27 Ιανουαρίου 2017

Ξεφτιλίζοντας την Πολιτική Ορθότητα σε 3 λεπτά (βίντεο)

Λέμε ΟΧΙ στους υποτελείς κλώνους της Νέας Τάξης.

Ιστορικό: Το Κόμμα των Πρασίνων εισήγαγε ένα νομοσχέδιο για να υιοθετηθεί μια (πάρτε ανάσα) «Εκστρατεία για την αποδοχή της Διαφορετικότητας στο Φύλο (Gender) και το Φύλο (Sex), τον Αυτοπροσδιορισμό και κατά της Ομο και Τρανς-φοβίας στο Βραδεμβούργο» καθώς και υπέρ «των ίσων δικαιωμάτων και κοινωνικής ισότητας για τα LGBTTQQ (Lesbian, Gay, Bi-sexual, Trans, Two-spirit, Queer, Questioning) άτομα στο Βραδεμβούργο». 

Ο Steffen Königer του κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD), ανέβηκε στο βήμα… Steffen Königer: 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε 

Κυρίες και κύριοι
Αγαπητοί ομοφυλόφιλοι
Αγαπητές λεσβίες
Αγαπητά ανδρόγυνα
Αγαπητά δίφυλα
Αγαπητά θηλυκά-σε-αρσενικά
Αγαπητά αρσενικά-σε-θηλυκά
Αγαπητά μεταβλητά φύλα
Αγαπητά τζέντερ κουήρς
Αγαπητά ίντερσεξ
Αγαπητά άφυλα
Αγαπητά ασέξουαλ
Αγαπητά μη-δυαδικά φύλα
Αγαπητοί πανφυλικοί και πανσεξουαλικοί
Αγαπητά τρανς-αρσενικά και τρανς-άντρες
Αγαπητά τρανς-θηλυκά και τρανς-γυναίκες
Αγαπητοί τρανς-άνθρωποι
Αγαπητά τρανς με αστεράκι (*) στο φύλο
Αγαπητά τρανς-θηλυκά και τρανς γυναίκες με αστεράκι (*) στο φύλο
Αγαπητά τρανς-αρσενικά και τρανς άντρες με αστεράκι (*) στο φύλο
Αγαπητοί τρανς-άνρθωποι
Αγαπητά τρανς-θηλυκά
Αγαπητά τρανσέξουαλ άτομα
Αγαπητά ίντερσεξ θηλυκά με αστεράκι (*) στο φύλο
Αγαπητά ίντερσεξ αρσενικά με αστεράκι (*) στο φύλο 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: 
- ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ; 
Steffen Königer: 
- ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ!!! 

Αγαπητοί ίντερσεξ άντρες με αστεράκι (*) στο φύλο
Αγαπητές ίντερσεξ γυναίκες με αστεράκι (*) στο φύλο
Αγαπητοί ίντερσεξ άνθρωποι με αστεράκι (*) στο φύλο
Αγαπητά ίντερσεξ (*) φύλα
Αγαπητά μεσοφυλικά άτομα
Αγαπητά υγροφυλικά άτομα
Αγαπητά ανδρόγυνα
Αγαπητοί ερμαφρόδιτοι
Αγαπητά 2-spirit 3α φύλα
Αγαπητό 4ο φύλο
Αγαπητές XY-γυναίκες
Αγαπητά τραβεστί
Αγαπητά ‘διασταυρούμενα’ φύλα
Αγαπητά μη-φυλικά άτομα

Και φυσικά ένα θερμό καλωσόρισμα σε όλα τα ‘άλλα’ φύλα
Αγαπητοί/τες (αρσενικοί ή θηλυκές) Κυρίες ή Κύριοι ευνούχοι
Αγαπητοί/τες (αρσενικοί ή θηλυκές) Κυρίες ή Κύριοι Μπάαντερ* [ακροαριστερός τρομοκράτης]
Αγαπητοί/τες (αρσενικοί ή θηλυκές) Κυρίες ή Κύριοι ΙΑΣ [Ιατρικά Ανεξήγητα Σωματικά Συμπτώματα – MUS: Medically Unexplained Physical Symptoms] 

ΤΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μετάφραση του βίντεο (το κατά δύναμιν !!! ) Φαίη για το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ
* Εδώ μάλλον αναφέρεται στον Berndt Andreas Baader έναν από τους ιδρυτές της γερμανικής ακροαριστερής τρομοκρατικής ομάδας Μπάαντερ-Μάινχοφ ή Φράξια 
Κόκκινος Στρατός. 

Πρόσφατο δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι η ‘τρίτη γενιά’ αυτής της συμμορίας επανεμφανίστηκε σύμφωνα με δηλώσεις και της γερμανικής αστυνομίας μετά από σειρά ένοπλων ληστειών σε σουπερμάρκετ. Η συμμορία αυτή εκτός από τις δολοφονίες, τις βομβιστικές επιθέσεις, τις απαγωγές και τις ληστείες που διέπραξε ήταν επίσης γνωστή για τα ‘ελεύθερα ήθη‘ των μελών της και τις αντιλήψεις της περί «ισότητας των φύλων».
Πηγή βίντεο και σχετικών πληροφοριών από ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Δείτε εδώ «τις 58 επιλογές φύλων για τους χρήστες του Facebook» που παρουσίασε το Facebook.

Συλλεγμένες σχετικές αναρτήσεις
Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΛΟΑΤ και ο ρόλος του σχολείου στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προωθεί την ομοφυλοφιλία*
Μετατοπίσεις Εννοιών και Πολυπολιτισμός
”After the Ball”: Το βιβλίο με τις τεχνικές προπαγάνδας του ομοφυλοφιλικού κινήματος
Έτσι ψήφισε «ναι» η Ιρλανδία στον γάμο ομοφυλόφιλων: Εκφοβισμός και εισροή 25 εκ. δολαρίων από ΗΠΑ

το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.