12 Μαρτίου 2011

Τι συμβαίνει με την ανάρτηση για την χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου; Διαβάστε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Τις τελευταίες μέρες γίνετε κυριολεκτικά χαμός με την ανάρτηση που πρώτο ξεκίνησε το zougla.gr του γνωστού δημοσιογράφου(!) Μάκη Τριανταφυλλόπουλου..... και η οποία αναφερόταν σε επιστολή υψηλόβαθμου τραπεζικού στελέχους για επικείμενη χρεοκοπία στις 25 Μαρτίου!!!

Η ανάρτηση η οποία είχε την υπογραφή Γ.Β. κατόπιν διαδώθηκε και αναδημοσιεύθηκε σε εκατοντάδες sites και blogs με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλος σάλος...
Ενα από τα ιστολόγια που αναδημοσίευσε την επιστολή ήταν και το δικό μας με τις απαραίτητες συστάσεις προς τους αναγνώστες μας για επιφύλαξη.

Ας δούμε όμως τι έγινε μετά..... τον σάλο που ξέσπασε....

Πρώτα άρχισαν να φτάνουν μηνύματα στα ιστολόγια για εισαγγελική παρέμβαση για δίωξη με την κατηγορία "διασποράς ψευδών ειδήσεων"... λες κι αυτή ήταν η μόνη ψευδής είδηση στο διαδίκτυο....
Ας δούμε ένα απόσπασμα:

"Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για διασπορά ψευδών ειδήσεων διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που αναφέρουν ότι η Ελλάδα χρεοκοπεί στις 25 Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έντονο ενδιαφέρον για δικαστική παρέμβαση εξέφρασε ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όταν ενημερώθηκε για το «μήνυμα» στο ίντερνετ, την ώρα που ο ίδιος είχε συνομιλίες στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για τα δημοσιονομικά της χώρας.

Η κ. Ράικου έδωσε εντολή στο Τμήμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος να εντοπίσει το συντάκτη και να τον οδηγήσει ενώπιον του εισαγγελέα......"

Κατόπιν εμφανίστηκε ο υποτιθέμενος συντάξας την επιστολή περί χρεοκοπίας με δεύτερη επιστολή!!!
Ας δούμε κι εδώ ένα απόσπασμα:

Την τετάρτη το πρωί έγραψα ένα κείμενο για την χρεωκοπία της χώρας μας.
Η σύνταξη του έγινε στον προσωπικό μου υπολογιστή (φορητός) και όχι σε κάποιον του τραπεζικού οργανισμού που εργάζομαι.
Κατόπιν το προώθησα σε άτομο το οποίο κατοικεί στην επαρχία και του ζήτησα να τ.......
ο αναρτήσει στο internet, ακολούθησα αυτή τη διαδικασία για λόγους που προφανώς αντιλαμβάνεστε.
Το κείμενο δημοσιεύτηκε ακριβώς όπως το συνέταξα, χωρίς να γίνει καμία απολύτως αλλαγή και κατόπιν αναδημοσιεύτηκε σε αρκετές ιστοσελίδες με διάφορα ψευδώνυμα.
Διατήρησα την ανωνυμία μου γιατί θέλω να προστατεύσω, όχι την επαγγελματική μου καριέρα, αλλά την οικογενειακή μου γαλήνη.

Οι κριτικές που έλαβα ήταν ποικίλες και μέχρι ένα βαθμό θα μπορούσα να πω διασκεδαστικές. Άλλωστε ήταν αναμενόμενες. Αυτό όμως που δεν περίμενα ήταν κάποιες αντιδράσεις από επώνυμα άτομα, τα οποία γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουν πλήρη γνώση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας.
“Φωνάζει ο κλέφτης”
Ομολογώ ότι αυτό με εξόργισε ιδιαίτερα και γι αυτό το λόγο γράφω τώρα και αυτό εδώ το κείμενο.
Έχοντας (σώας τα φρένας) και πλήρη γνώση αυτών που λέω αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για όσα έγραψα στο προηγούμενο δημοσίευμα και για όσα γράφω τώρα.
Δεν είμαι ούτε ταμίας, ούτε υπάλληλος σε κάποιο υποκατάστημα. Η θέση που έχω μου επιτρέπει να γνωρίζω αρκετά για την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας, αλλά και για συγκεκριμένα άτομα του πολιτικού, δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού κλάδου.
Μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει καμία αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα γιατί γνωρίζω πολύ καλά τους νόμους και το σύστημα.

Γι αυτό και προκαλώ τον οποιονδήποτε να με κατηγορήσει για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Και πιο αναλυτικά:
-Προκαλώ τις ελληνικές εταιρείες να διαψεύσουν τις συνεχείς και καθημερινές μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό καθώς και την αλλαγή πολιτικής τους όσον αφορά τις εντολές πληρωμής, ασφαλιστικές πληρωμές, αποθεματικά κεφάλαια κ.τ.λ.
-Προκαλώ την Ε.Σ.Η.Ε.Α. να κινήσει διαδικασίες για τον συντάκτη και να καταθέσω τα στοιχεία μου. Καθώς επίσης υπάρχουν στοιχεία για μεταφορές κεφαλαίων στο εξωτερικό από δημοσιογράφους.
-Προκαλώ την ελληνική ένωση τραπεζών να διαψεύσει τους ισχυρισμούς μου για αλλαγή του status quo στο τραπεζικό σύστημα με τις ασφαλιστικές δικλίδες που έχουν διαμορφωθεί καθώς επίσης να διαψεύσει και την μεταφορά δισεκατομμυρίων ιδιωτικών κεφαλαίων στο εξωτερικό.
-Προκαλώ από τα υπουργεία οικονομικών, εσωτερικών κ.τ.λ. να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαψεύσουν όλα όσα έχω αναφέρει περί χρεωκοπίας και εντολές στάσεις πληρωμών και να στραφούν νομικά εναντίον μου.

-Και τέλος προκαλώ τον πρωθυπουργό αλλά και τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων να με μηνύσουν. Αυτή τη στιγμή τους κατηγορώ για εσχάτη προδοσία επειδή ψεύδονται εις βάρος του ελληνικού λαού αποκρύπτοντας του στοιχεία μείζονος σημασίας. Ας βγει επιτέλους στη δημοσιότητα τι ειπώθηκε στην συνάντηση που είχαν μεταξύ τους και για πιο λόγο όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου τηρούν σιγή ιχθύος αυτές τις μέρες με τις εξελίξεις που διαδραματίζονται..............

Η επιστολή καταλήγει ως εξής:

Δεν έχω σκοπό να κρυφτώ πίσω από την ανωνυμία του internet αλλά ούτε και να θέσω σε κίνδυνο την οικογενειακή μου ασφάλεια. Γι αυτό το λόγο γνωστοποιώ emaild_t_bank@ yahoo.gr στο οποίο οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, εισαγγελέας ή άλλο νομικό πρόσωπο επιθυμεί μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μου.

Στην συνέχεια ενημερώθηκα από φίλο του ιστολογίου μας ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έστειλε στο ιστολόγιο Κατοχικά Νέα μήνυμα για εξέταση!!!!!

Ας δούμε ένα απόσπασμα:

ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ katohika.blogspot.com

Καλείστε ως διαχειριστής του ιστότοπου katohika.blogspot.com, την 14η του μήνα Μαρτίου του έτους 2011 και ώρα 10:00, όπως εμφανιστείτε ενώπιον μας, στην έδρα της Υπηρεσίας [Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος], η οποία ευρίσκεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, Λ. Αλεξάνδρας αρ. 173, 13ος όροφος, τηλ. 210-6476464 για να παράσχετε εξηγήσεις και εξεταστείτε ανωμοτί, κατ΄ άρθρο 31 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Υπηρεσία μας, δυνάμει της υπ΄ αριθμ. Φ2011/1002 από 10-03-2011 παραγγελίας Κου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, φωτοαντίγραφο της οποίας επισυνάπτεται, για αναζήτηση πλημμελημάτων και ειδικότερα για παραβάσεις διασποράς ψευδών ειδήσεων και φημών (άρθρο 191 παρ.1 Π.Κ.). Σε περίπτωση που το σχόλιο το έχει αναρτήσει χρήστης ο οποίος είχε δικαίωμα πρόσβασης στην ιστοσελίδα σας, παρακαλούμε, σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική παραγγελία και κατ΄ εφαρμογή των υπ’ αριθμ. 9 και 12 Γνωμοδοτήσεων της Εισαγγελίας του Άρειου Πάγου, όπως μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του χρήστη (ip διεύθυνση, ημερομηνία, ώρα και time zone) που προέβηκε στο ιστολόγιο (blog) του διαδικτυακού τόπου katohika.blogspot.com, στην ανάρτηση του ακόλουθου δημοσιεύματος:......
.................................
Σας γνωστοποιούμε ότι στην περίπτωση που δεν συμμορφωθείτε με τα αιτούμενα του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών θα εφαρμοστούν τα νόμιμα σύμφωνα με τις διατάξεις της Νομοθεσίας μας αλλά και των Διεθνών Νομικών Κανόνων.

Κατόπιν έφθασε στο ιστολόγιό μας μήνυμα από το blog ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που αφορούσε ανάρτησή του από την οποία ενημερωνόμαστε ότι το όλο θέμα ήταν μια στημένη προβοκάτσια του ιστολογίου zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλόπουλου ώστε να εξαπατηθούν τα ιστολόγια και να χάσει προφανώς την αξιοπιστία του το διαδίκτυο.....

Κι εδώ ένα απόσπασμα της ενδιαφέρουσας ανάρτησης, η οποία αποκαλύπτει και τα ίχνη της πρώτης ανάρτησης του zougla .gr που φυσικά πλέον έχει εξαφανίσει ο Τριανταφυλλόπουλος αλλα όχι και η Google:

ΤO ANTI NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ http:// anti-ntp.blogspot.com ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ 30ΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ BLOGS

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10:43 ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 9/3/2011 ΤΟ ZOUGLA.GR ΑΝΕΡΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=272000&cid=122
ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ...
ΠΡΙΝ ΤΟ ZOUGLA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ BLOG Ή ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/25-2011.html
ΜΕ ΠΗΓΗ ΤΟ ZOUGLA.GR ΚΑΘΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOGS Ή ΙΣΤΟΛΟΓΩΝ.

ΣΗΜΕΡΑ 12/3/2011 ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

ΕΛΑ ΟΜΩΣ Μ@Λ@ΚΑ ΜΑΚΗ ΠΟΥ Η GOOGLE ΣΕ ΕΧΕΙ CACHAREI ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤOΡΑ.

Στην συνέχεια έφθασε ενημέρωση από το ιστολόγιο Himaira με ανάρτησή του στην οποία αναφέρεται ότι επικοινώνησε μαζί τους ο συντάξας την επιστολή!!!

Ας δούμε ένα απόσπασμα:

Στις 9 Μαρτίου λάβαμε ως blog το πασίγνωστο πλέον e-mail του ανώτατου τραπεζικού στελέχους που έδινε την ελληνική χρεοκοπία στις 25 Μαρτίου.
Τα στοιχεία του mail του (yahoo) έβγαζαν και ονοματεπώνυμο που ταίριαζε με τα αρχικά Γ.Β (όσοι έχουν λάβει το πρωτότυπο mail το γνωρίζουν).

Μετά το πρώτο σοκ της ανάγνωσης του στείλαμε μια απάντηση ζητώντας του τηλέφωνο επικοινωνίας για επιβεβαίωση της ιστορίας.

Οι μέρες πέρασαν και μας ήρθε χτες το βράδυ η εξής εκπληκτική απάντηση :

Παιδιά ηρεμήστε λίγο.
Είμαι το άτομο που έγραψε τα δύο κείμενα και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτή η πλάκα.

Ότι έγραψα είναι φανταστικό και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ειλικρινά δεν περίμενα με τίποτα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα.
Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας απλός εργάτης αυτής της ταλαίπωρης χώρας και αυτές τις μέρες δεν έχω καθόλου δουλειά. Έτσι προχτές που καθόμουν στον υπολογιστή αποφάσισα να γράψω ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι.
Στην αρχή μου φάνηκε διασκεδαστικό η όλη κατάσταση αλλά τώρα συνειδητοποιώ το μέγεθος αυτής.

Γ.Β.


Μετά αναρτήθηκε και μια εξαιρετική ανάρτηση στο capital.gr για το θέμα, που είδαμε στο φιλικό μας Geopolitics & Daily News.

Ας δούμε ένα μικρό απόσπασμα από την εισαγωγή:

Μετά από αυτά όπως καταλαβαίνετε πιο πολύ ευθύνεται το κράτος για την διάδωση την εν λόγω πολύ ύποπτης ανάρτησης παρά ο αυτός που την σύνταξε......

Και για όσους φίλους αναρωτιούνται τι μπορεί να πάθει ο διαχειριστής του Κατοχικά Νέα ή οποιοσδήποτε άλλος διαχειριστής ιστολογίου..., σας παραθέτω τα σχόλια της ανάρτησής του για την εξέταση από την Δίωξη Ηλεκ. Εγκλήματος.... και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Δεν νομιζω οτι εχεις πρόσβαση σε IP των σχολιαστών σου διοτι δεν εισαι διαχειριστης της ιστοσελίδας . Η διωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος πρέπει να καταφύγει σε δικηγορικο γραφειο των ΗΠΑ και να παρει supboena (κλητευση) ωστε να δωσει το google στοιχεία.

Δεν θα ανησυχούσα στην θεση σου, διοτι η κλήτευση που πηρες ειναι τυπικά λάθος. Δεν εχεις ιστοσελίδα ουτε εισαι διαχειριστής. Αν πηρες την κλήτευση μεσω e-mail θα πρεπει να την αγνοήσεις εντελώς.

Η φιλική συμβουλή μου θα ηταν βεβαια να μην ποσταρεις εξωφθαλμες βλακίες στο μέλλον σαν την επιστολή του ψευτο τραπεζικού και να μην τα χαφτεις ολα σαν κουτορνίθι.

ωραιοι τους πας μια ip apo internet cafe και κάνεις clear ta logs στο server σου.

ARIA's avatar

ARIA · 2 hours ago

ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ @@ ΣΟΥ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η GOOGLE
Αυτά......

Νεότερη ενημέρωση 16-03-2011

Σας παραθέτω ανάρτηση του olympia.gr για την προβοκάτσια:

Μάστορας ο Καρχιμάκης και πολύ μπροστά. Αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Όχι τώρα που έγινε κυβέρνηση αλλά και ως αντιπολίτευση, είχε δώσει εξετάσεις και πέρασε με άριστα.
Το σύστημα του έχει μείνει στην ιστορία. Τι έκανε;
Βλέπε Βατοπαίδι: Ετοίμαζε επερώτηση και την διέρρεε στοχευμένα σε Blogs και εφημερίδες με παραποιημένα στοιχεία ώστε να γίνει τζέρτζελο. Όταν όμως γινόταν η επερώτηση, εννοείται ότι αυτά τα στοιχεία - μαϊμού δεν υπήρχαν. Η λάσπη όμως είχε μείνει.
Ποιός θα ξεχάσει το παροιμιώδες με τους καλόγερους του Βατοπαιδίου που έμπαιναν με πλαστικές σακούλες με 10 εκατομύρια ευρώ έκαστη στην τράπεζα!!! Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πρώτο στην παραπληροφόρηση. Κατρακύλα χωρίς τέλος.
Εννοείται ότι αυτά τα γελοία σενάρια δεν υπήρχαν στις επερωτήσεις, υπήρχαν όμως πρόθυμοι bloggers που τα αναδημοσίευαν.
Αυτό ακριβώς ήταν και το παιχνιδάκι με το περιβόητο e-mail της χρεωκοπίας. ΕΣΤΑΛΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ σε "δεξιά" ή "αντιμνημονιακά" blogs στοχεύοντας σαφώς στα ψάρια που θα τσιμπούσαν και θα το αναδημοσίευαν. Στο Olympia ήρθε δεκάδες φορές με το λινκ της Zougla και μάλιστα ορισμένοι μας εγκαλούσαν γιατί δεν το αναδημοσιεύαμε!
Η απάντηση μας ήταν σαφέστατη, ότι επρόκειτο περί ηλίθιας προβοκάτσιας, γράψαμε μάλιστα και δύο σχετικά άρθρα.
Κάποιοι όμως το αναδημοσίευσαν. Αυτό ακριβώς ήταν και το "τυράκι" για τον Καρχιμάκη για να φωτογραφίσει "δεξιά" blogs ως φορείς της προπαγάνδας. Έτοιμο το σενάριο, δυστυχώς γι' αυτόν, αυτοί που τσίμπησαν ήταν μικρής επισκεψιμότητας ιστολόγια και κανένα από τα μεγάλα όπως διακαώς επιθυμούσε.
Εμείς που αγωνιζόμαστε με στοιχεία και ορθό λόγο ενάντια στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς βλέπετε, δεν περιμένουμε από "ανώνυμα" emails για να μάθουμε την αλήθεια.
Προς απόδειξη των λεγομένων μας, θα θυμάστε οπωσδήποτε ότι εμείς είμασταν οι πρώτοι που βγάλαμε τα επίμαχα άρθρα του μνημονίου στην δημοσιότητα. Από αυτά ξεκίνησε και όλο το αντιμνημονιακό μέτωπο, την ίδια στιγμή που τα μεγάλα ΜΜ"Ε" απέφευγαν να κάνουν την οποιαδήποτε αναφορά.
Δείτε τώρα με αποδείξεις τι θα πει Πασοκική προβοκάτσια. Εμείς σε κάθε αναφορά παραθέταμε τις εκτυπώσεις του μνημονίου με τα επίμαχα άρθρα:
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/03/21.jpg?w=672&h=444
Δείτε τώρα τι πλαστογραφία έκαναν τα πράσινα ανθρωπάκια εκείνες τις ημέρες και την σπάμαραν πάλι μαζικά σε blogs "αντιμνημονιακά" για να τσιμπήσουν και να το δημοσιεύσουν:
http://img826.imageshack.us/img826/6900/16170315.pngΜε την ίδια μορφή με τις αποκαλύψεις μας και προσεκτική πλαστογραφία στο Photoshop. Ορισμένοι δυστυχώς (και τότε) τσίμπησαν και το δημοσίευσαν. Τους πήρε βέβαια ο διάολος και το κατέβασαν. Έτσι όμως λειτουργεί η πασοκική - μνημονιακή προπαγάνδα.
Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και το περιβόητο email, όπως και η πλαστογράφηση των αποκαλύψεων του Olympia, της συνέντευξης του Weisbrot (πως τον μάθατε όλοι ξαφνικά ρε ινστούχτορες των ΜΜ"Ε", τον ξέρατε και πριν;;) Για τα οποία θα μιλήσουμε αργότερα.
Αυτά και επιτέλους φίλοι Bloggers, ΜΗΝ τσιμπάτε. Στείλτε ένα email και ρωτήστε αν αμφιβάλλετε. Μην πέφτετε στην παγίδα γιατί πλέον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.



Share

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άντε να βγάλουμε άκρη...

πάντως αμφιβάλλω
αν ο εισαγγελέας θα κάνει διώξεις
κι αν θα επιβληθουν κυρώσεις
πουθενά σε 30τρεχαγυρευόπουλους.

Ανώνυμος είπε...

Σε τρεχαγυρευόπουλους αποκλείεται. Έχει κάνει και άλλα τέτοια στο παρελθόν.
Η άποψή μου είναι ότι πρόκειται για
μια στημένη προβοκάτσια που δεν έχει σχέση με το υποτιθέμενο τραπεζικό στέλεχος που μπορεί να μην είναι καν υπαρκτό πρόσωπο. Όσον αφορά τον τρεχαγυρευόπουλο και
ποιος πιθανόν ο ρόλος του σε αυτή την ιστορία, ας μην αναρωτιόμαστε,
είναι ικανός για όλα.Θεωρώ πολύ
πιθανό να ξεκίνησε από το ίδιο το σάπιο καθεστώς.Παρουσιάζοντας δηλαδή όλη αυτή την κινδυνολογία για επικείμενη χρεοκοπία προκειμένου να εμφανίσουν τον ΓΑΠ
ως νικητή μετά από δήθεν σκληρή στάση και σκληρές διαπραγματεύσεις
ενώ όλα ήταν προσυμφωνημένα και να παρουσιάσουν το νέο τροποποιημένο
καταστροφικό μνημόνιο ως τεράστια επιτυχία για τη Χώρα μας.Όσοι παρακολούθησαν τα δελτία ειδήσεων
των βοθροκάναλων θα διαπίστωσαν ότι θριαμβολογούσαν. Κάποια sites
είχαν προβλέψει σε άρθρα τους όλη
αυτή την εξέλιξη με απόλυτη ακρίβεια. Μεταξύ των άλλων έγραφαν
ότι ακόμα και η ''κακή ψυχολογική
κατάσταση του ΓΑΠ'' είναι ένα στημένο παραμύθι και να που δικαιώθηκαν.Όλα ήταν προσυμφωνημένα
με τους Ευρωπαίους.-
(Ποσειδών)

Ανώνυμος είπε...

:-) ΓΕΙΑ σου Ποσειδώνα!!!!

με αρεσει να σε διαβάζω διότι
μαθαίνω πολλα!

ευχαριστῶ!

Ανώνυμος είπε...

(((μάκια)))


(((!!!!)))



(((πειρααααάζει που σε αγαπάω...?)))

(δεν ξέρω γιατί...όμως!!! :-) _)

Ανώνυμος είπε...

Να'σαι καλά Angel. Moυ αρέσει που πιστεύεις πολύ και εγώ μαθαίνω από σένα.(Ποσειδών)

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστῶ 1.13!

επίσης να είσαι καλά!

καλό ξημέρωμα!

(η πίστη+όλα τα καλά..
είναι δῶρα Τοῦ Χριστοῦ μας!)


χχχχχ

Ανώνυμος είπε...

wish you were here...

Άναυδος είπε...

Θάνο δες εδώ.

Το αντίγραφο της google από την ανάρτηση της ίδιας της Zougla (όχι το blog της που γράφουν και άλλοι). Αποδεικνύεται οτι έκανε την πρώτη ανάρτηση στο δίκτυο.
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011, 10:43
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iJnNK_OnLPoJ:www.zougla.gr/page.ashx%3Fpid%3D2%26aid%3D272000%26cid%3D122+zougla+online+%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B1+%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82+25+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85+2011&hl=el&gl=gr&strip=1

Επομένως γιατί η ΔΗΕ κάλεσε τον ταλαίπωρο blogger, ενώ αυτός ανέφερε οτι είχε ως πηγή την zougla;

Άναυδος είπε...

Μετά από 4 ημέρες, που έδωσα το παραπάνω σημαντικό στοιχείο που δείχνει οτι πράγματι η "zougla" ήταν ο αρχικός εκδότης και άρα δικαίως φωνάζουμε υπερ του blogger που δεν έφταιξε, ουδείς από εσάς ενδιαφέρθηκε, ούτε ο αρθρογράφος "Θάνος", ούτε και οι bloggers στα μπλογκ που φώναζαν.

Ακόμη και ο θιγόμενος blogger δεν συγκινήθηκε (ρε μπας και είμαι αόρατος;), ενώ έδωσα το υπέρ του ντολουμέντο και στο δικό του blog http://katohika.blogspot.com/2011/03/25-2011_12.html#IDComment134665599

Η google κρατάει τα στοιχεία αυτά για μερικές ημέρες μόνο, για αυτό και τώρα ο σύνδεσμος δεν περιέχει το επίμαχο κείμενο.
Όμως, την επόμενη ημέρα κράτησα οθονιά (screen-shot) με τα αρχικά στοιχεία της σελίδας-ντοκουμέντο. Για να δούμε, θα ενδιαφερθεί κανείς τώρα;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου Αναυδε.
Εισαι γελασμενος αν νομιζεις ότι δεν ειδα το πολυ διαφωτιστικο λινκ σου.

Αλλα τι περιμενες καλε μου φιλε να κάνω;
Οποιος αναγνωστης ήθελε θα μπορουσε και μπορει να μπει και να το δει....

Εξάλλου αυτο ειναι μια αποδειξει για όσα όλοι μας ειπαμε και ξεραμε (εννοώ οι bloggers) για το ότι ο μέγας Μακης πρωτοδημοσίευσε την επιμαχη επιστολή σατο ζουγκλα.....

Αν δεις την αρχικη μου αναρτηση οπου εχω ακομα την επιστολή θα δεις ότι κι εκει αναφέρω ότι το πρωτοδημοσίευσε η zougla...και μαλιστα ειμαι αυτοπτης μαρτυρας.....

Και στα σχολια της πρωτης αναρτησης μου σε καποιον φιλο σχολιαστη αναφερω πως προκειται για προβοκάτσια του Τριανταφυλλοπουλου !!!!
Αν δεις τις ημερομηνιες θα δεις για ποσο νωρις μιλαμε.....

Μην νομιζεις ότι το σχολιο σου περασε απαρατηρητο ..καθε άλλο και συζητηθηκε και τονιστηκε σε εμαιλ κλπ... απλα δεν ετυχε να σχολιαστει.

Σε ευχαριστω.

Άναυδος είπε...

@Θάνος
Εξ αρχής μελέτησα όλα τα σχετικά και στο δικό σου blog και στα παρατιθέμενα.
Η ενέργεια η δική μου, έχοντας και ικανή εμπειρία στο δίκτυο, ήταν όταν διαπίστωσα οτι τα σχετικά που αναφέρονται/επιδεικνύονται στα blog αφορούν μεν την επίμαχη (αρχική) δημοσίευση αλλά δεν την περιέχουν καθαυτή. Είτε γιατί παραθέτουν την εξωτερική αναφορά στο ψαχτήρι, είτε γιατί παραθέτουν σελίδες των οποίων το περιεχόμενο αφαιρέθηκε, είτε γιατί είναι screen-shots από μεταγενέστερες σελίδες όχι στο zougla αλλά στο zougla-blog (που είναι άλλο).
Το δικό μου λινκ περιείχε το υλικό του κειμένου καθαυτό, της αρχικής δημοσίευσης από την zougla, όπως την είχε αποθηκεύσει η google.

Άναυδος είπε...

Τα ανέβασα ως αρχείο για να μπορεί όποιος θέλει να τα κατεβάσει και να ελέγξει τα στοιχεία αυθεντικότητας και την μη επεξεργασία των εικόνων.
Ο σύνδεσμος: https://sites.google.com/site/apo8ikefsi/images/zougla-xreokopia.zip?attredirects=0&d=1

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.