27 Ιουνίου 2016

Το παρακράτος, ο απόλυτος εχθρός!!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

Αθήνα 9η Ιουνίου 2016

ΑΙΤΗΣΙΣ 

Αριθ. Πρωτ: 17/09-06-2016 

Των: 
1ον Οδυσσέα Τηλιγάδα του Ανδρέου, Επιχειρηματία-Δημοσιογράφου και 
2ον Στέργιου Σμυρλή του Σταύρου, Ταξίαρχου ε.α, 

ως μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ενεργού πολιτικού φορέως υπό την επωνυμία: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», κατοίκων Αθηνών, οδός Ευριπίδου αριθμός 57, Τ.Κ.: 10554 Αθήνα- Τηλ: 210 3250220 

ΠΡΟΣ: 
Την ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ [αριθμός Πρωτοκόλλου: 20083/09-06-2016] 
Την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ [αριθμός Πρωτοκόλλου: 257141/09-06-2016] 
Το ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ [αριθμός Πρωτοκόλλου: 20063/09-06-2016] 
Παναγιώτη Κανελλοπούλου 4
10177 Αθήνα 

Κύριοι,  

Πρός προάσπιση των Συνταγματικών μας δικαιωμάτων, της εν γένει προσωπικότητός μας, της σωματικής μας ακεραιότητος και της ζωής μας, υποβάλλουμε την παρούσα εκθέτοντάς σας τα κατωτέρω γεγονότα: 

Στο προσκομιζόμενο μετ’ επικλήσεως [ΣΧΕΤΙΚΟ 1] υπ’ αριθμό 388 φύλλο του Σαββάτου 14ης  Μαΐου 2016 και της Κυριακής 15ης Μαΐου 2016 της εγκρίτου εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί καθ’ όλη την επικράτεια και στο εξωτερικό, τα δημοσιεύματα της οποίας οπωσδήποτε τελούν εις γνώση σας, αφού καθημερινώς γίνεστε αποδέκτες των κυκλοφορούντων εφημερίδων, καταχωρήθηκαν και δημοσιεύματα τα οποία έχουν ως εξής:
1ον στο πρωτοσέλιδο, με πηχυαίους τίτλους υπάρχει φωτογραφία και του δευτέρου εξ ημών Στέργιου Σμυρλή με καταχωρημένο δημοσίευμα υπό τον τίτλο: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΡΙΦΙΦΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ». 
· Θα τα «φόρτωναν» στην Χρυσή Αυγή. 
· Θα έριχναν χειροβομβίδα σε Τζαμί μουσουλμάνων στον Άγιο Παντελεήμονα. 
· Οι καταθέσεις ενώπιον του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. 
· «Δύο Ταξίαρχοι των καταδρομών και αρχηγός κόμματος σχεδίαζαν να δέσουν τον πολιτικό κόσμο».

2ον στην τρίτη σελίδα της εν λόγω εφημερίδας, με πηχυαίους τίτλους υπάρχει καταχωρημένο δημοσίευμα υπό τον τίτλο: «Στις φλόγες της παρακρατικής σκευωρίας. Μία εξαιρετικά ύποπτη υπόθεση που κατέληξε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ. Κατονομάζονται 3 πρόσωπα.» «Θα έκλεβαν όπλα για να μπουκάρουν στη Βουλή» Ετοίμαζαν «στήσιμο» στη Χρυσή Αυγή» με φωτογραφίες των: κ.κ Θοδωρή Δραβίλα, πρώην Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών [Ε.Υ.Π], του πρώην Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κυρίου Νίκου Παπαγιανόπουλου και φανέλα με το λογότυπο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακολουθεί το δημοσίευμα και στο τέλος αυτού ο καταχωρημένος υπότιτλος: «Ριφιφί στο στρατόπεδο της Κορίνθου». Και το δημοσίευμα κατά λέξη, συνεχίζει: 

[Σύμφωνα με γνωστό σε εμάς «μάρτυρα», γνωστής ταυτότητας, γνωστής ενασχόλησης, ο οποίος ισχυρίζεται-και γραπτώς- (όλα τα ηλεκτρονικά του μηνύματα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου), τρία πρόσωπα, προετοίμαζαν ριψοκίνδυνη ενέργεια στην καρδιά της Δημοκρατίας: Να επιχειρήσουν καλά προετοιμασμένο και προμελετημένο ριφιφί στο στρατόπεδο της Κορίνθου, να «απαλλοτριώσουν» πολεμικά όπλα και στη συνέχεια να επιχειρήσουν «μπούκα» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, πιάνοντας στον ύπνο τον πολιτικό κόσμο. Τά πρόσωπα που κατονομάζονται ως αποπειρώμενοι «δράστες» (ο μάρτυρας ισχυρίζεται ότι ήδη τότε δόθηκαν και δακτυλογραφημένες και ένορκες καταθέσεις ενώπιον του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ), είναι οι Ιωάννης Τζιάκης, ταξίαρχος ε.α των Ειδικών Δυνάμεων, Στέργιος Σμυρλής, ταξίαρχος ε.α του Πεζικού και Οδυσσέας Τηλιγάδας, επικεφαλής πολιτικού «πατριωτικού» κινήματος.] 

Συνεχίζοντας το δημοσίευμα στο δεύτερο μονόστηλό του και υπό την ενότητα, «Κοινή μήτρα την πατρίδα τους», εξιστορεί: «Όλοι θεωρώ ότι είναι πράκτορες, τους ξέρω καλά και μάλιστα πολύ καλά. Στην συνάντηση σου είπα ότι ήταν ο Σμυρλής (ταξίαρχος ε.α) και ένας άλλος τύπος», αναφέρει ο μάρτυρας της υπόθεσης. Η κατάθεσή μου δόθηκε στον κ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ Δημήτριο, στη Δ/νση Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α όπου υπηρετούσε τότε, ως Διευθυντής. Στο γραφείο του έγινε η συνάντηση και κατέβηκαν όλοι εκεί! Και μάλιστα και ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, ο κ. Παπαγιανόπουλος…...» 

Συνεχίζοντας το δημοσίευμα στο τέταρτο μονόστηλό του και υπό την ενότητα Το Σύνταγμα και τα σχέδια, εξιστορεί: «Σε μια συνάντηση στο Σύνταγμα από όπου πληροφορήθηκα τα τεκταινόμενα που προετοιμάζονταν, ήταν ο Σμυρλής ο οποίος μου σύστησε το άτομο από τους εφέδρους για τα όπλα τα οποία ήθελαν να κλέψουν… Ήξεραν όλα τα σχέδια προστασίας της Βουλής ακόμη και το υπόγειο τούνελ το οποίο έχει έξοδο στο προαύλιο της Αγγλικανικής εκκλησίας στην Φιλελλήνων», αναφέρει ο ίδιος. 

Στην σχεδιαζόμενη απόπειρα στον Άγιο Παντελεήμονα, θα επιχειρούσαν (τρία πρόσωπα και όχι ο ταξίαρχος Τζιάκης) να ρίξουν χειροβομβίδα σε μουσουλμανικό τέμενος για να δημιουργήσουν προβοκάτσια. Αντιλαμβάνεστε τι θα γινόταν….» Κι ο ίδιος συνεχίζει: «Στην συνάντηση στην Κατεχάκη στο γραφείο του Αγγελάκη ήταν παρών και ο Δραβίλας (τότε αρχηγός της ΕΥΠ) και όλη η συζήτηση καταγράφηκε (δακτυλογραφήθηκε). Εκεί μου είπαν να τα ρίξουμε στην Χρυσή Αυγή. Χτύπησα το χέρι στο τραπέζι και σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν είμαι από τους υποστηρικτές τους αλλά προφανώς έψαχναν κάποιον για να δημιουργήσουν προβοκάτσια. Κι εγώ δεν παίζω τέτοια παιχνίδια». Και ο ίδιος καταλήγει: «Αυτό το οποίο ενέχει τεράστιο κίνδυνο είναι ότι «ύποπτοι» παρακρατικοί φοβάμαι θα στήσουν καμιά προβοκάτσια και θα οδηγήσουν την χώρα σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Και αυτό είναι ότι με φοβίζει πολύ» καταλήγει ο αφηγητής της απίστευτης ιστορίας.

3ον Στις δωδέκατη και δέκατη τρίτη των σελίδων της εν λόγω εφημερίδας, με πηχυαίους τίτλους υπάρχει καταχωρημένο δημοσίευμα υπό τον τίτλο: «Στις φλόγες της παρακρατικής σκευωρίας. Τα πρόσωπα της απίστευτης ιστορίας που σχεδίαζαν να μπουκάρουν στη Βουλή» δημοσιεύονται και οι φωτογραφίες των πρώτου και δευτέρου εξ ημών Οδυσσέα Τηλιγάδα και Στέργιου Σμυρλή υπό την ενότητα δε «Τα πορτραίτα των σκληρών της εξαιρετικά ύποπτης υπόθεσης…» στο τρίτο μονόστηλο της εφημερίδας υπό την επικεφαλίδα «Στέργιος Σμυρλής- Ταξίαρχος εν αποστρατεία» παρατίθεται κείμενο επί του οποίου υφίσταται ο επί λέξει σχολιασμός:

[Τα κείμενα του Σμυρλή διέπονται από αντιμνημονιακά φρονήματα ενώ «μάχεται»- όπως διακρίνεται- κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων], στο έκτο δε μονόστηλο της εφημερίδας υπό την επικεφαλίδα «Οδυσσέας Τηλιγάδας, ο πρόεδρος» παρατίθεται κείμενο εκφράζον τις κοινωνικές ανησυχίες του ιδίου περί των τεκταινομένων στην Ελλάδα. 

Με όλα τα ανωτέρω κακόβουλα, ως «μαρτυρικές καταθέσεις» δημοσιεύματα, των οποίων ΟΥΔΕΜΙΑ γνώση είχαμε μέχρι της δημοσιεύσεώς των και ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουμε με την εξύφανσή των, είναι προφανής ο δόλος της συκοφαντήσεώς μας, της υβρίσεως και της προσβολής της προσωπικότητός μας ως και η τρώσις της τιμής, της υπολήψεως και του διασυρμού μας. 

Περαιτέρω, στα επίμαχα δημοσιεύματα υποστηρίζεται ότι η κατάθεση του «μάρτυρα», δόθηκε στον κ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ Δημήτριο, στη Δ/νση Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α όπου υπηρετούσε τότε, ως Διευθυντής και μάλιστα ενώπιον του ιδίου του αρχηγού της ΕΛΑΣ, κυρίου Παπαγιανόπουλου…... παρόντος και του Δραβίλα (τότε αρχηγού της ΕΥΠ) και εκεί του είπαν να τα ρίξουν στην Χρυσή Αυγή. Όθεν, εκ της καταθέσεως του γνωστής ταυτότητας και γνωστής ενασχόλησης «μάρτυρα».... ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ότι μεταξύ ημών των «επίδοξων πραξικοπηματιών» που «προετοίμαζαν ριψοκίνδυνη ενέργεια στην καρδιά της Δημοκρατίας»  συγκαταλέγονται και οι ανωτέρω μνημονευόμενοι κρατικοί λειτουργοί οι οποίοι συνωμοτούντες μεθ’ ημών «του είπαν να τα ρίξουν στην Χρυσή Αυγή». 

Επειδή δεν γνωρίζουμε την εμπλοκή της υπηρεσίας σας στην εξύφανση της όλης υποθέσεως η οποία σκοπεί στην κοινωνική μας απαξίωση προσβάλλοντας βαναύσως την τιμή και την υπόληψή μας παραβιάζοντας θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος που προστατεύει την προσωπική και οικογενειακή μας ζωή.

Επειδή η εκ μέρους της υπηρεσίας σας παράλειψις οφειλομένης νόμιμης ενέργειας προκαλεί καθημερινώς σοβαρότατα ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά προβλήματα σε εμάς προσωπικά και στους οικείους μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα σκώμματα και τις επικρίσεις του παραπλανηθέντος αναγνωστικού κοινού αφού αυτά που αναφέρονται στα εν λόγω δημοσιεύματα της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ για εμάς ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΣ ΨΕΥΔΗ. 

Επειδή διά της διασποράς των ψευδών ειδήσεων ετρώθη η προσωπικότητά μας, η αξιοπρέπειά μας και η τιμή μας καθίστανται δε αυτές ικανές να επιφέρουν κινδύνους για τις ζωές μας και την σωματική μας ακεραιότητα.

Επειδή ΟΥΔΟΛΩΣ δυνάμεθα να διανοηθούμε ότι η υπηρεσία σας, ένεκα της εκ του δημοσιεύματος επιδειχθείσης ολιγωρίας της, υποθάλπει τους κατά του προσώπου μας εγκληματικώς δρώντες, υπηρετώντας αλλότριους σκοπούς και δυνάμεις επί βλάβη των εθνικών μας συμφερόντων και ημών προσωπικώς. 

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

ως έχοντες άμεσο έννομο συμφέρον, όπως μας γνωρίσετε εγγράφως τις πιθανές ενέργειες στις οποίες προέβητε προς διαφύλαξη αφ’ ενός του κύρους υμών αφ’ ετέρου της προάσπισης της ζωής μας και της σωματικής μας ακεραιότητος, ως έχετε υποχρέωση, να μας γνωρίσετε δε το ή τα ονόματα των πληροφοριοδοτών και κάθε στοιχείο που βρίσκεται στην κατοχή σας και μας αφορά [την κατάθεση του «μάρτυρα» ενώπιον των: (τότε αρχηγού της ΕΥΠ κυρίου Δραβίλα, του αρχηγού της ΕΛΑΣ κυρίου Παπαγιανόπουλου και του Διευθυντού της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας κυρίου Αγγελάκη Δημητρίου) κ.λ.π] προκειμένου να ασκήσουμε τα Συνταγματικά μας δικαιώματα. 

Εν αναμονή της ευπροσώπου απαντήσεώς σας, διατελούμε μετά τιμής

Οι αιτούντες 
Οδυσσέας Τηλιγάδας
Στέργιος Σμυρλής



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.