18 Φεβρουαρίου 2013

Θρίαμβος του Αναστασιάδη στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου. Σίγουρη η εκλογή του στον δεύτερο γύρο... Αρχίζει η δυσκολότερη περίοδος μετά την εισβολή το 1974.

Από τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών (δείτε ΕΔΩ) στην Μεγαλόνησο, στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν οι Νίκος Αναστασιάδης του Δημοκρατικού Συναγερμού και ο Σταύρος Μαλάς του ΑΚΕΛ....

Κι έτσι τα αδέρφια μας οι Κύπριοι καλούνται να επιλέξουν μεταξύ Σκύλλας και Χάριβδης...
Φυσικά μετά από αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα και με δεδομένη την συντριπτική υπεροχή του Νίκου Αναστασιάδη είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο επόμενος πρόεδρος της Κύπριακής Δημοκρατίας θα είναι ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού...

Εφόσον αυτή είναι η επιλογή των αδερφών μας Κυπρίων οφείλουμε όλοι να την σεβαστούμε και να ευχηθούμε ο Αναστασιάδης να έχει αλλάξει μυαλά από την εποχή που υπερασπιζόταν με σθένος το κατάπτυστο και ανθελληνικό Σχέδιο Ανάν...

Πάντως οφείλουμε να αναρωτηθούμε για το τι μυαλό τελικά κουβαλάνε τα αδέρφια μας...
Πραγματικά μετά από αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα αποδεικνύεται περίτρανα ότι οχι μόνο μας συνδέει το ίδιο αίμα αλλά και η ίδια νοοτροπία....
Η εκλογή αυτή μου θυμίζει υπερβολικά την εκλογή στην Ελλάδα το 2009 του Τζέφρυ....
Ερχεται λοιπόν το Μνημόνιο να θερίσει ζωές, ψυχές και νέους στην Κύπρο μας....

Εφόσον τα αδέρφια μας δεν διδάχθηκαν από το πάθημα της μάνας Ελλάδας ήρθε ή ώρα φαίνεται να υποστούν τις συνέπειες μιας επιπόλαιης και εθνικά επικίνδυνης ψήφου....
Πρόλα αυτά θα είμαστε πάντα εδώ κοντά τους και θα υποστηρίζουμε τα δίκαια του ελληνισμού μέχρι τελευταίας ρανίδος....

Ας δούμε τώρα πως αναφέρεται το φιλικό μας ιστολόγιο Αντιπαρακμή στην εκλογή Αναστασιάδη...

Όπως φαίνεται η πλειοψηφία των αδερφών μας στην Κύπρο (45+25=70%), έσκυψε το κεφάλι ως καλό,  πειθαρχημένο, κομματικό υποζύγιο.  
Στον δεύτερο γύρο καλούνται να επιλέξουν κυριολεκτικά τον "δήμιο" που θα εκποιήσει την Κύπρο μας.

Υπάρχουν όμως κι αυτοί που δεν έσκυψαν το κεφάλι.  
Όπως δεν έσκυψαν το κεφάλι σαν σήμερα, πριν 99 ακριβώς χρόνια οι βορειοηπειρώτες που ανακήρυξαν, αγωνίστηκαν και πέτυχαν την Αυτονομία τους.  
 
Μαζί τους θα ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ. 
Μαζί με κάθε ελεύθερο Έλληνα σε κάθε γωνιά της γης.    
Μαχητής Θεσσαλονίκης- Ιστολόγιο Αντιπαρακμή

Για να μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις για το τι περιέλαμβανε το κατάπτυστο φιλοτουρκικό Σχέδιο Αναν που υπερψήφισε ο Αναστασιάδης, σας παραθέτω τα κυριότερα σημεία του, όπως τα συγκέντρωσε ο καθηγητής Γεωστρατηγικής κ. Νίκος Λυγερός:
 
 1. Δεν υπάρχει πλειονότητα ή μειονότητα όλα είναι ισότιμα. (Σελίδα 3 Άρθρο iii)
 2. Μας αναγκάζουν να υποστηρίξουμε την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη. (Σελίδα 3, Άρθρο 1.5)
 3. Μετά από 19 χρόνια δεν θα υπάρχει έλεγχος των εποίκων. (Σελίδα 4, Άρθρο 5)
 4. Οι Ελληνοκύπριοι υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση δεν θα έχουν πολιτικά δικαιώματα (Σελίδα 5, Άρθρο 4.2)
 5. Για κάθε απόφαση της Βουλής χρειαζόμαστε την πλειοψηφία των Τουρκοκυπρίων (Σελίδα 5, Άρθρο 5.1)
 6. Δεν ψηφίζουμε άμεσα τον Πρόεδρο (Σελίδα 5, Άρθρο Α5.1.δ)
 7. Δεν υπάρχει ημερομηνία τελικής αποχώρησης του κατοχικού στρατού! (Σελίδα 6, Άρθρο 8 β)
 8. Το νέο κράτος θα έχει άλλη σημαία και άλλο ύμνο! (Σελίδα 11 Προσάρτημα Ι, Άρθρα 8.2 και 8.3)
 9. Η Τουρκική γλώσσα θα είναι επίσημη και υποχρεωτική γλώσσα για όλους τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γυμνασίου και λυκείου) (Σελίδα 11 Προσάρτημα Ι Άρθρο 9.1 και Σελίδα 25 Άρθρο 50)
 10. Το σχέδιο επαναλαμβάνει σημεία της Γ’ Βιέννης που δεν τηρήθηκαν (Σελίδα 12 Προσάρτημα ΙΙΙ Άρθρο 11.5)
 11. Μέχρι την υποθετική ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Κύπρος δεν θα διαθέτει το έδαφός της για διεθνές στρατιωτικές επιχειρήσεις.(σελίδα 26 Άρθρο53)
 12. Το σχέδιο εφαρμόζει τις πρόνοιες των ψευδοδικαστηρίων. (Σελίδα 36 ΤΑ Άρθρο 8)
 13. Ο πρόσφυγας έχει δικαίωμα να πουλήσει το δικαίωμα αποκατάστασης ή να το ανταλλάξει ή να λάβει αποζημίωσης. (Σελίδα 38 Άρθρο 16)
 14. Με το μορατόριουμ καμία αποκατάσταση δεν μπορεί να γίνει πριν τρία χρόνια.(Σελίδα 39 Άρθρο 17 α και β)
 15. « Τα γεγονότα της περιόδου μεταξύ 1963 και 1974 δεν συνέβησαν » (Σελίδα 41 Παρατήρηση 28)
 16. Η οριστική αποζημίωση αν γίνει θα γίνει σε 25 χρόνια. (Σελίδα 52 Άρθρο 18.5)
 17. Το Ερώτημα του Δημοψηφίσματος : « Εγκρίνετε την Θεμελιώδη Συμφωνία με όλα τα Προσαρτήματά της καθώς και το σύνταγμα της Ελληνοκυπριακής/Τουρκοκυπριακής πολιτείας και τις διατάξεις σχετικά με τους νόμους του που θα ισχύουν, για να δημιουργήσουν μια νέα τάξη πραγμάτων στην οποία η Κύπρος θα προσχωρήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενωμένη; » (Σελίδα 59 Άρθρο 1)
 18. Το Ηνωμένο Βασίλειο θα συνεχίσει να απολαύει πλήρως και ανεμπόδιστα πρόσβασης για οποιοδήποτε σκοπό στα ύδατα μεταξύ των υδάτων τα οποία η Ενωμένη Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα διεκδικήσει που εφάπτονται στο ανατολικό μέρος της περιοχής της Κυρίαρχης Βάσης Δεκέλειας που ενώνεται με την θάλασσα και τα ύδατα τα οποία η Ενωμένη Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα διεκδικήσει που εφάπτονται στο δυτικό μέρος της περιοχής της Κυρίαρχης Βάσης Δεκέλειας που ενώνεται με την θάλασσα. (Σελίδα 64 Άρθρα 5.1 και 5.3)
 19. Όχι μόνο η Αγγλία διατηρεί τις βάσεις της αλλά επεκτείνεται και στα εφαπτόμενα ύδατα. (Σελίδα 65 Άρθρα 6 και 7)
 20. Μετά από άδεια 72 ωρών η Τουρκία θα μπορεί να κάνει στρατιωτικές ασκήσεις στο ελληνικό μέρος. (Σελίδα 69, Άρθρο 6)
Σημείωση: Οι αναφορές αφορούν το έντυπο που αναφέρεται στο σχέδιο και που είναι έκδοση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυβέρνησης (P.I.O).

Επίσης να τονίσω και κάτι ακόμα που δεν περιλαμβάνεται στο περιεκτικό κείμενο του κ. Λυγερού...

Το Σχέδιο προέβλεπε επίσης κατάργηση του Ελληνικού Εθνικού Υμνου που αποτελεί τον Εθνικό ύμνο και της Κύπρου και αντικατάστασή του από κάποιο ουδέτερο τραγουδάκι καθώς και κατάργηση της κυπριακής σημαίας και αντικατάστασή της από μια τρίχρωμη σημαία....Share

3 σχόλια:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Όπως φαίνεται η πλειοψηφία των αδερφών μας στην Κύπρο (45+25=70%), έσκυψε το κεφάλι ως καλό, πειθαρχημένο, κομματικό υποζύγιο.

Στον δεύτερο γύρο καλούνται να επιλέξουν κυριολεκτικά τον "δήμιο" που θα εκποιήσει την Κύπρο μας.

Υπάρχουν όμως κι αυτοί που δεν έσκυψαν το κεφάλι.

Όπως δεν έσκυψαν το κεφάλι σαν σήμερα, πριν 99 ακριβώς χρόνια οι βορειοηπειρώτες που ανακήρυξαν, αγωνίστηκαν και πέτυχαν την Αυτονομία τους.

Μαζί τους θα ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ.

Μαζί με κάθε ελεύθερο Έλληνα σε κάθε γωνιά της γης. Ακούστε μας:
http://antiparakmi.blogspot.gr/2013/02/2013_17.html

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Σε ευχαριστω για το σχολιο σου αδερφε μου αλλα αν προσεξες ολοκληρο το αποσπασμα και το λινκ σας το εχω ηδη βαλει στην αναρτηση μου.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

το διάβασα αναλυτικά αργότερα,
ευχαριστώ πολύ κι συγνώμη

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.