Τελευταίες αναρτήσεις

9 Οκτωβρίου 2009

ΟΧΙ στο εμβόλιο για την νέα γρίπη. ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ.

Παρακαλώ ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε. Το μήνυμα πρέπει να βγει έξω από το ιντερνετ. Πολλοί συνάνθρωποι μας δεν γνωρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους καθώς δεν έχουν πρόσβαση σε εναλλακτικές και πραγματικές ειδήσεις. Οργανώστε μικρές ή μεγάλες ημερίδες και συζητήσεις. Μιλήστε στη δουλειά σας, στην παρέα σας και στις επαφές σας για τον κίνδυνο που απειλεί με τη μορφή εμβολίου.

Μην εφησυχάζεται με τις επίσημες δηλώσεις περί "εθελοντικού" εμβολιασμού, γιατί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον επιβάλει σύμφωνα με τις δεσμευτικές διεθενείς νομοθεσίες στα πλαίσια "πανδημίας", όπου 194 χώρες υποχρεούνται να παραδίδουν την υγεία των υπηκόων τους στα χέρια και τις διαθέσεις του ελεγχόμενου από φαρμακευτικές και τραπεζίτες ΠΟΥ.

Επιπλέον όσοι εμβολιάζονται θα πρέπει να αποφεύγονται για τουλάχιστον 7 ημέρες, καθώς θα αποτελούν "μεταδότες" της νόσου!

Κανείς δεν πρέπει να πέσει θύμα αυτού του "πειραματικού" μεν, αλλά άκρως επικίνδυνου εμβολίου.
Σύμφωνα με γιατρούς μία από τις παρενέργειες του θα είναι η στείρωση, ενώ διάφορες μορφές bπαράλυσης ή ακόμη και θανάτου προκαεί το squallene το οποίο περιέχουν.

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στον αγώνα αντίστασης στα σχέδια "γενοκτονίας" μέσω αναγκαστικών εμβολιασμών

Βίκυ Χρυσού
εστάλει από το Ιδιαζόντως

ΣΧΟΛΙΟ
Το ιστολόγιό μας έχει αναφερθεί και πριν από καιρό στα ύποπτα εμβόλια που ετοιμάζονται να χορηγήσουν στους Ελληνες. Μην αφήσετε να γίνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα πειραματόζωα!!

Γρίπη των χοίρων: Πανδημία κέρδους!!

Εμβολιασμός για την νέα γρίπη (μέρος 2ο). Νέα ανησυχητικά στοιχεία εξ' Αμερικής για εμάς τα ...πειραματόζωαShare

4 σχόλια:

Geopolitics & Daily News είπε...

Καλησπέρα φίλοι του ιστολογίου.

Είμαι ο Λουκάς που σχολιάζω και στο chat box, που έχετε.

Θα ήθελα να κάνω μια παρέμβαση, όχι σαν ειδικός, αλλά σαν ένας από αυτούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Το εμβόλιο αυτό ακόμα δεν έχει κριθεί ακατάλληλο για τις ευπαθείς ομάδες, που πρώτες είναι σε σειρά προτεραιότητας για να το κάνουν.

Δεν θέλω να σας ανακατέψω. Αλλά ακόμα δεν έχει απορριφθεί.

Δεν είμαι ουτε υπερ των εμβολίων, όπως δεν είμαι και υπερ του πανικού. Θα ήθελα να πω κάτι που εμείς που ανήκουμε στις "ευπαθείς ομάδες" δεν το λέμε ή δεν το κάνουμε και θέμα.

Όλοι εμείς αυτό που περνάει η Ελληνική κοινωνία ή καλύτερα η παγκόσμια το αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο. Αν εμείς κολλήσουμε μια οποιαδήποτε γρίπη κινδυνεύουμε ασχέτως αν αυτή λέγεται των χοίρων, των πουλιών, ή των κατσικιών.

Κατανοώ, πως όλες οι ασθένειες και οι επιδημίες δεν είναι το ίδιο.
Κατανοώ επίσης το πανικό όλων.

Ωστόσο η υγιεινή σε έναν που ανησυχεί κάθε χρόνο είναι τρόπος ζωής. Ας το μάθουμε όλοι μας, για το καλό μας.

Σας τα λέει κάποιος που για όλη του την επόμενη ζωή θα έχει το άγχος που εσείς έχετε μόνο σήμερα.

Αν φοβάστε θυμηθείτε πως σε εσάς το όλο θέμα είναι παροδικό, και απλά θέλει πρόληψη και ετοιμότητα σε περίπτωση των συμπτωμάτων άνω των δύο ημερών.

Σε εμάς...τους άλλους, το θέμα είναι πραγματικά το ίδιο με τις άλλες χρονιές, και έχουμε μάθει να έχουμε στο μυαλό μας βαθιά πως...

ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από ...σιμο.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου καλέ Λουκά. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Γνωρίζεις ότι κι εσυ ιδιαιτερα, αλλά και το ιστολόγιό σας θεωρούνται εξαιρετικά φιλικά από όλους μας αλλα ιδιαιτερως από εμενα.

Μέσα στο "τρελλάδικο" του ιντερνετ είναι πολύ δύσκολο να βρείς θετικά σχόλια ή πληροφορίες για τα εμβόλια που ετοιμάζονται να μας κάνουν.

Στο μεταξύ πολλά αρνητικά από αυτά που διαβάζω λέγονται απο στόματα γιατρών καθώς όπως καταλαβαίνεις όλοι εμείς είμαστε λίγο ή πολυ άσχετοι.

Εμείς για το μόνο που μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη είναι ίσως για το οικονομικό σκέλος του θέματος των εμβολίων ή για τον υποχρεωτικό χαρακτήρα του από νομικής πλευράς με τις λίγες γνωσεις που διαθέτουμε πάνω σε τέτοια ζητήματα.

Θα σε παρακαλούσα πάντως αν γνωρίζεις καποιες θετικές εκτιμήσεις για τα νέα εμβόλια (καθως όπως καταλαβαίνω το παρακολουθείς με ιδιαίτερη προσοχή) να με ενημερωσεις και γιατι όχι να κάνω και μια αναρτηση υπέρ του εμβολιασμού με μια κάλη, τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία.

Θέλω να ξέρεις πως δεν είμαι εκ πεποιθήσεως εχθρός του εμβολιασμού. Απλώς για τα συγκεκριμένα εμβόλια όπως και για παρόμοια σε παλαιότερες γρίπες έχω ακούσει μόνο άσχημα και επικίνδυνα σχόλια και αναφορές.

Πάντως δεν νομίζω ότι εισαι τόσο μεγάλος για να κινδυνεύεις από πέσιμο ή χ...μο. :)

Geopolitics & Daily News είπε...

Καλησπέρα Θάνο.

Το ότι είσαστε σοβαρό ιστολόγιο είναι δεδομένο. Μην το μπλέκουμε.

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Και το θέμα "μούφα" να βγει δεν έχεις εσυ ευθύνη γιατί δεν έχεις και δόλο. Και τελικά ρε φίλε τι συμφέρον ή δόλο μπορεί να έχει ένα ιστολόγιο από αυτά τα κόλπα.

Πρόσεξε. Θα σου μιλήσω με ειλικρίνεια. Εγώ είμαι σε τακτα χρονικά διαστήματα μέσα στο νοσοκομείο "Σωτηρία" νοσηλευομενος. Λόγω μιας αρκετά παράξενης πνευμονοπάθειας, εδώ και χρόνια.

Σε πληροφορώ πως μέχρι τώρα όχι ο γιατρός που με παρακολουθεί, αλλά και κανείς από εκεί μέσα δεν μου ειπαν ξεκάθαρα τι θα κάνω. Γιατί όμως;

Περιμένουν και αυτοί να δούνε τα αποτελεσματα του εμβολίου. Αν έχουμε καταλάβει και καλά, ο μέσος όρος θνησιμότητος της ασθένειας είναι γελοίος. Κοινώς κοντά στο μηδέν.

Η εξάπλωση του είναι που τρομάζει, και όχι η "δυναμική" του.
Οι γιατροί δεν τα βλέπουν όπως εμείς.

Παράδειγμα. Αν χάσω εγώ έναν κοντινό μου συγγενή από τη περιβόητη γρίπη και το αναφέρω σε ένα γιατρό, αυτός αυτόματα δεν θα ασχοληθεί με τον χαμένο συγγενή μου, αλλά με το τι ποσοστό κατέλαβε μέσα στη λίστα των θανόντων.

Και θα πει στο τέλος. Πόσοι νόσησαν; π.χ 1000 άτομα. Πόσοι πέθαναν μόνο ένας ή και δύο.

Μηδέν και τέλος.
Αυτή είναι η λογική, και δεν έχουν άδικο. Αλήθεια στο λέω πως δεν έχουν άδικο.

Geopolitics & Daily News είπε...

Μια παρατήρηση.

Δεν εννοώ στο προηγούμενο μήνυμα πως οι γιατροί είναι τελείως αναίσθητοι. Όχι, απεναντίας. Ωστόσο τα βλέπουν και με άλλο μάτι. Αυτό είναι η αλήθεια.

Αν πρέπει να γίνουν τα εμβόλια ή όχι θα ανακοινωθεί από τα ΜΜΕ. Και σε όσους το έχουν και ανάγκη φυσικά.

Θα πω κάτι κλείνοντας. Να έχετε όλοι την υγεία σας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο όλων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.