1 Ιουλίου 2010

ΕΠΕΙΓΟΝ. Ελληνες οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε στην τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζένιφερ Λόπεζ από το ατόπημα να πάει σε εκδήλωση στα κατεχόμενα της!!

Επικοινωνία: Νικόλας Τανέρης, Νέα Υόρκη, Τηλ. (917) 699 – 9935

Νέα Υόρκη – Η CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA (CANA) καλεί όλους τους ακτιβιστές να τηλεφωνούν, να στέλλουν φαξ και ηλεκτρονικά μηνύματα στην εταιρεία «William Morris Agency” στην Νέα Υόρκη που αντιπροσωπεύει την διάσημη Αμερικανίδα Τζένιφερ Λοπέζ και να ζητούν από την Λοπέζ να μην επισκεφθεί την κατεχόμενη από τους Τούρκους Κύπρο και με τον τρόπο αυτό να προσφέρει υποστήριξη στην παράνομη τουρκική στρατιωτική εισβολή και παράνομη τουρκική στρατιωτική κατοχή της Κύπρου. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η Τζένιφερ Λοπέζ θα πληρωθεί $3 εκατομμύρια δολάρια για να παραστεί στα εγκαίνια του ούτω καλούμενο ξενοδοχείου «Κρέιτος» στο κατεχόμενο από την Τουρκία μέρος της Κύπρου. Το τουρκικό λόμπυ ξοδεύει επίσης εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει την παρουσία και ειδικών για δημόσιες σχέσεις για να προωθήσουν την επίσκεψη της ως επίσης και για την κάθοδο Δυτικών δημοσιογράφων. Ισχυρίζονται, ότι και το «Μπι Μπι Σι» θα είναι εκεί για την παράνομη επίσκεψη της Λοπέζ. Είναι φανερό ότι ο καταπατητής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τουρκική κυβέρνηση, χρησιμοποιεί την Τζένιφερ Λοπέζ σε μια απόπειρα να αγοράσει ψεύτική «νομιμότητα» για το ψευδοκράτος που κανένας δεν αναγνωρίζει εκτός την ίδια (Τουρκία).

Είναι ιδιαίτερα σχετικό το γεγονός ότι το τουρκικό λόμπυ επέλεξε την 20η Ιουλίου 2010 ως την ημέρα καθόδου της στην υπο τουρκική κατοχή Κύπρο, μια ημερομηνία που ο κάθε Ελληνο-κύπριος γνωρίζει ότι είναι η 36η επέτειος της παράνομης τουρκικής στρατιωτικής εισβολής της Κύπρου που δολοφόνησε χιλιάδες Ελληνο-κύπριους, ξερίζωσε εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνο-κύπριους από τα σπίτια και τη γή τους, και επίσης είχε ως αποτέλεσμα των βιασμών 800 Ελληνο-κυπρίων γυναικών. Είναι επίσης η συμβολική ημέρα που η Τουρκία, βάρβαρα έκλεψε τη μισή πατρίδα των Ελληνο-κυπρίων.

Σας παρακαλούμε να στείλετε ηλεκτρονικά μηνύματα, με φαξ και να τηλεφωνείτε στην εταιρεία “William Morris Agency” και όπως πάντα σας παρακαλούμε να διατηρείτε επαγγελματικό και ευγενικό ύφος. Σας παρέχουμε σύνδεσμο για επιστολή που γράφτηκε από Ελληνο-κύπρια πρόσφυγα, την κα Φανούλα Αργυρού, που περιέχει αρκετές πληροφορίες αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την δική σας διαμαρτυρία. Ο σύνδεσμος ακολουθεί αμέσως μετά την διεύθυνση της εταιρείας “William Morris Agency”:

Cara Lewis
William Morris Agency, LLC.
1325 Avenue of the Americas
New York , NY 10019

Phone: 212-903-1316
Fax: 212-903-1531
E-Mail: cpl@wmeentertainment.com

από το Σύνδεσμος 71

ΣΧΟΛΙΟ
Ελπίζω κάποιος σύμβουλός της να της πεί ότι αυτό που πάει να κάνει είναι μεγάλο λάθος και ασέβεια προς τους χιλιάδες νεκρούς και πρόσφυγες Ελληνες Κυπρίους αδερφούς μας.
Ορισμένα πράγματα δεν εξαγοράζονται με χρήματα ειδικά όταν κάποιος έχει τόσα πολλά....

Καλό θα ήταν να ξ;eραμε και το προσωπικό της email....


(Δείτε την θετική εξέλιξη του θέματος ΕΔΩ)



Share

1 σχόλιο:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

PERSONAL INFORMATION
Born Jennifer Lopez on July 24, 1970, in Bronx, NY; daughter of David (a computer technician) and Guadalupe Lopez (a teacher); married Ojani Noa, 1997 (divorced 1998); married Cris Judd (a dancer), 2001 (divorced 2003); married Marc Anthony (a singer and actor), 2004. Addresses: Agent--International Creative Management, 8942 Wilshire Blvd., Beverly Hills, CA 90211.
[www.gale.cengage.com/free_resources/chh/bio/lopez_j.htm,''jennifer lopez personal information στο google'']




Jennifer Lopez Email Address Jennifer_Lopez@sonymusic.com

[www.sirlinksalot.net/lopez.html,''ευρίσκοντας,εξίσου,μέσω του google το jennifer lopez email address'']

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.