8 Ιουνίου 2014

Γερμανία: Σοκ με 100.000 κτηνοβάτες.

Ανατολική Γερμανία, στα χρόνια της οικονομικής χολέρας, εκεί που οι «εκδιδόμενοι και εκδιδόμενες» δεν είναι μονάχα άνθρωποι αλλά και ζώα....

Εκεί που ανοίγουν ο ένας μετά τον άλλο οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες, εκεί που ο αγοραίος έρωτας έχει για πρωταγωνιστές σκύλους και για πελάτες παραφιλικά άτομα.

Μόνο που οι παροχείς των υπηρεσιών -δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση τα ζώα- δεν είναι απαραιτήτως παραφιλικοί και δεν έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους... Γι' αυτό και οι φιλοζωικές οργανώσεις καλούν τη γερμανική κυβέρνηση να απαγορεύσει την κτηνοβασία και να βάλει λουκέτο στους οίκους ανοχής ζώων.

Στη Γερμανία, στο κράτος που θεωρείται «άριστος μαθητής της Ευρώπης», οι «ζωόφιλοι» -δηλαδή οι πολίτες που συνευρίσκονται ερωτικά με τα κατοικίδιά τους- ξεπερνούν τους 100.000 και ξεσκεπάζουν το «σεξουαλικά διαταραγμένο πρόσωπο» ενός λαού... με τρία Α, που αρέσκεται στο να συνευρίσκεται με πλάσματα με τέσσερα πόδια.

Δεν πάει καιρός που οι φωτογραφίες αιμόφυρτων σκύλων ξαπλωμένων στα κρεβάτια του βαυαρικού μπορντέλου απεικόνισαν τον «νόμιμο» βιασμό ζώων στη γερμανική γη, συγκλονίζοντας τη διεθνή κοινή γνώμη.

Λίγο αργότερα οι γερμανικές Αρχές σχεδίασαν την επαναφορά ενός παλιού νόμου που απαγορεύει το σεξ με ζώα.

Μόνο που τελικά η γερμανική κυβέρνηση περιορίστηκε στο να προωθήσει την απαγόρευση της «χρήσης» του ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση» όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας Χανς Μάικλ Γκόλντμαν.

Ισως γιατί οι «ζωόφιλοι» συνασπίστηκαν και εναντιώθηκαν στην περαιτέρω αλλαγή του νόμου.

«Οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο. Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξαιτίας του σεξουαλικού προσανατολισμού μας. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος των «ζωόφιλων» Μίκαελ Κιοκ, επιχειρώντας, όπως επεσήμανε η ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων Μαντελίν Μάρτεν, «να παρουσιάσει το σεξ με ζώα ως “επιλογή τρόπου ζωής”».

Μόνο που το τετράποδο δεν είναι σε θέση να μας διαμηνύσει αν η ερωτική πράξη με τον άνθρωπο αποτελεί για εκείνο επιλογή ή παραβίαση.

εφημερίδα Δημοκρατία
το είδαμε ΕΔΩ 

ΣΧΟΛΙΟ
Στην Ευρώπη προχωρούν και αναγνωρίζουν δικαιώματα στους λεγόμενους ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλους, Αμφιφυλόφιλους και Τρασέξουαλ). Μάλιστα οι Ελληνες ευρωβουλευτές υπερψηφίζουν όλα τα σχετικά νομοθετήματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ρατσισμός είναι αυτός κατά των Κτηνοβατών...
Βρε τι πράγματα είναι αυτά;
Δεν είπαμε ότι η Νέα Τάξη επιβάλλει να δείξουμε το προοδευτικό μας πρόσωπο σε όλη την οικουμένη και να αναγνωρίζουμε το διαφορετικό;

Είδατε με τι ωραίο τρόπο εκφράστηκε ο πρόεδρος των "ζωόφιλων"...
«Οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο. Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξαιτίας του σεξουαλικού προσανατολισμού μας. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε»

Είναι ακριβώς τα λόγια που χρησιμοποιούν και οι υπόλοιποι του κάθε σεξοπορνοδιαστροφικού είδους. Μα τέτοια ομοιότητα στον τρόπο υποστήριξης των δικαιωμάτων τους βρε παιδί μου...

Οπότε δεν θέλω αντιρρήσεις....
Κουμάντο στο κρεβάτι τους θα κάνουμε;

Εδώ στην Ολλανδία αναγνώρισαν τους παιδόφιλους...
Πάνω από όλα ο προοδευτισμός...

Τα είχαμε πει και προ ετών ότι αυτή η κατρακύλα δεν έχει τέλος....

Αντε σιχάματα... 

Δείτε παλιότερες αναρτήσεις μας:

Η γνωστή καρναβαλοπαρέλαση-σίχαμα τώρα και στην Κύπρο.

Πως επιδιώκουν οι ομοφυλόφιλοι να αποτρέψουν την διάγνωση της ομοφυλοφιλίας ως ψυχωτικής ανωμαλίας και σεξουαλικής διαστροφής.

Στο πανηγυράκι των ομοφυλοφίλων και των λεσβιών που λέγεται EUROVISION έγινε της....... ανωμαλίας!!!

Πρώτευσε ο αυστριακός Τόμας Νόιβιρτ στην ομοφυλόφιλη Eurovision.... εμφανιζόμενος ως Conchita με μούσια!!!!

Σατανισμός και ομοφυλοφιλία προωθήθηκαν στην τελετή των καλλιτεχνικών βραβείων Grammys... Η Νέα Τάξη σπρώχνει την νεολαία στο αίσχος.

Πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας υπέρ της παραφύσιν διαστροφής!!!

Ομοφυλοφιλία: Φυσική επιλογή ή διαστροφή;

Ανοικτή επιστολή προς τους Θεσσαλονικείς πατριώτες.

Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης μέσα από τις διάφορες μορφές της ομοφυλοφιλίας.

Ξεφτιλίστηκε το Ευρωκοινοβούλιο και μαζί οι Ελληνες ευρωβουλευτές άπαντες..... Πέρασε ψήφισμα υπέρ των των διεστραμμένων ψυχικά ατόμων.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.