21 Οκτωβρίου 2008

Εκτρωσεις : Να δολοφονείται το "άρρωστο" παιδί ;

Λοιπόν αυτο τον σύγχρονο Καιάδα που ολοι κοροιδεύαμε (αν αληθευει) στην αρχαια Σπάρτη, δεν μπορω με κανεναν τροπο να ανεχθώ στην συγχρονη και καλα "πολιτισμένη" κοινωνία μας. Τι θα πει αρρωστο ή δυστυχισμένο παιδί; Επειδη η σημερινή "δολοφονική" στην προκειμενη περίπτωση, ιατρική δίνει το δικαίωμα στους εγωιστές και καλοπερασάκηδες σημερινούς γονείς που με κανεναν τροπο δεν έχουν σκοπο να σηκώσουν αυτόν τον σταυρό που λέγεται παιδι με ειδικές ανάγκες, που κι αυτο χρειάζεται την αγαπή μας ισως και περισσότερο απο ένα υγιές. Γονείς που γι αυτους η θυσία ειναι κατι άγνωστο και τεκνοποιούν μονο και μονο για να εξυπηρετήσουν το εγώ τους και να πουν "εχω παιδί". Θυμός
Η ανυπαντρη, ηρωιδα θα έλεγα, μητέρα που προτιμά να μεγαλώσει μονη το παιδί της χωρίς την υποστήριξη ενός πολλές φορές δειλού πατέρα αξίζει καθε σεβασμού και βοήθειας όπως και οι γονείς που αποφασίζουν να δεχθούν την θυσία της ανατροφής ενός "άρρωστου" παιδιού δινοντας αγαπη ειναι για μενα πραγματικοί Ανθρωποι με Α κεφαλαίο.
Τι να κανουμε που καποια νοσηρά γυναικεια και ανδρικά μυαλα αποφασίζουν παιζοντας το θεοι να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές για τις οποίες ειναι σιγουρο ότι καποια στιγμή θα πληρώσουν και μαλιστα ακριβά. Γελιώνται αν νομίζουν ότι το αιμα των αθώων αυτών πλασματων δεν θα τύχει δικαιας υπεράσπισης και θα αποφύγουν την αυστηρότατη ποινή. Και δεν μιλάω μονο για μεταθανάτιες κολάσεις αλλα και επιγειες.
Πρεπει επιτέλους να κατανοήσουμε ότι η βλακεια που ξεστομίζουν διαφορες φεμινιστικά επηρεασμένες γυναίκες "το σωμα μας μας ανήκει και το κανουμε ότι θέλουμε" προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα φοβερά και τρομερά εγκλήματα και τους ποταμούς αίματος αθώων υπάρξεων και μαλιστα παιδιών τους (σχεδον παντα υγιέστατων) που χύνουν, μονο ψυχική και σωματική καταστροφή μπορεί να φερει.
Λυπάμαι αλλα δεν υπάρχει θανατος υπο προυποθέσεις εκτος αν μιλαμε για ευθανασία ζώων. Σκοτώνουν τα αρρωστα σκυλιά, τα αρρωστα άλογα, γενικώς τα αρρωστα και μη θεραπεύσιμα ζώα. Εδω ομως πρόκειται για την ζωή ενος ανθρώπου για τον Θ Α Ν Α Τ Ο ενος ανθρωπου. Αν ειναι ετσι τοτε ας περιμενουμε να γεννηθεί το βρέφος και μετα το σκοτώνουμε με μια ένεση. Αλλα ξεχασα τοτε το λυπόμαστε. Ασε που μετα έχει και δικαιώματα, ανθρωπινα δικαιώματα. Οπότε πρεπει κατι να γινει προτου το δούμε μπροστά μας. Εχετε ακουσει τους επίορκους φονιάδες γιατρούς πως μιλανε κατα την διάρκεια μιας εκτρωσης ωστε να μην φρικαρει η γυναίκα - θυμα;
Οταν ο απορροφητικός σωληνας διαμελίζει ζωντανο το εμβρυο μεσα σε αφόρητους πόνους και απομένει το κεφάλι του το οποίο δεν χωράει στον σωλήνα τοτε ο"ιατρος" (που ορκίστηκε με τον ορκο του Ιπποκράτη οτι με κανέναν τροπο δεν θα προκαλέσει ή θα βοηθήσει τον θανατο του ασθενούς) ζητά την λαβίδα και προσπαθει να πιάσει το κεφαλακι ωστε να ακολουθήσει η αφαίρεση του απο την μητρα. Λοιπον την ωρα εκεινη αποκαλεί το κεφαλάκι με τον ορο "νουμερο ένα".
Τι να πω. Λυπάμαι γιατι στην περιπτωση της εκτρωσης (ή ευγενικά με λογια των υποκριτών "διακοπή της κύησης") δεν τιθεται καν θεμα μαυρου ή ασπρου.
Αυτη η φασιστική νοοτροπία που εχει επικρατησει οπως βλέπω κι αναμεσα σε πολλους, σιγουρα καποτε θα οδηγήσει εναν μελλοντικό κόσμο στο ομαδικό έγκλημα (γιατι οχι) της εξοντώσεως ολων των ατόμων με ιδιαίτερα ψυχικά ή σωματικά προβλήματα με σοβαρή παραμορφωτική ασθένεια, με ανίατη νόσο, με μισή καρδιά καταδικασμένο να μη ζήσει περισσότερο από 3-4 χρόνια". Ετσι τι καλα που θα ειναι, γιατι στο κατω κατω αυτοι στοιχίζουν και επιβαρύνουν τον προυπολογισμό μας με τα έξοδα νοσηλείας τους. Θα ειναι ενας ομορφος, υγιής, "αγγελικα" πλασμενος κόσμος περιπου οπως τον φανταζόταν ο Χιτλερ.
Εχω συναντησει και μιλήσει και με τα δύο ειδη γονιών. Κι αυτους που δεν μπορουν να αντέξουν ενα τέτοιο παιδί (οικονομικώς, ψυχικώς ή συναισθηματικώς) αλλα και αυτους που αποφασισαν να περιμένουν καποιον Αλλον να αποφασίσει για την τύχη του Αυτόν που στο κατω κατω έστειλε αυτή την μεγιστη δοκιμασία στην ζωή τους.
Η εμπειρία μου λέει ότι, ναι η λύπη των γονιών αυτών (και των 2 ειδων) ειναι τεράστια αλλα με μια μεγαλη διαφορά που μονο ψαχνοντας ενδόμυχα μπορεις να διακρίνεις. Στην πρώτη περίπτωση η λύπη ειναι για τον εαυτό τους (καθώς πολλές φορές το ιδιο το παιδι δεν ειναι σε θέση να καταλαβει την σοβαρότητα της καταστασής του) δηλαδή στεναχωριούνται γι αυτα που τραβανε ή προκειται να τραβήξουν οι ιδιοι. Για την κόλαση που θα ζήσουν τα μελλοντικά χρονια. Ετσι αποφασίζουν οτι ειναι προτιμότερος ο ΘΑΝΑΤΟΣ του προβλήματός τους. Αν τωρα προλαβει και γεννηθει τοτε η δυστυχία αρχίζει. Τοτε αρχιζουν τα γογγυτά απο τα ιδρυματα, τα νοσοκομεία, τα χρήματα κλπ.
Οι γονεις της 2ης περίπτωσης ομως κανουν το χρεος τους χωρίς γογγυτά και ενδιαφέρονται ή να θεραπεύσουν το παιδί τους ή τουλαχιστον τα χρονια που θα βρισκεται μαζί τους στην γή, να ζήσει όσο καλύτερα και μεσα σε περιβάλλον αγαπης, γινεται. Λοιπον οι γονείς αυτοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα απο την μεριά του ασθενούς οπως πρέπει, ενω οι πρωτοι απο την μερια του εαυτού τους.
Ετσι και στην έκτρωση πρεπει να αντιμετωπίσουμε την πράξη απο την μεριά του εμβρύου. Καταλαβετέ το δεν θα πάρω ποτέ το μερος (μονο για την περίπτωση της εκτρωσης το τονίζω) ουτε της μανας που κυοφορεί άρρωστο παιδί, ουτε της ανηλικης μανας, ουτε της μανας με οικονομικά προβλήματα, ουτε καν της βιασμένης μανας. Θα ειμαι πάντα με το μερος του αθώου ανυπεράσπιστου εμβρύου που δεν ενδιαφέρεται για τιποτε αλλο εκτός απο το να ζήσει οποια προβλήματα κι αν εχει το ιδιο ή οι γονείς του. Η Ζ Ω Η ενος ανθρώπου ειναι πανω απο καθε τι (συμφερον, χρηματα, εγκλημα,αρρωστια, ηλικία;) σ' αυτον τον κοσμο ή μηπως όχι κι αν οχι σε τι αποτιμηση την εχετε εσεις;



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με βρισκεις απολυτα συμφωνο φιλε Θανο.Η εκτρωση ειναι,οπως και να το κανουμε ΦΟΝΟΣ,ειτε το θελουν μερικοι ειτε οχι.Μεγαλο παντως μεριδιο ευθυνης εχουν και οι υποτιθεμενοι γιατροι που παιρνουν μερος σε μια τετοια ενεργεια,με πληρωμη κιολας, καθως και η κυβερνηση που δεν εχει απαγορευσει τετοιου ειδους απανθρωπες ενεργειες στην χωρα μας.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Η κυβερνηση φίλε Δημητρη οχι μονο δεν τις απαγορεύει αλλα τις επιτρέπει μεχρι 3 μηνών.
Λες και 3 μηνων το εμβρυο δεν ειναι ηδη ανθρωπος που θα έχει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και η καρδιά του ηδη χτυπά. Αλλωστε και το σωματακι του εχει διαμορφωθεί σε ανθρωπάκι...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.