25 Φεβρουαρίου 2011

Συμμετοχή επωνύμων νεοειδωλολατρών σε μασωνικές στοές. Συγκλονιστικό video του Γ. Φουράκη που ομολογεί την σχέση Εβραιομασωνίας-Νεοπαγανιστών!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σε Μασωνικές εκδηλώσεις συμμετέχουν οι φανατικοί Χριστιανομάχοι και Δωδεκαθεϊστές Μαρία Τζανή και Δημήτρης Ιατρόπουλος.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΩΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ!


Στις φωτογραφίες εικονίζονται η...
κυρία Μαρία Τζάνη (μαζί με τον Νικόλαο Βουργίδη, ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ" που φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά) πανεπιστημιακός - γνωστή Χριστιανομάχος και ο ποιητής- συγγραφέας Δημήτρης Ιατρόπουλος γνωστός και αυτός για την Αντιχριστιανική του στάση σε ποικίλα θέματα:

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν εντός του Τεκτονικού Μεγάρου κατά την διάρκεια Εκδηλώσεων κι έχουν δημοσιευθεί από την Μεγάλη Στοά.

Άλλη μία (προσέξτε το μασωνικό σύμβολο στην πόρτα)

ΠΛΕΟΝ, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!

ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ!

Έχουν το θράσος και μιλάνε οι εν λόγω "Δωδεκαθειστές" για "εβραιοχριστιανούς", ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ"!

Σκοπός τους, η κατασυκοφάντηση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και ο διχασμός του ελληνικού λαού. Γι'αυτό άλλωστε και διατίθεται πακτωλός χρημάτων ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, όπως και συνεχείς εμφανίσεις σε εκπομπές (κυρίως του Χαρδαβέλα)!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με τους Δωδεκαθειστές που από επιλογή τους πιστεύουν εκεί,δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα όταν δεν υβρίζουν τη δική μας πίστη.

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!


hellas-orthodoxy.blogspot.com

Ακολουθεί το βίντεο όπου ο Γιάννης Φουράκης λίγο πριν πεθάνει, ομολογεί την σχέση Νεοπαγανιστών με την Εβραιομασωνία...... και επιβεβαιώνει τον σκοτεινό ρόλο της εμφάνισης των νεοειδωλολατρών κατά της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.





Share

3 σχόλια:

Γρηγόριος Παπαδοθωμακος είπε...

Ο ίδιος και απαράλαχτος τρόπος, μόνιμα προσπάθεια τών σκοτεινών κρονίων δυνάμεων να παρουσιασθούν σαν φωτεινοί και να παρασύρουν, να συκοφαντίσουν και να κρύψουν την αλήθεια.
Είναι οι λύκοι με δέρματα προβάτων.
Ο ιδρυτής του χριστιανισμού δεν είναι ο Γιαχβέ όπως προσπαθουν να μας περάσουν είναι ο Ιησούς ελληνιστί ΙΑΣΩΝ.
Είναι ο συνεχιστής απεσταλμένος των ολυμπίων των (ολόλαμπρων) δηλαδή κατα την δική του άποψη (εγώ είμι το φώς τού κόσμου).
Είναι ο συνεχιστής του Διονύσου, και πολλών ίσως απεσταλμένων, που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω.
Τρομαχτικές οι επιθέσεις από τούς Κρόνιους, από τότε και σε όλη την χρονική διάρκεια μέχρι σήμερα όπως άλλωστε και στον προγενέστερο χρόνο.
Κατόρθωσαν να επηρεάσουν να βρωμίσουν ευτυχώς μόνο την επιφάνεια και όχι την ουσία, που παραμένει αγνό "φως¨
Τι κιαν άλλαξαν τον λευκό χιτώνα με τα μαύρα ράσα, τι κιαν είπαν τό ΑΔΑ(αδη) αδαμ, τι κιαν είπαν την ΕΥΑ(καλή) πονηρή κακιά και βδέληγμα.
Η Δωρική (Δουρική=δυνατή,) απλότητα του χιτωνα του Ιησού, οδηγεί απ ευθείας στην ιερότητα και αρετή της δωρικής ιερής απλότητας, της Λελεγιακής σύνθεσης με το θεό, άφού εγκαταλήφθηκε με την συνδρομή του Δία η Πελασγική μικρότητα του όντος των βάλτων που έγινε Ανθρωπος.
Η αλήθεια σημαίνει εκείνο που δεν μπορέι να ξεχασθεί, και αν ξεχασθεί από τόν νού δεν ξεχνιέται από τα κύταρο των πραγματικων Ελλήνων.
Δασκαλοι απόστολοι είναι μόνο οι 'Ελληνες, που είχαν και έχουν τό ιερό καθήκον να ανεβάσουν το επίπεδο από ζωώδες, σε ανθρώπινο, και τέλος θεικό.
2011 2+1+1=4 Δ τριαδικό (ΑΔΗΣ,ΠΟΣΕΙΔΩΝ,ΔΙΑΣ)(ΠΑΤΗΡ,ΥΙΟΣ,ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ)(αυλος πηγη, υλοποιημένος, αυλος ενεργεια)

Ανώνυμος είπε...

O Ιατροπουλος ποιητής !
Η ποίηση το ξέρει ;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Γρηγορη φίλε μου τετοιο "μπαλατζαρισμα" μεταξυ χριστιανισμου και ειδωλολατρείας μονο εσυ μπορουσες να το κάνεις......

Το ότι το όνομα Ιησους είναι το ελληνικο ΙΑΣΩΝ δεν το έχω ξανακουσει...θυμασαι που το είδες;

Εχεις εναν πολυ ιδιαίτερο τρόπο να λες τα πραγματα..
Καταπληκτικο το Κρόνιοι για τους εχθρους του Ελληνισμού...

Πάντως καλε μου φιλε...
Προσεξε την έννοια "συνεχιστης των Ολυμπίων" για τον Χριστό....

Δεν μπορει ο Κύριος να είναι συνεχιστης κάτι ανυπαρκτου...εκτός αν εννοείς πως δίνεται μια συνεχεια στην παραδοση και την ιδεολογία των Ελλήνων. Υπο αυτην την εννοια συμφωνω όπως συμφωνησε κι ο Απόστολος Παύλος όταν είδε τον Βωμο "τω Αγνωστω Θεώ"...

Συμφωνω εξ ολοκλήρου με την απιθανη τελευταια σου παραγραφο

"Δασκαλοι απόστολοι είναι μόνο οι 'Ελληνες, που είχαν και έχουν τό ιερό καθήκον να ανεβάσουν το επίπεδο από ζωώδες, σε ανθρώπινο, και τέλος θεικό."

Αλλά πάνω που έλεγα βρε τι ωραια που τα είπε....
Μπαμ έριξες το Λιακοπουλικο:
2011 2+1+1=4 Δ τριαδικό (ΑΔΗΣ,ΠΟΣΕΙΔΩΝ,ΔΙΑΣ)(ΠΑΤΗΡ,ΥΙΟΣ,ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ)(αυλος πηγη, υλοποιημένος, αυλος ενεργεια)

Μου θυμιζει το 11888....τυχαίο δεν νομιζω....

Να εισαι καλα καλε μου φιλε.
Ελπίζω να σε εκανα να χαμογελάσεις με το σχολιο μου...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.