18 Ιανουαρίου 2013

Ο Παπακωνσταντίνου φταίει για όλα....!!!! Βενιζέλος ΓΑΠ και Παπαδήμος αθώοι!!!! Η Βουλή έκανε το "καθήκον" της...

Συνολικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην Βουλή για την παραπομπή σε Προανακριτική Επιτροπή των Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, ΓΑΠ και Παπαδήμο...όπως τα ανάρτησε το olympia.gr

ΨΗΦΙΣΑΝ 294 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 294, ΕΚΓΥΡΑ 286, ΑΚΥΡΑ 5, ΛΕΥΚΑ 3 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ 265, ΚΑΤΑ 6, ΠΑΡΟΝ 3 

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ 129, ΚΑΤΑ 26, ΠΑΡΟΝ 4 

ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΕΛ 110, ΚΑΤΑ 28, ΠΑΡΟΝ 3 

ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ 265, ΕΚΓΥΡΑ 154 

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 124, ΚΑΤΑ 24,, ΠΑΡΟΝ 2 

ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΕΛ 104, ΚΑΤΑ 23, ΠΑΡΟΝ 1 Γ

ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 224 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΝΕΛ 80, ΚΑΤΑ 19, ΠΑΡΟΝ 8 

ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ: 221, ΥΠΕΡ 63, ΚΑΤΑ 34, ΠΑΡΟΝ 6

ΣΧΟΛΙΟ
Αν ελπίζατε να γίνει κάτι λυπάμαι που διαψευστήκατε....
Αν περιμένατε η συγκεκριμένη βουλή με το bonus του Παυλόπουλου των 50 εδρών να κάνει έστω και την υστάτη ώρα μια πράξη ευθύνης υπέρ της πατρίδας πέσατε έξω...

Τους σιχάθηκα.... σχεδόν όλους....
Ο Βενιζέλος παραληρούσε κάνοντας αλλεπάλληλα σφάλματα λεκτικά κι ομολογώντας μέσα στην ταραχή του απίστευτα πράγματα...
Είπε για παράδειγμα ότι σαν πρώην Υπουργός Αμυνας είχε στην κατοχή του (εκτός Πενταγώνου) απόρρητα αμυντικά σχέδια της χώρας!!!!!!!!!!
Εξαπέλυε συνεχώς ύβρεις κατά του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να του κάνει την παραμικρή παρατήρηση ο πολλά βαρύς Πρόεδρος της Βουλής Μεϊμαράκης!!!!!! 
Γέλασε σχεδον ολόκληρη η Βουλή όταν σε καποια στιγμή είπε προς τον Τσίπρα: Συναντηθήκατε με τον κ. Σόϊμπλε κ. Τσίπρα; Εγώ να δείτε τι συναντήσεις έχω κάνει!!!  
Ο "Μέγας" συνταγματολόγος μιλούσε σαν μικρό παιδάκι και μας δούλευε....
Κάποια άλλη στιγμή είπε: "Θέλετε να με πλήξετε ώστε να χτυπήσετε το ΠΑΣΟΚ, την κυβέρνηση και την χώρα ολόκληρη"!!! Δηλαδή ο τύπος μέσα στην μεγαλομανία του θεωρεί ότι είναι ο ίδιος το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση αλλά και ολόκληρη η χώρα!!!!!   

Απολύτως ανίερη και κατάπτυστη ήταν η στάση πολλών βουλευτών της Ν. Δημοκρατίας που έριχναν επιδεικτικά μια και μόνη ψήφο στην κάλπη του Παπακωνσταντίνου.... όπως έκαναν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.... (που ήταν αναμενόμενο).

Αυτή η αηδιαστική αδιαφορία για τα δεινά του ελληνικού λαού που τον οδήγησαν τα μνημόνια που υπέγραψαν ΓΑΠ και Βενιζέλος μου έσπασε τα νεύρα στην κυριολεξία...
Και καλά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ξέρουμε εδώ και χρόνια από το πρώτο μνημόνιο ότι πρόδωσαν ενσυνείδητα την πατρίδα.... αλλά οι πουλημένοι της Ν. Δημοκρατίας που τότε (και καλά) κατηγορούσαν τους προδότες που ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο;

Για την ιστορία σας παραθέτω τους βουλευτές που επέλεξαν να ψηφίσουν ΜΟΝΟ τον Παπακωνσταντίνου και θεώρησαν ότι οι Βενιζέλος ΓΑΠ και Παπαδήμος δεν εχουν καμιά σχέση με την λίστα Λαγκάρντ αλλά και κατ'  επέκταση με την προδοσία αυτής της χώρας... 

Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρ. Λαζαρίδης, Πύρρος Δήμας, Δ. Αβραμόπουλος, Όλγα Κεφαλογιάννη, Φωτεινή Πιπιλή, Νότης Μηταράκης, Κώστας Σκανδαλίδης, Σοφία Βούλτεψη, Βύρων Πολύδωρας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Α. Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Θάνος Μωραίτης, Ιωάννης Μανιάτης, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Χρήστος Γκόκας, Μάκης Βορίδης, Αθανάσιος Μπούρας, Παρασκευή Χριστοφιλοπούλου, Γιώργος Παπανδρέου, Απόστολος Κακλαμάνης, Μάριος Σαλμάς, Ευάγγελος Μπασιάκος, Γιάννης Καράμπελας, Βασίλης Υψηλάντης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Συμεών Κεδίκογλου (ΠΑΣΟΚ), Ιωάννης Κουτσούκος, Γεωργία Μπατσαρά, Λευτέρης Αυγενάκης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Σταύρος Καλαφάτης, Γιάννης Ιωαννίδης, Ευ. Βενιζέλος (σ.σ. σε μία μόνο κάλπη είχε δικαίωμα να πάει) Σταύρος Καλογιάννης, 'Αννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, Μιχάλης Κασσής, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Καλαντζής, Ασημίνα Σκόνδρα, Σπύρος Ταλιαδούρος, Γιώργος Γεωργαντάς, Πάρις Κουκουλόπουλος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, Γιάννης Βρούτσης, Παναγιώτης Ρήγας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Χρήστος Κέλλας, Φίλιππος Σαχινίδης, Νίκος Σηφουνάκης, Αθανάσιος Νάκος, Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Δημήτρης Σαλτούρος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Διονύσης Σταμενίτης, Κώστας Κουκοδήμος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Μάνη Παπαδημητρίου, Δημήτρης Τσουμάνης, Αχμέτ Χατζή Οσμάν, Κωνσταντίνος Σκρέκας, Ευθύμιος Καρανάσιος, Ιωάννης Δριβελέγκας Κωστής Μουσουρούλης, Κώστας Τριαντάφυλλος. Ο βουλευτής της ΝΔ, Παύλος Σιούφας ψήφισε μόνο στην κάλπη για Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο. 

(τα ονόματα από το newpost)

Μπορεί κάποιοι από εσάς να θεωρείτε ότι δεν είναι ανάγκη να μπλέκουμε τα θέματα εφόσον οι συγκεκριμένες κάλπες στήθηκαν για συγκεκριμένο λόγο...
Οπότε εγώ απλά σας λέω την προσωπική μου άποψη...
Θεωρώ ότι προδότες και καταστροφείς της πατρίδας τέτοιου ύψους  δηλαδή πρωθυπουργοί και υπουργοί οικονομικών πρέπει να κάθονται σε οτιδήποτε μοιάζει έστω με εδώλιο και να απολογούνται.... Εξάλλου αν τους βλέπαμε σε μια τετοια θέση σίγουρα οι βουλευτές τις αντιπολίτευσης θα είχαν την ευκαιρία να τους κάνουν όποια ερώτηση ήθελαν επί διαφόρων ζητημάτων....

Τελοσπάντων για μένα το θέμα είναι ηθικό, πολιτικό, ποινικό και ότι άλλο.... 
Δεν μου πάει το χέρι όταν δω κάλπη για οποιαδήποτε παραπομπή (ακόμα και τροχαία παράβαση να ήταν) των μεγαλυτέρων προδοτών του Γένους μας να μην τους καταψηφίσω....  

Φίλοι μου πορευόμαστε όπως μπορεί ο καθένας ώστε να μπορεσουμε να βοηθήσουμε την οικογένεια μας να επιβιώσει και κατ' επέκτασιν την πατρίδα μας....
Γιατί όσο κι αν πιστεύουν όλοι αυτοί εκεί μέσα στην βουλή ότι "αυτοί" είναι η πατρίδα, κάνουν λάθος....

Το σήριαλ και οι θεατρινισμοί συνεχίζονται στην στημένη προανακριτική επιτροπή....

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Διαβάστε με προσοχή τα ονόματα στην λιστα γιατί μπορείτε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα για μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις. Κι εγω είδα με δυσάρεστη έκπληξη ορισμένους μέσα στην λίστα που θεωρούσα ότι είχαν ψήγματα πατριωτισμού...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.