14 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ - ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ (ΜΕΡΟΣ ΣΤ)

συνέχεια από το Ε μέρος

Γράφει ο Μανουήλ Αγγελος Γιαννόπουλος 

Είναι δεδομενο ότι πριν ακομη να ερθει ο Σωτηρας Χριστος στην Γη, οι εωσφοριστες μισουσαν και μισουν κάθε τι Ελληνικο. Βεβαια το απογειον της εξαγριωσεως των εωσφοριστων, είναι ο ερχομος του Χριστου στην γη, η ανασταση, τα θαυματα, οι διδασκαλιες για αγαπη και βοηθεια στον συνανθρωπο, η απελευθερωση του Ελληνικου λαου από τα δεσμα των αρχαιων ρωμαιων, και η δημιουργια για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα της Ελληνοχριστιανικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 

Εκτοτε οι εωσφοριστες χρησιμοποιουν κάθε είδους ψεματος, για να "πεισουν " τους αμαθεις, ότι αυτό το κρατος δεν "ηταν Ελληνικο", και ότι εκανε "κακο" στον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο. Μεταξυ αλλων ένα από τα ψεματα για τα οποια μιλουν είναι το "κλεισιμο" των Φιλοσοφικων σχολων. Ο Ιουστινιανος ο α, το 529 μ.Χ. έκλεισε της Φιλοσοφικές σχολές, απαγόρευσε να διδάσκουν "Φιλοσοφία". Oλα αυτά διοτι οι τελευταίοι νεοπλατωνικοί Ιάμβλιχος και Πρόκλος δεν ήσαν στην πραγματικότητα φιλόσοφοι, αλλα ιερείς μιας φανταστικής και ανυπάρκτου θρησκείας» (Άρνολντ Τόυμπη Σπουδή της Ιστορίας, μετ. Ν. Παπαρρόδου, Αθήναι 1962, σελ.457). Το χειροτερο όμως ηταν ότι οι φιλοσοφικες οι σχολές των Αθηνών είχαν μεταβληθεί σε κέντρα άσκησης της μαυρης μαγείας, γεγονός που οδήγησε τελικά στο κλείσιμό της το 529 μ.Χ. 

Στους χρόνους που κατέρρεε η ειδωλολατρία, η μαγεία και η δεισιδαιμονία είχαν λάβει αφάνταστες διαστάσεις. Όπως μας πληροφορούν συγγραφείς της εποχής, όπως ο Λουκιανός, η μαγεία είχε καταλάβει πρωτεύουσα θέση στις λαϊκές μάζες. Επειδή όμως το αιμα νερο δεν γινεται, οι φιλοσοφικες σχολες θα ανοιξουν εκ νεου με την ανοδο του πρωτου Ελληνα στον θρονο του Ηρακλειου, από την Καππαδοκια. Με την ανοδο του Ελληνα Ηρακλειου ανοιξαν αμεσως οι Φιλοσοφικες πανεπιστημιακες σχολες. Εκει διδασκόταν το μαθημα της φιλοσοφιας, ακριβως με τον ιδιο τροπο που διδασκοταν στην αρχαια Ελλαδα. Οι σπουδαστες διδασκοταν μουσικη, γεωμετρια, αστρονομια, φιλοσοφια, φιλολογια. Ξακουστες εμειναν οι ανωτατες φιλοσοφικες σχολες, πανδιδακτηριον, η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της Μαγναυρας, η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη των Μαγγανων, κλπ . 

Στις σχολες αυτές ξεχωριζουν οι πολύ μεγαλες μορφες της μεσαιωνικης Ελληνικης φιλοσοφιας όπως ο Στεφανος ο Αλεξανδρινος. Ο Στεφανος διδαξε μουσικη, γεωμετρια, αστρονομια. Παραλληλα ο Στεφανος εγραψε μελετες για τον Πλατωνα, τον Αριστοτελη, τον Ιπποκρατη και τον Γαληνο. Ο Γαλλος καθηγητης της χημείας Berthelot Perrie σε λογο στην Γαλλικη ακαδημια επιστημων (18 Μαιου 1900 μ.Χ.), ειπε ότι ο Στεφανος ηταν ο κορυφαιος επιστήμονας της εποχης του. 

Ο πρύτανης Λεων ο μαθηματικος, ηταν γεωμέτρης, αστρονόμος και φιλόσοφος. Ο Λεων προετοιμασε για να εκδωθουν εκ νεου τα εργα του Αρχιμηδη, του Ευκλειδη, του Απολλωνιου του Πυργαιου και του Πτολεμαιου. Τα Εργα αυτά βρίσκονται αυτην την στιγμη στο πανεπιστημιο της Οξφόρδης. Ο Ιδιος εγραψε τις προσωπικες του παρατηρήσεις, επανω στους Ευκλειδη και Αρχιμηδη. Ο Λεων, είναι ο πρωτος που εισηγαγε τα γραμματα στην Αλγεβρα, ενώ κατοπιν εντολης του Μιχαηλ του γ ειχε παει για πολλα χρονια σε μοναστηρι στην Ανδρο, οπου βρηκε και μελετησε, σπανια βιβλια των Αρχαιων Ελλήνων Φιλοσοφων. 

Οι Τρεις Ιεραρχες σπουδασαν την Αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια και Ρητορικη, στην Αθηνα. Οι Τέσσερις κατ ουσιαν ιεραρχες (μαζί με τον Γρηγοριο Νυσσης), εγιναν για λιγο χρονικο διαστημα επαγγελματιες ρητορες. Οι Τέσσερις ιεραρχες εχωντας πολύ υψηλες γνωσεις επανω στον Πλατωνα εκαναν το αυτονοητο. Ενωσαν δηλαδή, τα εκ φυσεως ενωμενα, τα οποια είναι ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος με τον Χριστιανισμο. Αυτό συνεβη διοτι ειχαν τις ιδιες ηθικες αξιες, τις ιδιες ιδεολογιες. 

Όλα αυτά διοτι την μοναδικη αληθινη θρησκεια ολους εκεινους τους αιωνες την κυνηγουσαν αλύπητα οι Εωσφοριστες "νεοταξιτες με στοχο είτε να την εξαφανισουν, ειτε να την περιορισουν. Με την εισοδο των Πλατωνικων ιδεων ο Χριστιανισμος εγινε αμεσως κατανοητος και αποδεκτος από ολους τους Ελληνες. Ο χριστιανισμος όχι μονον γινεται η κορυφαια θρησκεια του κοσμου, αλλα ταυτόχρονα θωρακίζεται δια παντώς χωρις να κινδυνευει από της αμέτρητες αιρεσεις που δημιουργουσαν και δημιουργούν (μεχρι σημερα) οι εωσφοριστες. 

Φυσικα δεν υπαρχουν λογια για την ανωτατη φιλοσοφικη σχολη του καλογερου Νικηφορου Βλεμμυδη, στην Μικρα Ασια (Εφεσσο), οπου η αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια εφτασε στο απογειο της, ειδικα σε επιπεδο γεωμετριας, κατά την μεσαιωνικη εποχη. Ο ίδιος ο Ηρακλειος δημοσιευσε τις επιστημονικες εργασιες του, την πρώτη με τιτλο "Υπόμνημα εις την μεγαλην του Πτολεμαιου συνταξιν" και την δευτερη με τιτλο "Περι κατασκευης, σφαιρας του Αρατου". Αξιος αναφορας μεταξυ αλλων είναι και ο αυτοκρατορας Κωνσταντινος ο Προρφυρογεννητος. 

Το παράδειγμα των τριων ιεραρχων, ακολουθουν παρα πολλοι επισκοποι και ιερεις, τους επομενους αιωνες, όπως ο πατριάρχης Φωτιος, που ζητουσε, να μελετουν οι χριστιανοι, εκτος από την Αγια Γραφη και τους αρχαιους φιλοσοφους. 

Ελληνες ποτε να μην ξεχνατε ότι τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο "μυστικο " επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους εγιναν διοικητες του, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο. Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολύτως πολεμος.

ΚΑΝΕΝΑ εθνος, από καταβολης κοσμου, δεν μπορεσε να επιτυχει κατι τετοιο. Οι μονοι που το εκαναν για μια και μοναδικη φορα ηταν οι προγονοι μας, οι Ελληνες του μεσαιωνα.

Επισης, ποτε να μην ξεχνατε ότι ολοι οι λαοι της "νεας" ταξης, από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα, οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο είναι πιονια της "νεας" ταξης πραγματων και εχουν ακριβως την ιδια συμπεριφορα. Οι αρχηγοι τους δεν πολεμουν ποτε, αλλα δινουν διαταγες η από το πισω μερος της κάθε μαχης, ειτε μενουν στα παλατια τους δινωντας από εκει τις εντολες να σκοτωθουν οι υπολοιποι. Ολοι αυτοι οι λαοι σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως, σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες, οργια κλπ. Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο. 

Απο όλους τους προαναφερομενους εξαιρείται ένα μικρο μερος ανα τους αιωνες, με βαση της παγκόσμιες Ελληνικης μαθηματικες σταθερες μετρον αριστον, και μηδεν αγαν.




Share

4 σχόλια:

pandonos @ g maiI.com είπε...


ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΙΓΟΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΠΑΤΟΡΩΝ ΜΟΥ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ;;;;;
ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΕΡΜΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ;;;;;;
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΟΥ ;;;; ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ;;;;
Η ΛΕΞΗ ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;;;;;
ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΤΙ ΕΛΕΓΕ;;;;;
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
ΟΠΩΣ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑΝΑΤΩΣΑΝ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΥΠΑΤΙΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΑΡΚΕΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ
ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙΑ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΚΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΝΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ


Pandonos@Jmail.gr

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητε φιλε Παντελη παιρνω το θαρρος να σου απαντησω εγω καθως εχουμε ξαναμιλησει στο Google+

Ας τα παρουμε λιγο απο το τελος...
Καταρχην μιλας για την Υπατια...
Μηπως βλεπεις πολλες αμερικανικες ταινιες;

Για να μην γραφω αραδες μπορεις να διαβασεις την αληθινη της ιστορία εδω... αντιγραφοντας τον συνδεσμο
http://oode.info/neopaganismos/diogmoi/ypatia1.htm
Η Υπατία είχε πολλους φιλους Χριστιανους και σκοπευε να βαπτισθεί και η ιδια αλλά δεν προλαβε...

Γραφεις για την Σκυθοπολη...
Η Σκυθοπολη ηταν τοπος εξορίας για ολοκληρη την αυτοκρατορία μας και πηγαιναν εκει τους παντες...
Αν ειχαν πεθανει εκει 20 εκατομμυρια η αυτοκρατορία δεν θα ειχε κατοικους...
Ποτε δεν ξεπερασαν ΟΛΟΙ οι κατοικοι συμφωνα με τις τοτε απογραφες τα 26 εκατομμυρια!!!

Φιλε μου γνωριζεις οτι η Αγία Ελενη η μητερα του Μ Κωνσταντινου ηταν ελληνιδα;
Για ποιο λογο επελεξε ο Κωνσταντινος να φερει την πρωτευουσα της αυτοκρατορίας στην καρδια του ελληνισμου;
Εχεις αναρωτηθει;
Η μηπως αυτοι που μας εφεραν τον ενοειδωλολατρισμο απο τις μυστικες λεσχες και στοες της εβραιομασωνιας απεφυγαν να τα πουν αυτα;

Αποκαλεις τους Ελληνορθοδοξους εβραιοχριστιανους;
Αυτο ειναι μεγαλη προσβολη για τους Ελληνες.
Το σημαινει εβραιοχριστιανος;
Οι εβραιοι μισουσαν τον Χριστό και φυσικα ολους τους οπαδους του θανασιμα... το ιδιο αισθανονταν και για τους Ελληνες...
Οταν οι Ελληνες αυτοβουλως μετεστραφησαν στον χριστιανισμο οι εβραιοι σκυλιασαν ακομα περισσοτερο...
Οι Ελληνες εχουμε 2 προαιωνιους εχθρους... Τους Εβραιους και τους Τουρκους..
Φιλε Παντελη ο ορος εβραιοχριστιανος είναι παντελως απαραδεκτος και δεν σημαινει τιποτα απολυτως... Γεννηθηκε μεσα απο το μισος των ιδιων των εβραιων για τους Ελληνες Χριστιανους...

Μην ξεχνας οτι οι εβραιοι το κανουν συχνα αυτο το κολπο...
Ειναι ικανοι οι ιδιοι να σφαζουν τον ιδιο τον λαο τους προκειμενου να κερδισουν αυτο που θελουν την παγκοσμια κυριαρχια... Το εκαναν αλλωστε στον Β Παγκοσμιο Πολεμο...

Ετσι ο ορος εβραιοχριστιανος ή ιουδαιοχριστιανος, που ειναι εφευρημα των εβραιομασωνων ειναι μια γελοια εννοια...
Θα ελεγες ποτέ τουρκοελληνας; Δεν γινεται ειναι ασυμβατα...

Οι Ελληνες λοιπον φιλε μου ακολουθησαν οικειοθελως την πιστη του Χριστου.
Και μαλιστα στην αυτοκρατορία μας που ποτε δεν έκανε σαν τους Ρωμαιους διωγμους υπηρχαν ειδωλολατρες Ελληνες μεχρι και το 800 μ.Χ στην Μανη...

συνεχιζεται

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου ο Μ Βασίλειος ο Ελληνας Πατερας της Εκκλησίας απο την Καππαδοκία ο οποιος ήταν πανεπιστημονας έστελνε τους Ελληνες Χριστιανους μαθητες του στην Αθηνα να σπουδασουν ρητορικη και φιλοσοφία στα χέρια ενός Ελληνας ειδωλολατρη φιλοσοφου καθηγητη του Λιβανιου.. Κι εκεινος τους παρελαμβανε διαβαζε την συστατικη επιστολη κι αναφωνουσε "και ετερος Καππαδοκης" μια φραση που εμεινε μεχρι τις μερες μας...
Και γιατι το εκανε αυτο ο Μ Βασιλειος;
Διοτι ετσι πιστευε οτι έπρεπε να συνυπαρχουν στην αυτοκρατορία μας τα δυο συνεκτικα της στοιχεία.. Ο Ελληνισμος με τον Χριστιανισμο... Η Ελληνικη σκεψη με την Πίστη του Χριστου...

Μπορει εκείνη την εποχη εκ λαθους και φανατισμου να ειχε συνδεθει το ονομα Ελληνας με τον ειδωλολατρη αλλά όλοι καταλαβαίνουμε οτι απλα ειχε χασει την εθνολογικη του εννοια...
Διοτι τι εθνικοτητος ηταν ολοι αυτοι οι εκατομμυρια κατοικοι της αυτοκρατορίας μας;
Δεν ηταν Ελληνες;
Και μαλιστα οι Ευρωπαίοι εκείνης της εποχής αποκαλουσαν την αυτοκρατορία μας Imperium Graecorum δηλαδη αυτοκρατορία των Ελληνων...
Φυσικα αυτο το εκαναν διοτι ηθελαν αυτοι να σφετεριστουν το ονομα της πρωην Ρωμαικης Αυτοκρατορίας αλλά για να το χρησιμοποιουν και για να μην το αρνουνται οι μεσαιωνικοι προγονοι μας κατι θα ηξεραν...
Αλλωστε μετα το 1000 μΧ και οι ιδιοι οι αυτοαποκαλουμενοι "Ρωμαίοι" ή "Ρωμηοι" άρχισαν να ξεχωριζουν στο μυαλο τους την διαφορα της εννοιας Ελληνας απο το Χριστιανος...
Αρχισαν δηλαδη να συνειδητοποιουν οτι το Ρωμαίος δεν ειναι εθνολογικη εννοια και οτι το Χριστιανος εχει μονο θρησκευτικη εννοια... και καταλαβαν οτι ειναι εθνολογικα Ελληνες...
Και μαλιστα Ελληνες οπως ακριβως το οριζε ο Ηροδοτος...
Ομαιμοι, ομογλωσσοι, ομοθρησκοι, ομοτροποι...

Λενε οι εχθροι των Ελληνων ότι οι Χριστιανοι γκρεμιζαν τους ειδωλολατρικους ναους για να χτισουν τους ναους τους και κατεστρεψαν ετσι χιλιαδες μνημεια...
Μονο που δεν μας λενε εσκεμμενα, ότι οι ναοι αυτοί ηταν για εκείνους τους Ελληνες τοτε το παρόν τους... Δεν σκεφτονταν τι θα θεωρουνταν οι αρχαιοι ναοι μετα από 1500 χρονια... Κι οταν εχεις περασει 3 αιωνες διωγμων και θανατου ειναι το ελαχιστοτερο που μπορεις να κανεις μολις η εξουσια ερθει στα χερια σου να γκρεμισεις τον ειδωλολατρικο ναό να κτισεις τον δικο σου...

Δηλαδή αν υποτιθεται σημερα οι Ελληνες επελεγαν να γινουν μουσουλμανοι πιστευεις ότι δεν θα αρχιζαν να μετατρεπουν σιγα σιγα ολες τις Εκκλησίες σε τζαμια;

Ε και τι θα λεγαμε μετα απο 1000 χρονια ότι οι μουσουλμανοι ηρθαν και κατεστρεψαν τις εκκλησίες των Ελληνων; Μα δεν προκειται για εισβολη... προκειται για πνευματική κατάσταση...

Κατα τα λοιπα τους αρχαιους μου προγονους εγω προσωπικα τους τιμω και τους θεωρω κορυφαίους πανεπιστημονες και φιλοσοφους...
Κοιταξε ομως κι εσυ να μην εξαφανιζεις μονοκοντυλια την χιλιοχρονη ελληνικη μας αυτοκρατορία και τους αγωνιστές του 1821 που πολεμουσαν για του Χριστου την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία...

Και κατι τελευταιο...
Μεσα απο τα χίλια χρόνια της Αυτοκρατορίας μας και ειδικα μετα περιπου το 1000 μ.Χ. αρχισαν σιγα σιγα οι Βυζαντινοι μας προγονοι να ξεχωρίζουν μεσα στο μυαλό τους την διαφορά των ορων Ελληνας και Χριστιανος... Καταλαβαν ότι το ενα απευθυνεται σε καταγωγη και έθνος και φυλη και το άλλο σε πίστη....

Υπαρχει ενας κορυφαίος και λογιοτατος ανάμεσα στους οπαδους της πατρώας θρησκείας που ευτυχως στο τέλος της ζωής του αποφάσισε να ξεμπροστιάσει το εξωθεν εισερχομενο ρευμα των νεοπαγανιστων...
Και απεδειξε οτι οι αρχηγοι ηταν ΟΛΟΙ τους εβραιομασωνοι...
Διοτι οι εβραιομασωνοι γνωριζουν οτι αν πληξουν τον Ελληνα στην Ορθοδοξία του μετά ευκολα τον αλλοιωνουν και ως Ελληνα... γενικως.

Δες λοιπον το βιντεο και θα καταλαβεις...
Διοτι μιλαει σε ακροατηριο που σκεφτεται οπως κι εσυ...

https://www.youtube.com/watch?v=Ptpxv0swmQk&t=2s

σε ευχαριστω για το σχολιο σου Παντελη

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

ΥΓ επειδη εχουν ξεκινησει πολυ δυνατα οι συκοφαντείες κατά των Ελληνων απο τους υποτιθεμενους "πατριωτες" νεοειδωλολατρες καλο ειναι να ακουμε και την αντιθετη αποψη των Ελληνων Ορθοδοξων..
Αλλωστε εμείς ελευθερωσαμε αυτήν την πατριδα απο την τουρκικη σκλαβια...
Εμείς (οι Ελληνες Ορθοδοξοι) πολεμησαμε το 1940...
Δικαιουμαστε λοιπον να εχουμε τον αντιλογο..
Δεν νομιζεις;
Υπαρχει λοιπον αυτη η πολυ καλη σελιδα που γραφει με ποιον τροπο συκοφαντειται η Ελληνορθοδοξια.

http://oode.info/neopaganismos/index.htm

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.