21 Απριλίου 2016

Ηθική παρακμή. Περίπου οι μισές ελληνίδες είναι φόνισσες....

Γράφει ο Θάνος

Η είδηση:

Τέσσερις στις δέκα Ελληνίδες έχουν κάνει τουλάχιστον μια άμβλωση, αναλογία που φέρνει την Ελλάδα στις υψηλότερες θέσεις αμβλώσεων στην Ευρώπη. 

Αυτά αλλά και πολλά αλλά συνταρακτικά στοιχεία παρουσιάστηκαν στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση, την αρωγή και τον περιορισμό των εκτρώσεων.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την παρουσίαση τηλεοπτικού σποτ με σκοπό την ενημέρωση των νέων ζευγαριών και τον περιορισμό των αμβλώσεων.

Την εκστρατεία που ξεκίνησε με την συγκεκριμένη εκδήλωση και πρόκειται να συνεχιστεί με άλλες δράσεις στηρίζει ο Πατρινός Επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης.

Μίλησαν: η πρόεδρος των πολυτέκνων Τασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου , η γυναικολόγος Εύα Μαυρομάτη, η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Άννα Μαρία Ρογδάκη, η ψυχολόγος Χ. Γουλιαμη, ο επικοινωνιολόγος Κωστής Μπισκίνης και ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης που υποστήριξε την όλη προσπάθεια.

πηγή

Είναι απίστευτο αλλά πραγματικά περίπου οι μισές ελληνίδες είναι φόνισσες και εκατοντάδες χιλιάδες ελληνόπουλα κάθε χρόνο καταλήγουν στον σύγχρονο Καιάδα....
Φυσικά αυτό σημαίνει ότι κι ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών είναι ηθικοί αυτουργοί των εκτρώσεων-φόνων και η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικολόγων-μαιευτήρων είναι στυγνοί εγκληματίες και χασάπηδες....

Θεωρώ αυτονόητο ότι όλες οι τίμιες Ελληνίδες χριστιανές μάνες θα πρέπει να έχουν σαν γιατρό τους μόνο όποιον ΔΕΝ κάνει εκτρώσεις....
Η ερώτηση λοιπόν πρέπει πάντα να συνοδεύει και να προηγείται της επιλογής του γυναικολόγου....

Ανθρωποι που έχουν βουτήξει τα χέρια τους στο αίμα των αθώων παιδιών δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται να ασκούν καν αυτό το ιερό λειτούργημα του μαιευτήρα που έχει σαν σκοπό να φέρνει με ασφάλεια την ζωή στον κόσμο. Είναι επίορκοι αφού έδωσαν όρκο να υποστηρίζουν την ανθρώπινη ζωή με κάθε τρόπο......

Είναι εκπληκτικά αισχρό το πόσο πορωμένη συνείδηση έχει ένα τόσο τεράστιο ποσοστό των σύγχρονων γυναικών... αλλά και ανδρών.

Καμία δικαιολογία και πρόφαση δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στην αξία της ανθρώπινης ζωής....

Είμαι μικρή σε ηλικία για να γίνω μάνα, είμαστε φτωχοί, έχω καριέρα μπροστά μου, το έμβρυο είναι άρρωστο, ο "πατέρας" με εγκατέλειψε, η κοινωνία θα με κατακρίνει, δεν είναι κόσμος αυτός που ζούμε.... κλπ, αποτελούν γελοίες δικαιολογίες για να οριστεί μια εγκυμοσύνη ως ανεπιθύμητη....
Λες και είναι απλά μια περίπτωση....
Λες και δεν πρόκειται για την μοναδική κι ανεπανάληπτη ζωή ενός ανθρώπου....

Και το ανήμπορο έμβρυο δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του....
Ποιός θα το υπερασπιστεί;
Ποιος θα συνηγορήσει στο να ζήσει;

Τι έφταιξε αυτό το αθώο πλάσμα να πληρώσει τα λάθη μας;
Καμία εγκυμοσύνη δεν πρέπει να θεωρείται ανεπιθύμητη....
Η μόνη που μπορεί να εξαιρεθεί είναι η περίπτωση του βιασμού, αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση (που είναι ποσοστιαία ασήμαντη μπροστά στον τεράστιο αριθμό των εκτρώσεων) πάλι το έμβρυο δεν φταίει για το αίσχος του βιολογικού του πατέρα....

Η έκτρωση περικλείει μια ανείπωτη υποκρισία από όλους....
Η "μητέρα" σκέφτεται "τι να κάνουμε δεν γινόταν αλλοιώς" με τους γελοίους λόγους που προείπα... 
Ο γιατρός που κάνει την εκτρωση μαζί με ολόκληρο το επιτελείο του όταν βάζουν τις λαβίδες και τα δολοφονικά εργαλεία για να διαμελίσουν με φρικτό τρόπο το έμβρυο αποκαλούν το κεφάλι "Νο1".... Οταν λοιπόν βάζουν τις λαβίδες και βγάζουν το κομματιασμένο παιδάκι ψάχνουν να βρουν και το κεφαλάκι του αποκαλώντας το Νο1....

Εχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην κατάρα των εκτρώσεων (δείτε ενδεικτικά ΕΔΩ κι ΕΔΩ)

Είναι απίστευτα σκληροί οι τρόποι και οι μεθοδοι που χρησιμοποιούν οι γιατροί για να κάνουν την έκτρωση και μπορεί ο καθένας να τους βρεί στο διαδίκτυο....
Θεωρώ ότι όποια κοπέλλα με ελάχιστη ηθική προβληματίζεται για το αν θα κάνει ή όχι έκτρωση θα το μετανοιώσει και μόνο μόλις αντιληφθεί πως γίνεται ακριβώς αυτός ο φόνος....

Παρακολουθείστε το βίντεο μιας έκτρωσης που πριν χρόνια τράβηξε ένας μαιευτήρας ο οποίος είχε κάνει χιλιάδες εκτρώσεις και στάματησε μετανοιωμένος μετά το γύρισμα....
Αποφάσισε λοιπόν να αποτρέψει και άλλους συναδέλφους του αλλά και γυναίκες από το έγκλημα αυτό....

Καταλήγοντας παρακαλώ θερμά όλες τις ελληνίδες να δώσουν μια μικρή ευκαιρία στο ανυπεράσπιστο πλάσμα που ζει κι αναπτύσσεται στα σωθικά τους. Είναι παιδί τους και  είναι απολύτως βέβαιο ότι όταν το δουν μπροστά τους στην γέννα θα το λατρέψουν για πάντα....

Και η αγάπη αυτή μητέρας και παιδιού θα είναι αμφίδρομη και παντοτινή....
Το ίδιο όμως παντοτινό θα είναι και το αίσχος που θα τους ακολουθεί αν επιλέξουν αντί για την αγάπη, τον φόνο και το αίμα....

ΘΑΝΟΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.