30 Απριλίου 2016

Αφού ξύνεστε στην γλίτσα των ΟΥΚ, σύντομα το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΦΩΤΟ από https://www.facebook.com/

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ  ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ

Ο λίθος των μνημονίων και των δόλιων  ενεργειών που σφράγισαν τα τελευταία χρόνια της θλιβερής καθημερινότητας σύντομα θα μετακινηθεί για να λάμψει ΦΩΣ από την αδικημένη Πατρίδα μας. 

¨ Η Τουρκία με τις NAVTEX 326/16 και 327/16 ανακοίνωσε την διεξαγωγή ασκήσεων με πυρά σε θαλάσσια περιοχή Ανατολικά της Ρόδου την Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου και την Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου! Η Άγκυρα …μας αφήνει να κάνουμε Πάσχα τη Κυριακή! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναμένονται ακόμη κι αύριο προκλήσεις.

– Η Ελληνική νησίδα Πασάς Οινουσσών με τουρκική ονομασία στο GOOGLE EARTH! (βίντεο) 

Στις Ένοπλες Δυνάμεις το Πάσχα φέτος είναι …εμπόλεμο ,αφού η Άγκυρα κάνει ότι μπορεί για να διατηρήσει την ένταση στο Αιγαίο σε υψηλά επίπεδα. Όσα έγιναν χθες στο Αιγαίο, Μεγάλη Παρασκευή, αποτελούν μεταξύ άλλων και μια βαρύτατη προσβολή για τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από το πόσο θρησκευόμενος είναι κάποιος.

Ο …πιστός μουσουλμάνος – ισλαμιστής Ερντογάν θα έπρεπε να καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό. Και ας μην πέσουμε στη παγίδα ότι το δίδυμο Ερντογάν-Νταβούτογλου … δεν ελέγχουν το στράτευμά τους. Ότι γίνεται στο Αιγαίο ,γίνεται με δική τους εντολή.¨ Militaire 

Μεσημέρι ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ και το ΑΓΙΟ ΦΩΣ βγήκε από τον ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ.

Σερφάρω στο διαδίκτυο και πέφτω πάνω στην παραπάνω φωτογραφία.

Αν είναι γνήσια ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω αλλά αστραπιαία μου έρχεται στο μυαλό αυτό που άκουσα πριν ένα χρόνο από υπερήλικα γέροντα ασκητή.

Φυσικά τώρα που σφίξανε τα πράγματα με τους βάρβαρους γείτονες δεν έχω κανένα δικαίωμα να το κρύψω έστω και αν υποβληθούμε πάλι στην χλεύη αυτών που δεν έχουν υπομονή να διαπιστώσουν αν πράγματι  τα γεγονότα σχετικά με την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ολοκληρωθούν σύμφωνα με τα λεγόμενα των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ μας.

Λοιπόν ο Γέροντας-Ασκητής μου διαμήνυσε ότι
¨όταν μας παραδοθεί η Κωνσταντινούπολη, αυτοί που θα προστρέξουν πρώτοι με πλοιάριο και θα εισέλθουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα είναι τα Ελληνικά ΟΥΚ φέροντες τον ΣΤΑΥΡΟ και την Εικόνα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.¨

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ  ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ

Ο λίθος των μνημονίων και των δόλιων ενεργειών που σφράγισαν τα τελευταία χρόνια της θλιβερής καθημερινότητας σύντομα θα μετακινηθεί για να λάμψει ΦΩΣ από την αδικημένη Πατρίδα μας.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.