20 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα εντολή της Νέας Τάξης στα ΜΜΕ: Παρουσιάστε τον κακόμοιρο πιανίστα από την Συρία που σαν φυγόστρατος εγκατέλειψε την οικογένεια του στο έλεος των τζιχαντιστών κι έφυγε....

Απόσπασμα της είδησης όπως παρουσιάστηκε από τα νεοταξίτικα ΜΜΕ:

Ο Αϊχάμ αλ- Αχμάντ ήταν μία σπάνια αχτίδα ελπίδας, μέσα στην καταστροφή του πολέμου στη Συρία, παίζοντας πιάνο στο ρημαγμένο Γιαρμούκ, έναν προσφυγικό καταυλισμό στα προάστια της Δαμασκού. Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητα βίντεο με εκείνον να παίζει πιάνο στους διαλυμένους δρόμους, με τα παιδιά γύρω του να τραγουδούν. Τώρα όμως, αναγκάστηκε και εκείνος να γίνει ένας από τα εκατομμύρια ανθρώπων που εγκαταλείπουν τη Συρία. Ο πιανίστας του πολέμου μίλησε στο BBC και διηγήθηκε όλο το επικίνδυνο ταξίδι του μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα.

«Εξι μήνες μετά από το μερικό αποκλεισμό του Γιαρμούκ, το αλεύρι και το ψωμί απαγορεύθηκαν στον καταυλισμό. Απαγορεύονταν να έρθει το οτιδήποτε εκεί. Συνηθίζαμε να λέμε ότι αν μπορούσαν, θα είχαν σταματήσει ακόμη και τον αέρα. Εκείνη την εποχή, άρχισα να αναρωτιέμαι τι να πω στα παιδιά μου, τι να κάνω. Οι σκληρότερες στιγμές ήταν όταν άκουγα τον Αχμάντ, τον γιο μου, να κλαίει στις 2 τα ξημερώματα. Πεινούσε και δεν υπήρχε γάλα. Είχα κάποια χρήματα, αλλά δεν μπορούσα να αγοράσω τίποτα για εκείνον. Αυτές ήταν οι πιο σκληρές στιγμές της ζωής μου, ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι χειρότερο. 

Στα γενέθλιά μου, τον περασμένο Απρίλιο, αποφάσισα να φύγω από τον καταυλισμό. Δεν μπορούσα πλέον να παίζω πιάνο εκεί καθώς θα ήταν επικίνδυνο. Ετσι, έβαλα το πιάνο στο φορτηγό, το κάλυψα με χαρτόνι και προσπάθησα να φύγω. Ομως, υπήρχε ένα μέλος του Ισλαμικού Κράτους στο σημείο ελέγχου που με σταμάτησε και με ρώτησε ''Δεν ξέρεις ότι απαγορεύονται τα μουσικά όργανα;''. Και έκαψαν το πιάνο μου.

Το ταξίδι μου προς την Τουρκία ήταν πολύ επικίνδυνο. Περπατούσα για τέσσερις ώρες μέσα στα φίδια. Ευχαρίστησα τον Αλλάχ που δεν είχα πάρει μαζί μου τα παιδιά μου, γιατί ακόμη και οι άνδρες έπεφταν και βοήθησα μερικούς από αυτούς. Φοβόμουν πολύ το ταξίδι στη θάλασσα. Πλησιάζοντας στη Σμύρνη ανησυχούσα για αυτό. Θα ήταν η θάλασσα όπως την είχα δει τελευταία φορά, το 2007 στη Λατάκια; Θα είναι καλή ή θα είναι σαν τη θάλασσα που πήρε τη ζωή του παιδιού πριν από λίγες ημέρες;

..........
Ημουν πολύ κουρασμένος. Οι άνθρωποι στη βάρκα ήταν εξαιρετικά νευρικοί, παρανοϊκοί, φοβισμένοι. Ομως το ταξίδι μας ήταν ομαλό, η θάλασσα ήρεμη. Πίστευα ότι οι λιμενικοί κοιμούνταν. Τώρα έχω διαφύγει τον κίνδυνο. Τον κίνδυνο να πνιγώ. Και ελπίζω ότι θα μπορέσω να φτάσω σε σημείο ασφάλειας, όπου θα μπορώ να φέρω την οικογένειά μου. Γιατί οπουδήποτε θα ήταν πιο όμορφα με τον Αχμάντ, την Κινάν και τη μητέρα τους. Ελπίζω ότι θα φτάσω στη Γερμανία και θα ξαναβρώ τα παιδιά και τη σύζυγό μου...».

ΣΧΟΛΙΟ
Οπως αντιλαμβανόμαστε όσοι από εμάς δεν κοιμώμαστε όρθιοι και δεν τρώμε το κουτόχορτο των παγκοσμιοποιημένων ΜΜΕ(ξαπάτησης) ο "αγαπητός" και κακόμοιρος Αϊχάμ εγκατέλειψε γυναίκα και παιδιά στο έλεος των τζιχαντιστών στο Γιαρμούκ...
Εγκατέλειψε την οικογένειά του σε ένα μέρος που ο ίδιος λέει ότι δεν έχουν να φάνε!!!!!
Το μέρος έχει γίνει ερείπια από τον πολυετή πόλεμο....
Βόμβες, θάνατος και πείνα είναι η καθημερινότητα των εναπομεινάντων κατοίκων...

Αυτά όμως δεν εμπόδισαν τον "καημένο" τον Αϊχάμ να τα παρατήσει όλα για να πάει μετανάστης στην Γερμανία...

Μάλιστα μας δουλεύει κιόλας ότι το ταξίδι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και καλά που δεν πήρε τα παιδιά του μαζί!!!!

Δηλαδή ενώ περνάνε εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια μετανάστες τις διάφορες χώρες με σχετική ασφάλεια και απλά κάποιοι, αναλογικά πολύ λίγοι, χάνουν την ζωή τους στην θάλασσα, αυτός (και καλά) μακαρίζει την τύχη του που δεν πήρε μαζί του την οικογένειά του και την άφησε στο έλεος των τζιχαντιστών που αποκεφαλίζουν, καίνε ζωντανούς, σταυρώνουν και βιάζουν.....

Θα τρελαθούμε τελείως....
Οπως διαπιστώνουμε ο Αϊχάμ είναι σε στρατεύσιμη ηλικία και θα μπορούσε κάλλιστα να καταταχθεί στον συριακό στρατό ή στις συμμαχικές παλαιστινιακές δυνάμεις κι ας είναι παλαιστίνιος πρόσφυγας...
Ούτως ή άλλως χιλιάδες παλαιστίνιοι πολεμούν στο πλάι του Συριακού στρατού κατά των ισλαμιστών...

Υπάρχει κανείς από εμάς που θα άφηνε την οικογένειά του να μείνει στο Γιαρμούκ όπως το βλέπετε στις παραπάνω εικόνες και θα έφευγε στην ασφάλεια της Ευρώπης;

Μα τι είδους δειλός είναι ο τύπος που αποφάσισε η Νέα Τάξη να προβάλλει στα ελεγχόμενα από αυτήν ΜΜΕ;

Η παράνοια συνεχίζεται και ο Αϊχάμ δηλώνει: Τώρα έχω διαφύγει τον κίνδυνο. Τον κίνδυνο να πνιγώ. Και ελπίζω ότι θα μπορέσω να φτάσω σε σημείο ασφάλειας, όπου θα μπορώ να φέρω την οικογένειά μου. Γιατί οπουδήποτε θα ήταν πιο όμορφα με τον Αχμάντ, την Κινάν και τη μητέρα τους. 
 
Δηλαδή "αγαπητέ" πρόσφυγα μήπως θα ήθελες να μας εξηγήσεις με ποιον ακριβώς τρόπο μια γυναίκα μόνη, η σύζυγός σου, με δύο μικρά παιδιά θα ξεκινήσει εν μέσω πολέμου να φύγει από την Συρία και να φθάσει στην Γερμανία;

Ρε χαμένο κορμί....
Τι πατέρας είσαι εσύ;

Κι ωραία ήθελες να φύγεις, να το σκάσεις....
Γιατί δεν ανέλαβες την ευθύνη να πάρεις μαζί σου την οικογένειά σου όπως κάνουν χιλιάδες άλλοι;
Γιατί όπως και να έχει είναι προτιμότερος ο κίνδυνος ενός έστω και αβέβαιου ταξιδιού προς την Ευρώπη, από την παραμονή σε μιά πόλη και σε μια χώρα κατεστραμμένη από τον πόλεμο και στο μεγαλύτερο μέρος της, κατεχόμενη από αιμοβόρους τζιχαντιστές που πουλάνε παιδιά για τα όργανά τους και βιάζουν και πουλάνε γυναίκες σαν σκλάβες του σεξ.....

Σας παραθέτω προς ενημέρωσή σας μετά από μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο ενδεικτικά μερικά από τα ιστολόγια και σάιτ που υπάκουσαν την νεοταξική εντολή και προώθησαν το θέμα.... για να λυπηθούμε όλοι τον "καημένο" τον Αϊχάμ και το δύσκολο ταξίδι του προς την σωτηρία... (για να δείτε την δύναμη που έχουν οι νεοταξίτες στον τύπο...)

Ξένα
http://www.bbc.co.uk/news/
http://www.huffingtonpost.com/
http://www.dw.com/en/
http://edition.cnn.com/
http://mmc-news.com/
http://www.timesofisrael.com/
http://www.dailykos.com/
http://news.yahoo.com/
http://nvs24.com/news/topstories/

Ελληνικά 
http://www.iefimerida.gr/news/
http://cyprustimes.com/
http://www.antenna.gr/
http://www.lifo.gr/ 
http://www.thetoc.gr/
http://www.aegeanews.gr/
http://www.axortagos.gr/
http://www.defencenet.gr/
http://www.newsonly.gr/
http://www.imerisia.gr/
http://www.ethnos.gr/
http://www.megatv.com/ 
http://www.tovima.gr/
http://www.lamiareport.gr/
http://www.dou.gr/
http://www.alemihaber.com/
http://www.inewsgr.com/ 

ΥΓ. Είναι οι ίδιοι που σήκωσαν το παιδάκι του δουλέμπορου που πνίγηκε τον Αϊλάν από το σημείο που πνίγηκε ανάμεσα στα βράχια και τον τοποθέτησαν στην παραλία που επιθυμούσαν για να τον φωτογραφήσουν!!!!!

ΘΑΝΟΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.