8 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε τον μικρό Noah Wall που γεννήθηκε με το 1/4 του εγκεφάλου του... Οι γιατροί πίστευαν ότι θα πεθάνει... ο Θεός όμως είχε άλλη γνώμη...

Ένα «μικρό ιατρικό θαύμα» όπως το αποκαλούν αψήφησε όλες τις πιθανότητες και τις προβλέψεις των γιατρών και φέτος ξεκινάει στο νηπιαγωγείο. 

Ο μικρός Noah Wall άφησε κατάπληκτους όλους τους γιατρούς που δεν πίστευαν ότι θα επιβίωνε κατά τη γέννησή του καθώς ο ίδιος είχε μόλις 2% της λειτουργίας του εγκεφάλου του. Τώρα, όμως, το μυαλό του μικρού έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί σχεδόν όσο ενός μέσου τετράχρονου. Αψηφώντας, λοιπόν, όλες τις προβλέψεις το αγοράκι από φέτος πηγαίνει κανονικά στο νηπιαγωγείο ενώ οι γονείς του πίστευαν ότι δεν θα καταφέρει να ζήσει για να πάει. Παρά το γεγονός ότι είναι παράλυτος από το στήθος και κάτω, καθώς γεννήθηκε με δισχιδή ράχη και υδροκεφαλία, οι γονείς του ήταν αποφασισμένοι να στείλουν τον μικρό Noah σε ένα κανονικό σχολείο.

Το αγοράκι είναι ενθουσιασμένο που θα παρακολουθήσει το σχολείο με παιδιά που δεν έχουν προβλήματα ενώ η μητέρα του είναι πάντα στο πλευρό του μέχρι να προσαρμοστεί.

Η ίδια αναφέρει: «Δεν ήθελα να πάει σε ένα ειδικό σχολείο και δεν ήθελα να του λείπει η γενική εκπαίδευση, καθώς και όλες οι εμπειρίες που έρχονται μαζί με αυτό. Επιλέξαμε λοιπόν το συγκεκριμένο σχολείο γιατί έχει και ολιγομελείς τάξεις. Αυτό θα τον βοηθήσει πολύ και θα τον κοινωνικοποιήσει καθώς ακόμη ντρέπεται». Η μητέρα του πηγαίνει μαζί τους τις μέρες που πηγαίνει και θα εξακολουθεί αν θέλει να πάει περισσότερες. Επιπλέον θα συνεχίσει τη φυσιοθεραπεία και τις επισκέψεις του στους γιατρούς για τη βελτίωση της υγείας του.

Τα λόγια της μητέρας του συγκλονίζουν καθώς λέει: «Σχεδίαζα την κηδεία του όταν ήμουν έγκυος και δεν φανταζόμουν ότι θα τα καταφέρει να φτάσει ως εδώ». Θεωρεί ότι η γέννηση αλλά και η επιβίωσή του είναι ένα θαύμα και απολαμβάνει την κάθε μέρα μαζί με το γιο της.


ΣΧΟΛΙΟ
Ενίοτε οι γιατροί έχουν τις απόψεις τους....
Φυσικά πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να τις ενστερνιστούν και μερικοί εξ αυτών εκλαμβάνοντας την επιστήμη ως "θεϊκή δύναμη" απελπίζονται και οδηγούνται σε λύσεις τύπου ευθανασίας και αυτοκτονίας ή εκτρώσεων σε έμβρυα όταν οι γιατροί πουν ότι υπάρχει πιθανότητα να πάσχουν από διάφορες ασθένειες....

Κάποιοι όμως συνανθρωποί μας επιλέγουν να εμπιστευθούν τον Θεό και να αφήσουν Αυτόν να αποφασίσει τι θα κάνει με την ζωή του ανθρώπου την οποία στο κάτω κάτω δημιούργησε ο ίδιος....

Στην προκειμένη περίπτωση η οικογένεια επέλεξε να περιμένει την απόφαση του Θεού και με την βοήθεια πάντα της ιατρικής (που όταν θέλει μπορεί να βοηθήσει καθοριστικά την διατήρηση της ζωής) και σήμερα απολαμβάνει την αγάπη του παιδιού της....

Πρέπει πάντα να ξέρουμε ότι πέρα από την σπουδαιότητα της ιατρικής και εν γένει της επιστήμης για την ζωή μας και την βελτίωση της, οι επιστήμονες αυτοαναιρούνται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου και την τεχνολογία....
Ετσι όσα υποστήριζαν παλιότερα σήμερα τα θεωρούν λανθασμένα και ξεπερασμένα...
Κι όσα υποστηρίζουν σήμερα, αύριο θα τα θεωρούν το ίδιο....

Αυτό σημαίνει ότι κάνουν λάθος όσοι θεοποιούν την επιστήμη....
Το τελευταίο λόγο τον έχει ο Δημιουργός της Ζωής κι όχι ο άνθρωπος....

Και η ελπίδα μας πάντα πρέπει να είναι σε Αυτόν.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.