10 Μαρτίου 2011

Πληροφορία με μεγάλη επιφύλαξη. Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011!!!!

Το αναρτώ με πάσα επιφύλαξη εφόσον είναι ανώνυμο και σας προτρέπω να δείξετε ψυχραιμία και σοβαρότητα στην αξιολόγησή του.
Πρωτοαναρτήθηκε στο zougla.gr και ακολούθως στα ιστολόγια, ksipnistere, Ελληνική Λεγεώνα και Nea Madata.

Είμαι υψηλόβαθμο στέλεχος σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας μας και θέλω να σας ενημερώσω ότι από την προηγούμενη εβδομάδα επικρατεί πανικός στις μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες ελληνικών και ξένων συμφερόντων μεταφέρουν τα κεφαλαία τους σε τράπεζες του εξωτερικού και έχει δοθεί σαφής εντολή να σταματήσει κάθε είδους πληρωμή. Έχουν μεταφέρει ακόμα και τα αποθεματικά των μισθοδοσιών αυτού του μήνα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα ιδιωτικά κεφάλαια επιχειρηματιών, στελεχών σε εταιρείες, πολιτικών, δημοσιογράφων και τραπεζικών. Καθημερινά γίνονται μεταφορές αυτών σε τράπεζες του εξωτερικού.

Από την τράπεζα στην οποία εργάζομαι έχει δοθεί οδηγία να μην αναφέρουμε πουθενά αυτό που συμβαίνει.

Σε επαφές και συναντήσεις που είχα με συναδέλφους αλλά και με άτομα του υπουργείου οικονομικών, όλοι έχουν την ίδια άποψη.

Ετοιμάζεται χρεοκοπία ή επιστροφή στη δραχμή σε λίγες ημέρες και δεν το ανακοινώνουν για να δεσμεύσουν τις καταθέσεις των ιδιωτών και να αποφύγουν τον πανικό και το bank run.

Από άτομα του υπουργείου εσωτερικών πληροφορήθηκα ότι στο γενικό λογιστήριο του κράτους έχει τεθεί σε λειτουργία ο μηχανισμός παύσης πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις. Ο κρατικός μηχανισμός έχει ήδη επεξεργαστεί τα στοιχεία και το μόνο που απομένει είναι μόνο η εντολή.

Μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποιήθηκε άτυπη σύσκεψη με τους κυριότερους τραπεζικούς παράγοντες της χώρας μας, εκπροσώπους του υπουργείου οικονομικών εσωτερικών δημόσιας τάξης και αμύνης. Το περιεχόμενο της συνάντησης δεν το γνωρίζω.

Από χθες το απόγευμα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με άτομα του υπουργείου οικονομικών, συναδέλφους του τραπεζικού κλάδου αλλά και δημοσιογράφους όλοι είχαν ακριβώς την ίδια πεποίθηση. Πάμε για χρεωκοπία.

Ο λόγος που γράφω τώρα αυτά είναι η συζήτηση που είχα με συντάκτη κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού σήμερα το πρωί..

Σας παραθέτω αυτά που μου είπε.

"Η πτώχευση είναι πλέον θέμα ημερών και έχει προγραμματιστεί για τις 25 του μηνός. Θα αναγγελθεί αργά το βράδυ της παρασκευής και θα παρουσιαστεί σαν αναγκαστικό αποτέλεσμα από την συνδιάσκεψη της 25ης Μαρτίου. Το σαββατοκύριακο που ακολουθεί είναι ιδανικό για να αποφύγει η κυβέρνηση τις αντιδράσεις. Δημόσιες υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν και ο κόσμος θα περάσει το πρώτο σοκ σπίτι του.

Ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα και θα προσπαθήσει να παραληρήσει την κατάσταση με την εθνική μας επέτειο.

Το κλίμα του διαγγέλματος θα είναι κάπως έτσι.

Θα αναφέρει ότι για ακόμα μία φορά η χώρα μας δέχεται επίθεση από κάποιους που θέλουν να την καταστρέψουν και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε και να κάνουμε θυσίες για να αποτρέψουμε αυτό το γεγονός. Μάλιστα θα αναφέρει ότι όπως αγωνιστήκαμε τότε και δώσαμε την ψυχή μας για την εδαφική ελευθερία και ανεξαρτησία, έτσι πρέπει να αγωνιστούμε και τώρα για την οικονομική μας ελευθερία και ανεξαρτησία. Η Ελλάδα το 1821 έκανε μόνο την αρχή και τώρα εξαρτάται από εμάς αν θα ολοκληρώσουμε το έργο των προγόνων μας. Αν τότε πολεμήσαμε για την εδαφική μας ανεξαρτησία σήμερα θα πολεμήσουμε για την οικονομική μας ανεξαρτησία. Μόνο που αυτός ο πόλεμος δεν θα έχει μάχες και στρατηγούς θα είναι διαφορετικός. Ήρωας θα είναι ο κάθε Έλληνας που δεν θα το βάλει κάτω και θα κάνει τις απαραίτητες θυσίες για να αποκτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του νέου Ελληνικού έθνους εδαφική και οικονομική ανεξαρτησία ταυτόχρονα."

Πιστεύω ότι καταλάβατε το νόημα.

Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδηση μου και γι αυτό δημοσιοποίησα όλα τα παραπάνω.

Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό.

Με εκτίμηση Γ.Β.

πηγή zougla.gr

Σας παραθέτω και την ενημέρωση που είχα από πολύ καλο φίλο πάνω στο ίδιο θέμα από διαφορετική πηγή...
Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας....

Λοιπόν, σήμερα άτομο που δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να μου λέει ψέμματα, μου μετέφερε το εξής:

Συγγενής που είναι γυναίκα υψηλά ιστάμενου
δημοσίου υπαλλήλου, ο οποίος έχει προσβάσεις στην κ...κυβέρνηση (αυτό το γνώριζα ήδη αν και δεν έχω επαφές απευθείας μαζί του) μίλησε με υπουργό αυτές τις μέρες.

Ποιον συγκεκριμένα δεν θέλησε να πει. Πάντως αυτά τα πρόσωπα είναι απολύτως αξιόπιστα και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Τι του είπε τώρα ο Υπουργός:

(εδώ είναι το ζητούμενο: Αν αυτός είπε αλήθεια.).

Λοιπόν είπε επί λέξει: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΑΣΗ
ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Πρόσεξε Θάνο, όχι παύση μισθών π.χ. για δημοσίους υπαλλήλους μόνο, αλλά στάση πληρωμών, δηλαδή αν οιοσδήποτε έχει κάποιες καταθέσεις δεν θα μπορεί να κάνει
ανάληψη.

Λέω εγώ τώρα: Κι' αν δεν γίνει τον επόμενο μήνα, ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα γίνει μετά από 2-3 μήνες. Με όλα αυτά που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, δεν το
θεωρώ καθόλου απίθανο.

Αυτά αδερφέ μου και αξιολόγησέ το όπως νομίζεις.

Νεότερη ενημέρωση 12-03-2011

Σας είχα προειδοποιήσει ότι η επιστολή αυτή ήταν ύποπτη.
Μάλιστα είχα τονίσει σε φίλο σχολιαστή (θα το δείτε στα σχόλια) ότι πιθανότατα πρόκειται για προβοκάτσια του Τριανταφυλλόπουλου....
Μπορείτε να δείτε νεότερη ανάρτησή μας ΕΔΩ όπου καταγράφεται το χρονικό των εξελίξεων πάνω στην συγκεκριμένη επιστολή την οποία "εξαφάνισε" το zougla.gr αλλά ως γνωστόν στο διαδίκτυο τα ίχνη δεν εξαφανίζονται....
Για να δούμε θα συλληφθεί ο κ. Μάκης ή όλο το θέμα ήταν καλά στημένο από την κυβέρνηση και τον ίδιο.....



Share

7 σχόλια:

tasulis είπε...

Πως θα χρεωκοπησουμε την στιγμη που υπαρχει το μνημονιο????

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλο ερωτημα.
Οπότε καταλήγουμε ότι προφανως πρόκειται για προβοκάτσια...που ξεκινα από τον φιλοκυβερνητικο Τριανταφυλλόπουλο και εντασσεται στην προσπάθεια του καθεστώτος να πανικοβάλει τον κόσμο οδηγώντας την Ελλάδα στην καταστροφή ώστε να βάλουν χερι ακομα πιο έυκολα στις πλουτοπαραγωγικές της πηγές οι τοκογλυφοι δανειστες.....

Αρα όλα γινονται με εντολές της τρόικας....προς την προδοτικη εντολοδοχο κυβερνηση....

Εμαθα ότι ο Γ.Γ. του υπουρ. οικον. Γεωργακοπουλος που αποπέμμφθηκε ήταν φιλολαικός και αντιΔΝΤ....γι αυτο και οι εισηγησεις του ποτε δεν εισακουστηκαν όπως ειπε κι ο ίδιος στην επιστολη παραίτησής του...

Το παιχνίδι είναι καλα στημενο...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά,
τα επιδόματα τὼν αναπήρων
ΔΕΝ εστάλησαν.
οι μισθοί ιατρῶν δεν μπήκαν
στην τράπεζα.

εμένα με ανησυχεί
επίσης
το ότι διάλεξαν την 25η Μαρτίου
να κάνουν το meeting των θεατρίνων
στα εξωτερικά....

ο 30φυλόπουλος
από πότε είναι φιλοκυβερνητικός?!?

δεν τον βλεπω
άλλα είχα την εντύπωση ὀτι είναι
απλά φιλάργυρος...

bilsot είπε...

Στην Ελλάδα και γενικότερα στο κόσμο, τα παιγνίδια των "αγορών" είναι ΠΑΝΤΑ καλά στημένα.
Εμείς , ο λαός, έχουμε μόνο ένα όπλο.
Τον αγώνα μας και γι αυτό πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ πια και να σηκωθούμε από τους καναπέδες και το χαζοκούτι !!!!
Τώρα επαγρύπνηση, μετά αγώνας!
Όχι πανικό και ξεπούλημα του είναι μας!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Κι οχι μονο φιλοκυβερνητικος...
Θα έλεγα φιλοκαθεστωτικός....γενικως...

και φυσικα φιλαργυρος..

Ανώνυμος είπε...

18:12 Bilsot

ΣΥΓΝΩΜΗ

αλλά αυτή η γελοία ατάκα-καρΑμέλα

"σηκωθείτε από τον καναπέ"

έχει καταντήσει βαρετή.

ωραία,σηκωθήκανε όλοι
(κι εγώ που και ποῦ
που είμαι ασθενής)
βγήκανε ΟΛΟΙ ΕΞΩ
τσιρίζουν
φωναζουν
πάνε,έρχονται....

'ΑΛΛΑΞΕ κάτι?????

Ο Χ Ι.


οσο για ΤΟ
"χαζοκούτι
κομπιούτερ
το χαζοκούτι ράδιο
το # τβ
είναι χαζό αν το μυαλό
δεν έχει διάκριση"

αυτή η ισοπέδωση
και
οι γενικοῦρες
μου θυμίζει
την γελοία ατάκα-γενικοῦρα
"όλοι οι αντρες ειναι γουρούνια
όλες οι γυναίκες ειναι που--΄-ες
όλοι οι ταριφες ειναι κλεφτες
κλπ
κλπ
λαθος και
άδικα
συμπερασματα=τσουβαλιάσματα....

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

υστερόγραφον...

άσε που δεν εχω ούτε καναπέ!

στο δωμάτιο που ζω
δεν χωράει ο καναπες!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.