18 Μαΐου 2020

"Θέλεις τη ζωή σου; Θα πληρώσεις". Καρκινοπαθείς εκβιάζονται εν γνώσει του υπ.Υγείας, από ανήθικους μαυραγορίτες!!!

Όσοι δεν έχουν τα χρήματα δεν προχωρούν στην κρίσιμη για την εξέλιξη της υγείας τους θεραπεία – ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ εκβιασμοί

Σε τραγική θέση οι καρκινοπαθείς που εκβιάζονται εν γνώσει του υπ. Υγείας από ιδιώτες παρόχους υπηρεσιών υγείας να καταβάλουν παρανόμως επιπλέον αποζημίωση για θεραπείες που καλύπτονται πλήρως από τον ΕΟΠΥΥ!

Η απίστευτη απάντηση του διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού του Οργανισμού, Θεοφάνη Ρηγάτου: «Να καλούν στον ΕΟΠΥΥ οι ασθενείς»

Κάθε μεγάλη κρίση αποτελεί συμφορά για τη χώρα και την πλειονότητα του πληθυσμού της και μεγάλη ευκαιρία πλουτισμού για κάποιους πολύ λίγους και οικονομικά ισχυρούς. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με την υγειονομική κρίση, καθώς ο ιδιωτικός τομέας υπηρεσιών Υγείας φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία να βγάλει χρήμα.

Στον «Φακό της “Εφ.Συν.”» σήμερα υπάρχουν όλα τα στοιχεία. Αλλά και το πιο τραγικό: θύματα της αισχροκέρδειας των επιτήδειων αυτή τη φορά είναι οι καρκινοπαθείς. Αυτοί που αγωνίζονται για να σώσουν τη ζωή τους και εκείνοι που δίνουν τιτάνια μάχη για να την παρατείνουν όσο μπορούν.

Καταρχήν οι ιδιώτες πάροχοι Υγείας βγάζουν χρήμα με το τεστ διάγνωσης του νέου κορονοϊού (το χρεώνουν από 100 έως 300 ευρώ) από τους ασθενείς που είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν -είτε είναι καρκινοπαθείς είτε όχι- και εξαναγκάζονται να προσφύγουν στον ιδιωτικό τομέα λόγω αδυναμιών του Δημοσίου.

Η κυβέρνηση τους έστρωσε το έδαφος, καθώς δεν φρόντισε να συνταγογραφείται το τεστ και να γίνεται -όπως στα λόγια ισχυρίζεται- δωρεάν. Θα άφηναν, μήπως, οι αετονύχηδες ανεκμετάλλευτη τέτοια ευκαιρία;

Με τους καρκινοπαθείς, όμως, οι κερδοσκόποι ξεπέρασαν κάθε όριο. Στη διάρκεια της πανδημίας, πολλοί καρκινοπαθείς που είχαν ανάγκη ακτινοθεραπειών κατέφυγαν στον ιδιωτικό τομέα Υγείας. Και αυτό λόγω αδυναμίας του δημοσίου τομέα να τους καλύψει, αφού αραίωσαν τα ραντεβού για να μην προκαλείται συνωστισμός.

Οι ιδιώτες πάροχοι είδαν αυτή την εξέλιξη ως ευκαιρία να εισρεύσει χρήμα στα ταμεία τους, παραβιάζοντας προκλητικά τις συμβάσεις που έχουν με τον ΕΟΠΥΥ. 

Ετσι, απαιτούν και παίρνουν εκβιαστικά και παράνομα από τους ασθενείς (από όσους μπορούν), για να τους εξυπηρετήσουν, μεγάλα ποσά. Θέλεις τη ζωή σου; Θα πληρώσεις. Τόσο απλά και τόσο κυνικά. Αλλά αυτοί οι κύριοι είναι γνωστοί για τις πρακτικές τους. 

Το ερώτημα είναι γιατί η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο δεν κάνουν τίποτε, ενώ έχουν ενημερωθεί και γνωρίζουν την κατάσταση; Μια είναι η λύση. Να εφαρμοστούν μέχρι κεραίας οι συμβάσεις και να επιστραφούν τα χρήματα σε αυτούς που εκβιάστηκαν για να πληρώσουν. Εχετε αντίρρηση κ. Μητσοτάκη, κ. Μπεκίρη (ο τοποτηρητής του πρωθυπουργικού επιτελικού κράτους στο υπουργείο Υγείας) και εσείς κ. Κικίλια;

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Η Εφημ. των Συντακτών είναι μια κατάπτυστη και άθεη φυλλάδα...
Ωστόσο μπορεί αυτοί να έχουν τις αριστερές και άθεες παρωπίδες τους όμως εμείς ως ακομμάτιστοι κι αντικειμενικοί, οφείλουμε να παρακολουθούμε όλα τα θέματα και τις καταγγελίες που αφορούν τους συμπατριώτες μας...

Ετσι λοιπόν θεωρώ ότι η συγκεκριμένη καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και χρειάζεται να την παρακολουθήσουμε....
Φτάνει πια με τους απατεώνες και τους μαυραγορίτες...

Οταν τα πράγματα είναι ήρεμα και η ζωή κυλάει σε καθημερινούς ρυθμούς, όλες αυτές οι προσπάθειες παράνομου και ανήθικου πλουτισμού λέγονται αισχροκέρδεια. Οταν όμως υπάρχουν εκτακτες κι ακραίες καταστάσεις όπως πόλεμος, επιδημίες, φυσικές καταστροφές κλπ που ο κόσμος χρειάζεται υποστήριξη τότε δεν μιλάμε πλέον για απλή αισχροκέδρεια αλλα για μαυραγορίτες που υπό κανονικές προϋποθέσεις θέλουν εκτέλεση...

Μητσοτάκη και Κικίλια ακούτε;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.