2 Μαρτίου 2011

Ο UCK δρά στην Αθήνα - Ο ρόλος της "National Liberation Army" και πως αξιοποιεί τις αλβανικές συμμορίες της χώρας μας.

Ο ρόλος της "National Liberation Army" και πως θέλει να αξιοποιήσει τις αλβανικές συμμορίες της χώρας μας. Η έκθεση των αμερικανών και το σχέδιο για τη "Μεγάλη Αλβανία".

Το UCK δρά στην Αθήνα;

Η εξτρεμιστική παραστρατιωτική οργάνωση που ονειρεύεται τη «Μεγάλη Αλβανία» και απειλεί να αιματοκυλίσει όλα τα Βαλκάνια έχει απλώσει τα πλοκάμια στην....
πρωτεύουσα και πράκτορές της αναλαμβάνουν σιγά-σιγά δράση; Αυτά τα κρίσιμα ερωτήματα απασχολούν τις Υπηρεσίες Πληροφοριών που καλούνται να δώσουν απαντήσεις και μάλιστα άμεσες και έγκυρες.


Το θέμα ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες -τις οποίες οι αρμόδιες Αρχές δεν επιβεβαιώνουν- από το μακελειό στον Βύρωνα και τις έρευνες που το ακολούθησαν, κατά τις οποίες στη γιάφκα των εγκληματιών βρέθηκαν και προκηρύξεις του UCK, μαζί με τον τεράστιο αριθμό όπλων που διέθεταν οι Αλβανοί ληστές.


Το εάν οι Αλβανοί εγκληματίες συνδέονται με τον UCK απασχολεί - μετά τη, μη επιβεβαιωμένη, ανεύρεση των προκηρύξεων - τις Αρχές Ασφαλείας που διευρύνουν το πεδίο των αναζητήσεών τους.


Προβληματίζονται, δηλαδή, οι Υπηρεσίες Πληροφοριών πέραν του γεγονότος της ύπαρξης πολλών όπλων, αφενός από την αγριότητα των δραστών και αφετέρου από τον τρόπο δράσης τους.


Για το λόγο αυτό, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο το οπλοστάσιο που είχαν στην κατοικία τους οι δράστες της συμπλοκής του Βύρωνα να οδηγεί σε εξτρεμιστικές ομάδες όπως ο UCK και παρακλάδια του. Ομάδες για τις οποίες οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ειδοποιήσει με έκθεσή τους ότι ετοιμάζουν αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια.


Στο διαμέρισμα που νοίκιαζαν οι Αλβανοί κακοποιοί βρέθηκαν μεταξύ άλλων δεκάδες όπλα, πιστόλια, τέσσερα Καλάσνικοφ, 25 χειροβομβίδες, εκατοντάδες φυσίγγια και δέκα κιλά εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ. Οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι.


Αν σ' αυτήν την περιουσία προστεθεί και η πληροφορία για τις προκηρύξεις του UCK, τότε η σύνδεσή τους με τα όπλα οδηγούν στο μίτο της Αριάδνης: Στη δράση των Αλβανών παραστρατιωτικών οργανώσεων και στη συνεργασία τους με τους εξτρεμιστές στην Αλβανία.


Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για την «επέκταση» των επαγγελματικών ενασχολήσεων των Αλβανών εγκληματιών, που έως τώρα «εισήγαγαν» ναρκωτικά και όπλα. Οι μυστικές Υπηρεσίες ψάχνουν τώρα τα ίχνη που θα τους οδηγήσουν στο «μεγάλο αφεντικό», είτε αυτό είναι από τους επικεφαλής της αλβανικής μαφίας που δρα ανεξέλεγκτα στη χώρα μας, είτε αυτό είναι το άτομο που απεργάζεται την έκρηξη άλλου τύπου ενεργειών. Έως τώρα οι συλληφθέντες ουδέν έχουν καταθέσει. Το «παίζουν» σκληροί και δεν «καρφώνουν» τις διασυνδέσεις τους. Οι αστυνομικοί, πάντως, δείχνουν υπομονή και ευελπιστούν ότι οι δράστες αργά ή γρήγορα θα «σπάσουν» και θα μιλήσουν πιθανότατα για πράγματα που έως τώρα είναι στη σφαίρα της φαντασίας.


Η σύνδεση

Αφετηρία στο «άπλωμα» των ερευνών είναι το ερώτημα: Σε τι θα μπορούσε να χρησιμεύσει ο τόσος μεγάλος όγκος των όπλων σε μία συμμορία ληστών; Τα όπλα, τα πιστόλια και τα αυτόματα θα μπορούσαν εύκολα να χρησιμοποιηθούν από τους ληστές, ενδεχομένως και οι χειροβομβίδες, για τη διαφυγή τους. Το ΤΝΤ όμως;


Αστυνομικές Εισαγγελικές Αρχές, προσπαθούν με συντονισμένες ενέργειες να εντοπίσουν της προέλευση των όπλων και τις διασυνδέσεις των δύο Αλβανών συλληφθέντων. Οι πληροφορίες καταφτάνουν στο μέγαρο της ΓΑΔΑ, στην Αλεξάνδρας, σαν βροχή και οι αστυνομικοί προσπαθούν να τις διασταυρώσουν. Και μία από αυτές θέλει τα μέλη της συμμορίας να καθοδηγούνται από Αλβανούς εξτρεμιστές-μέλη του UCK.


Το ενδεχόμενο άμεσης σύνδεσης του UCK και των εγκληματιών εξετάζουν με κάθε σοβαρότητα οι αστυνομικοί. Το σενάριο διασύνδεσης των ενόχων με αλβανικές τρομοκρατικές ομάδες-παρακλάδια του UCK με διεθνή δράση ίσως οδηγήσει σε ένα ολόκληρο δίκτυο, το οποίο έχει απασχολήσει τις αμερικανικές μυστικές Υπηρεσίες. Εάν αποδειχτεί ότι οι Αλβανοί συλληφθέντες συνδέονται με τέτοιες ομάδες ή καθοδηγούνται από συμπατριώτες τους που συμμετέχουν σε αυτές, τότε οι αποκαλύψεις θα είναι συγκλονιστικές και θα κάνουν τον γύρο του κόσμου.


Οι οργανώσεις

Ποιες είναι όμως οι οργανώσεις που φαίνεται να συνδέονται με τους Αλβανούς συλληφθέντες; Οι έρευνες στρέφονται προς την αλβανική NLA (National Liberation Army). Πρόκειται για μέλη του UCK που αποσχίστηκαν από αυτόν, ιδρύοντας μία ακόμη σκληρότερη τρομοκρατική οργάνωση. Σύμφωνα με έκθεση της CIA, η NLA , η οποία ελέγχει το εμπόριο παράνομων όπλων στα Βαλκάνια με έδρα το χωριό Veleshta στην Αλβανία, έχει στρατολογήσει σκληροπυρηνικούς Κοσοβάρους που ελέγχουν το Τέτοβο, το Αρατσίνοβο και τη μαφία των Σκοπίων.


Η ίδια έκθεση των αμερικανικών μυστικών Υπηρεσιών εκτιμά ότι η οργάνωση αυτή, μαζί με άλλο ένα δίκτυο μικρότερων οργανώσεων, ετοιμάζουν την επιχείρηση «Καυτή άνοιξη των Βαλκανίων». Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με τη CIA, για οργανωμένο σχέδιο Αλβανών εξτρεμιστών και οραματιστών της «Μεγάλης Αλβανίας» για αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ελλάδα, με στόχο την αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.


Τους φόβους για την περίοδο δραστηριοποίησης των «σκληρών» Αλβανών και η ανεύρεση του οπλοστασίου και των προκηρύξεων επιτείνει το γεγονός πως η αμερικανική έκθεση αναφέρει ότι η συντονισμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα, στα Σκόπια, στο Μαυροβούνιο και στη Βουλγαρία αναμένεται να γίνει στις αρχές Απριλίου, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει πότε.


Στο παρασκήνιο υπάρχει μια συντονισμένη επιχείρηση των Μυστικών Υπηρεσιών πολλών χωρών να συλλάβουν τους καθοδηγητές τόσο του NLA όσο και των περιφερειακών ομάδων του, οι οποίοι βάσει πληροφοριών οδηγούν προς αιματοκύλισμα με στόχο τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» και την ισχυροποίησή τους με πολιτική δράση ύστερα από τις αιματηρές συγκρούσεις.


Οι έρευνες στρέφονται προς άλλη μια οργάνωση, που διατηρεί στενές σχέσεις και συνεργάζεται με τον NLA. Πρόκειται για την ANA ή AKSH (Albanian National Army). Και αυτή είναι «χτισμένη» από πρώην σκληροπυρηνικά μέλη του UCK τα οποία έχουν αναπτύξει έντονη παραστρατιωτική δραστηριότητα. Ο τρόπος δράσης τους είναι γνωστός από το δυτικό Κοσσυφοπέδιο, όπου η οργάνωση κατάφερε να στήσει σημεία ελέγχου ύστερα από μία σειρά ένοπλων αιματηρών περιστατικών.


Οι ελληνικές αρχές προσπαθούν τώρα να διαπιστώσουν αν υπάρχει σύνδεση των συλληφθέντων με Αλβανούς εξτρεμιστές. Πολλοί είναι αυτοί στο παρασκήνιο που συνδέουν τις συλλήψεις με την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας όπλων από την KFOR το 2006 στο Μαυροβούνιο και τις συλλήψεις πέντε Αλβανών, οι οποίοι, όπως αποδείχτηκε, συνδέονταν με αυτές τις ομάδες.


από το ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΟ
Πάω και στοίχημα ότι αυτοί που σκότωσαν τα παιδιά της ΔΙΑΣ ήταν Αλβανοί UCKάδες.
Ολο το σκηνικό και το σενάριο δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Ηταν στημένο για να σκοτώσουν Ελληνες αστυνομικούς...

Και να τονίσουμε ότι η αναφορές της CIA δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν πολύ σοβαρά γιατί όπως λέει και το ιστολόγιο ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προκειται ουσιαστικά για την "μαμά" οργάνωση του UCK.



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ.

ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟφασιστοΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

BINTEO - ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ


Παύλος Αντωνόπουλος.ο γνωστός - άγνωστος «κουκουλοφόρος»

Στοιχεία από το πραγματικό βιογραφικό του.
Ο Παύλος Αντωνόπουλος έχει ως «βιτρίνα»
το επάγγελμα του καθηγητή χημείας.
((ΚΟΚΤΕΗΛ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΛΠ!!!))

Το πραγματικό επάγγελμα του Παύλου Αντωνόπουλου είναι Καθηγητής Προβοκάτσιας.

Μέλος του ΑΝΤAΡΣΥΑ, πρώην μέλος της ΟΛΜΕ. Υποψήφιος με το ΑΝΤΑΡΣΙΑ στις δημοτικές εκλογές που πέρασαν με τον συνδυασμό
"ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ"
Είναι τώρα μέλος στην Ε' ΕΛΜΕ.

--->(Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛ.ΑΛΑΒΑΝΟ!!!!)

Καθοδηγεί μαζί τον Κωνσταντίνου
μουσουλμανικές κινητοποιήσεις
στο κέντρο της Αθήνας,
ενώ δικαιολογούσε το πλιάτσικο
και την καταστροφή της Αθήνας εκείνον το "Δεκέμβριο"
χαρακτηρίζοντας επαναστάτες τους πλιατσικολόγους και τους εμπρηστές.
Ο Παύλος Αντωνόπουλος
είναι ένας από τους καθοδηγητές των γνωστών - αγνώστων κουκουλοφόρων,
με μοναδικό στόχο το καπέλωμα και την διάσπασή ειρηνικών πορειών.
Το παρακάτω βίντεο περιέχει σκηνές του Παύλου Αντωνόπουλου εν ώρα πραγματικής εργασίας:
23 Φεβρουαρίου 2011 τόπος Αθήνα, η διάσπαση της ειρηνικής πορείας.



Δείτε όλο το βίντεο με την δράση των κουκουλοφόρων που φαίνονται και τα πρόσωπά τους



Πηγή: http://lailapa.blogspot.com/2011/02/blog-post_28.html

Ανώνυμος είπε...

Πέρα απο το ότι αυτά που γράφεις ειναι ατεκμηρίωτα, διακρίνω μια ξενοφοβία, ένα ρατσισμό και μίσος κατά της Δημοκρατίας. Αν και δεν πιστεύω ότι κ εσύ ο ίδιος γνωρίζεις που ανήκεις (το Κoukfamily τα λέει όλα Ελληνούλη) σε πληροφορώ επειδή τυχαίνει να ζω και στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, ότι σε όλες μα όλες τις βρωμοδουλειές που εξιχνίασε η αστυνομία στην περιοχή ήταν εμπλεκόμενοι και κάτι Ελληνούληδες σαν εσένα. Το πρωί βρίζανε τους κολοΑλβανούς στα καφενεία και το βράδυ κάνανε ΄βρωμοδουλειές παρέα.Το έγκλημα δεν γνωρίζει ούτε σύνορα,ούτε εθνικότητες. Μονο το χρήμα ενδιαφέρει καθε εγκληματία.
Και κάτι άλλο στην βορειο Ήπειρο ζούνε Ελληνάρες που λειτουργούν Εκκλησίες και υψώνουν Ελληνική σημαία και περιτριγυρίζονται από Αλβανούς και δεν κολώνουν πουθενά κ σε τίποτα. Δεν είναι σαν κατι λαπάδες σαν εσένα που καθονται στον υπολογιστή κ γράφουν παπαρολογίες χωρίς να λογαριάζουν τις συνέπειες των γραπτών τους. Σκέφτηκες ότι μπορεί κάποιοι ανεγκέφαλοι σαν εσένα Αλβανούληδες μπορεί να τα πάρουν στο κρανίο αν σε διαβάσουν κ να κάνουν προβοκάτσιες κλπ στη μειονότητα. (Που να το σκεφτείς; θέλει κ μυαλό βλέπεις) Αν γίνει βέβαια κατι τέτοιο σίγουρα θα κατακεραυνώσεις με τα ηλίθια γραπτά σου τους κολοΑλβανούς την άλλη μέρα κιόλας,πίνοντας ποτάκι στο σαλονάκι σου.
Ελληνούλης είσαι φίλε κ τίποτα περισσότερο. Και αν θέλεις να προσφέρεις κ κάτι στην Πατρίδα μας, κοίτα αν μπορείς να βοηθήσουμε την μειονότητα μας στη Βόρειο Ήπειρο κ να τους ενισχύσουμε, γιατί φυλάνε Θερμοπύλες κ περνάνε Γολγοθά.
Και μην απαντήσεις γιατί στο ηλίθιο blog σου δεν ξαναπατάω koukfamily ε koukfamily

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Λοιπον ανωνυμε 11.22 μιας και μου ειπες να μην απαντησω δινοντας μου και εντολές μεσα στο ιστολογιο μου!!!!.... και μιας και βαζω στοιχημα ότι περιμενεις απαντηση..μεσα στο χαος επιπολαιότητας σου...ας απαντησω.

Μου επιτιθεσαι προσωπικα και χωρις να με γνωρίζεις οπότε έχω μονο δύο επιλογες...Η θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου ή θα σου επιτεθώ με τον ίδιο τόνο....

Επειδή σχεδόν πάντα επιλέγω για λογους ευπρέπειας την άμυνα και την υπεράσπιση σημερα αποφάσισα να περασω τηρησω την δική σου σταση...η οποία είναι και η μονη που ταιριάζει σε έναν ..Αλβανο...

Το ιστολογιο αυτο πάντα ήταν στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών που εσεις οι Αλβανοί χρόνια βασανίζετε.. Αποδειξη είναι ότι εχουμε ως ιστολογιο, στενες επαφες με όλους τους βορειοηπειρωτικούς συλλόγους και φυσικά είμαστε αντίθετοι με τους UCKάδες όπως εσυ...

Τα καλα σου ελληνικά δεν μπορουν να μας παραπλανησουν. Μονο ένας Αλβανός θα μπορουσε να γραψει το κείμενο αυτο και προδοθηκες....

Προβοκάτσια ειναι το δικο σου μηνυμα Αλβανε που απειλείς εμμέσως όλους τους αδερφούς μας βορειοηπειρώτες γραφοντας λες κι εισαι Ελληνας...

Συντομα όμως θα μας βρεις μπροστά σου γιατι ο καναπές έχει παρέλθει προ πολλού...

Σε καταλαβαμε ρε Σκιπταρε γκεγκη τουρκαλβανε και τις Θερμοπύλες και τον Γολγοθα μην τα αναφερεις γιατι δεν τα γνωριζεις. Καλυτερα να αναφέρεις τον αρχηγό σου τον μακαρίτη τον τουρκο τον Οζαλ που όταν ειχε ερθει στα Τιρανα του φυλαγε όλο το υπουργικο συμβουθλιο σας τα χερια!!!!

Θέλεις να σας γλύφουμε για να μην πειράζετε τα αδερφια μας..Τι λες ρε;

Και τόσα χρόνια που μας εχετε κατασφάξει και κατακλέψει τι καταλάβαμε; Πρέπει όλα να τα ξεχασουμε, να τα σβησουμε και μάλιστα εφόσον συνεχίζετε να τα κάνετε; Μεχρι πριν λιγο καιρό τα τιποτενια ανδρεικελα σαν κι εσενα σκότωσαν εναν αδερφό μας Βορειοηπειρώτη επειδη μίλαγε ...ελληνικά

Ρε ουστ γλυφτρακι του Τούρκου.
Ανθρωποι άπιστοι απατριδες που πουλατε για το χρημα τα πάντα...

Μιλας εσυ για Δημοκρατία...Τι ειναι αυτο εχεις ρωτησει τους ομοεθνείς σου;
Κυβερνιεστε από τοτε που έφυγαν οι δικτατορες από μαφιοζικες συμμορίες και θα μου μιλησεις για δημοκρατία;...

Εμεις μπορεί να εχουμε πουλημενους προδοτες πολιτικούς αλλά εσεις εχετε αποβρασματα να σας κυβερνάνε σαν κι αυτα που στελνετε καθε τόσο να μας προκαλούν μεσα στην ιδια μας την χώρα.

Μπα διακρίνεις ξενοφοβία και ρατσισμό; Περίεργο;
Ναι υπάρχουν οικογενειες Αλβανών που είναι να απορεί κανεις πως γίνεται να προέρχονται από το κράτος σας...
Και φυσικά δεν εννοώ εσενα γιατι για να υπερασπίζεσαι τους βρωμιαρηδες δολοφόνους UCKάδες και απειλεις τους αδερφούς μας βορειοηπειρώτες προφανως ανηκεις στα αποβράσματα αυτα....

Αφού "καίγεσαι" για το καλο των βορειηπειρωτών δεν σε είδα να γραψεις κανενα σχόλιο συμπαράστασης στις δεκαδες αναρτησεις υποστήριξής τους...

Ετσι προδόθηκες Αλβανε.
Διαλεξες αυτη την αναρτηση να σχολιασεις.....

Εσεις καημενε έχετε κάνει την λέξη "Αλβανός" συνώνυμη με τον εγκληματία...
Αντιδράτε ακόμα κι όταν την ακούτε οι ίδιοι σαν να σας βρίζουν....

Για αυτο ντρέπονται τα παιδια σας να πουν ότι είναι Αλβανοί στα σχολεία.... για να αποφύγουν την χλέυη των συμμαθητών τους...

Ειστε η ντροπή της υφηλίου μαζι με τα ξαδερφακια σας τους Τούρκους...

Σε συγχαίρω πάντως για τα άπταιστα ελληνικά σου. Προφανως θα τα τσέπωσες καλα ζωντας πολλα χρονια εδω, για να τα μαθεις τόσο καλα....

Χαιρομαι που δεν θα ξαναπεράσεις από το ιστολογιο μας.

Και κατσε εκει να βραζεις προσπαθώντας να πεισεις τον εαυτό σου να μην απαντησει με άλλο σχόλιο γιατι θα ξεφτιλιστείς....μιας και μας αποχαιρετησες.....

Ανώνυμος είπε...

Βρωμερό σιχαμερό ερπετό, βρωμοαλβανέ μογγόλε βγάλε τον σκασμό
και κρύψου στην τρύπα σου σκουλήκι.
Πλησιάζει η ώρα σας...
Εσύ ήσουν και χθες το βράδυ την ώρα που αναρτήθηκε το άλλο θέμα > Διακήρυξη "απελευθερωτικού αγώνα" από τους Τσάμηδες! - Κρύπτες με οπλισμό τους στη Δυτική Ελλάδα. <
Είδαμε όλοι την αλβανική σημαία να περιστρέφεται (μαζί με άλλες) αυτών που ήταν συνδεδεμένοι εκείνη την στιγμή. Ρε απόβρασμα έρχεται η ώρα που θα πάτε στον Καύκασο εκεί που είναι οι ρίζες σας. Εσύ είσαι στα Ελληνοαλβανικά σύνορα; Εσύ είσαι μέσα εκεί που καταπατάτε τα άγια Ελληνικά χώματα. Εγώ είμαι στα σύνορα, σας περιμένουμε ρε σκουπίδια για να σας ξεσκίσουμε βρε απομεινάρια Τούρκων, ρε Τουρκόσποροι που νομίζετε ότι είστε
απόγονοι των Ιλλυρίων. Έχετε το θράσος να μιλάτε εσείς για ρατσισμούς, ξενοφοβίες και μίσος κατά της Δημοκρατίας;;; Σε ποιους
ρε σκουπίδια; Αλλά την ξέρετε καλά την δημοκρατία εσείς, από τον Εμβέρ Χότζα, που σας είχε σαν τα ζώα. Τέτοιος σας χρειάζεται και τώρα.... Πλησιάζει η ώρα σας καθάρματα.
(Ποσειδών)

Ανώνυμος είπε...

E PSIT @@- ANWNYMH ALBANH OXIA-@@
11.22

AYTO TO
"MHN APANTHSEIS"
ΠΟΥ
εγραψες στον μπλογκερ-ιδιοκτητη...

τοχεις ξαναγραψει
σε αλλο μπλογκ
που εβριζες ΠΑΛΙ ΑΝΩΝΥΜΑ-εμενα
με ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΚΙΑ,ΕΜΠΑΘΕΙΑ +ΜΙΣΟΣ.

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΕΛΙΚΑ
ΤΡΑΒΑΣ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΖΟΡΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ+ΠΩς
ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!


(MIA ORTHODOKSH+XRISTIANH ELLHNIDA)

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.