3 Οκτωβρίου 2009

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι στην Θράκη; Αποκαλυπτικά video που δεν φανταζόμασταν. Γι αυτούς είμαστε πάντα οι μισητοί Γκιαούρηδες!!

Αδέρφια μου Ελληνες έλαβα το παρακάτω μήνυμα με ενσωματωμένα τα video που θέλω να σας παρουσιάσω από το φιλικό ιστολόγιο Ελλήνων Αφύπνιση. (Σας τα παρουσιάζω με σχόλια του ιστολογίου μας)

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεσάνυχτα για το ετοιμάζουν εδώ και χρόνια οι Τούρκοι για την Δυτική Θράκη μας και με ποιόν τρόπο προσπαθούν να το επιτύχουν. Ολοι ακούμε συχνά τις φωνές Χριστιανών και Μουσουλμάνων συμπολιτών μας για το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και τον ψευδομουφτή που διορίζει η Αγκυρα και εμείς ως κράτος αποδεχόμαστε!!!

Στα παρακάτω video, τα οποία αφορούν φυσικά της προηγούμενες εκλογές του 2007, γνωρίστε τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, τον τρόπο που σκέφτονται για την Ελλάδα, τους Ελληνες, τους άλλους μουσουλμάνους τα κόμματα κλπ. Ομολογώ ότι η έκπληξή μου ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι αυτοί σκάβουν κάτω από τα πόδια μας έναν λάκκο και λειτουργώντας στην κυριολεξία ως πράκτορες της Τουρκίας υπονομεύουν την υπόλοιπη ελεύθερη Ελληνική Θράκη ώστε στην πρώτη ευκαιρία να φέρουν την ημισέληνο κι εδώ και να ακολουθήσει κι αυτό το προαιώνιο ελληνικό κομμάτι γης την τύχη όλων των άλλων υπόδουλων ελληνικών εδαφών, της Μ. Ασίας, της Β. Κύπρου, της Ανατολικής Θράκης, της Β. Ηπέιρου, της Ανατολικής Ρωμυλίας και της Βόρειας Μακεδονίας. Σας προτρέπω να δείτε ολόκληρα τα ολιγόλεπτα video γιατί κάθε λεπτό κρύβει και μια έκπληξη και θα διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια, πράγματα που ούτε τα φανταζόμασταν.....


Δείτε στο πρώτο video με πόσο βαρείς χαρακτηρισμούς βρίζουν τους Ελληνες Χριστιανούς. Θαυμάστε τον ψευδομουφτή (διορισμένο από την Τουρκία) να κατηγορεί τους Ελληνες. Ο βρωμερός Τούρκος "δημοσιογράφος" Ντεντέ μας αποκαλεί γκιαούρηδες, μια τουρκική λέξη υποτιμητική που χρησιμοποιείται για τους απίστους και την ακούγανε καθημερινά οι χθεσινοί πρόγονοί μας για 400 ολόκληρα χρόνια όταν τους λήστευαν, βίαζαν και σκότωναν οι Τουρκομογγόλοι οθωμανοί. Ο Ντεντέ καταριέται όποιον μουσουλμάνο ψηφίσει Χριστιανό υποψήφιο με χυδαία λόγια και βρισιές. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αντιληφθούμε ότι οι άνθρωποι αυτοί μας θεωρούν ακόμα ραγιάδες....



Στο δεύτερο video "θαυμάστε τους υποψηφίους των ελληνικών κομμάτων!!!! από το μπαλκόνι να μιλούν σαν να βρίσκονται στην Τουρκία. Βρίζουν την ελληνική πολιτική και αποκαλούν την μουσουλμανική μειονότητα, τουρκική την στιγμή που τα κόμματα που τους στηρίζουν σεβόμενα την Συνθήκη της Λωζάννης αναγνωρίζουν την μειονότητα μόνο ώς μουσουλμανική, εφόσον στην Συνθήκη που υπεγράφει μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας μετά την Μικρασιατική καταστροφή αναφέρεται ότι η μειονότητα στην Θράκη θα είναι θρησκευτική κι όχι εθνική (όπως για παράδειγμα ήταν η ελληνική στην Κωνσταντινούπολη.
Θαυμάστε και τον ψευδομουφτή να λέει ότι όποιος ψηφίσει Χριτιανό υποψήφιο, "που δεν έχει κάνει περιτομή"!! όπως λέει χαρακτηριστικά, "η ψήφος του πάει τσάμπα".



Στο τρίτο video ο Ντεντέ θαυμάζει τους "Μακεδόνες" της Φλώρινας όπως αποκαλεί τους Σκοπιανούς και τους προδότες του "Ουράνιου Τόξου" που έφτιαξαν κόμμα και προτρέπει τους Τούρκους να κάνουν το ίδιο. Παράλληλα θαυμάστε τον τραμπουκισμό του όταν εκφοβίζει όσους ομόθρησκούς του ψηφίζουν Χριστιανούς υποψηφίους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "τους ξέρουμε". Το κακό είναι ότι όπως θα διαπιστώσετε ο Ντεντέ συνομιλεί με Ελληνες πολιτικούς που (αν αληθεύουν όλα αυτά που λέει) είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν την Ελλάδα μας και να για να βοηθήσουν το κόμμα τους, θέλουν να βάλουν Τούρκο βουλευτή στην Ελληνική Βουλή !!!!!



Εχει κανείς καμιά αμφιβολία ότι αν κάποιος Ελληνας λαϊκός ή κληρικός έλεγε αυτά τα λόγια στην Κωνσταντινούπολη θα παρέμενε ζωντανός;

Παρακάτω βάζω για το τέλος ένα video που δείχνει ξεκάθαρα το μέλλον που ετοιμάζουν οι Τούρκοι εντός και εκτός συνόρων, για την υπόλοιπη ελεύθερη Θράκη μας. Η τουρκική σημαία της Δυτικής Θράκης με υπόκρουση τουρκικό εμβατήριο. Ενα βήμα πριν γίνει η μελλοντική ενσωμάτωσή της στην "μητέρα Τουρκία" (κάτι δηλαδή σαν την σημερινή κατεχόμενη Β. Κύπρο). Φυσικά δεν την γλυτώνει ούτε η Θεσσαλονίκη!!!!!!



Αυτά συμβαίνουν σήμερα, τώρα...Οι Τούρκοι ζούν στην πραγματικότητα όπως την διαμορφώνουν ή όπως θέλουν να την διαμορφώσουν. Εμείς που ζούμε ως Γένος άραγε; Πόσο μας έχουν κοιμήσει πολιτικοί, τύπος και ΜΜΕ;

Οπως ήταν φυσικό τα βιντεο έπεσαν .......... τουλαχιζτον από τα σχόλια μου μπορείτε να δείτε περίπου τι ύφος έιχαν και τι έλεγαν.



Share

2 σχόλια:

ΜΑΚΗΣ είπε...

ΘΑΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ VIDEOS ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΗ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ.

ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟΝ Η/Υ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΑ ΤΑ VIDEOS ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ "ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΓΛΩΣΣΑ";
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΥΛΙΣΕ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥ είπε...

Εγώ θέλω να πω τι στο καλό κάνουν αυτοί οι.... εδώ στο τόπο μας,δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω γιατί ο φίλος μου ο Θάνος θα διαγράψει το σχόλιο,που είναι οι κύριοι κύριοι που το παίζουν πατριώτες και (ΕΛΛΗΝΕΣ),γιατί δεν τους στέλνουν απο κει που ήρθαν και να κάνουν τις μαγκιές τους στον κωλοτόπο τους?
Πραγματικά ένιωσα αηδία και ντροπή που υπάρχουν (άνθρωποι) που μιλάνε με αυτό τον τρόπο μέσα στην Ελλάδα χωρίς τίποτα να μπορεί να τους σταματήσει.Φανταστείτε τι θα γινόταν με ανάλογο περιστατικό μέσα στην Τουρκία.Καλύτερα να μην το συζητήσουμε.....
Δυστηχώς έχουμε γίνει ξέφρενο αμπέλι,τα ήθη και τα ιδανικά της χώρας μας έχουν πάρει την κατηφόρα και πολύ δύσκολα θα επανέλθουν.
Η υπομονή μας έχει φτάσει στο αμήν ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.