10 Αυγούστου 2014

Ρωσική σφαλιάρα μετά τα ραγιαδίστικα παρακάλια των προδοτών... "Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις σε χώρες – Όλοι μαζί ομόφωνα πλήξατε την Ρωσία."

Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι ο ο Σύμβουλος και Εκπρόσωπος Τύπου στην Πρεσβεία της Ρωσίας στη Λευκωσία Σεργκέι Φιλιμόνοφ για το ενδεχόμενο να υπάρχουν εξαιρέσεις σε ορισμένες χώρες στο εμπάργκο των αγροτικών προϊόντων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης της Κύπρου ο Σεργκέι Φιλιμόνοφ ανέφερε πως δεν νομίζει ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο (εξαιρέσεις χωρών) «επειδή οι χώρες της ΕΕ ομόφωνα ενέκριναν αυτά τα μέτρα ενάντια στη Ρωσία για αυτό και η απάντηση της Ρωσίας, επίσης, αφορά όλες τις χώρες».

Όπως δήλωσε η Πρεσβεία της Ρωσίας στην Κύπρο γνωρίζει τις ανησυχίες της κυπριακής πλευράς λόγω των μέτρων που αποφασίστηκαν για εμπάργκο σε ορισμένα προϊόντα διατροφής ωστόσο διευκρίνησε  ότι «φυσικά θα ληφθεί υπόψη η στάση που τηρούσε η κυπριακή πλευρά κατά τη συζήτηση αυτών των μέτρων σε διάφορα σώματα της ΕΕ».

Όσον αφορά τις ιδιαίτερες συνθήκες της Κύπρου που είναι υπό τον έλεγχο της Τρόικας και του μνημονίου ο Σεργκέι Φιλιμόνοφ ανέφερε: “Oλα αυτά τα γνωρίζουμε και τα λαμβάνουμε υπόψη”.

tribune.gr
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ
Οταν είσαι ένα ξεπουλημένο κάθαρμα που λες σε όλα ΝΑΙ σε όσα σου επιβάλλει κόντρα στα εθνικά σου συμφέροντα, η κατάπτυστη μασωνική Ευρ. Ενωση τότε τι τα θέλεις τα παρακάλια στους Ρώσους;
Αρχίσανε τα ανδρείκελα που λιμαίνοται την ελληνική εξουσία μόλις άρχισε το ρωσικό εμπάργκο, να παρακαλάνε και να θυμίζουν στους Ρώσους τις ιστορικές άριστες και φιλικές σχέσεις των δύο λαών...

Και μόλις έιδαν οι "δικοί μας" ότι αυτό δεν πιάνει το γυρίσανε στις Τρόϊκες και στα Μνημόνια για να μας λυπηθούν...
 
Ρε ούστ... 

Ο Πατριώτης πολιτικός όταν σκεφτεί να μπεί στην ΕΟΚ τα βάζει κάτω θετικά κι αρνητικά και αν το αποφασίσει ότι τα εθνικά μας συμφέροντα εξασφαλίζονται καλύτερα εκεί μπαίνει... Με τα μάτια όμως ανοικτά...

Οταν η Ευρ. Οικονομική Κοινότητα μετατρέπεται σε Ευρωπαϊκή Ενωση με διάφορες συνθήκες (Μάαστριχτ, Σέγκεν κλπ) το επανεξετάζει κι αν δεν συμφέρει εθνικά γιατί καταργείται η εθνική ανεξαρτησία παίρνει το καπελάκι του και φεύγει...

Οταν του λένε ότι πρέπει να κλείσει τις βιομηχανίες του και να αλλάξει την αγροτική του παραγωγή και να χάσει η πατρίδα την οικονομική αυτάρκειά της... παίρνει το καπελάκι του και φεύγει...

Οταν του πουνε να βάλει το ευρώ και δει ότι αυτό θα είναι καταστροφικό για την πατρίδα του αρνείται. Κι αν τον πιέσουν κι άλλο παίρνει το καπελάκι του και φεύγει...

Οταν του πούνε ότι θα φτιάξουν σύνταγμα για την Ε.Ε. και ο λαός αρνείται και το στρίβουν σε συνθήκη Λισσαβώνας όπου π.χ. αναφέρεται ότι "αν κάποια χώρα έχει πολιτική αστάθεια επειδή ο λαός αρνείται να υποκύψει σε προδοτική κυβέρνηση και τότε οι άλλες χώρες μπορούν να στείλουν ακόμα και στρατιωτικές δυνάμεις για να επιβληθεί η ευρωπαϊκή "δημοκρατική" θέληση".... παίρνει το καπελάκι του και φεύγει.  
 
Οταν του πούνε να παραλαμβάνει όλους τους λαθρομετανάστες που έρχονται προς την Ευρώπη και να τους κράτα εκεί με το ζόρι κι "εμείς θα σε χρηματοδοτούμε γι αυτό" (Δουβλίνο Ι και ΙΙ)... παίρνει το καπελάκι του και φεύγει...

Οταν του λένε μια όμορφη μέρα ότι "ξέρεις από σήμερα έχεις οικονομικό πρόβλημα και κρίση και πρέπει να δανειστείς από εμάς για να την βγάλεις".... παίρνει το καπελάκι του και φεύγει...
Κι όταν του φέρνουν ανθελληνικά μνημόνια δεν λέει ποτέ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"... σαν τον προδότη, αλλά φεύγοντας τους βρίζει κι όλας.

Αλλά ακόμα κι αν όλα αυτά τα κάνει ένας άλλος προδότης.... όταν έρθω εγώ ο πατριώτης στην εξουσία δεν θα γυρίσω να συνεχίζω να λέω ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ αλλά παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω... γενικώς.

Κι όταν του πούνε να κάνει εμπάργκο στον Ρώσο, να του κόψει τις βίζες και γενικά να του κηρύξει οικονομικό πόλεμο τότε τους χώνει ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ στην μούρη κι αν τον πιέσουν παίρνει το καπελάκι του και φεύγει...
Γιατί πρώτα και πάνω από όλα είναι το εθνικό συμφέρον και μετά όλα τα άλλα...

Και τότε μπορώ να κοιτάξω τον Ρώσο κατάμουτρα και να του πω: "Εδώ είναι Ελλάδα και τους Ρωσους τους θεωρούμε αδέρφια και ποτέ δεν ταυτιστήκαμε με τους νεοναζί πραξικοπηματίες του Κιέβου στην Ουκρανία...
Και τότε ο άλλος σε ακούει και σε υπολογίζει... 

Και θα μου πείτε "ωραία τα λες αλλά πολύ απλοϊκά. Στην διπλωματία δεν ενεργούν έτσι;
Αλλά με κόλπα και τερτύπια...." (άσε που ούτε αυτό ξέρουν να το κάνουν)

Τότε κι εγώ απαντώ: 
Οταν θέλεις να υπερασπιστείς την πατρίδα σου τα κόλπα και τα τερτύπια ίσως είναι αναγκαία μερικές φορές αλλά έχουν ένα όριο και πρέπει να βρίσκονται πολύ κοντά λίγο πριν το "παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω".. γιατί μόλις ο άλλος καταλάβει ότι απέναντί του έχει κάποιον αποφασιμένο να το πεί, μαζεύεται...
Ενώ αν διαπιστώσει ότι απέναντί του έχει έναν ραγιά ξεπουλημένο που ποτέ δεν θα πεί ένα ΟΧΙ, τότε το εκμεταλλεύεται και σε πατάει στο λαιμό... κι εσένα και τον λαό σου.

Τώρα καθίστε φίλοι μου αγρότες τις Θεσσαλίας όσοι από εσάς ψηφίζατε τους Ευρωπαϊστές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και φάτε τα τερτύπια να χορτάσετε και αρχίστε να παρακαλάτε την Ε.Ε. για αποζημιώσεις....
Δηλαδή από παρακάλια σε παρακάλια...

Αυτή είναι η ζωή που επιλέγει ο ραγιάς....
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.