20 Φεβρουαρίου 2010

Jacoline Vinke-Παπακωνσταντίνου: "Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει". Μωρέ τι μας λέτε;

Εμφανίστηκε η Ολλανδή σύζυγος του κ. Παπακωνσταντίνου στην τηλεόραση και σε ελληνικά και ολλανδικά ΜΜΕ και είπε διάφορα για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της.
Αν και ακούστηκαν αστεία δεν επιθυμώ να τα σχολιάσω.

Μπορείτε να δείτε πολλά σε άλλα blogs (οπως για παράδειγμα στου φίλου Μπαρμπανίκου Αρβανίτη ΕΔΩ).
Εγώ θα σχολιάσω μόνο μια πρόταση που χρησιμοποίησε η κυρία Jacoline Vinke συγκρίνοντας την Ολλανδία με την Ελλάδα: 

"Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει" 

Για να δούμε τι ωραία χώρα είναι η Ολλανδία όπου τα κάνουν όλα όπως πρέπει........

Στην χώρα που εδώ και καιρό κυβερνάνε κάτι τύποι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ...
Η πιο "προοδευτικοκουλτουριάρικη" χώρα.....

Τα πορνεία με την βιτρίνα στο Αμστερνταμ....

Το σύστημα των μπ.....λων έχει εξελιχθεί στην Ολλανδία εκεί έχουν και βιτρίνα για να διαλέγεις το "εμπόρευμα".....

Εχουν και το μοναδικό στον κόσμο "Μουσείο του Σεξ"!!!!!

Οι καφετέριες και τα μίνι μάρκετ με το χασισάκι (και άλλα "μαλακά" ναρκωτικά) που πωλείται ελεύθερα......

Φυσικά έχουν και ανάλογα ονόματα.......
Πηγαίνεις μέσα και παραγγέλνεις το ναρκωτικό που θέλεις ελεύθερα. Μετά εσύ και η παρέα σου "πετάτε" στα σύννεφα..... 

Το ολλανδικό καραβάκι των εκτρώσεων.......

Πλέει στα διεθνή ύδατα (για να μην εμπίπτει στην νομοθεσία) των χωρών που θεωρούν την έκτρωση παράνομη. Στέλνουν την βαρκούλα και μαζεύει τις εγκύους που θέλουν να σκοτώσουν το έμβρυο που κυοφορούν και τις φέρνουν στο καράβι όπου ένα υπερσύγχρονο χειρουργείο-σφαγείο εξοντώνει, με πλήρη ασφάλεια για την έγκυο!!, το ανεπιθύμητο και ενοχλητικό έμβρυο. Να το προτιμάτε σας απαλλάσει μια και καλή από αυτό το "κάθαρμα" που γεμίζει την κοιλιά σας........

και τέλος το κερασάκι του προοδευτισμού.....


Ψηφίστε το Κομμα των Παιδόφιλων.....

Είναι το μοναδικό στον κόσμο. Στην προοδευτική Ολλανδία που βρίσκεται πολλάαααα χρόνια μπροστά από εμάς δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια και το Κόμμα των Παιδόφιλων. Διεστραμμένοι, ανώμαλοι και υπάνθρωποι βρήκαν πολιτικό φορέα να τους εκπροσωπήσει. Βάλτε την ονομασία του κόμματος Partij voor Naastenliefde στο google και θα δείτε τα ωραία και ευτυχισμένα μουτράκια τους που μας θυμίζουν τα αντίστοιχα κάποιων ελληνικών κομμάτων του "προοδευτικού" χώρου.....

(Νεώτερη ενημέρωση: Νομιμοποιήθηκε το κόμμα τους τον Μαρτιο του 2015 ΕΔΩ)

Δείτε και τα φυλλάδια που μοιράζουν στο κοινό για ενίσχυση του "αγώνα" τους.....

Η χώρα αυτή πραγματικά βρίσκεται πολλά χρόνια μπροστά από εμάς. Εκεί τα προβλήματα που έχουμε εμείς έχουν λυθεί εδώ και χρόνια....... 

Οι χριστιανικές εικόνες και οι σταυροί έχουν "κατέβει" προ πολλού από τις σχολικές αίθουσες. Ο Πολιτικός γάμος και η πολιτική κηδεία είναι καθιερωμένα με νόμο εδώ και πολλά χρόνια και ο γάμος ομοφυλοφίλων έχει καθιερωθεί και μάλιστα πολυδιαφημίζεται.......

Φυσικά η κοινωνία είναι πολυπολιτισμική εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η ευτυχία του Ραγκούση, της Διαμαντοπούλου, της Δραγώνα και της Ρεπούση.......

Και μην νομίζετε ότι στα οικονομικά αυτοί πάνε καλύτερα από εμάς....
Απλώς εμάς μας έχουν στην φτώχεια και στον οικονομικό μαρασμό ως χώρα και ως Ελληνες ΕΠΙΤΗΔΕΣ προδότες Ελληνες και μισέλληνες ξένοι εχθροί μας........

Σας αντιγράφω από άλλη ανάρτηση του ιστολογίου μας που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ,
την άποψη του εξαιρετικού διεθνούς αναλυτή κ. Γιώργου Δελαστίκ:

Στο συνολικό χρέος δε καθόλου «πρωταθλήτρια» της ευρωζώνης δεν είναι η Ελλάδα. Την ξεπερνούν η Ολλανδία (!) με 234%, η Ιρλανδία με 222%, το Βέλγιο με 219%, η Ισπανία με 207%, η Πορτογαλία με 197%, η Ιταλία με 194% και πάει λέγοντας.

Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνετε γιατί είναι από τις πρώτες χώρες στον κόσμο στις αυτοκτονίες.....

Οπότε κ. Vinke ας προσέχουμε λίγο με τις συγκρίσεις των χωρών...
Σας εύχομαι καλή διαμονή στην χώρα μας....

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Αργότερα είδαμε και την Ολλανδική ομάδα ευθανασίας.... (ΕΔΩ)
Σε επισκέπτεται και σε βοηθάει να απαλλαγείς από την.... ζωή σου!!!



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρώσω στην άριστη ανάλυσή σας για την Ολλανδική πραγματικότητα ότι επίσημη γλώσσα της χώρας εκτός από την Ολλανδική είναι και η Αγγλική.
(Βλέπε την σχετική πρόταση Διαμαντοπούλου: αγγλική ως επίσημη γλώσσα της Ελλάδας.)
Αυτό τους έχει παγκοσμιοποιήσει και αλλοτριώσει τόσο που δεν φαντάζονταν όταν το ψήφισαν.
Οι Ολλανδοί ανέκαθεν έμποροι πούλησαν ακόμη και την πολιτιστική τους ταυτότητα και υφίστανται δεινές συνέπειες.
Σήμερα προσπαθούν να μαζἐψουν τα ασυμμάζευτα, αφού ο δρόμος είναι χωρίς επιστροφή.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι οι αεροσυνοδοί στην ολλανδική αεροπορική εταιρεία επέμεναν να μου μιλούν στα ολλανδικά παρά το ότι τους δήλωσα, στα αγγλικά, ότι δε μιλάω την ολλανδική.
Αν ο Παπακωνσταντίνου ασπάζεται το ολλανδικό μοντέλο, λόγω συζύγου,
το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε να αναφέρετε και το πολιτικό κόμμα των ζωοφίλων που έχουν νομιμοποιήσει οι Ολλανδοι.
Τι να περιμένει κανείς απο επισήμως
μαστούρηδες;
Σόδομα και Γομορρρρρααααααααααα!

Ανώνυμος είπε...

Οι Ολλανδοί θέλουν να φαίνονται άκρως προοδευτικοί και δημοκρατικοί στα πάντα, διότι είναι ένας βαθύτατα κομπλεξικός λαός.

Πριν τον Β'ΠΠ, ήταν αξιοθαύμαστοι. Έκτισαν την χώρα τους παλεύοντας κυριολεκτικώς με την θάλασσα, για να κερδίσουν έδαφος. Ανέπτυξαν το εμπόριο και αποίκισαν κυρίως την Ινδονησία. Παράπλευρα, είχαν αξιόλογη σχολή ζωγραφικής και φιλοσόφους, όπως τον Έρασμο και τον Σπινόζα.

Στα πρόθυρα του Β'ΠΠ, όμως, είχαν αναπτύξει σοβαρό φιλοναζιστικό ρεύμα. Δεν τους κατηγορεί κανείς που δεν προέβαλαν αξιόλογη αντίσταση στον Γερμανό κατακτητή, διότι δεν θα μπορούσαν να είχαν κάνει τίποτα άλλο, παρά να πάνε σαν ερίφια επί σφαγή.

Αυτό για το οποίο φέρουν βαρύτατες ευθύνες, που τους έχουν δημιουργήσει τα συμπλέγματα κατωτερότητος μέχρι σήμερα, είναι ότι παραδόθηκαν πολύ εύκολα και συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς. Κατέδιδαν εαυτούς και αλλήλους με απαράμιλλη προθυμία. Και βέβαια "εδωκαν" (όπως λένε και στην Ασφάλεια) πρώτους-πρώτους τους πολυάριθμους Εβραίους που κατοικούσαν στην χώρα των. Η Γερμανία τους είχε κυρήξει κάτω από ένα ιδιότυπο καθεστώς προστασίας, αλλά μετά την λήξη του Πολέμου, οι Σύμμαχοι, χωρίς να λάβουν τίποτε απ' όλα αυτά υπ' όψιν, τους έβαλαν με το μέρος των νικητών και οι Αμερικανοί επενέδυσαν λεφτά με το τσουβάλι στο κρατίδιο αυτό.

Οι Ολλανδοί το ξέρουν ότι την "πήδηξαν" χάρι των συμμαχικών (κυρίως αμερικανικών) συμφερόντων, ξέρουν πώς τους βλέπουν άλλοι Ευρωπαίοι, που πραγματικά υπέστησαν ζημιές από τους Γερμανούς, αλλά όμως αντιστάθηκαν (Τσέχοι, Σέρβοι, Έλληνες) και ντρέπονται για την κατάντιά τους αυτή. Από κει και πέρα το έριξαν στην παλαβή. Αυτό είναι εν ολίγοις το μυστικό των Ολλανδών.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.