18 Φεβρουαρίου 2018

ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ «μαζέψτε ηρωικές καρδιές» «το χρωστάτε στην Εκκλησία και την Πατρίδα να μείνετε ζωντανοί»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ αδελφοί και μακριά από τα δηλητήρια και τις τοξίνες του βίου της Μεταπολίτευσης που τελειώνει άδοξα.

Η πραγματική Δημοκρατία είναι Ελευθερία και η Ελευθερία πραγματική Ευτυχία.
Για αυτά πρέπει να αγωνιζόμαστε.

Όταν μας διαφήμιζαν ότι η μεταπολίτευση δεν έχει αδιέξοδα κάποιοι τα απεργαζόταν και να που φτάσαμε.

Όμως το τέλος της μεταπολίτευσης ουσιαστικά οροθετήθηκε στις 21 Ιανουάριου και στις 4 Φεβρουαρίου του 2018 με τα μεγαλειώδη Συλλαλητήρια- Προσκλητήρια για την ιστορικότητα και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Δεν το λέμε εμείς, το λέει η επικαιρότητα διότι μετά από αυτά άρχισαν να τρέχουν με ξέφρενες ταχύτητες όλα τα ανοικτά Εθνικά θέματα και να μας προκαλούν στον ύψιστο βαθμό δήθεν φίλοι –σύμμαχοι – εταίροι αλλά και αναγνωρισμένοι εχθροί.

Ταυτόχρονα να αποκαλύπτονται αδιέξοδα μετά προδοσιών.

Αν προσεγγίσουμε την επικαιρότητα είναι σαν να περνάμε έξω από ψυχιατρείο, αν τυχόν κάνουμε το λάθος να εισέλθουμε μέσα στην ουσία των σκανδάλων, των ανατροπών και των προδοσιών, είναι σαν να μπαίνουμε σε κολαστήριο ψυχών.

Η μεταπολίτευση έσκασε μύτη με την Κυπριακή Τραγωδία το 1974 και ήδη κλείνει ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ του 2018.

Τα μεγάλα γεγονότα του Εθνικού Βίου μας συμπορεύονται με τα μεγάλα Εκκλησιαστικά γεγονότα της λατρευτικής ζωής της Εκκλησίας βλ. Ευαγγελισμός του 21.

Ο ανυποψίαστος, φυγόπονος και βολεμένος ψηφοφόρος από την δεκαετία του 70 και εντεύθεν, συμμέτοχος στην εικονική ευμάρεια, αίφνης έγινε απαθής παρατηρητής της μνημονιακής κατάντιας από το 2010 και σήμερα καλείτε να γίνει εδώ και τώρα ήρωας για να επιβιώσει και να διαβεί τις συμπληγάδες της καθημερινότητας του.

Άραγε γίνεται αυτό;
Και πως γίνεται;
Και όμως ήδη γίνεται αυτό εξ ανάγκης ιστάμενοι ενώπιον των ευθυνών μας.

Α. Διότι εκβιαζόμεθα ως Ιστορικό Έθνος να συναινέσουμε στην εκχώρηση του ονόματος της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας για να κλείσουν μεγάλες διεθνείς συμφωνίες ισχυρών γεωπολιτικών συμφερόντων.

Β. Διότι καλούμαστε υπό την απειλή όπλων και θρασυτάτων πειρασμικών προκλήσεων να παραχωρήσουμε κυριαρχικά και οικονομικά δικαιώματα στο Αιγαίο και την Κύπρο ή να αποδεχτούμε νέους όρους που διέπουν το μειονοτικό της Δυτικής Θράκης ή αποδυνάμωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου.

Όλα αυτά γίνονται την στιγμή που οι τοκογλύφοι μας στεγνώνουν και μας αξιολογούν με επί πλέον δήθεν μεταρρυθμιστικές πολιτικές και οι τούρκοι μας στοχοποιούν με πόλεμο ανοικτά.

Τώρα καταλάβαμε πολύ καλά γιατί ήρθαν τα αχρείαστα μνημόνια στην ζωή μας.

Πριν χρόνους επισημάναμε ότι τούρκοι και τοκογλύφοι προπονούνται μαζί για να μας κτυπήσουν μαζί.

Σήμερα το βιώνουμε;

Μόλις εισήλθαμε στα μνημόνια κάπου το 2010 ρωτήσαμε Αγιορείτη Ασκητή αν ο Ελληνικός Λαός θα μπορέσει να αναρρώσει από την αναισθησία.

Μας έκανε εντύπωση η απάντηση του
- Όταν θα φανεί το εύρος της προδοσίας πάνω στα Εθνικά μας θέματα να μετράτε μέρες. 
- Όταν από τις συγκυρίες θα αποκαλυφτούν οι μυστικές συμφωνίες που έγιναν στην πλάτη του Ελληνικού Λαού εν αγνοία του τότε θα του φύγουν τα λέπια από τα μάτια, θα εκπλαγεί, θα πονέσει και θα αρχίσει να σκέφτεται …πως θα απαλλαγεί εδώ και τώρα, αλλά θα είναι η ώρα που θα του πέσουν όλα τα δεινά μαζί με άπληστη φτώχεια και πείνα.
- Τότε θα πρέπει για να επιβιώσει κανείς να γίνει όχι απλώς γενναίος αλλά ήρωας.
- Όλα αυτά μέσα σε λίγες μέρες.

Σήμερα μετά από χρόνια ήρθε η στιγμή των μεγάλων αποκαλύψεων:

Γνωστός δημοσιογράφος στέλνει μήνυμα προς πρώην πρωθυπουργό σχετικά με την κρίση του 1996 στα Ίμια, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής το πρωί της Πέμπτης.

«Είναι ώρα να μιλήσει, να μας πει τι ακριβώς συμφώνησε με τους Αμερικανούς εκείνη τη νύχτα, τι συμφώνησε για το καθεστώς των Ιμίων και ολόκληρης αυτής της θαλάσσιας περιοχής»

«Να τα πεις μόνος σου, Πρόεδρε, γιατί θα βγουν. Μην έχεις αμφιβολία ότι θα βγουν, θα τα βγάλουν οι Αμερικανοί, θα τα βγάλουν οι Τούρκοι αυτά που συμφωνήθηκαν εκείνη την βραδιά» συνέχισε να λέει 

«Είναι προτιμότερο να μας τα πει τώρα για να ξέρουμε πως πορευόμαστε, να ξέρουμε για ποιο λόγο έσπευσες μερικές μέρες μετά στο Κοινοβούλιο να ευχαριστήσεις τους φίλους μας τους Αμερικανούς», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
tribune.gr 

Το ερώτημα είναι γιατί ομιλούν μόνο για το 1996 την στιγμή που μπορεί να υφίσταται διαχρονική ευθύνη πριν και μετά;

Σκεφτείτε το τι θα επακολουθήσει αν οι τούρκοι βγουν με χαρτιά και υπογεγραμμένες συμφωνίες και τυχόν μας πούνε με θράσος;

- Τι λέτε ρε γκιαούρηδες δεν βλέπετε τις υπογραφές;
- Αυτές οι περιοχές έχουν ήδη παραχωρηθεί σε εμάς για να τις εκμεταλλευθούμε οικονομικά;
- Τόσα χρόνια κάναμε υπομονή για να επιβιώσει το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης σας που δανειζόταν και ουσιαστικά πωλούσε τον ενεργειακό σας ορυκτό πλούτο στους τοκογλύφους πάνω στον οποίο έχουμε εμπράγματα δικαιώματα;

Έχοντας υπ όψη τα παραπάνω λεγόμενα του Αγιορείτη Ασκητή τους χρόνους που υπογραφόταν τα μνημόνια και μάλιστα δίχως κάποιοι να τα διαβάσουν, επισημάναμε με πόνο καρδιάς.

«υπογράφετε μνημόνια, παραχωρείτε στους τοκογλύφους πράγματα που μπορούν να ανήκουν και στους τούρκους;» 

Η Ελληνική Ιστορική πραγματικότητα συνηθισμένη από Εθνικές Σαρακοστές και Σταυροαναστάσιμες στιγμές πορεύεται στο πεπρωμένο της.

Για να σωθούμε αδελφοί από το ΣΟΚ της μεγάλης προδοσίας πρέπει να γίνουμε Ήρωες και να μοιάσουμε τους ΑΓΙΟΥΣ.

Μεγάλη επιβεβαίωση των γνωστών λεγομένων του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ

«θα γίνει μεγάλο τράνταγμα» 
«έρχονται δυσκολίες και αυτοί που δεν ζουν πνευματικά θα αναγκαστούν να ζήσουν εξ ανάγκης» 
«θα ψάχνεις να βρεις άπιστο»

Στώμεν καλώς, είμαστε ενώπιον μεγάλων ευθυνών.
Ας δείξουμε ότι καλύτερο έχουμε. 

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

2 σχόλια:

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ

ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
https://www.youtube.com/watch?v=Q1GMzZYWOKA
ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Επισης καλη Σαρακοστη αγαπητοι μας φιλοι κι αδερφοι.
Θερμα σας ευχαριστουμε.

Τα βιντεο σας τα παρακολουθουμε καθημερινα καθως εχουμε ενεργοποιηση τις σχετικες ειδοποιησεις...
Με το που ανεβαζετε βιντεο αμεσως ενημερωνομαστε με αυτοματο μηνυμα στο email.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.