13 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί λιθοβολούν τον Μέργο;

Γράφει ο Θάνος

Απορώ με την τρέλα που κατέλαβε τους πάντες μετά την αναφορά του Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου στον κατώτατο μισθό....
Δηλαδή τι είπε ο άνθρωπος;

«Το μοναδιαίο κόστος εργασίας μειώθηκε στην Ελλάδα, αλλά ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε στην πορεία για την ανάπτυξη»...

Που είναι το περίεργο;

Ξεσηκώθηκαν οι πάντες. Κόμματα, δημοσιογράφοι, αναλυτές, ο κόσμος όλος.....
Γιατί βρε παιδιά;

Μερικές φορές κάνουμε σαν να μην γνωρίζουμε ποιοί μας κυβερνούν....
Ετρεξαν φυσικά να το διαψεύσουν... αλλά ποιος τους πιστεύει.

Ο Μέργος είπε πολύ απλά την "αλήθεια" κι έπεσαν να τον φάνε....
Είμαι σίγουρος όμως ότι απο μέσα τους όλοι αυτοί οι προδότες που έτρεξαν να τον διαψεύσουν θα λένε "γειά στο στόμα σου"...

Πρέπει επιτέλους να το συνειδητοποιήσουμε και να μην κάνουμε σαν γεροντοκόρες που έχασαν τον γαμπρό κάθε φορά που ακούμε τέτοιες δηλώσεις...

Μας κυβερνούν ανδρείκελα και πουλημένα τομάρια με σαφείς εντολές από την ΝΤΠ.... που έχει διάφορες εκφάνσεις... λέγεται τρόϊκα, ΔΝΤ, Ε.Ε., Ευρωπαϊκή Κέντρική Τράπεζα, Λέσχες κλπ... 
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και σύμφωνα με τις επιδιώξεις τους πολύ καλά τα είπε ο Μέργος....

Είμαι σίγουρος ότι ο Τζέφρυ στις περιοδείες και στις διαλέξεις του θα τον έχει για φωτεινό παράδειγμα...

Δηλαδή για βαστάτε ρε παιδιά...
Αν σήμερα ζούσε ο προδότης Εφιάλτης και τον είχαν κάνει πρωθυπουργό, υπουργό ή Γ.Γ. ή ότι άλλο θελεις.... κυβερνητικό παράγοντα (αυτό είναι βέβαιο) κι έλεγε:

"Είναι σαφές ότι ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες ήταν ένας γραφικός βλάκας αφού πήγε να τα βάλει με τον ισχυρότερο ηγέτη της εποχή του, ο οποίος διέθετε ατελείωτα στίφη στρατού, με μερικές εκατοντάδες πολεμιστές... Και μάλιστα είμαι βέβαιος ότι η τελική επικράτηση του Ξέρξη στον ελλαδικό χώρο θα μας έφερνε την ανάπτυξη... όπως έφερε σε εμένα που τελικά τα κονόμησα όταν του έδειξα το μονοπάτι...."

Θα βρισκόταν κανένας να πεί ότι κακώς τα λέει αυτά ο Εφιάλτης;
Ε, αφού είναι ο Εφιάλτης τι περιμένατε να πεί;

Κάνουν όλοι σαν τρελοί κι αλλόφρονες επειδή ο άνθρωπος είπε αυτό που κατά την γνώμη του είναι ενοχλητικό.... Δηλαδή ο βασικός μισθός είναι πολύ υψηλός ακόμα, με βάση την οικονομία της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας....
Και όλοι ξέρουμε πολύ καλά πλέον ότι όταν όλοι αυτοί οι προδότες μιλάνε για ανάπτυξη εννοούν την εξαθλίωση των εκατομμυρίων Ελλήνων και την συνακόλουθή ανάπτυξη των λιγοστών χιλιάδων πλουσίων... που είναι τα αφεντικά τους.

Λοιπόν φίλοι μου ας ρίξουμε τους τόνους.
Δεν χρειάζεται να τρώμε τα λυσακά μας...
Ο άνθρωπος αυτός είναι σε αυτό το πόστο επειδή τον έβαλε η προδοτική τρικομματική κυβέρνηση που με το ληστρικό εκλογικό σύστημα του bonus των 50 εδρών κατέλαβε την εξουσία προ ολίγων μηνών... 

Ηταν λοιπόν, και είναι, πιστεύω γι αυτούς (τους προδότες κυβερνώντες) ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση....

Και προπαντώς μην ακούτε τις φωνές όλου αυτού του συρφετού που τρέχει να τον καταδικάσει. Οι συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς είναι προδοτικά κτήνη που μας δουλεύουν ψιλό γαζί ότι ενδιαφέρονται για την ζωή μας....

Το πρωί ο Υπουργός που τον καταδίκασε έβγαζε "αφρούς" ότι ο μισθός δεν μπορεί να κατέβει άλλο και θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος του προγράμματος.... (χαχαχα εδώ γελάμε) και το ίδιο βράδυ υπογράφει την διάταξη για φορολόγηση (π.χ.) των ανέργων, των φτωχών και των παιδιών μας....

Μας δουλεύουν.
Μην μασάτε.
Ο Μέργος είπε την ..... "αλήθεια" του.

ΘΑΝΟΣShare

2 σχόλια:

Μόσχος Λαγκουβάρδος είπε...

Οί Έλληνες, τώρα, με τα "καλά παιδιά" στην εξουσία, φέρονται όπως ο απατημένος σύζυγος στην άπιστη σύζυγό του. Εκεί όπου βολεύεται την αγαπάει και εκεί όπου δε βολεύεται, τη μισεί. Είναι αληθινή φρίκη να αγαπάς και να μισείς το ίδιο πρόσωπο.
Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες δεν έκαναν έτσι. Έβαλαν φρουρούς σε όλες τις διόδους στα βουνά και περίμεναν επί δέκα χρόνια να περάσει ο Εφιάλτης, για να τον τιμωρήσουν!
Υπάρχει έστω κάτι από το πνεύμα των Σπαρτιατών στους σημερινούς Έλληνες;
Οι αρχαίοι πίστευαν ότι αυτό που προέχει είναι το πνεύμα και διατηρούσαν το πνεύμα τους δυνατό.
Τώρα το πνεύμα είναι της τηλεόρασης και της διαφθοράς γενικά. Είναι πνεύμα αρρώστων και νεκρών ψυχών!
Ο Θεός να λυπηθεί τους νέους, που μεγαλώνουν σ΄ αυτήν την χώρα και σε όλη τη γη.
Ήδη οι άνθρωποι που διατηρούν ακόμα το πνεύμα τους δυνατό, νιώθουν την αγωνία της ανθρωπότητας, που οδηγείται στην αυτοκτονία!
Ο Σεφέρης -παραφράζουμε τα λόγια του - είπε, πως ο κόσμος δεν έχει να επιλέξει ανάμεσα στο πνεύμα και στην ανυπαρξία του πνεύματος. Έχει να επιλέξει ανάμεσα στο δυνατό πνεύμα και στο αρρωστημένο.
Ο Σεφέρης μιλούσε για τη λογοτεχνία και για την παραλογοτεχνία.


Ανώνυμος είπε...

Τα "νομισματα" εχουν ΠΑΝΤΑ δυο οψεις.
Ενίοτε και περισσοτερες... πραγματι.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.