8 Δεκεμβρίου 2011

Για όσους ήλπισαν ή συνεχίζουν να ελπίζουν στον Καζάκη ! (βίντεο)

Η δημιουργία ρευμάτων με την ευλογία της παγκοσμιοποίησης της παγκόσμιας τάξης και της αλεστικής αφομοίωσης κάθε λαού, κάθε πολιτισμού, κάθε πολιτιστικής κουλτούρας και θρησκευτικής λατρείας, βρήκε έναν ακόμη φορέα στην Ελλάδα. Τον κ. Καζάκη.

Στο παρακάτω video που θα παρακολουθήσετε θα διαπιστώσετε ότι ξετσίπωτα μας λέει:

Στο 3,21' λέει: «Έλληνας είναι οποιοσδήποτε επενδύει σ΄αυτήν την χώρα, το μελλον το δικό του και το μέλλον των παιδιών του.
Ανεξαρτήτως καταγωγής. Αν είναι Σέρβος, αν είναι Τούρκος, αν είναι Βούλγαρος, αν είναι αρβανίτης ή αν είναι Έλληνας. Αλλά ένας είναι ο λαός!»

Στο 4,15' λέει : ένας είναι ο λαός ανεξάρτητα του τι πιστεύει και ανεξάρτητα από την καταγωγή του.
Αυτό πάμε να πετύχουμε! Αυτό είναι το ζήτημα!!

Αν παρατηρήσουμε με προσοχή την λέξη "αρβανίτης" που χρησημοποιεί προφανώς την χρησιμοποιεί αντί της λέξης "Αλβανός". Θέτει δηλαδή ένα ύπουλο θέμα. Την δήλωση από μέρους του ότι οι Έλληνες Αρβανίτες, είναι Αλβανοί.


Μέσα σε λίγες μόνο λέξεις περιέλαβε φοβερές μειοδοσίες κατά του ελληνικού έθνους και κατά της ορθόδοξης παράδοσης και του ορθόδοξου πολιτισμού του γένους των Ελλήνων.

Μάλιστα δηλώνει ότι : αυτός είναι ο κεντρικός σκοπός του και αυτό προσπαθεί να πετύχει.
Τον αφελληνισμό, την απομόνωση της ορθόδοξης παράδοσής μας, και την μαγαρισμένη κουρτίνα του πολυ-πολιτισμού, ο οποίος απέτυχε οικτρά στην Δύση και το παραδέχονται μία -μία οι δυτικές κυβερνήσεις.


Καληνύχτα κύριε πολυ-πολιτισμικέ παγκοσμοιοποιημένε Καζάκη



ευχαριστούμε το Ελληνικό Ιστολόγιο

από το Αντιπαρακμή




Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ψέμματα όλα αυτά!

Είμαστε τόσο σκατόφαρα που και σωτήρας να φανεί θα τον ξεκοιλιάσουμε και μόλις βρούμε μέσα στο στομάχι του το χαρτί που λέει "αυτός είναι για να σας σώσει" τότε θα πούμε, ρε σεις, αυτός πραγματικά ήθελε το καλό μας.
Αυτοί που πετάνε λάσπη απλά θέλουν να ψηφίσουν ή γιωργακη, ή αντωνάκη κ γενικώς άτομα που μας έφτασαν μέχρι εδω, ωστε να διαιωνιστεί κι άλλο το κακό.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου ανωνυμε θα κρατησω μια μικρη επιφυλαξη για τον φρυγικο σκουφο που τον εχω συναντησει πολλες φορες σε εικονες της δημοκρατίας....
Αλλα το απαραδεκτο που ειπε για τους Αρβανίτες που ειναι 100% Ελληνες και δεν εχουν καμια σχεση με τους Αλβανους πρέπει να το παρει πισω.....

Αν θελει να πολιτευτει να ξερει και να προσεχει τι λεει....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης ξέρουν και προσέχουν τι λένε και τι κάνουν!

Είναι πρωταθλητές της απάτης και της κωλοτούμπας. Και οφείλουμε εναλλάξ και αιωνίως να προσκυνάμε το καθεστώς της αναίσχυντης προδοσίας τους!

Ενώ ο Καζάκης, που δεν ενέκυψε και δεν εξιχνίασε το θέμα της εθνολογικής προέλευσης των Αρβανιτών πρέπει να ριφθεί στο πυρ της ιερής εξέτασης του συκοφάντη.

Γιατί το κομμάτι, που προέρχεται από το "μακελειό" του Χίου-πρέπει καλά να θυμάμαι- πρέπει να αναφέρεται στον Παπα-δήμιο της Τριμερούς.

Αλλά και τα υπόλοιπα αποτελούν συνονθύλευμα από άσχετες μεταξύ τους τσόντες....

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητε μου και σεβαστε μου παπαΗλια Τα φιλαρακια της Βοστωνης μας δουλευουν ομαδικως....
Ο Καζακης μπορω να πω οτι σταθηκε μεχρι τωρα αρκετα καλα στις εκτιμησεις αλλα καισ τις θέσεις του...
Ομως δεν πιστευω οτι το σφαλμα που εκανε το εκανε εκ λάθους ή εξ άγνοιας κι αυτο ειναι που με φοβίζει...
Δεν ξερουμε πλεον απο που να προφυλαχθούμε....

Οσο για τον Χιο δεν γνωριζω αν προερχονται απο εκει τα κομματια... το μονο που ξερω ειναι αυτο που βλέω στο βιντεο... το οποιο σιγουρα δεν ειναι παραποιημενο...

θα μπορουσε καποιος να πει οτι στην συκγεκριμενη ομιλια του ο Καζακης ειπε και πολλά άλλα πολύ σωστα γικαι επιλεχθηκε εκ του πονηρου το συγκεκριμενο να τον δυσφημίση...

Το μονο που μπορω να πω χωρις να αμφιβαλω για αυτο ειναι οτι καλο ειναι να προσεχουμε συνολικά τι λεμε και να μην δινουμε λαβες σε αυτους που θέλουν να μας βλαψουν....

Επιφυλασομμαι λοιπον να βαλω και καποιο βιντεακι με μερικα απο τα σωστα που εχει πει ο Καζακης... αν και πρέπει να εχω κανει παλιοτερα σχετικες αναφορες.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Θάνο


Εξαιτίας της ανάρτησης αυτής αναγκάστηκα να μελετήσω ολόκληρο το εκτενές κείμενο το αναφερόμενο στο Ε.ΠΑ.Μ (Ενιαίο Παλαϊκό Μέτωπο).


Για να μπορέσω να διαπιστώσω κάποια σημεία επίμεμπτα και σχετικά με τη μασονία ή την παγκοσμιοποίηση. Και δεν βρήκα.

Αντίθετα μάλιστα....

Με εκτίμηση

παπα-Ηλίας

Ανώνυμος είπε...

Οι Αρβανιτες ειναι 100% ελληνες χριστιανοι ορθοδοξοι και έπαιξαν κυρίαρχο και ουσιαστικό ρόλο τόσο κατά τη διάρκεια της Eλληνικής Επανάστασης του 1821 όσο και στη διαμόρφωση του Ελληνικού κράτους στη συνέχεια.
Ηταν απο τους πρωτεργατες και μετεπειτα ηρωες της επαναστασης του 21 (Μπουμπουλινα Μποτσαρης Κριεζιωτης Μιαουλης κ.α.)
Η καταγωγη τους ειναι απο ενα αρχαιο ελληνικο φυλλο πιθανοτατα τους Δωριεις:Δωρική καταγωγή
Έχει διατυπωθεί η άποψη ότι οι Αρβανίτες είναι απόγονοι των δωρικών ελληνικών φύλων. Οι υποστηρικτές της άποψης αυτής τονίζουν τις ομοιότητες στην κουλτούρα μεταξύ Αρβανιτών και Δωριέων, καθώς ήταν λαοί σκληροί, πολεμοχαρείς και λιτοί, με κύρια απασχόληση την κτηνοτροφία (χαρακτηριστικό δωρικό στοιχείο) και τις αγροτικές καλλιέργειες και γενικά κοινωνίες κλειστές μη δεχόμενες επιμειξίες. Ακόμη και οι φατρίες είναι δωρική μορφή κοινωνικής συγκρότησης, ενώ τα ελληνικά αρβανίτικα από μελέτες που έχουν γίνει, αποδείχθηκε ότι περιέχουν πλήθος ομηρικών λέξεων, η δε δομή της γλώσσας είναι λιτή και "βαριά" και πιθανόν πρόκειται για μία δωρική γλώσσα αρχαϊκού τύπου.
Στην ελλαδα κατεβηκαν απο την περιοχη αρβανον της αλβανιας τον 13 αιωνα και εγκατασταθηκαν σε διαφορες περιοχες
Πριν πεταξουμε την κοτσανα μας λοιπον και γινουμε ρεζιλι με αυτα που λεμε ας ανοιξουμε πρωτα κανενα βιβλιο η εγκυκλοπαιδεια (Π.χ.Καζακης)

Ανώνυμος είπε...

Οι Αρβανίτες (arbërorë ή arbëreshë) είναι οι απόγονοι μεταναστών από την Βόρεια Ήπειρο, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν σε περιοχές της κεντρικής και νότιας Ελλάδας κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, κυρίως μεταξύ του 13ου αιώνα και του 15ου αιώνα. Αγισιλάος Τσελάλης. Πλαπούτας. Εκδότης: Γιαννίκος Β. - Καλδής Β., 1962 (pp. 31 and 45). Το 1350 – 1430 επί Μανουήλ Κατακουζηνού και Θεοδώρου Β’ Παλαιολόγου ήρθαν στην Πελοπόννησο αλβανόφωνοι χριστιανοί, καλεσμένοι από τους δεσπότες του Μυστρά να πυκνώσουν τον αραιωμένο από τους συνεχείς πολέμους, τους λιμούς και τις θεομηνίες πληθυσμό. Η καταγωγή τους ήταν από τους πανάρχαιους Ιλλιρυείς Έλληνες της Ηπείρου. Ορεσίβιοι βοσκοί και κυνηγοί, απλοϊκοί και άξεστοι, καρτερόψυχοι, με μεγάλη αντοχή, ρώμη και τόλμη, ψηλοί, αρρενωποί, λιγερόκορμοι και ωραίοι... Χριστιανοί, ακραιφνείς Έλληνες Ηπειρωτικής κι’ αυτοί καταγωγής, όπως και οι Σουλιμοχωρίτες (σ. σ. Σουλιμοχώρια Τριφυλλίας), ήσαν και οι Λιδωρίσιοι της Γορτυνίας. Οι Αρβανίτες έπαιξαν κυρίαρχο και ουσιαστικό ρόλο τόσο κατά τη διάρκεια της Eλληνικής Επανάστασης του 1821 όσο και στη διαμόρφωση του Ελληνικού κράτους στη συνέχεια.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Εχω κανει πολλες αναφορες στους Αρβανίτες.
Μπορειτε να δειτε μια στον παρακατω συνδεσμο

http://koukfamily.blogspot.com/2010/01/blog-post_22.html

Επίσης για οσους θέλουν μια εξαιρετικη αναφορα βρισκεται στο Livepedia

http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%91%CF%81%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.