30 Ιανουαρίου 2017

Γιατί εκβιάζεις θείε Σόιμπλε ;

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Στα χωριά τους λένε όλους θείους. Έτσι και το ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ της ΕΕ έχει τον θείο του , τον θείο Σόιμπλε. 
Καταιγίδα  οι ερωτήσεις, χείμαρρος οι απαντήσεις και στην μέση ο ΦΟΒΟΣ της μετά ΤΡΑΜΠ Γερμανίας. 
Τους κόπηκαν τα ήπατα. 
«Βόμβα» Τραμπ: Θαυμάσιο το Brexit! - Θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες της Ε.Ε.» Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 12:36http://palmosnews.com/ 

ΠάνουΣπαγόπουλου28/01/2017 http://www.pronews.gr/portal 
Δεν θέλει και πολύ να πάει το μυαλό του θείου Σόιμπλε να σκεφτεί ότι μπορεί το ΔΝΤ να την κάνει από το τοκογλυφικό πρόγραμμα των μνημονίων από την Ελλάδα. 

Και εδώ μερικά 24 ωρα λυσσάει ο θείος μαζί με τους τούρκους. 
ΤΙ ΣΎΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΉ; 
«Γερμανικός Τύπος: Υπέρ του Grexit o Σόιμπλε αν αποχωρήσει από την Ελλάδα το ΔΝΤ» http://www.iefimerida.gr/ 30 Ιανουαρίου 2017 
Αυτό ήταν αρκετό για να ανησυχήσουν και άλλοι τραπεζικοί θείοι και νονοί. 
http://www.iefimerida.gr/30 Ιανουαρίου 2017 

«Είναι πιθανό ο Schaeuble να υποβάλλει ξανά στην Ελλάδα πρόταση για Grexit με bonus 50 δισ;»
«Reuters: Εκτοξεύθηκαν οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων - Ανησυχίες για τον ρόλο του ΔΝΤ στο πρόγραμμα» 
«Επανέρχεται ο κίνδυνος Grexit - Ο ρόλος Schaeuble, ΔΝΤ και το δίλημμα Τσίπρα»
«Societe Generale: Δύο επιλογές για την Ελλάδα, γενναίο haircut ή χρεοκοπία και Grexit»
http://www.bankingnews.gr/30 Ιανουαρίου 2017
στις 24 Ιανουαρίου 2017 αρθρογραφούμε
«Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα αν θα φύγει το ΔΝΤ;»
Και ξαφνικά μαθαίνουμε για προγραμματισμένο ταξιδάκι της θείας Μέρκελ στην Άγκυρα.
Και σήμερα μαθαίνουμε για τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Μέρκελ πριν από το ταξίδι της στην Τουρκία.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την επικοινωνία με τον κ. Τσίπρα φέρεται να τη ζήτησε η ίδια η κυρία Μέρκελ και στο επίκεντρο εκτός από τις τουρκικές προκλήσεις θα βρεθούν το προσφυγικό, αλλά και οι πιέσεις που ασκεί η Άγκυρα για την έκδοση των οκτώ τούρκων αξιωματικών. 
Η γερμανίδα καγκελάριος επισκέπτεται την Τετάρτη την Άγκυρα, όπου θα έχει συνομιλίες με τον τούρκο πρόεδρο» http://newpost.gr/politiki/30 Ιανουαρίου 2017

Στο προσκήνιο των συζητήσεων της Μέρκελ-Ερντογάν  ο εκβιασμός του σουλτάνου να ακυρώσει την συμφωνία της ΕΕ –Τουρκίας για το προσφυγικό γιατί δεν πήρε τους 8 τούρκους αξιωματικούς.

Στο παρασκήνιο  αυτού του ταξιδιού της Καγκελαρίου στην Άγκυρα που φέρει φυσικά στο μυαλό της τις προθέσεις του θείου Σόιμπλε για το τι μέλλει γίγνεσθαι εν Ελλάδι και φυσικά θα ερωτηθεί για τον Σουλτάνο για αυτές… 
Μήπως η Ελλάδα γίνει το εξιλαστήριο θύμα για να σώσει η Γερμανία το τομάρι της στο επίπεδο των διπλωματικών σχέσεων της με την τουρκία; 
Μήπως εν όψει της αλλαγής της νέας αμερικανικής πολιτικής οι τούρκοι και οι τοκογλύφοι κάνουν την τελική μοιρασιά των Ελληνικών Ενεργειακών Κοιτασμάτων του ΑΙΓΑΙΟΥ Αρχιπελάγους ερήμην του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΥ; 

Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για την στριμωγμένη Ελλάδα απ όλες τις πλευρές. 
Τέτοιες ώρες θυμάμαι έναν μακαριστό Γέροντα που μού έλεγε την δεκαετία του 90 όταν η Γερμανία έδειχνε την πρόθεση να καταβροχθίσει τους δημόσιους οργανισμούς μας. 

«ας τους αυτούς, μετά την Τρίτη Καταστροφή της ανθρωπότητας θα έρχονται ξυπόλητοι στην Ελλάδα για να εργαστούν σαν πρόσφυγες και θα φιλούν τα πόδια της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» 

Με πίστη και ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.