30 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ; (συνέχεια απ' το 1ο μέρος)

Γράφει η Μαίρη Καρά

    ΄Οσοι δεν αντιδρούν στην κατοχική λαίλαπα της πατρίδας μας, δεν είναι οι σκεφτόμενοι Ελληνες. Είναι οι κλώνοι του δυτικού μοντέλου ζωής, οι υποταγμένοι στα προτεινόμενα πρότυπα, που τους προβάλλουν εσκεμμένα οι κατακτητές μας. Είναι αυτοί οι  αφελείς πολίτες, που μέσω της χειραγώγησης, απώλεσαν την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της υποδουλωσής τους και την δυνατότητα αφύπνιση, εκεί όπου ποντάρει η τεχνητή ΚΡΙΣΗ. 
     Μάς χειραγώγησαν με σχέδιο, ώστε να ξεριζώσουμε απ' την ψυχή μας κάθε δέσιμο με τις ρίζες μας και τα έθιμά μας. Μας απέτρεψαν απ' τον παραδοσιακό τρόπο ψυχαγωγίας μας, για να θεωρούμε ξεπερασμένη την Δημοτική μας μουσική και τα παραδοσιακά τραγούδια. Μάς επέβαλαν ξενόφερτες μουσικές, μακριά απ' τα δικά μας ακούσματα. Μάς έπεισαν να μάθουμε να "ξένες γλώσσες", ώστε να εξελιχτούμε και να επικοινωνούμε διεθνώς και να προσκυνάμε σε κάθε τι ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ.
     Δυστυχώς εμείς οι εντός της Ελληνικής Επικράτειας Ελληνες δεν ιεραρχήσαμε σωστά τις επιλογές μας. Λοξοδρομήσαμε, με αποτέλεσμα να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα την μετατροπή μας σε ανδρείκελα μιας παγκόσμιας παράνοιας. Δεχτήκαμε τα διεθνή πρότυπα που μας επέβαλλαν, για να αγοράζουμε ξενόφερτα προιόντα απ' τα σούπερ μάρκετ: λεμόνια απ' την Αργεντινή, φιστίκια Αιγίνης απ' την Τουρκία και λάδι απ' την Γερμανία, περιφρονώντας κατάφωρα την δική μας ΠΑΡΑΓΩΓΗ. 
     Μάς μετέτρεψαν σε αφελείς αγοραστές διαφημισμένων ιλουστρασιόν "έργων τέχνης" αλλοδαπών, για να μην τιμάμε ημεδαπούς συγραφείς, ποιητές, ζωγράφους, καλλιτέχνες. Να περιφρονούμε τους λαικούς δημιουργούς, θεωρώντας τους κουραστικούς ή ντεμοντέ. Να αποταμιεύουμε όλο τον χρόνο, για διακοπές σ’ ένα μοδάτο θέρετρο και σε κοσμοπολίτικα νησιά, στα οποία παρελαύνει η "αστραφτερή" ελίτ του ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ. 
     Να γίνουμε πολίτες που δεν μπαίνουν στον κόπο ούτε μια φορά να αναφορίσουνε προς την Ακρόπολη, να πατήσουν τα Ιερά Χώματά της, να πάρουν ενέργεια απ' τον Παρθενώνα και να τιμήσουν τους ευφυείς εμπνευστές του. Να είμαστε αδιάφοροι κάτοικοι, με ζωτικό χώρο γεμάτο με ό,τι πιο άχρηστο τους πουλήσει ο κάθε απατεώνας κι ανθέλληνας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. 
     Κανένας κομματικός μηχανισμός δεν ήταν πατριωτικός στην Ελλάδα ποτέ, καμιά κυβέρνηση δεν λειτούργησε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και του φιλήσυχου ΛΑΟΥ.  Οι ηγέτες και τα κόμματα μας ούτε μεγαλείο είχαν, ούτε στελέχη, που να ασπάζονται το ελληνικό μοντέλο ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ. Σε πολλές περιπτώσεις δεν κατείχαν ούτε και την βασική ελληνική ΠΑΙΔΕΙΑ… Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο επέλεγαν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ήταν η σίγουρη και εξασφαλισμένη "καριέρα" τους για την προβολή τους και για τις οικονομικές ΑΠΟΛΑΒΕΣ. 
     Μα οι έστω και λίγοι εναπομείναντες σκεφτόμενοι Έλληνες γνωρίζουν, πως μέσα μας υπάρχει ένα ανυπότακτο ΠΝΕΥΜΑ, μια ιερή τρέλα που λειτουργεί σε διαφορετικό επίπεδο.  Πως, αν μάς έπιανε το πείσμα μας και κατορθώναμε - όπως έχουμε κάνει πολλές φορές στην ΙΣΤΟΡΙΑ μας - να βάλουμε πάνω απ' τους ατομικούς μας φόβους, τα συλλογικά μας όπλα, θα   φέρναμε ανάποδα το ντουνιά, όπως έλεγε κι ο ΠΟΙΗΤΗΣ. 
     Ολοι μας γνωρίζουμε πως έχουμε ΙΕΡΟΥΣ δεσμούς με τις ρίζες της Φυλής μας, που ενεργοποιούνται αυτόματα όταν γίνεται εμφανής ο κίνδυνος… τότε μόνο ενισχύονται από το πατριωτικό φίλτρο και ξεθάβουμε από μέσα μας το ΜΕΓΑΛΕΙΟ,  που τώρα κρατάμε κρυμμένο κάτω από τόνους σκουπιδιών, ασύμβατων με την πραγματική μας φύση την ΕΛΛΗΝΙΚΗ. 
     Οι εχθροί  μας όμως που γνωρίζουν τις κρυφές δυνάμεις του ΕΛΛΗΝΑ, φροντίζουν αργά και σταθερά να εξαφανίσουν όλους αυτούς τους δεσμούς. Και το κάνουν πολύ εύκολα, γιατί η πλειοψηφία των κατοίκων αυτού του τόπου έχει ξεχάσει, ποιοι είναι αυτοί οι δεσμοί και την ατέλειωτη ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ. 
     Είναι τυχαίο που οι Έλληνες διασκορπισμένοι στα πέρατα της Οικουμένης, ξεχωρίζουν και κάνουν ΘΑΥΜΑΤΑ; Είναι τυχαίο που έχουν τέτοιους μηχανισμούς μέσα τους, ώστε να είναι όποτε και όπου θελήσουν παγκόσμιοι πολίτες, χωρίς σύνορα, να προσαρμόζονται άμεσα και σε αφιλόξενους τόπους και να διαπρέπει καθένας στον επιστημονικό του τομέα; Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε το ότι όλοι οι "πολιτισμένοι" λαοί της Ευρώπης πρέπει να συμμορφωθούν στην εντέλεια στη νέα αποικιοκρατική μανία των αγγλοσαξώνων, της ενωμένης και τρανής Γερμανίας, της Αμερικής, των οίκων αξιολόγησης και την παγκόσμια τραπεζική κυριαρχία των ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ…
     Τυχαίο; Δε νομίζω. Μεγάλη πρεμούρα να καλύψουν τα ίχνη τους με "φιλανθρωπικά" δάνεια οι διεθνείς τοκογλύφοι, μη τυχόν και αποκαλυφθεί πως είναι οι ΕΜΠΟΡΟΙ της δυστυχίας μας. Με μεθοδευμένες κινήσεις ο νότος της Ευρώπης αλώθηκε, με συνενοχή από κάθε πηγή της Δύσης και της Ανατολής. Κι οι λαοί της αναγκαστικά πρέπει να νοιώσουν ένοχοι, τιποτένιοι, ανάξιοι να διεκδικήσουν την ΧΩΡΑ τους και την ΙΣΤΟΡΙΑ.
     Και οι λαοί της Ανατολής πατάνε στα χώματα, που άλλαξαν την ιστορία της ανθρωπότητας σε πανάρχαια χρόνια και πάνω στα βομβαρδισμένα ερείπια χιλιάδων χρόνων ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Οι  "σωτήρες" όμως σπέρνουν αγκάθια μίσους και σκοταδισμού, για να κρατήσουν δια της βίας τους ανθρώπους ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.
     Όλοι αυτοί οι δύστυχοι κι απροστάτευτοι λαοί αναφέρονται στα σημειωματάρια της Κούφιας Τάξης Πραγμάτων σαν τιποτένιοι, ανάξιοι, που έχουν ανάγκη από συμμόρφωση και βούρδουλα... τι μεγαλύτερο θράσος να περιγράψει κανείς. Όλα μελετημένα στην παραμικρή λεπτομέρεια. Με ποιο τρόπο έγινε αυτή η ΑΛΩΣΗ; Με ποιους μηχανισμούς συμβαίνει τώρα και θα γίνει ακόμα πιο θλιβερή; Όποιος έχει την ικανότητα ακόμα, ας κοιτάξει βαθειά μέσα του και γύρω του κι ας ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ… 
     Όμως πίσω απ' όλο αυτό το σκοτεινό τοπίο, άρχισε να διαφαίνεται πως η εξέλιξη δεν είναι τόσο βολική, για όσους τα έχουν σχεδιάσει. Ξεπετάγονται σιγά-σιγά διάφοροι ναυαγοί και φτιάχνουν σχεδίες για την επιστροφή στην πατρίδα. Βλέπουμε ανάμεσα στους δήθεν κοιμισμένους πολίτες, να ξεπετάγονται απ' το πουθενά νεολαίοι και ηλικιωμένοι Έλληνες  υπερβολικά αφυπνισμένοι, που μας προκαλούν το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. 
     Δεν έχει σημασία ο αριθμός. Το ότι συμβαίνει έχει σημασία και η ενέργειά του. Κι ό,τι συμβαίνει... έχει κι αποτέλεσμα. Φυσικά θετικό για την κατεχόμενη πατρίδα μας... Ποιός δεν το ελπίζει; Ποιός δεν το περιμένει; Αρκεί να μην καθυστερήσει κι άλλο... γιατί οι ταλαιπωρημένοι πολίτες δεν θα αντέξουν κι άλλες στερήσεις... έφτασαν στα όριά τους πλέον...  ή θα σιωπήσουν για πάντα ή θα εκραγούν ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ. 
     Τι θα κάνει την διαφορά; Η ύπαρξη του αστάθμητου παράγοντα. Αυτή είναι που θα ενεργοποιήσει το ηφαίστειο και θα γίνει το αναμενόμενο ΜΠΑΜ. Η απρόσμενη πατριωτική έκρηξη κι ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του ταπεινωμένου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! 

(Δείτε το πρώτο μέρος ΕΔΩ)



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.