Τελευταίες αναρτήσεις

28 Νοεμβρίου 2012

Σημεία και τέρατα στo Eurogroup !!! Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση για την Ελλάδα, την οποία δεν δημοσίευσε ... κανείς!


Τι λέει ο Ποινικός Κώδικας για την Επαιτεία και την Αλητεία;

Άρθρο 407. Επαιτεία: Όποιος επαιτεί από φυγοποινία ή από φιλοχρηματία ή κατά συνήθεια τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών μηνών.

Άρθρο 408. Αλητεία: Καταργήθηκε με την παρ.12 περ. β’ του άρθρου 1 του ν. 2207/1994
. ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (ECFR) είναι ένα πανευρωπαϊκό think-tank το οποίο πραγματοποιεί έρευνα και προωθεί την ενημερωμένη συζήτηση σε όλη την Ευρώπη για την ανάπτυξη μιας συνεκτικής και αποτελεσματικής ευρωπαϊκής αξίας με βάση την εξωτερική πολιτική.

Σε ένα πρόσφατο “op-ed” στην Washington Post, οί κ. Ian Bremmer και κ. Mark Leonard επικρίνουν τις «αδιάλλακτες διαφορές» μεταξύ της Ουάσιγκτον και του Βερολίνου. Μια "θεμελιώδης αλλαγή προς το συμφέρον και τις προοπτικές της» απειλεί τώρα «ολόκληρη την δυτική συμμαχία".

Οι συγγραφείς θεωρούν ολοένα και πιο στενή την “εστίαση” της Γερμανίας στην “οικονομική σταθερότητα”, τσαλαπατώντας κατ’αυτόν τον τρόπο άλλα έθνη, συμπεριλαμβανομένων και παραδοσιακών συμμάχων τους.

Κατά τον κ. Ian Bremmer και τoν k. Mark Leonard, η Γερμανία είναι πλέον μία “γεω-οικονομική δύναμη”, η οποία χρησιμοποιώντας το εμπόριο, τις εξαγωγές της, επεκτείνει την επιρροή της και προωθεί τα Εθνικά της συμφέροντά της.

Δείχνει αδιαφορία, για συνεργασία με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ για θέματα της κοινής πολιτικής ασφάλειας.

Η καλή “συμβουλή” του προέδρου των ΗΠΑ, ειδικά κατά τη διάρκεια της eurocrisis, συνεχώς απορρίπτεται από την Γερμανία. Κατά την εκτίμηση των συγγραφέων, το χάσμα μεταξύ της Γερμανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών θέτει σε κίνδυνο πλέον τη φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη.

Τα μέλη του ECFR στην Ελλάδα είναι οι κ. Dora Bakoyannis, Kalypso Nicolaïdis, Loukas Tsoukalis, Stelios Zavvos.

Άς κρατήσουμε αυτά τα ονόματα και ας τα θυμηθούμε στις αμέσως επόμενες εξελίξεις στην χώρα μας και τον ρόλο για τον οποίον τούς προετοιμάζουν και μας “επιφυλάσσουν”, ως χώρα, ως Ελλάδα.

Ας έρθουμε λοιπόν τώρα στην χθεσινή απόφαση του Eurogroup και να προσπαθήσουμε να την μεταφράσουμε σε απλά Ελληνικά, για να εξάγουμε ασφαλή πολιτικά και όχι μόνον, συμπεράσματα, περί της συνεχιζόμενης “κοροϊδίας” και εξαπάτησης του Ελληνικού λαού από τούς “Εταίρους” μας και τα ντόπια φερέφωνά τους.

Η ανακοίνωση του eurogroup σε μετάφραση τα λέει όλα και είναι η παρακάτω :

27 Νοεμβρίου, 2012

Eurogroup δήλωση για την Ελλάδα.
Το Eurogroup υπενθυμίζει ότι η πλήρης συμφωνία έχει επιτευχθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τρόικα σε υπηρεσιακό επίπεδο, έχει ενημερωθεί για τους όρους του προγράμματος και ότι, σύμφωνα με την τρόικα, η Ελλάδα έχει εφαρμόσει όλα τα συμφωνηθέντα πριν από τίς δράσεις.
Η Ευρωομάδα ιδίως χαιρετίζει την επικαιροποιημένη εκτίμηση της τρόικας ότι η Ελλάδα έχει υλοποιήσει με ικανοποιητικό τρόπο ένα ευρύ σύνολο των μεταρρυθμίσεων οι οποίες κυμαίνονται σε μια φιλόδοξη μεσοπρόθεσμη δημοσιονομική στρατηγική του 2013-16, καθώς και τον προϋπολογισμό για το
2013.
Το Eurogroup σημείωσε με ικανοποίηση ότι το επικαιροποιημένο πρόγραμμα περιλαμβάνει όρους νέων μέτρων, οι οποίοι υιοθετήθηκαν από την Ελλάδα για τη βελτίωση της εφαρμογής του προγράμματος, ιδίως μέσω των μηχανισμών διόρθωσης για τη διασφάλιση της επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων όσο και της ιδιωτικοποίησης, καθώς και από έναν ισχυρότερο προϋπολογισμό και τους κανόνες παρακολούθησης.
Η Ελλάδα έχει επίσης ενισχυθεί σημαντικά με τον διαχωρισμένο λογαριασμό για την εξυπηρέτηση του χρέους.
Η Ελλάδα θα μεταφέρει όλα τα έσοδα ιδιωτικοποιήσεων, η τα στοχευμένα πρωτογενή πλεονάσματα, καθώς και το 30% της υπέρβασης πρωτογενούς πλεονάσματος σε αυτόν το λογαριασμό, για την κάλυψη του χρέους υπηρεσιών πληρωμών σε τριμηνιαία μακρόπνοη βάση.
Η Ελλάδα θα αυξήσει επίσης τη διαφάνεια και θα παρέχει πλήρη εκ των προτέρων και εκ των υστέρων πληροφορίες για το EFSF / ΕΜΣ, σχετικά με τίς συναλλαγές του ξεχωριστού λογαριασμού.
Η Ευρωομάδα και πάλι επαίνεσε τις αρχές οι οποίες κατέδειξαν την ισχυρή δέσμευσή τους για την εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής και επανέλαβε την εκτίμησή της, για τις προσπάθειες τις οποίες καταβάλλουν οι Έλληνες πολίτες.
Το Eurogroup σημείωσε ότι οι προοπτικές για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους έχουν επιδεινωθεί σε σύγκριση με το Μάρτιο του 2012, όταν το δεύτερο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε, κυρίως λόγω της επιδείνωσης της μακροοικονομικής κατάστασης και τις καθυστερήσεις στην εφαρμογή του προγράμματος.
Το Eurogroup έκρινε ότι είναι απαραίτητη η αναθεώρηση των δημοσιονομικών στόχων και η συνεπαγόμενη αναβολή του στόχου του πρωτογενούς πλεονάσματος 4,5% του ΑΕΠ 2014 - 2016, με μία ευρύτερη έννοια της βιωσιμότητας του χρέους η οποία περιλαμβάνει χαμηλότερα επίπεδα του χρέους σε μεσοπρόθεσμη βάση, την εξομάλυνση της τρέχουσας καμπύλης χρηματοδότησης μετά το 2020 και την χαλάρωση της χρηματοδότησής του.
Το Eurogroup ενημερώθηκε ότι η Ελλάδα εξετάζει το ενδεχόμενο εφαρμογής ορισμένων μέτρων μείωσης του χρέους στο εγγύς μέλλον, τα οποία μπορεί να απειλήσουν τη δημόσια αγορά χρέους και την προσφορά των διαφόρων κατηγοριών των κυρίαρχων υποχρεώσεών της.
Αυτή είναι η επιλεγμένη διαδρομή, με οποιεσδήποτε τιμές προσφοράς ή ανταλλαγής και αναμένεται να είναι όχι μεγαλύτερη από εκείνες οι οποίες ήταν κατά το “κλείσιμο” την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012.
Το Eurogroup θεωρεί ότι, στην ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, οι ασκήσεις διαχείρισης ευθύνης θα πρέπει να διεξαχθούν σε σχέση με των υπολοίπων κατόχων χρέους μειωμένης εξασφάλισης, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι μοιράζονται μια δίκαιη επιβάρυνση.
Στο πλαίσιο αυτό και αφού είχε την διαβεβαίωση από τις αρχές ότι θα μεταφέρουν την ορμή της δημοσιονομικής επίλυσης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων προς τα εμπρός και με ένα θετικό αποτέλεσμα από την ενδεχόμενη λειτουργία επαναγοράς χρέους, τα κράτη μέλη της ευρωζώνης θα ήταν διατεθειμένα να εξετάσουν τις ακόλουθες πρωτοβουλίες:

•Μείωση κατά 100 μονάδες βάσης από το επιτόκιο που ισχύει για την Ελλάδα τα δάνεια που χορηγήθηκαν στο πλαίσιο της ελληνικής δανειακής διευκόλυνσης.
Τα κράτη μέλη δεν είναι υποχρεωμένα να συμμετέχουν υπό πλήρη οικονομική βοήθεια στο πρόγραμμα για την μείωση των επιτοκίων για το GLF, μία περίοδο κατά την οποία λαμβάνουν τα ίδια οικονομική βοήθεια.
•Μείωση κατά 10 μονάδες βάσης στο κόστος προμήθειας εγγύησης που καταβάλλεται από την Ελλάδα για τα δάνεια του EFSF.
•Η επέκταση των λήξεων των διμερών και των δανείων του EFSF σε 15 χρόνια και η αναβολή της αποπληρωμής τόκων από Ελλάδα για δάνεια του EFSF σε 10 χρόνια. Τα μέτρα αυτά δεν θα επηρεάσουν την πιστοληπτική ικανότητα του EFSF, η οποία υποστηρίζεται πλήρως από τις εγγυήσεις από τα κράτη μέλη.
•Η δέσμευση των κρατών μελών να περάσουν στον “διαχωρισμένο” λογαριασμό στην Ελλάδα, ένα ποσό το οποίο ισοδυναμεί με το εισόδημα για το χαρτοφυλάκιο SMP και το οποίο προκύπτει απο την εθνική κεντρική τράπεζα και από το οικονομικό έτος 2013. 

Τα κράτη μέλη στο πλαίσιο ενός πλήρους οικονομικού προγράμματος βοήθειας δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα για την περίοδο κατά την οποία τα ίδια λαμβάνουν οικονομική βοήθεια.
Η άποψη της Ευρωομάδας, ωστόσο, είναι ότι, τα προαναφερθέντα οφέλη από τις πρωτοβουλίες της ζώνης του ευρώ, απο τα κράτη μέλη, θα προκύψουν για την Ελλάδα με σταδιακό τρόπο και εξαρτώνται από την ισχυρή εφαρμογή από τη χώρα των συμφωνηθέντων μέτρων μεταρρύθμισης κατά την περίοδο του προγράμματος, καθώς και στην μετα-πρόγραμμα περιόδο παρακολούθησης.
Το Eurogroup είναι πεπεισμένο ότι, από κοινού, οι προαναφερθείσες πρωτοβουλίες από την Ελλάδα και τα άλλα κράτη μέλη της ευρωζώνης θα μειώσουν το δημόσιο χρέος στην Ελλάδα, θα την επαναφέρουν πίσω σε μια βιώσιμη πορεία καθ `όλη την διάρκεια του προγράμματος και την επόμενη δεκαετία και θα διευκολύνει τη σταδιακή επιστροφή στη χρηματοδότησή της απο τίς αγορές.
Τα μέλη της ζώνης του ευρώ, τα κράτη θα εξετάσουν περαιτέρω μέτρα και βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, την συγχρηματοδότηση
διαρθρωτικών ταμείων και τήν περαιτέρω μείωση των επιτοκίων της ελληνικής δανειακής διευκόλυνσης, εφόσον είναι αναγκαίο, για την επίτευξη περαιτέρω αξιόπιστης και διατηρήσιμης μείωσης του ελληνικού χρέους σε σχέση προς το ΑΕΠ, όταν η Ελλάδα φτάσει σε ένα ετήσιο πρωτογενές πλεόνασμα, όπως προβλέπεται στο τρέχον μνημόνιο, εξαρτάται δε από την πλήρη εφαρμογή όλων των όρων οι οποίοι περιέχονται στο πρόγραμμα, με σκοπό να εξασφαλισθεί ότι κατά το τέλος του προγράμματος του ΔΝΤ το 2016, η Ελλάδα θα μπορεί να φτάσει σε μια σχέση χρέους προς το ΑΕΠ κατά το έτος αυτό στο 175% και το 2020 στο 124% του ΑΕΠ, και το 2022 ένα χρέος προς το ΑΕΠ αισθητά χαμηλότερο από το 110%.
Όπως αναφέρεται από το Eurogroup στις 21 Φεβρουαρίου 2012, έχουμε δεσμευτεί για την παροχή επαρκούς υποστήριξης προς την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του προγράμματος και πέρα, μέχρι να ανακτήσει την πρόσβαση στην αγορά,
υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις και τους στόχους της προσαρμογής του προγράμματος.
Το Eurogroup καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα απαραίτητα στοιχεία είναι τώρα σε θέση να δρομολογήσουν τα κράτη μέλη τις σχετικές εθνικές διαδικασίες οι οποίες απαιτούνται για την έγκριση της εκταμίευσης της επόμενης δόσης EFSF, η οποία ανέρχεται σε 43,7 δισ. ευρώ.
Ύψους 10,6 δισ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του προϋπολογισμού και 23,8 δις ευρώ σε ομόλογα του EFSF τα οποία προορίζονται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και θα πρέπει να καταβληθούν έως τον Δεκέμβριο.
Η εκταμίευση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει σε τρεις υπο-δόσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2013, σε συνδυασμό με την εφαρμογή του Μνημονίου, ορόσημα (συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής της φορολογικής μεταρρύθμισης, η οποία συμφωνήθηκε τον Ιανουάρίο) τα οποία θα συμφωνηθούν με την τρόικα.

Το Eurogroup αναμένει να είναι σε θέση να αποφασίσει επίσημα για την εκταμίευση έως τις 13 Δεκεμβρίου, αφού ολοκληρωθούν οι εθνικές διαδικασίες των κρατών-μελών αυτών και μετά από επανεξέταση των αποτελεσμάτων μιας δυνατόν buy-back λειτουργία χρέους από την Ελλάδα.


Κάποιοι πρέπει να δικαιολογήσουν και να αιτιολογήσουν τούς πανηγυρισμούς τους, στο υποτιθέμενο “ουσιαστικό” κούρεμα των 42 δισ, (τώρα το λένε επαναγορά ομολόγων), εάν και εφόσον γίνει, ποιος θα το πληρώσει, μήπως οι Έλληνες διακρατούντες Ελληνικά ομόλογα δηλ, τα ασφαλιστικά ταμεία, οι Τράπεζες, και οι μικροομολογιούχοι ;;;

Στη νέα σειρά άρθρων που ξεκινάμε σήμερα προκύπτουν τα εξής αμείλικτα ερωτήματα, τα οποία θα απαντηθούν και θα αναλυθούν στο δεύτερο μέρος της έρευνας αυτής:

- Τι προκύπτει άραγε, από την ανακοίνωση του eurogroup σε σχέση με το μέλλον των Ασφαλιστικών Ταμείων της χώρας μας;

- Αν τελικά δεν υλοποιηθεί το κούρεμα των ομολόγων, τότε τι γίνεται με την βιωσιμότητα του χρέους και την εκταμίευση των επομένων δόσεων;


Οι πανηγυρισμοί των “προθύμων σωτήρων” αφορούν την πλήρη καταστροφή των ασφαλιστικών ταμείων και την πλήρη ισοπέδωσή των, διότι τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα ανακεφαλαιοποιηθούν, μόνον οι Τράπεζες θα ανακεφαλαιοποιηθούν (δηλ, θα πάρουν ζεστό χρήμα το οποίο θα πληρώσει ο Έλληνας πολίτης), και επομένως θα τίς αναστήσουν από την χρεοκοπία.

Οι κ. Σαμαράς, κ. Βενιζέλος, και ο “αριστερός” κ. Κουβέλης δια του Υπουργού τους κ. Στουρνάρα “πανηγυρίζουν” την πλήρη ισοπέδωση της κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα. Την πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα !!!

Ώρα να αναλάβουν οι “χρυσές” εφεδρείες του πολιτικού νεοφιλελεύθερου συστήματος, και το “γαϊτανάκι” της εξαπάτησης του Ελληνα πολίτη καλά κρατεί.

Που θα πάει όμως, κάποια μέρα θα το καταλάβει και ο πιo απληροφόρητος, και τότε δεν θα υπάρχουν πέτρες αλλά κάτι άλλο πολύ χειρότερο!!!

ΕΠΕΤΑΙ Β! ΜΕΡΟΣ (δείτε το ΕΔΩ)

πηγή Aegean Times

(όσοι επιθυμούν να διαβάσουν την ανακοίνωση στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο μπορούν στην ανάρτηση του Aegean Times ΕΔΩ)Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.