6 Ιουνίου 2016

Οι Ρώσσοι το πήραν σοβαρά με την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και αποφάσισαν ¨να αναδυθούν¨ στον Βόσπορο μια ώρα αρχύτερα.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το να αναδυθούν κρατήστε το διότι οι Ρώσσοι φαίνεται  κατέχουν τέτοια υποβρὐχια τεχνολογία που είναι ικανή να κάνει τους τούρκους να βλέπουν ξανθά φαντάσματα να  αναδύονται  και να κυκλοφορούν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης. 

Και γιατί τα πήραν οι Ρώσσοι στο κρανίο με την αποτρόπαια  βεβἠλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ με  την τηλεοπτική αναμετάδοση της ανάγνωσης του κορανίου μέσα σε αυτήν;

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι  αυτή η ενέργεια που μας οδηγεί πίσω ολοταχώς  στον Οθωμανικό Μεσαίωνα ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου του 2016 με σκοπό να κρατήσει όχι μόνο για την περίοδο του Ραμαζανίου αλλά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. 

ΠΟΥείσαι πολιτισμένη ανθρωπότητα που κόπτεσαι για την ανάδειξη και την προστασία των πολιτισμικὠν πνευματικών μνημείων;

Όχι απλώς είναι απούσα ,αλλά και χάρηκαν όλοι τους διότι τους δόθηκε μια ευκαιρία να μαγαριστεί μπροστά στα μάτια της Οικουμένης το πλέον εκλεπτυσμένο αρχιτεκτονικό –πνευματικό μνημείο της χιλίοχρονης διαδρομής της διαχρονικής Ρωμιοσύνης.

Αυτοί όμως που δεν χάρηκαν είναι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί όπου γης.

Και αυτή που τρίζει πλέον ανοικτά τα δόντια της είναι η ρωσική στρατιωτική υπερ-μηχανή που φουλάρει… και προδιέγραψε μόλις πριν λίγες ώρες του ΤΕΛΟΣ του επίσημου εκπροσώπου των ανθρωπίνων γενοκτονιών που βρίσκεται στο πρόσωπο της Τουρκίας.

¨Λαβρόφ προς Τουρκία: Έρχεται το τέλος σας!¨ 

¨Γι άλλη μια φορά ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, ο Σεργκέι Λαβρόφ, στέλνει ηχηρό μήνυμα στους προκλητικούς Τούρκους με πρωτοφανείς δηλώσεις για το ίδιο το μέλλον της χώρας τους που τους προκαλούν μεγάλη ταραχή.

Μιλώντας στο ρωσικό κανάλι Rossiya 1 ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας υποστήριξε ότι η υπερφίαλη εξωτερική πολιτική της Τουρκίας τα τελευταία χρόνια με τις ατελείωτες προκλήσεις της οδηγεί αυτή την χώρα σε οριστική διάλυση και επαίνεσε την Γερμανία ότι με την απόφαση της αυτή αναγνώρισε το ιστορικό παρελθόν και έδωσε ηχηρό χαστούκι στην Τουρκία ενώ είναι μια καλή αφετηρία για την βελτίωση των σχέσεων της με την Ρωσία.

Αφορμή για τις νέες δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών έδωσε η ψήφιση από το γερμανικό κοινοβούλιο της αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων και όχι μόνο από τους Οθωμανούς και τους Κεμαλικούς.

Όπως αναφέρεται ο Λαβρόφ, σχολιάζοντας αυτή την ιστορική όπως χαρακτήρισε απόφαση του γερμανικού κοινοβουλίου δήλωσε ότι είναι η απαρχή της πλήρης απομόνωσης της Τουρκίας και της διάρρηξης των σχέσεων της με την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ τα έχει χαλάσει και με τις ΗΠΑ και αυτό είναι η απαρχή του τέλους για την χώρα αυτή. 

06 Ιουνίου 2016 10:08 
http://www.newsbomb.gr/ 

Η πονηριά του Σουλτάνου έχει συνέχεια.
Τι διαφήμισε μια βδομάδα πριν την αποτρόπαια σημερινή βεβήλωση της  ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ στα χάρτινα τείχη που στήθηκαν για πρώτη φορά από σύστασης του οθωμανικού-τουρκικού κράτους;

Διαφήμισε και έγραψε τρεις φορές το γράμμα  Y. 
YENiDEN –DiRiLiS – YENiDEN- YuKSELiS

Που σημαίνει:

¨ΕΚ ΝΕΟΥ ανάσταση (ανόρθωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας) –ΕΚ ΝΕΟΥ ανάβαση (κατάληψη της Πόλεως).
ΚΑΙ ΑΥΤΟ το έκανε σήμερα με την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.

Αλλά την πάτησε με αποτέλεσμα ο σουλτάνος να αποδειχτεί ο  καλύτερος διαφημιστής των προφητειών για την ΠΤΩΣΗ της ΠΟΛΗΣ.

ΔΙΟΤΙ ερμήνευσε τον ΛΕΟΝΤΑ τον ΣΟΦΟ 

Ο Λέων ΣΤ΄ ο Σοφός (19 Σεπτεμβρίου 866 – 11 Μαΐου 912) ήταν Βυζαντινός αυτοκράτορας από το 886 έως το 912.

Γεννήθηκε το 866 και ήταν γιος του ιδρυτή της Μακεδονικής δυναστείας Βασιλείου Α΄.

Διακρίθηκε ως δόκιμος συγγραφέας και ενθουσιώδης ρήτορας. Ολοκλήρωσε το ευρύ νομοθετικό και διοικητικό έργο του πατέρα του, στο οποίο βοήθησε και η βαθιά του μόρφωση. Με διαταγή του κωδικοποιήθηκαν οι νόμοι στα 60 βιβλία των «Βασιλικών», που εκδόθηκαν τα πρώτα χρόνια της βασιλείας του και αναφέρονται στο Δημόσιο Εκκλησιαστικό, Αστικό και Ποινικό Δίκαιο. Με επιμέρους προβλήματα ασχολούνται οι 113 «Νεαραί» πολλές από τις οποίες απευθύνονταν στο Στυλιανό Ζαούτζη. Το 912 ολοκληρώθηκε και εκδόθηκε το «Επαρχικόν Βιβλίον», ή «Βιβλίον του Επάρχου», το οποίο αποτελεί συλλογή κανόνων σχετικών με την οργάνωση της βιοτεχνίας και του εμπορίου στην Πρωτεύουσα.¨ https://el.wikipedia.org/ 

Ο ΛΕΩΝ ο Σοφός δεν ήταν Άγιος της Εκκλησίας μας αλλά μαζί με τις προσωπικές ατέλειες του είχε την συνήθεια να συγκεντρώνει ΧΡΗΣΜΟΥΣ-ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ από τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ της εποχής του.

ΕΤΣΙ μας διέσωσε τον παρακάτω χρησμό:
Για να τον επαληθεύσει ο Ερντογάν
Τι λέει ο ΧΡΗΣΜΟΣ του Λέοντος του Σοφού:

3β’ Εξουσία
¨Ουαί σου πόλις επτάλοφε, όταν το εικοστόν
Στοιχείον ευφημίζεται εις τα τείχη σου.
Τότε ήγγικεν η πτώσις και η απώλεια
των δυναστών σου…¨

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Υπό το φως των προφητειών της Ορθοδοξίας, Κωνστ. Τσατάλου, Δευτέρα έκδοσις, Θες/νικη 1972, Γ’ Προφητείαι, III ΧΡΗΣΜΟΙ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ, σ. 49-56. http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/ 

Στην σημερινή Ελληνική Αλφάβητο το εικοστόν στοιχείον –γράμμα της αλφαβήτου είναι το
Y.
Και ο Ερντογάν όχι μόνο επαληθεύει στις ημέρες μας μεγαλοπρεπώς τον ΧΡΗΣΜΟ αυτό αλλά συνεχίζει να προκαλεί.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.