιοποιηθούν.

Περαιτέρω, ο Reiner λέει ότι του είπαν ότι η Ευρώπη είναι το πεδίο της μάχης όπου προσπαθούν να αποκτήσουν τον μεγαλύτερο έλεγχο. Αυτό συμβαίνει επειδή η Ευρώπη και η κεντρική τράπεζα είναι ουσιαστικά χρεοκοπημένη και ιδιαίτερα τα μεγάλα συνταξιοδοτικά ταμεία τα οποία για προφανείς λόγους δεν επιθυμούν να το γνωρίζει ο κόσμος. Θεωρούν ότι η προώθηση της ατζέντας τους με το πρόσχημα των πανδημιών, της κλιματικής αλλαγής, των συγκρούσεων και άλλων κρίσεων θα αποσπάσει την προσοχή του κοινού και μέχρι να ξυπνήσει, θα έχουν τον πλήρη έλεγχο.

Αφού οι ίδιοι άνθρωποι προκάλεσαν το προηγούμενο οικονομικό κραχ, μας διαβεβαίωσαν ότι όλα ήταν και πάλι εντάξει, αλλά από τότε τυπώνουν χρήματα και λεηλατούν περισσότερο.

Ο Reiner πιστεύει ότι, καθώς το χρηματοπιστωτικό σύστημα άρχισε να δείχνει σημάδια κατάρρευσης και πάλι το 2019, τότε ήταν που οι παγκοσμιοποιητές αποφάσισαν να συναντηθούν και συμφώνησαν να προωθήσουν την αφήγηση του κοροναϊού και προς τη Μεγάλη Επαναφορά.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…;;;


Ο Reiner είναι αρκετά αισιόδοξος ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί και να προκύψει ένας καλύτερος κόσμος και μακριά από την παγκοσμιοποίηση που δημιούργησε τα προβλήματα του κόσμου. Λέει ότι, αν αποτύχουμε, θα μπορούσε να είναι το τέλος της ανθρωπότητας, οπότε δεν μπορούμε να αποτύχουμε. Συμμερίζομαι αυτή την εκτίμηση και τη συγκρατημένη αισιοδοξία.

Προσωπικά, πιστεύω ότι οι παγκοσμιοποιητικές λατρείες μπορεί να έχουν δαγκώσει πολύ περισσότερα από όσα μπορούν να μασήσουν ταυτόχρονα. Λόγω του ότι η συνολική ατζέντα είναι ένας κοινός στόχος μεταξύ διαφορετικών συμφερόντων, αλλά συνδυάζεται με πολλές μικρότερες ατζέντες εντός αυτών των ομάδων (οι οποίες μερικές φορές συγκρούονται), νομίζω ότι είναι δύσκολο να τα καταφέρουν.

Πιστεύω ότι τα δικαστήρια θεωρητικά προσφέρουν διορθωτικά μέτρα εφόσον είναι ανεξάρτητα ή υπάρχει μια πιθανότητα τουλάχιστον, οι παγκοσμιοποιητές να υποχωρήσουν ή να συμβιβαστούν αν δουν ότι τα στοιχεία εναντίον τους είναι συντριπτικά και η ευαισθητοποίηση αυξάνεται.

Οι καταγγέλλοντες θα μπορούσαν να αρχίσουν να εμφανίζονται περισσότερο, ίσως λόγω ενός απροσδόκητου γεγονότος ή μιας αντίθεσης που οι ελίτ δεν έχουν λάβει υπόψη τους ή λόγω περαιτέρω λαθών που κάνουν. Έτσι, υπάρχει ένα ισχυρό ψυχολογικό στοιχείο σε αυτή τη μάχη.

Ομοίως, πολύ περισσότεροι άνθρωποι από όσους αντιλαμβανόμαστε τώρα θα μπορούσαν να είναι στα πρόθυρα της αφύπνισης και μια σπίθα κάπου, ίσως μια μεγάλη πολιτική αναταραχή θα μπορούσε να προκαλέσει μετάδοση. Οι ελίτ θα μπορούσαν να χάσουν τα νεύρα τους, να γίνουν πολύ άπληστες, να ακολουθήσουν διαιρέσεις και εσωτερικές διαμάχες που θα οδηγούσαν στην αυτοκαταστροφή.

Αλλά πιστεύω ότι οι ελίτ θα μπορούσαν να διπλασιάσουν την κρίση που δημιουργήθηκε περαιτέρω. Προβλήματα στην τροφική αλυσίδα, διακοπές ρεύματος, νέες παραλλαγές και άλλοι αντιπερισπασμοί. Θα μπορούσε να υπάρξει κακό που δεν έχουμε συνυπολογίσει.

Η τραγωδία για την ανθρωπότητα είναι ότι αν οι άνθρωποι δεν ξυπνήσουν τώρα, μπορεί να μην το συνειδητοποιήσουν μέχρι να βρεθούν στον εφιάλτη, όπου δεν θα τους ανήκει τίποτα και θα αναμένεται να είναι ευτυχισμένοι, ή πολύ χειρότερα.

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..;;;

Ο Reiner λέει ότι δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε να πείσουμε ενεργά τους ανθρώπους που φαίνεται να έχουν απενεργοποιήσει το μυαλό τους και να έχουν σηκώσει τα μανίκια. Επικεντρωθείτε μάλλον στη διάδοση του μηνύματος και συνδεθείτε με ομοϊδεάτες ή με όσους απλώς έχουν αμφιβολίες για το τι συμβαίνει.

Στο μυαλό μου υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να κάνουμε ως άτομα. Να νικήσουμε και να αντέξουμε μέχρι να το κάνουμε.

Η δική μου σκέψη είναι να παίρνουμε μια μέρα τη φορά, να μην σκεφτόμαστε υπερβολικά το αδιανόητο.

Η άποψή μου είναι επίσης να διαδώσουμε τα ισχυρά μηνύματα, τις σοβαρές αμφιβολίες για τα εμβόλια, τα διαβατήρια, τα ψηφιακά νομίσματα, τονίζοντας τη Μεγάλη Επανεκκίνηση και τι θα σημαίνει αυτό για τις ζωές όλων μας, αν δεχτούμε τον πλήρη έλεγχο από μια ομάδα εγκληματιών τύπου Bond Villain.

Χρησιμοποιήστε σκληρή γλώσσα, αποκαλέστε αυτή την ατζέντα ως αυτό που είναι. Κομμουνισμός, φασισμός, οικολογικός αυταρχισμός ή αναλογίες με τη ναζιστική Γερμανία.

Χρησιμοποιήστε το φόβο για την πραγματική, τρομακτική ατζέντα τους, όπως ακριβώς έχουν χρησιμοποιήσει το φόβο για έναν "ιό" που δεν αποτελεί απειλή, εναντίον μας. Κατά τη διάδοση αυτών των πληροφοριών χρησιμοποιήστε εικόνες, γελοιοποίηση και χιούμορ.

Τέλος, για μένα, ένα πολύ συναρπαστικό μέρος της συνέντευξης του Reiner είχε να κάνει με την πνευματικότητα, την οποία ανέφερε σε σημεία του αποσπάσματός του κοντά στο τέλος και αξίζει να την ακούσετε.

Λέει ότι δεν είναι θρησκευόμενος, αλλά έχει καταλήξει να πιστεύει ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ίσως ένα χάρισμα ή μια ικανότητα να βλέπουν πράγματα που η πλειοψηφία δεν μπορεί ή δεν θέλει να δει. Υποθέτω ότι υπονοούσε κάτι πέρα από την έρευνα των γεγονότων. Ενδεχομένως περισσότερο μια ανώτερη αντίληψη των γεγονότων, μια πνευματικότητα ή ένα φυσικό ένστικτο πολύ πάνω από τη γενική ανθρώπινη ικανότητα να αντιλαμβάνεται ή να εκλογικεύει τα πράγματα - κάτι που θεωρεί ότι έχει σχέση με αυτό και τη σύνδεση μεταξύ μας.

Ο Reiner έδωσε το παράδειγμα ενός φίλου που περιέγραφε το παιδί του στην παρέα άλλων παιδιών, το οποίο ήταν διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Αυτό είναι κάτι με το οποίο μπορώ να σχετιστώ, όσον αφορά την κατεύθυνση της ζωής μου από μια ζωή που ήταν σε μεγάλο βαθμό άσκοπη και ανεκπλήρωτη, μέχρι σήμερα να αγωνίζομαι για την αδικία όπου τη βλέπω.

Αισθάνομαι ότι υπάρχει μια πνευματική διάσταση εκεί και το αισθάνομαι αυτό με άλλους που αγωνίζονται γι' αυτό και για παρόμοιους λόγους. Είτε είναι πνευματικό είτε υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση, νομίζω ότι η ουσία αυτών που λέει ο Reiner είναι πολύ αληθινή και θα έχει απήχηση σε πολλούς ανθρώπους, είτε πρόκειται για την εναντίωση σε ξένους πολέμους είτε για την καταπολέμηση του πολέμου που οι παγκόσμιες ελίτ και οι μαριονέτες τους έχουν πλέον εξαπολύσει σε όλη την ανθρωπότητα υπό το πρόσχημα της Covid-19.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο συνεντευκτής ρωτά τον Reiner αν η ιστορία θα κοιτάξει πίσω με αγάπη τον ίδιο και άλλους που πήραν μέρος σε αυτόν τον αγώνα τώρα. Ο Reiner απαντά "απολύτως, φυσικά".

Ο Reiner είναι σαφώς ένα άτομο με μεγάλη ακεραιότητα, πάθος και ευφυΐα. Ένας από τους πολλούς εξαιρετικούς ανθρώπους που αγωνίζονται για εμάς.

Δημοσιεύθηκε αρχικά στο One World Press

Δικτυογραφία:
1.-- Deleting the Reset: The Imminent Struggle Ahead – OffGuardian



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.