25 Μαΐου 2020

«Έλληνες» στρατεύτηκαν να κάνουν τους Έλληνες να μιλούν σαν Τούρκοι!

Η τουρκικής παραγωγής σειρά «Bahar», που προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο 

ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ 

Είναι πραγματικά εξωφρενικό! Αλλά και αποδεικτικό του καταντήματος και της εθνικής, ιστορικής, πολιτισμικής και πατριωτικής απομείωσης και εξευτελισμού του Ελληνισμού. «Έλληνες», βάλθηκαν ή μάλλον αυτο-στρατεύθηκαν στην υπηρεσία του Ερντογάν για να επιβάλουν στους Έλληνες να σκέφτονται, να μιλούν τουρκικά και να θαυμάζουν το κράτος του Αττίλα! Ο νεο-οθωμανός σουλτάνος δεν έχει ανάγκη να ρίξει ούτε μία ντουφεκιά για να κατακτήσει την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Τον βοηθούν ασμένως ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Εδώ και 15 χρόνια, όπως σημειώνει ο Λεωνίδας Κουμάκης, μέλος του ΙΗΑ (International Hellenic Association): 

«55 διαφορετικά τουρκικά σίριαλ έχουν βάλει την τουρκική γλώσσα σε κάθε σχεδόν ελληνικό σπίτι, με αμέτρητες ώρες προβολών σε ώρες μεγάλης θεαματικότητας, μαζί με ιδανικές εικόνες μιας φανταστικής, ευρωπαϊκής Τουρκίας που μοιάζει με αληθινό παράδεισο» («Γιατί πρέπει να κατέβουν οι τουρκοσειρές από την Ελληνική τηλεόραση», -27.4.2020). 

Αυτές οι τουρκοσειρές, που προβάλλονται ακόμα από ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (και έναν κυπριακό, τον EXTRA), επιδοτούνται γενναία από το ισλαμοφασιστικό καθεστώς του δικτάτορα Ερντογάν με έναν στόχο: 

Να προβάλουν πρώτα στον μουσουλμανικό κόσμο μιαν εξιδανικευμένη εικόνα της Τουρκίας ως ηγήτορος του απανταχού μουσουλμανικού κόσμου. Παράλληλα, έγινε διείσδυση και σε άλλες 75 χώρες (Βαλκάνια, Καύκασος, Μέση Ανατολή, αραβικές χώρες). 

Μέσω αυτών των καλογυρισμένων τουρκοσειρών προβάλλεται η εικόνα μιας Τουρκίας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Καμία αναφορά στις νεο-οθωμανικές επεκτατικές και κατακτητικές ονειρώξεις Ερντογάν. Καμία ένδειξη για την καταπίεση, το δικτατορικό καθεστώς, τις εκατοντάδες χιλιάδες συλλήψεις αντιφρονούντων. 

Ούτε μία αναφορά στα βασανιστήρια Τούρκων πολιτών, στις συλλήψεις και φυλακίσεις δημοσιογράφων, Πανεπιστημιακών, πνευματικών ανθρώπων, δικαστικών, στρατιωτικών και στην εθνοκάθαρση των Κούρδων, των Ασσυρίων και των Αλεβιτών. 

Οι τουρκοσειρές αυτές δεν μεταγλωττίζονται στις γλώσσες των χωρών όπου προβάλλονται. Είναι όρος απαράβατος του ισλαμοφασιστικού καθεστώτος Ερντογάν όπως μεταδίδονται μόνο στην τουρκική. Στην Ελλάδα, όπως επισημαίνει ο Λ. Κουμάκης, ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί άρχισαν από το 2005 να πλημμυρίζουν με αδρά και γενναία επιδοτούμενες τουρκοσειρές. 

Από τις 55 τουρκικές σειρές που προβλήθηκαν στην Ελλάδα, οι 18 προβλήθηκαν στον ΑΝΤ1, 17 στο παλιό ΜΕGA μέχρι το 2018, 7 στον ALPHA, 7 στο STAR, 5 στον SKAI και 1 στο EPSILON. Ο SKAI την περ. Δευτέρα, μοίρασε τον τηλεοπτικό του χρόνο, τρεις ώρες προβολή τουρκοσειρών και τρεις ώρες αφιερωμένες σε ελληνικές σειρές. 

Στην Κύπρο, εκτός από τον EXTRA, που επιμένει προκλητικά και ανενόχλητα να προβάλλει τουρκοσειρές, και άλλοι σταθμοί προέβαλαν κατά καιρούς προγράμματα ιδιοκτησίας Τούρκων παραγωγών. Όπως το αμερικανικό περιοδικό «Time» έγραψε παλαιότερα, οι τουρκοσειρές «αποτελούν το κρυφό όπλο του Ερντογάν!». Με απλά λόγια: 

Πέρα από την εισβολή του Αττίλα στο νησί μας και τη συνεχιζόμενη κατοχή του 37% του εδάφους του και εκτός από τις ασταμάτητες παραβιάσεις και αμφισβητήσεις της κυριαρχίας και του εναέριου χώρου της Ελλάδος στο Αιγαίο, η ισλαμοφασιστική Τουρκία του Ερντογάν επιδίδεται αδίστακτα και σε πολιτισμική εισβολή και επιχείρηση τουρκοποίησης των Ελλήνων. 

Χωρίς να ρίξει ούτε μία σφαίρα αλλά ρίχνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια σε τουρκοσειρές, τις οποίες παρακολουθούν χιλιάδες αγελοποιημένοι και τουρκοξελιγωμένοι Έλληνες από τηλεοπτικούς σταθμούς (και από έναν στην Κύπρο). Αυτές οι τουρκοσειρές είναι μία από τις αιχμές του δόρατος της λεγόμενης «ήπιας ισχύος» (soft power) της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. 

Πρόθυμα γιουσουφάκια, χωρίς εθνικό, ιστορικό ή πατριωτικό έρμα, παραδίδονται στον σουλτάνο για το χρήμα, για την τηλεθέαση, για να κατεδαφίσουν και να ξεθεμελιώσουν κάθε αντίσταση των Ελλήνων έναντι της επέλασης του τουρκο-φασισμού. Με στόχο να καλλιεργήσουν έναν ελληνικό πολτό έτοιμο να υποδεχθεί κάποια στιγμή τον Τούρκο επιβήτορα. 

Πρόκειται για μια άλλου είδους, χειρότερη τουρκική εισβολή και, ουσιαστικά, για μια πολιτισμική γενοκτονία των Ελλήνων στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Κάποιοι ευεπίφοροι καναλάρχες διοχετεύουν συστηματικά και ανενδοίαστα στο υποσυνείδητο των Ελλήνων μιαν παραπλανητική εικόνα της Τουρκίας, παραγράφοντας όσα ο δικτάτορας Ερντογάν διαπράττει και βυσσοδομεί εναντίον της Ελλάδος και της Κύπρου. 

Αυτοί οι πρόθυμοι προαγωγοί της τουρκικής προπαγάνδας μέσα στα σπίτια των Ελλήνων στοχεύουν, ξεδιάντροπα, να κατεδαφίσουν την ιστορία, τον πατριωτισμό, την αξιοπρέπεια και τους αγώνες ελευθερίας των Ελλήνων. Ουσιαστικά, προετοιμάζουν τη νέα τουρκοκρατία διά της πνευματικής δουλείας! 

Ο μεγάλος γνώστης και βαθύς μελετητής της τουρκικής πολιτικής, μακαρίτης καθηγητής, Νεοκλής Σαρρής, είχε πει κάποτε πολύ σωστά: «Η Τουρκία δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο». Και δολοφονικό και γενοκτονικό και επεκτατικό-κατακτητικό μητρώο. Είχε επίσης πει ότι «σε λίγα χρόνια οι Τούρκοι θα κάνουν τους Έλληνες να σκέφτονται σαν Τούρκοι». 

Όμως, η σκληρή πραγματικότητα των τελευταίων χρόνων και ειδικά μετά τις ξεκάθαρες, αναπάντητες απειλές της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος και της Κύπρου είναι πως, «Έλληνες» επιδιώκουν να κάνουν τους Έλληνες να σκέφτονται και να συμπεριφέρονται σαν Τούρκοι. Με τέτοιους εφιάλτες έσωθεν, τι χρείαν έχομεν τον Τούρκον; 

πηγήShare

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...


ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ....ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ....;;;; ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ....;;;; ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.....
ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΘ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.....


Search Results
Web results

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ... - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamilykoukfamily.blogspot.com › 2020/03

Mar 4, 2020 - ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ – ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ... Το BARCODE των τουρκικών προϊόντων στα καταστήματα είναι το 869 ...
You've visited this page many times. Last visit: 5/25/20

Μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamilykoukfamily.blogspot.com › 2018/03

Mar 8, 2018 - Μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα. Οι λέξεις είναι δωρεάν. Τζάμπα και τα ευχολόγια. Αλλο τόσο κοστίζουν οι υποσχέσεις. Eργα, λοιπόν: ούτε σεντ ...ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ...olympia.gr › 2020/04/28 › μποϊκοτα...

Apr 28, 2020 - Ρωσίδα αναλύτρια καλεί σε μποϊκοτάζ τουρκικών προϊόντων: Για διακοπές ... Μποϊκοτάζ σε τουρκικά προϊόντα – «Αντί για την Τουρκία μπορούμε να ... “Έτσι δολοφονούν τις Κούρδισσες τα …koukfamily.blogspot.com › 2019/11


Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.