9 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΜΑΣ

Γράφει η Μαίρη Καρά

Γεννηθήκαμε ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν μας ταιριάζει η υποταγή. Γεννηθήκαμε ελεύθεροι και την Ανεξαρτησία της Φυλής μας διδάξαμε και σε άλλους λαούς, που υπέφεραν κάτω από κατακτητές στο διάβα των Αιώνων. Εμείς γεννήσαμε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δώσαμε τα ΦΩΤΑ σε λαούς, που δεν είχαν ανακαλύψει ακόμα ούτε τον λόγο ΥΠΑΡΞΗΣ τους. Πώς λοιπόν έρχονται σήμερα τα αρπακτικά της Νέας Τάξης να μας υποτάξουν με ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο; Δεν γνωρίζουν το γονίδιό μας και τους Αγώνες για την διατήρηση της Ανεξαρτησίας μας; Μήπως είναι ανιστόρητοι ή αγνώμονες ιμπεριαλιστές, που ποτέ δεν βρέθηκαν μπροστά σε άλλους ανυπότακτους λαούς; Σίγουρα με λάθος ΛΑΟ τα έβαλαν κι ήρθε η ευκαιρία τους να καταλάβουν τι ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! 

Σήμερα οι άσπονδοι "Ευρωπαίοι εταίροι" μας με συμμάχους τους διεθνείς Τραπεζίτες - που σχεδίασαν να υποτάξουν τους λαούς και να καταργήσουν τα Εθνικά Κράτη - αντιμετωπίζουν  ένα απρόβλεπτο τείχος ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, που ορθώνουν τα υποψήφια θύματά τους. Κι αφού τα ΕΘΝΗ αντιδρούν στην ΥΠΟΤΑΓΗ τους, αποδεικνύεται περίτρανα πως τα οικονομικά τους όπλα δεν απέδωσαν ικανοποιητικά τα  αποτελέσματα, που προσδοκούσαν. Μήπως η κουλτούρα αυτών των λαών είναι επηρεασμένη από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΑ και αγωνίζονται για την Ανεξαρτησία τους; Μήπως πρέπει κι εμείς να συνταχθούμε μαζί τους, για να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι την λαίλαπα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και του τοκογλυφικού τραπεζικού συστήματός της; Αυτά δηλαδή τα θρασύδειλα απάνθρωπα κτήνη που απειλούν με μείωση του πληθυσμού του ΠΛΑΝΗΤΗ;

Η συμπόρευση με άλλους ομοιοπαθείς λαούς της Ευρώπης για την αντιμετώπιση του κοινού εχθρού, θα ήταν μια ΕΥΛΟΓΙΑ για όλους μας. Μα ακούγεται σαν ανέφικτο, αφού δεν μπορούμε να ΕΝΩΘΟΥΜΕ εμείς μεταξύ μας σαν Έλληνες. Είναι αρνητική η διαπίστωση, πως η πλειοψηφία των συμπολιτών μας, ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κινδύνου, που απειλεί όλο το ΕΘΝΟΣ μας. Αυτή η αδιαφορία τους είναι τροχοπέδη του Αγώνα μας, που δημιουργεί την υποψία, πως εμείς οι ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μπορεί να είμαστε ΑΠΟΓΟΝΟΙ των ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας. Δεν είναι εύκολο να πιστέψουν πως δεχόμαστε παθητικά μια ΚΑΤΟΧΗ και δεν έχουμε το θάρρος να αντιταχτούμε στους νέους κατακτητές μας, όπως έκαναν οι ένδοξοι Αγωνιστές της Επανάστασης του 1821.

Είναι ο ΤΡΟΜΟΣ που έχει εγκατασταθεί στις ψυχές της αστικής και αγροτικής τάξης του λαού. Είναι η τρομοκρατία που σπέρνουν οι πουλημένοι δημοσιογράφοι στους πολίτες, με την στοχευμένη ΠΡΟΒΟΛΗ δυσβάστακτων μέτρων των αντεθνικών κυβερνήσεων. Είναι ο φόβος για την ΠΕΙΝΑ και τον διαμελισμό της χώρας μας, που τους κρατάει σε απόγνωση, ανήμπορους να αντιδράσουν. Είναι οι άδικα χτυπημένοι από την οικονομική ΑΣΦΥΞΙΑ, που ανέτρεψε την καθημερινότητά τους και τους στέρησε την δυνατότητα να αποφασίζουν αυτοί για την ζωή τους, ανάλογα με τις ικανότητές τους. Είναι η ΑΝΕΡΓΙΑ, που εγκαταστάθηκε σε χιλιάδες σπίτια, μετατρέποντας αξιοπρεπείς οικογενειάρχες σε αναξιοπρεπείς οφειλέτες λογαριασμών κοινής ωφελείας και τραπεζικών κόκκινων δανείων. 

Σ' αυτούς τους αδικημένους συμπολίτες μας που δεν βλέπουν φως για την επιβίωσή τους και για να μην χάσουν την Πίστη τους στα ΙΔΑΝΙΚΑ μας, αφιερώνεται το παρακάτω συγκινητικό κείμενο. Είναι ένα μήνυμα ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ, ώστε βρουν την δύναμη να αντέξουν τις στερήσεις της οικονομικής επίθεσης μέχρι την Απελευθέρωσή μας. Μεταφέρω αυτούσιο ένα απόσπασμα από το βιβλίο "ΑΝΕΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" (WIND OF FREEDOM), που έγραψε στο Λονδίνο το 1943 κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ένας Εγγλέζος-Σκώτος Πατριώτης, ο ΚΟΜΠΤΟΝ ΜΑΚΕΝΖΙ (COMPTON MACKENZI). Το εμπνεύστηκε από τον ηρωισμό των Ελλήνων που αντιμετώπισαν με ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ δύο Αυτοκρατορίες κι απ' την πολεμική ιαχή τους Α Ε Ρ Α ! 

«Η Ελληνική άρνηση υποταγής ήταν για την ανθρωπότητα, ένας ΑΘΛΟΣ κι έτσι θα την θεωρήσει η Ιστορία, όταν τελειώσει αυτός ο φρικτός πόλεμος. Ο σύγχρονος χρονογράφος δεν διστάζει να προβλέψει αυτή την άποψη, βεβαιώνοντας, ότι αν η Ελλάδα είχε δεχθεί τις απαιτήσεις των άνανδρων Ιταλών, θα είχε αλλάξει όλη η ροή των γεγονότων, επειδή η Ρωσία θα είχε συντριβεί το φθινόπωρο του 1941. Η Ελλάδα ήταν, που έσωσε την ΨΥΧΗ της Ανθρωπότητας, αυτή η μικρή ορεινή χώρα και η τριγυρισμένη από θάλασσα όπου γεννήθηκε η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Ο απλός στρατιώτης ήταν εκείνος που έσωσε την Ελλάδα. Η επιδέξια στρατηγική του Μεταξά, ο ταχύς αυτοσχεδιασμός του Γενικού Στρατηγείου, η ταχυκινησία των ορεινών πυροβόλων, η γενναιοψυχία του πληθυσμού, η ενθουσιώδης συνδρομή της RAF, δεν θα ωφελούσαν σε τίποτα, αν δεν μπορούσε να νοιώσει κάθε στρατιώτης ότι μέσα του ήταν όλο Ελλάδα κι αν δεν σήκωνε τις ευθύνες του αποφασιστικά όσο το τουφέκι του. 

Χωρίς καμιά ΕΛΠΙΔΑ ενισχύσεων ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ τρεφόμενος μερόνυχτα με ό,τι τρόφιμα του είχαν απομείνει, αντιμετωπίζοντας το δριμύ ψύχος και τις χιονοθύελλες, με μια μόνο κουβέρτα, προχώρησε πολεμώντας σε κορφές τρεις χιλιάδες μέτρα ψηλές και πέθανε ΕΚΕΙ για την ΕΛΛΑΔΑ, έχοντας στην σκέψη του τις ελιές του χωριού, τα κουδούνια από τα πρόβατα και τις κατσίκες του στα λιβάδια της Αρκαδίας, τα λουσμένα στον αφρό νησιά του Αιγαίου, τους θορυβώδεις δρόμους της Αθήνας και τα ρυάκια της Θεσσαλίας» 

Αυτή η αυθόρμητη ομολογία για την ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ και την ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ των πολεμιστών μας, δεν αποτελεί μια τιμητική ιστορική αναφορά για το ΓΕΝΟΣ μας; Δεν είναι μια διεθνής αναγνώριση, για την ουσιαστική προσφορά της ένδοξης πατρίδας μας στη ΝΙΚΗ του Πολέμου; Δεν αισθάνεστε περήφανοι που οι γενναίοι Κρητικοί έσωσαν την μεγάλη ΡΩΣΙΑ καταρρίπτοντας τους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές; Δεν πάλλεται από συγκίνηση η ελληνική ψυχή σας, που και η Ρωσία μας αναγνώρισε σαν ΣΩΤΗΡΕΣ; Γιατί λοιπόν απογοητεύεστε κι αφήνετε την κατάθλιψη να σας ταλαιπωρεί; Γιατί δεν μένετε πιστοί στην ΜΟΙΡΑ της Φυλής μας; Η Ελλάδα δημιούργησε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και η Ελλάδα θα ξαναγεννηθεί από την τέφρα της για να τον επαναφέρει στο μέλλον της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.