6 Ιουνίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Νέα αναφορά του Σημαιοφόρου Τσακάλη που προειδοποιεί τον ελληνικό λαό ότι ήδη δεχόμαστε εχθρική επίθεση. Ολοι μαζί του.

Τελικά όταν οι ανώτατοι Αξιωματικοί αμελούν να κάνουν όσα πρέπει αναλαμβάνουν οι νεώτεροι και ίσως τα "αστέρια" και οι "κλάρες" δεν κάνουν την διαφορά, παρά μόνο η ψυχή. Ο σημαιοφόρος Τσακάλης που χρόνια τώρα έχει πάρει το βάρος του ελληνικού αγώνα ενάντια σε γραφεία, λίγδες και προσκυνημένους, υπέβαλε μια ακόμη αναφορά για θέμα που όλοι οι αξιωματικοί το γνωρίζουν και κανείς δεν έχει την τόλμη να μιλήσει.







(Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)

Ο υπουργός αμύνης με μια αυθαίρετη πράξη επέτρεψε σε κάθε αλλογενή, απ' όπου γης, να εισέρχεται στις ελληνικές στρατιωτικές σχολές, λες και οι σχολές είναι σημαία ευκαιρίας, με το χειρότερο να έχουν συνυπογράψει όλοι οι αρχηγοί.
Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι οι άνθρωποι αυτοί, που στελεχώνουν την κεφαλή των ενόπλων δυνάμεων, σκέφτονται αντεθνικά. Θεωρούμε απλά ότι πιστεύουν πως κάνουν το σωστό και πως αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν το λάθος τους και θα κάνουν την έκπληξη. Ο Θεός να φωτίσει και να δώσει ανάσα στο κομμάτι της πατρίδας, του δικαίου και του καθήκοντος που κρύβεται μέσα μας.
"Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και την θρησκεία μου, θα ενεργήσω κι ότι θέλουν ας μου κάνουν" ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

Ασυμπίεστος
από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ
Ομολογώ ότι το παλικάρι αυτό δεν το γνώριζα. Μέσα όμως από όσα λέει στην αναφορά του βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα αγνές πατριωτικές φωνές στους χαμηλόβαθμους αξιωματικούς μας.
Αυτό είναι μια μεγάλη ελπίδα για το έθνος μας.
Ο σημαιοφόρος Τσακάλης τηρεί τον όρκο που έδωσε για πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Οι ανώτεροι αξιωματικοί τον τηρούν;

Ενα μόνο θα πώ. Μην τολμήσουν να πειράξουν ούτε μια τρίχα της κεφαλής του.
Οι επίορκοι αξιωματικοί απόγονοι του Εφιάλτη αποτελούν το όνειδος της χώρας.......

Ελπίζω όλα τα πατριωτικά ιστολόγια να τον προστατέψουν αναρτώντας την αναφορά του αυτή.
Οσο μεγαλύτερη δημοσιότητα τόσο μεγαλύτερη προστασία....



Share

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΙΣΙΜΟ !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΜΠΡΑΒΟ !!!

ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ.

ΜΠΡΑΒΟ !!!

ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ Η ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ.

ΜΠΡΑΒΟ !!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ.

ΛΑΘΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ» BLOGS ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΥΤΟΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ PC ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.


ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΚΩΝΙΚΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ:

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ "ΑΠΕΛΑ" ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ...

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΝΕΛΑΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΓΩΓΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΙΑΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ...


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

Ανώνυμος είπε...

Στα πλαίσια της ηθικής χρεοκωπίας που όλοι ζούμε σήμερα, ο καθένας "πολεμάει" όπως μπορεί από την θέση που κατέχει.
Πολύ καλά κάνει ο εν λόγω Αξιωματικός που καταγγέλει τις μεθοδεύσεις αυτές στην αναφορά του. Ασκεί τα νόμιμα δικαιώματά του όπως ο Νόμος και το Σύνταγμα ορίζουν.
"Απ' αυτούς"

GeM είπε...

Σήμερα δυστυχώς οι πατριωτικές φωνες από τις ένοπλες δυνάμεις πάνε να εκλείψουν, Όχι ότι δεν υπάρχουν αλλά πνίγονται μέσα στη σήψη της πολιτικοποίησης, του βολέματος και της ρουφιανιάς.
Θέλω να πώ συγχαρητήρια στον Αξιωματικό του Π.Ν. που τόλμησε να σηκώσει το ανάστημα του και να πει αυτά που είπε...
Αντε γιατι με αυτούς που έχουμε μπλέξει θα μας πάρουν φαλάγγι οι αλλοδαποι!

Unknown είπε...

Ευτυχώς αδελφέ Θάνο που υπάρχουν τέτοιες φωνές που μας λέν ότι δεν εχουμε διαλύσει τα πάντα, Μπράβο στόν Τσάκαλο και σε σένα για την ανάρτησή σου.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε Σπυριδωνα νομίζω ότι το αδικείς το παλικαρι.....
Δηλαδή πιστεύεις ότι όταν έρθει η ωρα του καθηκοντος αυτός θα απουσιάζει; Ενω όλοι οι άλλοι που αδιαφορούν για την πατριδα θα είναι μπροστάρηδες στον αγωνα;

Δεν νομίζω.....

Θα μπορούσε ο συγκεκριμενος να είναι ένας από τους πολλούς αδιάφορος και να κοιταει την ουτως ή άλλως εξασφαλισμένη καριέρα του παρά να την υπονομεύει λέγοντας όλα αυτά.......

Οπότε νομίζω ότι και το παραδειγμα που έφερες είναι άστοχο. Αν έρθει εκείνη η απευκταία ώρα της θυσίας τοτε θα δουμε ποιοι θα είναι οι Λεωνίδες και οι Μενελαοι.....

Κι επειδή σε θεωρώ πατριώτη και φίλο αδυνατώ να πιστέψω ότι θεωρείς ότι τα παιδιά σαν τον συγκεκριμένο σημαιοφόρο που τιμα την στολή που του εμπιστεύτηκε η πατρίδα δεν θα είναι μαζί μας στις επάλξεις.....

Σε παρακαλώ να μην το πάρεις προσωπικά απλά διατυπώνω την αποψή μου.
Μακαρι να είχαμε εκατονταδες ή και χιλιαδες παρόμοιες αναφορές κατά των εθνομηδενιστών κρατούντων.......

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΘΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ / ΝΑΥΤΚΟΥ / ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ / ΠΙΣΤΩΣΗΣ / ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΚΛΠ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Η ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΤΥΦΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

ΕΤΣΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΑΦΗΣΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΚΑΘ' ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΛΟΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ.

ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΛΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΜΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΦΙΛΙΚΑ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε Σπύρο σε ευχαριστω για τις διευκρινησεις.
Η άποψη σου είναι σεβαστη και με βρίσκει συμφωνο σχεδόν εξ ολοκλήρου.
Απλώς να τονίσω για μια ακόμα φορά ότι η πατριωτική αναφορά του συγκεκριμένου σημαιοφόρου θεωρώ ότι αποτελεί έστω μαι ελάχιστη μορφή αντίστασης και αφύπνισης.

Τωρα για το αν θα ενεργήσει ο στρατός προστατευτικά για την πατρίδα μας...πλεόν φίλε μου δεν το πιστεύω....
Λυπάμαι πολύ που θα το πώ αλλά θεωρώ ότι όλοι οι ανώτατοι και σχεδόν όλοι οι ανώτεροι αξιωματικοί και των τριών όπλων έχουν ξεπουληθεί και διαφθαρεί σε σημείο εσχάτης προδοσίας....ειναι επίορκοι και ενώ γνωρίζουν πολύ καλα τι προσπαθεί να επιτυχει η προδοτική κυβέρνηση αδιαφορούν παραβαίνοντας ακόμα και τις διατάξεις του ίδιου του Συντάγματος....

Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για τους αξιωματικούς της αεροπορίας......

Ανώνυμος είπε...

Κ`ΣΠΥΡΙΔΩΝ..ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ:ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ( ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ) ΝΑ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΗΣ.....ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞ.ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ..ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ.....ΝΕΑΡΕ ΜΠΡΑΒΟ.. Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΔΟΚ.ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΠΕΡΥΣΙ......ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ......

Ανώνυμος είπε...

Σπυρίδων, για πες μας και εσύ μια πρωτοβουλία που πείρες!Ή μόνο να κρίνεις ξέρεις?ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.