6 Ιουνίου 2014

«Θα έρθει ο καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα»

«Θα έρθει ο καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα» 
Κοσμάς ο Αιτωλός 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Η «ευτυχία» περισσεύει σε αυτή την χώρα ειδικά μετά τις τελευταίες εκλογές όπου όλος ο κόσμος «ανακουφίστηκε» γιατί δεν άλλαξε τίποτα και γιατί οι μεγάλοι «εθνοσωτήρες» του θα εξακολουθήσουν ανενόχλητοι το «σωτήριο» έργο τους να σώσουν αυτόν τον λαό που… πέφτει στον γκρεμό για χάρη τους. Τέτοιοι «σωτήρες» αξίζουν τα πάντα και αυτή η χώρα-πειραματόζωο, θα προσφέρει στον κόσμο το παγκόσμιο παράδειγμα της σωτηρίας δια της… αυτοκτονίας!

Είναι τόσο ωραία όλα σε αυτή την χώρα, ο ήλιος λάμπει λαμπρός, τα «σαΐνια» των κεντρικών δελτίων ειδήσεων αλωνίζουν ευτυχισμένα γιατί παραμένουν ακλόνητοι να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους στους έκθαμβους θεατές τους, οι πολιτικοί σωτήρες χαμογελούν με ανακούφιση καθώς για μια στιγμή φοβήθηκαν ότι θα ταρακουνηθούν από τις καρέκλες τους αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα, οι ρασοφόροι υποκριτές πρωτοστατούν στο να κρατήσουν το ποίμνιο «εν ύπνω» και να μην αντιδρά γιατί αυτό αντίκειται, όπως κηρύττουν από τον άμβωνα, στον «καλό χριστιανό» που δεν πρέπει να μιλά όταν βλέπει να του παίρνουν το σπίτι και να καίνε την πατρίδα του.

Αλήθεια τι ευτυχία ξεχειλίζει σε αυτή την χώρα! «Αλήθεια πατέρα γιατί χαμογελά και χαίρεται όλος ο κόσμος;». Οι φυλακές γεμίζουν από ανέργους φοροφυγάδες γιατί δεν έχουν πια άλλα λεφτά να πληρώσουν στην εφορία, οι «πολιτικοί σωτήρες» με τις παχιές τσέπες και τις «χοντρές κοιλιές» καμαρώνουν γιατί κατάφεραν να οδηγήσουν τον ελληνισμό στον καινούργιο αιώνα μέσα από τα σίδερα της «σωτήριας» φυλακής του.

Αλήθεια τι ευτυχία κατακλύζει αυτή την χώρα όπου οι διανοούμενοι ασχολούνται με το ποια είναι η πιο όμορφη ευρωβουλευτίνα, με το πόσο ένα εθνικός ποδοσφαιριστής-ήρωας θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο ευρωκοινοβούλιο κάνοντας… απίθανες ντρίπλες, με τους δικαστές μας να ευλογούν και να λιβανίζουν όλη αυτή την «ευτυχία», τις πονηρές παραγραφές όλων των πολίτικων εγκλημάτων και έχουν τόσο μεγάλη χαρά που οι νόμοι γίνονται… κολ..αρτα και έτσι απαλλάσσονται από το…κοπιαστικό έργο τους!

Μεθαύριο οι τουρκικές φρεγάτες, που συνηθίζουν πλέον να κάνουν κρουαζιέρες έξω από το Σούνιο προς δόξα του ανερχόμενου ελληνικού τουρισμού, θα αποβιβάσουν τους Τούρκους κομάντος-τουρίστες στην Αττική και οι ευτυχισμένοι Νεοέλληνες θα τρίβουν τα χέρια του γιατί θα υπολογίζουν ότι έτσι θα αυξηθούν τα… τουριστικά έσοδα και η οικονομία θα αναπτυχτεί ακόμα πιο πολύ.

Μεθαύριο οι αριστεροί και οι δεξιοί της δυτικής Θράκης θα επιβάλουν, χάριν της «προόδου», σε όλο τον κόσμο της περιοχής να μαθαίνει υποχρεωτικά τουρκικά γιατί η γλωσσομάθεια είναι μεγάλο προσόν και στους σημερινούς καιρούς επιβάλλεται να μάθουν μια γλώσσα που σημειωτέον την μιλούν πάνω από εκατό εκατομμύρια.

Μεθαυρίο θα διδάσκουν υποχρεωτικά στα σχολεία αυτής της ευτυχισμένης χώρας πως πρέπει να προσκυνάμε τον Αλλάχ, γιατί δεν θα πρέπει να προσβάλουμε τα εκατομμύρια μουσουλμάνων που μας έκαναν την «χάρη» να έρθουν στην χώρα μας και να μας διδάξουν τον πολιτισμό τους.

Μεθαύριο θα επιβληθεί στα μικρά ελληνόπουλα υποχρεωτικά το μάθημα για την ομοφοβία, να μαθαίνουν υποχρεωτικά το πως συμπεριφέρονται οι λέσβιες και το πως μπορούμε να αλλάξουμε φύλο γιατί ο «πολιτισμός» προχωρεί και δεν πρέπει να μένουμε πίσω σε όλες αυτές τις σημαντικές αλλαγές.

Μεθαύριο οι ρασοφόροι υποκριτές θα ντυθούν με τα παρδαλά άμφια της παπικής αίρεσης και θα χαμογελούν σαν παρδαλά κοκόρια ευτυχισμένοι γιατί ο μεγάλος αρχιερέας τους, σαν λύκος με ένδυμα προβάτου, ευτυχισμένος θα έχει επιτύχει αυτό που δεν «κατάφεραν» επί τόσους αιώνες οι προκάτοχοι του, να ενώσει την «ιδιοκτήτη εκκλησία» του με τους σταυροφόρους που κατέστρεψαν και λεηλάτησαν την ίδια την Κωνσταντινούπολη.

Είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία αυτής της χώρας που έτυχε να λέγετε Ελλάδα, (οι συνωνυμίες με άλλες περιπτώσεις κάποιας χώρας με τόσο μεγάλη ιστορία είναι απλώς τυχαίες), που πραγματικά μας… πνίγει.

Είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία αυτής της χώρας, που οι κάτοικοι της αποφάσισαν να ξεχάσουν την γλώσσα, την θρησκεία, ακόμα και την ταυτότητα τους, προς χάριν της «προόδου» και της «σωτηρίας» τους.

Είναι η ευτυχία μιας χώρας όπου η προδοσία είναι εθνικό προτέρημα και αμείβεται πλουσιοπάροχα, όπου οι κάτοικοι της είναι υπερήφανοι που κατάργησαν την ιστορία τους που παράδωσαν την εθνική τους κυριαρχία στους ξένους σύγχρονους σταυροφόρους, που δόξασαν τον «έξω από εδώ» στην θέση του Θεού του αναχρονιστικού παρελθόντος τους.

Είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία των κατοίκων αυτής της χώρας, που... δεν χώρεσε να την αναγράψουν με χρυσά γράμματα πάνω από το μνημείο, δηλαδή πάνω από το… μνήμα της ευτυχίας τους! Είμαστε άραγε τόσο ευτυχισμένοι;

ΥΓ. Όταν κάποτε διάβαινες την νύχτα τα σύνορα στον Έβρο έχοντας πίσω σου τους τζανταρμάδες και πατούσες ξανά το πόδι σου στα ευλογημένα χώματα της πατρίδας σου, έσκυψες ταπεινά και τα ασπάστηκες. Σήμερα αναρωτιέσαι, για ποιον έτρεχες τότε;

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.