10 Μαρτίου 2016

Μη Διαχείριση κρίσης + Μη Διαχείριση Οργής = ΒΙΑ+ Πόλεμος;

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

¨Η  τουρκία σαν κράτος χορηγός της τρομοκρατίας τώρα δωροδοκείται  από τους Ευρωπαίους.¨ 

Αντί να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές τον Νταβούντογλου οι ανθρωπιστές της Ευρώπης τον ¨δωροδοκούν¨με  6,6 δισ
¨όταν συνεδριάζουν οι μεγάλοι για το μέλλον της ανθρωπότητας χάνουμε κάθε ιδέα για το ανθρώπινο γένος¨.

Τι θα πεις σε όλους αυτούς που θαλασσοπνίχτηκαν  στο Αιγαίο και πλήρωσαν τους τούρκους δουλεμπόρους, ότι τώρα γυρνάτε πίσω στον εφιάλτη σας που λέγεται τουρκία;

Και οι μεν τούρκοι τα πήραν δυο φορές τα χρήματα για τους πρόσφυγες και λαθραίους.
Μια που τους έφεραν λαθραία στην Ελλάδα και μια που θα γυρίσουν πίσω στην τουρκία  για να καταγραφούν σε λίστες αναμονής.

Τελικά αυτό που θέλουν να συμφωνήσουν με την Τουρκία είναι άτιμο και απάνθρωπο και πολλοί προδικάζουν την αποτυχία. 

«Εξάγουμε τα προβλήματά μας και δίνουμε τα κλειδιά της Ευρώπης στην Τουρκία» δήλωσε ο πρόεδρος των Φιλελευθέρων Γκι Φερχόφστατ, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την ευκαιρία της συζήτησης για τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό.

Αναλύοντας τη συμφωνία, ο κ. Φερχόφστατ τόνισε πως πρόκειται για μια προβληματική συμφωνία γιατί μιλάει για συλλογική απώθηση ατόμων, κάτι που απαγορεύεται από τη Σύμβαση της Γενεύης: http://www.iefimerida.gr/news 

¨Δεν είναι κακό να κερδίζεις  6,6 δις από βοήθεια που προέρχεται από την ΕΕ.
Η τουρκία σαν κράτος χορηγός της τρομοκρατίας με την λογιστική υποστήριξη της ISIS όλα αυτά τα χρόνια, τώρα δωροδοκείται από τους Ευρωπαίους.

Και τα ερωτήματα πλέον βασανίζουν ανοικτά την σκεπτόμενη ακόμα όσο θα υπάρχει  φυσικά ανθρωπότητα.

Ποιος δημιούργησε την κρίση και το  μακελειό  στην Συρία;

Πως οι κυβερνήσεις της ΕΕ  έχουν καταδικάσει τους πολίτες τους σε προγράμματα οικονομικής  λιτότητας και περικοπών στα δικαιώματα των εργαζομένων, και οι ίδιες οι αρχές μπορούν ξαφνικά να βρουν, με ευκολία, ατελείωτα  μετρητά για να υποκύψει αυταρχικό καθεστώς της Τουρκίας;

Ο Ερντογάν γνωρίζει ότι η ΕΕ είναι ένας χάρτινος τίγρης που φυσικά δεν χρειάζεται θηριοδαμαστή  και παίζει παιχνίδια μαζί της ¨
ΠΗΓΈΣ: © REUTERS / Yves Herman ΕΥΡΏΠΗ
18:34 03/08/2016( http://sputniknews.com/ 

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ όχι για διακοπές αλλά για τράνζιτ.
¨Οι Αρχές της ΠΓΔΜ κρατούν κλειστό, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, το σημείο διέλευσης προσφύγων, στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής.

Μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων αναφέρουν ότι η χώρα θα οριστικοποιήσει το κλείσιμο των συνόρων με την Ελλάδα και θα απαγορεύσει τη διέλευση προσφύγων, μετά και τις χθεσινοβραδινές αποφάσεις της Σλοβενίας, της Κροατίας και της Σερβίας να θέσουν νέους περιοριστικούς όρους, «σφραγίζοντας» στην ουσία τον βαλκανικό διάδρομο.¨

¨Τόσκας: Να αποδεχθούν οι πρόσφυγες ότι τα σύνορα έκλεισαν -Θα μοιράσουμε φυλλάδια ενημέρωσης «Θα μοιράσουμε φυλλάδια στους ανθρώπους αυτούς λέγοντας τους ότι δεν υπάρχει ελπίδα να πάνε προς τα πάνω» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ο υπουργός μίλησε το απόγευμα στο δελτίο της ΕΡΤ1 αναφερόμενος στους χιλιάδες πρόσφυγες που είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη.

Υποστήριξε επίσης πως οι πρόσφυγες δεν θέλουν να πιστέψουν αυτή την εξέλιξη ωστόσο πρέπει να την αποδεχθούν¨. http://www.iefimerida.gr/news 

Αυτό που φαίνεται στον κοινωνικό ορίζοντα της πατρίδας μας τις αμέσως επόμενες μέρες είναι όχι μόνο ¨η διαχείριση της ΚΡΙΣΗΣ¨ αλλά και ¨διαχείριση της ΟΡΓΗΣ¨ αυτού του κόσμου των προσφύγων.

Όλο αυτό το πράγμα ακροβατεί επικίνδυνα  και γίνεται γενεσιουργός αιτία ΒΙΑΣ. Αυτό  άλλωστε επιδιώκουν οι τοκογλύφοι του Εθνικού μας Χρέους και οι Τούρκοι συνεταίροι τους να μακελέψουν την  Ελλάδα.

Το προσφυγικό  έφερε το  ΝΑΤΟ στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου  και τα δυο θα φέρουν ΠΟΛΕΜΟ.

Ας πούμε πριν κλείσεις τα ΣΤΕΝΑ του ΒΟΣΠΟΡΟΥ που θα είναι και η ύστατη λύση , εμποδίζεις την χρήση των θαλασσίων διαδρόμων ναυσιπλοΐας-περασμάτων  που οδηγούν στην Συρία;
και τι κάνεις;

Προσπαθείς να ποντίσεις στους ναυτικούς αυτούς διάδρομους πομπούς και πλέγματα ναρκών που θα  μπορούσαν να ενεργοποιηθούν ακόμη και  μέσω δορυφόρου;

Το σχέδιο φαντάζει καταπληκτικό… αξιολύπητοι πρόσφυγες..μνημονιακά εξουθενωμένοι και αποκαμωμένοι Έλληνες που δεν μπορούν να βγάλουν άχνα … πλεονέκτες δουλέμποροι τούρκοι και σουλτάνοι … όλοι  στον σχεδιασμό του μεγάλου πολέμου και της παγκόσμιας γεωπολιτικής ανατροπής που αποφασίστηκε  πριν χρόνια από  συγκεκριμένα think tank ή policy institute ή research institute του κατ εξοχήν ανθρωποκτόνου που ξέρει πως  ήρθε το τέλος του και θέλει να πάρει καμπόσους μαζί του.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γράφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γράψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε, απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.